بازي Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate تاخير خورد.

Dark War

کاربر سایت
درود

mirroroffate-657-610.jpg

به دنبال معرفي دومين نسخه از سري بازي هاي Castlevania: Lords of Shadow نسخه جديدي از اين بازي براي 3DS معرفي شد و باعث خوش حالي طرفداران نينتندو شد كه مي توانند در كنسول دستي خود اين بازي را تجربه كنند.

حال شركت Konami اعلام كرد كه اين بازي به علت برخي مشكلات و فشار كاري زياد تاخير خورده است و قرار است كه در سال 2013 عرضه شود اين بازي در ابتدا قرار بود كه براي پاييز امسال عرضه شود اما تاخير خورد و تاريخ عرضه آن سال 2013 در نظر گرفته شده است.

بازي Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate به صورت انحصاري براي 3DS عرضه ي شود.

منبع

تو نمايشگاه كه سوني تركوند براش عزيزم;;)

چه شود اين 2013 ديگه راه فرار هم ندارن خوب و بد بايد عرضه كنن بازيشون رو>:)
یه کیلزون که دیگه ترکوندن نداره:)) cod و اساسین هم خدا میدونه چی از آب در میان.حالا ببینیم تا کریسمس چند تا عنوان درست حسابی واسش عرضه میشه.

یه کیلزون که دیگه ترکوندن نداره:)) cod و اساسین هم خدا میدونه چی از آب در میان.حالا ببینیم تا کریسمس چند تا عنوان درست حسابی واسش عرضه میشه.
اساسین که خوب بود:dکیلزون هم عالی بود:dبازی سازندگان لیتل بیگ پلنت هم توپ بود:dcod متوسط بود:dPsasbr هم عالی بود:dLittleBigPlanet Vita هم عالی بود:dقابلیت کراس بای و کراس پلی و اون اپی که بازی های موبایل رو روی ویتا اجرا می کنه هم عالی بود:d
به این می گن پشتیبانی:d

اره منم دیدم با این همه تاخیرا امسال کلا یه 20 عنوان توپول دیگه هست بقیش باید سماق بمکیم یا قبلی ها رو بریم :دی
2013 چه شود
اگه 2012 نشد میریم واسه بازی ها خوشگل ولی خیلی ستم میشه میدونی یه سال اونم همه باید تو بهار و تابستون میان که خیلی ستمه البته بازی های مد نظر من که باید این همه صبر کنم:-s

:arrowd:

اساسین که خوب بود:dکیلزون هم عالی بود:dبازی سازندگان لیتل بیگ پلنت هم توپ بود:dcod متوسط بود:dPsasbr هم عالی بود:dLittleBigPlanet Vita هم عالی بود:dقابلیت کراس بای و کراس پلی و اون اپی که بازی های موبایل رو روی ویتا اجرا می کنه هم عالی بود:d

;)

اساسین تا نیاد معلوم نیس چی ار آب در میاد.(یاد اساسین psp میفتم:( )کیلزون رو قبول دارم هر چند چیز زیادی ندیدیم در حد چند ثانیه .cod شاهکاری میشه در حد رسیتنس ببین کی گفتم.
من تنها چیزی که باش حال کردم Street fighter x tekken بود که میشد کراس بازی بازی کرد با ps3 .تنها دلیل خرید ویتای من واسه امسال زمستون فک کنم همین استریت فایتر باشه.خیلی حال میده بیرون بازی کردنش:دی
در ضمن سونی جبران کم کاری E3رو کرد.

اساسین تا نیاد معلوم نیس چی ار آب در میاد.(یاد اساسین psp میفتم:( )کیلزون رو قبول دارم هر چند چیز زیادی ندیدیم در حد چند ثانیه .cod شاهکاری میشه در حد رسیتنس ببین کی گفتم.
من تنها چیزی که باش حال کردم Street fighter x tekken بود که میشد کراس بازی بازی کرد با ps3 .تنها دلیل خرید ویتای من واسه امسال زمستون فک کنم همین استریت فایتر باشه.خیلی حال میده بیرون بازی کردنش:دی
در ضمن سونی جبران کم کاری E3رو کرد.
نه بابا اساسینش خیلی خوبه اون که روی psp بود کنترلش بد بود گرافیکش هم بد بود ولی این خیلی خوبه;)
cod هم انلاینش برای ویتا دارها مهمه که از لحاظ انلاین قبل قبوله

آخرین ویرایش:
نه بابا اساسینش خیلی خوبه اون که روی psp بود کنترلش بد بود گرافیکش هم بد بود ولی این خیلی خوبه;)
cod هم انلاینش برای ویتا دارها مهمه که از لحاظ انلاین قبل قبوله
ببین کنسول دستی یه چیزه کنسول خونگی یه چیز دیگه.سونی الان میخاد به زور تجربه بازی کنسول خونگی رو بیاره رو دستی.الانم فقط داره از طرفدارا سو استفاده میکنه.هر چی عنوان موفق رو کنسول خونگی رو داره رو ویتا میاره بلکه فروشش بیشتر بشه.اشتباهی که نیتندو تو نسل قبل نکرد و ds اون همه خوب فروخت.

ببین کنسول دستی یه چیزه کنسول خونگی یه چیز دیگه.سونی الان میخاد به زور تجربه بازی کنسول خونگی رو بیاره رو دستی.الانم فقط داره از طرفدارا سو استفاده میکنه.هر چی عنوان موفق رو کنسول خونگی رو داره رو ویتا میاره بلکه فروشش بیشتر بشه.اشتباهی که نیتندو تو نسل قبل نکرد و ds اون همه خوب فروخت.
كجا بنده خدا اين كار رو كرده تنها يك Killzone هستش كه اونم ربطي به سري اصلي نداره چندتا بازي كراس پليتفرم هم هستش كه همشون عالي هستن بقيه هم به طور اختصاصي براي Vita ساخته ميشن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or