بازي و زندگي

Morrigan

کاربر سایت
سلام.
داشتم فكر ميكردم فقط چند هفته به شروع مدارس مونده.من در سال امتحان نهايي هستم.ديگران رو نميدونم!ولي در هر حال زندگي واقعي از اول مهر شروع ميشه.براي بعضي ها معني خداخدا كردن براي برف و آلودگي هوا به اميد تعطيلي رو داره‏،بعضي ها خودشون رو براي يك رقابت سالم ديگه با همكلاسي ها آماده ميكنن،بعضي ها(مثل من!)تقويم رو علامت ميزنن تا عيد و تابستون ديگه،و بعضي ها هم بدون هيچ اظهار نظر خاصي براي يك سال تحصيلي ديگه آماده ميشن.
ميدونم بيشتر بازيسنتري ها در سن دانشگاه هستن.و دانشگاه هم از اول مهر شروع ميشه پس همه ي ما حداقل يك تغيير شايد كوچيك بايد تو برناممون بديم.براي من شامل جمع شدن پي اس 2 ميشه واينترنت و پي اس پي هم ميشه پنجشنبه...و فكر كنم هممون از دنياي بازي ها دور بمونيم.
و ميرسيم به بخش زندگي اش.خانواده ي من با بازي مشكلي ندارن.قبول كردن كه من برايم لذت بخش تره بشينم پاي كامپيوتر و ساعت ها زل بزنم به صفحه ي مونيتر و تلويزيون-حتي وقتي به قيمت سردرد و چشم درد و حتي وزوز گوش تموم بشه-تا اين كه كنار مامانم غذا درست كردن و سبزي خورد كردن ياد بگيرم(بگزريم كه دومي رو مامانم هم بلد نيست:) !!!!)پسر و دختر هم فرقي نداره.در هر خانواده اي وظايفي براي فرزندان(؟!)معين شده كه بايد در كنار اونا تفريح كنيم.سوال من اينه كه شما چه جوري در كنار زندگي روزمره به بازي هم ميپردازيد؟يا اين كه جزو خوشبخت هايي هستين كه خودتون رو كنترل ميكنين و تا 9 ماه طرف كامپيوتر و اينترنت جز براي كار درسي نميريد؟
-----------
شايد اين جا و در اين زمان جاي همچين تاپيكي نبود.در اين صورت‏،عذر ميخوام.

.براي من شامل جمع شدن پي اس 2 ميشه واينترنت و پي اس پي هم ميشه پنجشنبه...و فكر كنم هممون از دنياي بازي ها دور بمونيم.
مگه آدم میخواد چی کار کنه Consol ، Internet ,PC و اینا جمع بشه! :) من که در طور دوران تحصیلم ( البته هنوز مدرسه میرما فکر نکنین الان دانشگاهم :-" ) هیچ بار این وسایل تفریحی برام جمع نشده. با اینکه خیلی زیاد درس میخونم ولی هیچگاه این وسایل نه به خودم و نه به درسم لطمه نزده و نظره خودم هم اینه که اگه اینا نبود من هیچ گاه به این اندازه نمیتونستم موفق بشم حداقل تو درسم. کلا آدم باید واسه اینا برنامه داشته باشه ممکنه من 1 ماه همش روزی 4-5 ساعت با اینکه مدرسه میرم بازی کنم و تو اینترنت بچرخمو اینا ولی یه زمان هم ممکنه 2 هفته فقط 1 بار کامپیوتر روشن بشه. :D در هر صورت وقتی آدم به برنامه جلو بره هیچ گاه چنین وسایلی نمیتونه بهش لطمه بزنه. تنها موردی که ممکنه بین ماها بهمون لطمه بخوره با این وسایل هنگاه کنکوره و الا به جز کنکور در مقطع دیگه ای فکر نمیکنم لطمه بزنه. برا من که اینگونه بوده.

