بازي Dead Space 3 شوتري در لباس ترس و وحشت.

Dark War

کاربر سایت
درود

dead-space-3.jpg

ترس اِلماني كه خيلي ها آن را با بازي Dead Space مي شناسند بازي كه در ايجاد ترس هاي لحظه اي حرف اول را ميزند يا بهتر است بگوييم حرف اول را ميزد تا اينكه شركت EA از بازي در E3 پرده برداري كرد و نمايش بازي عده زيادي را نااميد كرد.

حال تصاويري جديد از اين بازي به بيرون منتشر شده است كه شايد بتوان گفت شوتري در لباس ترس و وحشت است نه يك بازي كاملا horror و تنها،همانند نسخه اول كه شايد برخي از صحنه هاي ترسناك آن تا آخر نسل به ياد بماند.

هنگامي كه شركت EA در ماه June در طي نمايشگاه E3 اين بازي را معرفي كرد بسياري واكنش خوبي به اين بازي نشان ندادند ولي اينبار عكس هاي بازي نشان دهنده سنگيني و ترس بيش از گذشته است آيا اين بازي همچنان براي ترساندن گيمر موفق خواهد بود؟

اين بازي در ماه February براي PS3، Xbox360 و PC عرضه مي شود.

منبع

والا من شنیدم که بخش از داستان اصلی مربوط به co op هستش

بخش co-op برای فهمیدن بهتر داستان هست هرچند که برای یه بازیه ترسناک co-op معنی نداره ولی صبر کنین بازی بیاد اگه اصلا ترسناک نبود شروع کنین به تخریب بازی.

---------- نوشته در 09:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:58 PM ارسال شده بود ----------

من هم به Visceral ایمان دارم و همین طور به EA و پول پرستیش. الآن وقتی RE که پدر سبک Survival Horror هست میخواد با CoD رقابت کنه. EA هم داره خودش رو میکشه با هایپ کردن و ترول کردن و ... بیاد و فروشش رو بیشتر کنه. متاسفانه تنها قربانی های این میدون جنگ فرانچایز های شاهکاری هستن که بخاطر پول میشن مثل شاهکاری RE5.

بازم میگم صبر کنین بازی بیاد بعد.منم از تریلر e3 اصلا خوشم نیومد ولی شاید قسمتای ترسناک و اکشن رو از هم جدا کردن مثلا یه قسمت همش تنهایی محیطای ترسناک ولی وقتی که این یارو میاد کنارت:dبازی بیشتر تمرکزشو میزاره روی قسمت اکشن.

کشتین این بازی رو با co-op.اجباری که نیست co-opش تنهایی هم میتونین برین.من به visceral ایمان دارم>:d<
اين حرف ديگه خيلي وقته تكراري شده بايد به فكر جواب هاي جديدتري باشين>:d

ربطشون:d؟
ربطشون تو سیم رابطشون!:|:d
گفتم که یاد اون میوفتم! اونم اگر 2 نفره رو میرفتی حریان بازی بهتر دستت میومد و دلیل انتقام شنک رو میفهمیدی! اینم همینطوریه! باید دو نفره رو هم بازی کنی تا بازی رو بهتر بفهمی!:d

الان دیگه شما بازیش نمیکنین؟ اینقدر بازی رو نکوبونین یه بار دیدین اشتباه میکردین ضایع میشین:d
من نگفتم بازيش نميكنم يا بازي بدي هستش كه بخوام ضايع بشم بلكه برعكس ولي به نظرم وجود CO OP ميتونه خيلي به ترس بازي ضربه بزنه;)

چیزی که تا الان توی همه بازی ها دیدم اینه که وقتی بیش از حد یه چیزی تکرار بشه امکان نداره برات حس ترس ایجاد کنه...
این بازی هم رسیده به جایی که اکشن زیاد رو مد نظر قرار داده و همین باعث میشه تعداد برخوردها اونقدر بالا بره که نشه اندازه تمام پتانسیلش بترسونه...
بازی خوبی میشه، پر فروش هم میشه، اما نسبت به ترس زیاد امیدوار نیستم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or