بازي Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate تاخير خورد.

Dark War

کاربر سایت
درود

mirroroffate-657-610.jpg

به دنبال معرفي دومين نسخه از سري بازي هاي Castlevania: Lords of Shadow نسخه جديدي از اين بازي براي 3DS معرفي شد و باعث خوش حالي طرفداران نينتندو شد كه مي توانند در كنسول دستي خود اين بازي را تجربه كنند.

حال شركت Konami اعلام كرد كه اين بازي به علت برخي مشكلات و فشار كاري زياد تاخير خورده است و قرار است كه در سال 2013 عرضه شود اين بازي در ابتدا قرار بود كه براي پاييز امسال عرضه شود اما تاخير خورد و تاريخ عرضه آن سال 2013 در نظر گرفته شده است.

بازي Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate به صورت انحصاري براي 3DS عرضه ي شود.

منبع

اینو که تاخیر زدید
بی زحمت نسخه ی لُرد آو شَدو پی سی رو هم کنسل کنید !!
چه معنی داره این عنوان بیاد رو پی سی؟؟ :|
حیفِست
خوب اون بازی دیگه فروش رو تو کنسول کرده میخوان بزارن واسه PC اهمیت چناندانی نداره ولی خوب بزنن یه فروش دباره میکنند

این رو قبلا خونده بودم
ممنون بابت ترجمه لویجی منشن 2 هم مثل این که تاخیر خورده
کلا امسال برای 3ds بازی کم هست
خواهش ميكنم.

من كه زير سنگم برم پول براي 3DS نميدم خدايي آدم Vita رو ميزاره ميره سراغ اين:d:-"
البته از بازيش حمايت ميشه:d

خواهش ميكنم.

من كه زير سنگم برم پول براي 3DS نميدم خدايي آدم Vita رو ميزاره ميره سراغ اين:d:-"

3ds این همه بازی توپ داره چه گیری دادی به ویتا:d
می خوام بفرستمت زیر سنگ ببینم بازی هم می تونی بگی 3ds نمی خرم
yahoo_4.gif

خواهش ميكنم.

دست گلت درد نکنه.حالا بزار یه ۴ تا بازی درست حسابی بیاد واسه ویتا بعد اینقدر سنگشو بزنین به سینه تون:))
ولی انصافی امسال هر چی عنوانه دارن به 2013 موکول میکنن.اصلا سال پرباری نیست:( مسولین رسیدیگی کنن لطفا!

دست گلت درد نکنه.حالا بزار یه ۴ تا بازی درست حسابی بیاد واسه ویتا بعد اینقدر سنگشو بزنین به سینه تون:))
تو نمايشگاه كه سوني تركوند براش عزيزم;;)

چه شود اين 2013 ديگه راه فرار هم ندارن خوب و بد بايد عرضه كنن بازيشون رو>:)

ولی انصافی امسال هر چی عنوانه دارن به 2013 موکول میکنن.اصلا سال پرباری نیست:( مسولین رسیدیگی کنن لطفا!

اره منم دیدم با این همه تاخیرا امسال کلا یه 20 عنوان توپول دیگه هست بقیش باید سماق بمکیم یا قبلی ها رو بریم :دی
2013 چه شود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or