من وقتی که دبیرستان بودم موقع امتحانات فقط و فقط کامپیوترم رو ps1 رو جمع میکردن برام .... ولی الان اصلا کاری به وضع درس خوندنم ندارن چون بم اعتماد کامل دارن .....
بازی جزئی زندگی منه تازه بعضی موقع ها pro evolution soccer به صورت Family match هم بازی میکنیم :cheesygri .... قبلا که PS2 داشتم به صورت رفت و برگشتی ( Home - Away ) بازی میکردیم ولی الان دیگه اگه همه جمع بشن به خونه فامیلامون که PS2 دارن اونجا بازیم میکنیم .

من الان یه یک ماهی هست مدرسه من شروع شده
من از ایران خوب بیشتر مدرسه میرم تا ساعت 5 اما خوب تو خونه چیزی بهمون نمیدن هر غلطی باشه همون تو مدرسه میکنیم!!!
مخصوصا من یه ورزش دارم مرده از اون کلاس بیرون میام

از موقعی هم که مدرسه شروع شده من تتازه بازی کردنم رو شروع کردم!!

من یکمی بی جنبم:) یعنی سیستم زیر دستم باشه میشینم پاش:cheesygri
برای همین مامانم یه قفل موچولو میزنه بهش تا نتونم بیام پای کامپیوتر البته سیستم هم جمع نیست و وقتی ازم راضی باشه بهم میده:cheesygri شب کنکور هم اومدم ازم خیلی راضی بود :-"

مثلا همین الان یه قفل زده بود به پریز مودم که نتونم بیام نت :( ولی الان قاچاقی پایه نتم :D رفته بیرون و هم صدها ترفند برای باز کردن قفل بلدم:D

در یک کلام چیزی جمع نمیشه:)

مگه می شه بساط بازی رو جمعش کرد ؟؟؟؟؟؟؟

توی ایام درس و مدرسه خوب معلومه کمتر میشه ولی خوب معلومه که جمع نمی شه .
کسی که gamer واقعی باشه که به نظر من بساط بازی رو جمع نمی کنه .
حتی اگه مثل ما سوم دیرستانی ها سال حساسی رو پیش رو داشته باشه . ;)
ما که عالم و آدم هم رو سرمون خراب شن جمعش نمی کنیم . :cheesygri
:cool: :cool:

به نظر من بازی کردن همیشه تو ایام مدرسه حالش بیشتره!:D
ممکنه الان بیشتر از 4 ساعت در روز بازی کنم ولی تو طی مدارس همون یکی، دو ساعت بازی بم بیشتر از اون 4 ساعت بازی حال میده!
یادمه چند سال پیش مادرم موس کامپیوتر رو با خودش می برد اداره که دست من بش نرسه!:( ولی PS2 که هنوز نمرده!:cheesygri چند روز بعد دسته ی PS2 م رو هم برد:((
امسال مدرسه ها که واشه من بدبخت میشم، چون همش باید بشینم پای درس
65.gif
[بسوزه پدر این کنکور:evil:]

خوش به حال همه تون!!
من البته چون مامانم مطمئن بود معدلم زير 19 ميشه اعنماد نداشت بهم(به نظر من مدرسه رو ساختن كه آدم بره دوستاش رو ببينه!)اما در كمال تعجب معدلم شد 19.83 (مطمئن بودم اشتباه شده!)اين جوري ك شد دوباره خانواده اعتماد كردن بهم....
در مورد اينترنت خيلي سخت گيري نميشه،پي اس پي هم همينطور اما پي اس 2 رو نميدونم چرا مامانم مشكل داره باهاش در دوران تحصيل ناپديد ميشه...!!!
من(كه فكر كنم از همهتون سنم كمتره!14)ميرم 3 راهنمايي كه چون در مدرسه ي ما زير 19.5 رو براي دبيرستان قبول نميكنن من بايد امسال مثل چي درس بخونم.(ميخوام برم عوم انساني!)...به خاطر همين اقدامات امنيتي بيشتر ميشه!!اما من اين شانس رو دارم كه بابام هم عاشق بازيه!ساعت 11 مياد خونه ميشينيم فوتبال و تكن بازي ميكنيم.....بعد بابام با پي اس پي فيفا بازي ميكنه و من هم ميرم سر پي اس2...!!
البته من اصلا جنبه ي آزادي ندارم....يه هفته كه مامان بند ها رو شل كرد نمره ي رياضيم شد 13.25!!!(از بيست طبعا!:blushing: :-" )

