بازي Dead Space 3 شوتري در لباس ترس و وحشت.

Dark War

کاربر سایت
درود

dead-space-3.jpg

ترس اِلماني كه خيلي ها آن را با بازي Dead Space مي شناسند بازي كه در ايجاد ترس هاي لحظه اي حرف اول را ميزند يا بهتر است بگوييم حرف اول را ميزد تا اينكه شركت EA از بازي در E3 پرده برداري كرد و نمايش بازي عده زيادي را نااميد كرد.

حال تصاويري جديد از اين بازي به بيرون منتشر شده است كه شايد بتوان گفت شوتري در لباس ترس و وحشت است نه يك بازي كاملا horror و تنها،همانند نسخه اول كه شايد برخي از صحنه هاي ترسناك آن تا آخر نسل به ياد بماند.

هنگامي كه شركت EA در ماه June در طي نمايشگاه E3 اين بازي را معرفي كرد بسياري واكنش خوبي به اين بازي نشان ندادند ولي اينبار عكس هاي بازي نشان دهنده سنگيني و ترس بيش از گذشته است آيا اين بازي همچنان براي ترساندن گيمر موفق خواهد بود؟

اين بازي در ماه February براي PS3، Xbox360 و PC عرضه مي شود.

منبع

این بازی مثل شماره های قبلیش میترکونه
اون كه صددرصد ولي مهم اينه كه ببينيم بازم با وجود co op ميتونه مارو بترسونه يا نه؟اون موقع اگه تونست من جلوش زانو ميزنم;)

اون كه صددرصد ولي مهم اينه كه ببينيم بازم با وجود co op ميتونه مارو بترسونه يا نه؟اون موقع اگه تونست من جلوش زانو ميزنم;)

کشتین این بازی رو با co-op.اجباری که نیست co-opش تنهایی هم میتونین برین.من به visceral ایمان دارم>:d

اگر بخوایم از روی شات نظر بدیم پس بسیاری از شات های RE6 هم نشون دهنده ترس تو بازیه یه چیزی که خیلی واضحه اکشن تر شدن بیش از حد که اصلا هم
نمیشه انکارش کرد با این حجم اکشن جایی که برای ترس نمونده.

کشتین این بازی رو با co-op.اجباری که نیست co-opش تنهایی هم میتونین برین.من به visceral ایمان دارم>:d
من هم به Visceral ایمان دارم و همین طور به EA و پول پرستیش. الآن وقتی RE که پدر سبک Survival Horror هست میخواد با CoD رقابت کنه. EA هم داره خودش رو میکشه با هایپ کردن و ترول کردن و ... بیاد و فروشش رو بیشتر کنه. متاسفانه تنها قربانی های این میدون جنگ فرانچایز های شاهکاری هستن که بخاطر پول میشن مثل شاهکاری RE5.

توجه کرده باشین از بعده EA یکی RE6 یکی هم DS3 از بعده E3 چپ و راست خبر که اقا بازی ما ترسناکه! میدونن چه گندی زدن. خبر بعدی هم اینه حتما : تو رو خدا به پاچتون میوفتیم ولی بازی مارو بخرید ترسناکه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or