چون در مدرسه ي ما زير 19.5 رو براي دبيرستان قبول نميكن ...
یا ابوالفضل!!:o :surrender: این دیگه چه مدرسه اییه؟!
اما من اين شانس رو دارم كه بابام هم عاشق بازيه!ساعت 11 مياد خونه ميشينيم فوتبال و تكن بازي ميكنيم.....بعد بابام با پي اس پي فيفا بازي ميكنه و من هم ميرم سر پي اس2...!!
کاشکی ما هم چنین بابا یی داشتیم:smoke:

نگفتين كه خانواده(پدر‏،مادر،نياكان!)با گيمر حالا حرفه اي بودن يا غير حرفه اي بودن شما مشكل ندارن؟از اين حرفهاي((خوات خسته ميكني))((چشمات خراب ميشه))((بيكاريا!))و اين مدل ها نميزنن؟
من كه نه!!

نگفتين كه خانواده(پدر‏،مادر،نياكان!) با گيمر حالا حرفه اي بودن يا غير حرفه اي بودن شما مشكل ندارن؟
ناجور مشکل دارن:(
از اين حرفهاي((خوات خسته ميكني))((چشمات خراب ميشه))((بيكاريا!))و اين مدل ها نميزنن؟
چرا همش همینا رو میگن!
65.gif

خوش به حال همه تون!!
من البته چون مامانم مطمئن بود معدلم زير 19 ميشه اعنماد نداشت بهم(به نظر من مدرسه رو ساختن كه آدم بره دوستاش رو ببينه!)اما در كمال تعجب معدلم شد 19.83 (مطمئن بودم اشتباه شده!)اين جوري ك شد دوباره خانواده اعتماد كردن بهم....
در مورد اينترنت خيلي سخت گيري نميشه،پي اس پي هم همينطور اما پي اس 2 رو نميدونم چرا مامانم مشكل داره باهاش در دوران تحصيل ناپديد ميشه...!!!
من(كه فكر كنم از همهتون سنم كمتره!14)ميرم 3 راهنمايي كه چون در مدرسه ي ما زير 19.5 رو براي دبيرستان قبول نميكنن من بايد امسال مثل چي درس بخونم.(ميخوام برم عوم انساني!)...به خاطر همين اقدامات امنيتي بيشتر ميشه!!اما من اين شانس رو دارم كه بابام هم عاشق بازيه!ساعت 11 مياد خونه ميشينيم فوتبال و تكن بازي ميكنيم.....بعد بابام با پي اس پي فيفا بازي ميكنه و من هم ميرم سر پي اس2...!!
البته من اصلا جنبه ي آزادي ندارم....يه هفته كه مامان بند ها رو شل كرد نمره ي رياضيم شد 13.25!!!(از بيست طبعا!:blushing: :-" )
اشتباه فکر میکنی مطمئنا کسانی هستن که ازت کوچیک تر باشن
درسته که الان این سایت معدل سنیش تقریبا 18 نوزده باشه(درست میگم؟{آخه همه جا میگن امسال کنکور داریم!!!}) اما خوب همیشه کسانی هستن که سنشون کمتر باشه
من خودم الان 14 سالمه (باور نمیکنید؟(به من چه نکنید!)
در ضمن مامان من تو عمرش از یه بازی خوشش اومده اونهم ماریو بوده!!!!
از این برای خرید wii سواستفاده میکنم!!!
بابای اینجانب هم از یه بازی که من خودم یه سالی دنبالش بودم تا پیداش کردم خوشش میاد:
shadow of destiny
از این نمیدونم چه سو استفاده ای بکنم شما کمک میشه بکنید>
من خودم امسال رکورد زدم بدون معلم مجبور شدم یه 3 ماهی درس بخونم و امتحان نهایی سوم (اصولا راهنمایی )رو بدم 19.01 گرفتم اونهم با اعداد عجیب :
ریاضی 20
هنر 17
عربی 20
به هر حال دیدم بدون معلم میشه راحت امتحان داد لازم نیست به غرغر هاش گوش کنی

ســـــــــــــــل
دوسه تان....عجيب تاپيكي است اين مكان....
ببينم واقعا اين اتفاقاي افتضاحي كه گفتين براتون پيش مياد؟
لعنت....
زندگي واس آدم راحت تره اگر سعي كنه ازاد تر باشه...
من از 6 سالگي پاي كامپيوترم بره همين بازي كردن يا اساسا تو مونيتور فرو رفتنم يه عادت محسوب ميشه و خونواده اون رو كاملا عادي تلقي ميكنن...حتي سالايي كه كنكور دادم كامپيوتر رو جمع نكردم....سال كنكور به نظر من بايد آدم بيشتر به خودش برسه ولي بايد حتما ورزش و برنامه ريزي هم تو زندگيش بگنجونه....
-----------------------------
خوب يادم مياد كه شب امتحان رياضي بود...سال سوم راهنمايي دقيقا....
40 دقيقه رفتم پاي كتاب....ثلث سوم بود.....
بعدش نشستم تا شب موقع خواب DooM95 بازي كردم......بعد يه دفه بابام پريد تو اتاق گفت:هـــــــاع....گيرت آوردم....ببينم تو درس خوندي مگه؟ گفتم آآآآآآآآره بابا.......يه عالمه.....
گف چقد؟ گفتم 1 ساعت.....بعد چشاش رو گرد كرد گف هميــــــــــــــــن؟؟ فك ميكني بسسه؟؟
منم گفتم آره.....بعد گير داد نشست 20-30 تا سوال درآورد منم همه رو جواب دادم....بعد كله اش رو خاروند و گفت اگر تو امتحان رياضي فردات رو بالاي 19 بشي برات كامپيوتر جديد ميخرم.....
ولي متاسفانه شدم 17.5 رياضيم رو.....
اين رو گفتم تا بدونيد جمع كردن يا نكردن كامپيوتر و بازي فقط 20% تو زندگيتون تاثير داره....80% خود شماييد........به قول شاعر گفتني:
اگر يقيين داريد كه ميتوانيد يا اگر يققين داريد كه نميتوانيد ، حق با شماست.
-------------------
سالم و مهربون باشيد......

من وضعم یه خورده عجیب غریبه :
قبل از امتحان هندسه تا ساعت 6/5 wow بازی کردم ساعت 7 رفتم مدرسه و ساعت 8 امتحان رو شروع کردم . ساعت 8/15 بلند شدم و نمره هم 20 شد .
یعنی منظورم اینه که کامپیوتر و بازی تو روند درسیم تاثیر نمیزارن (بر خلاف تصور خانواده) و صد البته نبودشون هم زیاد فرقی برام نداره مثل الان که 2 ماه از تابستونه رو بدون pc گذروندم .
من در این مواقع گرایشم رو عوض میکنم به طرف یه چیز دیگه . حالا کتاب یا فیلم و یا هر چیزی که یه فایده ای برام داشته باشه .
تو طول سال تحصیلی هم اگه pc رو جمع کردم (داوطلبانه هسته ای) میرم گیم نت و اونجا روی چند تا طرح با بچه ها کار میکنیم .
نتیجه : pc جان نبودت خوب بودنت بهتر .

سلام

احماد راست میگه
چه اتفاقات فجیعی براتون می افته
من اگه بودم خیلی جدی برخورد می کردم و البته مغلوب هم می شدم در نهایت
1.gif

دور از شوخی
حالا که از دوران من گذشته
ولی اون زمانا که بازی می کردم کسی توی مدت سال تحصیلی به کارم کاری نداشت
مامانم سعی می کردن به درس خوندن وادارم کنن
ولی من تمام مدت سال تحصیلی بی خودی می گشتم
جز انجام تکالیف مسخره هیچ کار دیگه ای انجام نمی دادم (که توی دانشگاه از شر اینم خلاص شدم چون من از خوندن خوشم میاد و حل مساله نه رونویسی کتاب)
شب امتحانا هم نمی خوندم
ولی توی درس های اختصاصی + زبان + ادبیات + هنر همیشه 20 می شدم (البته نمرات 12-10 در عربی و دینی و توی دوره ی راهنمایی پرورشی فراموش نشود)
ورزش هم همیشه 18 میشدم چون رو پایی نمی تونستم بزنم (البته توی دانشکده چون می تونستم برم رشته ی اختصاصیم یعنی تنیس، 20 رو شاخم بود)
برا همین هم بود که کسی زیاد به کارم کاری نداشت چون بعید می دونم کسی می تونست و منو مجبور به خوندن این چند تا درس مسخره بکنه.
عملاً 12-10 اینا رو هم خودم نمی آوردم، بلکه با توجه به نمرات عالی درسای دیگه م بهم می دادن
یادمه سال دوم دبیرستان امتحانای ترم اول رو که دادم یه هفته رفتم تهران خوش گذرونی و صفا سیتی :cheesygri
بعد بابام بهم خبر دادن که کجایی که دینی شدی 9 (دینی 2 هم که مسخره ترین و مزخرف ترین کتاب از این سری بود که n تا اسم مسخره و حدیث بی سر و ته داشت)
نهایتا هم یارو خودش خجالت کشید و بهم داد 10.75
ولی تصمیم گرفتم از سال بعد بهتر بشم که نتیجه ش دینی سال سوم بود که هر دو ترم 20 شدم (حالا که فکر می کنم می بینم چه اشتباهی کردم که این مزخرفات رو خوندم)

توی دانشکده هم که n واحد از این مزخرفات می دادن
همه 10 الی 16
آخریش هم متون اسلامی بود که 7 شدم که با کلی مسخره بازی بهم 10 داد (بهش گفتم که ببین دیگه حالم از هرچی درس مسخره مثل درس توه بهم می خوره، نمره میدی بده، نمی دی هم به جهنم میزارم برا ترم آخر چون من 2 واحد عبوریم برای علوم پایه آزاده، خیالم هم نیست چون درس بیخودت حتی نتونسته معدل منو زیر 18.5 بیاره (20 واحدی بودم و بقیه هم بیست بجز این) بهر حال از رو رفت و داد 10 به شرط یه مقاله ی تحقیقی که اونم خواهرم نوشت براش، منم معدلم فیکس شد 19)
بهر حال یه نفس راحت کشیدم بعد اون ماجرا نه به خاطر اینکه نیفتادم نه، بلکه به خاطر خلاص شدن از دست هرچی زور و درس مزخرفه و الانم کلی حال می کنم وقتی یادم می افته دیگه توی زندگیم از عربی و دروس دینی خبری نیست ...
247.gif

ولی هیچ کدوم از اینا نمی تونست جلوی بازی کردن و برنامه نوشتن و کتاب خوندن متفرقه ی منو بگیره
اصلاً همه تو خونه می دونن اگه من روزی حداقل 0.5 ساعت با یه سیمولاتوری چیزی پرواز نکنم حالم گرفتست (البته قدیما ++Turbo C رو هم اضافه کنین بهش که الان بدلیل عدم همخوانی با رشته ی تحصیلیم بی خیال برنامه نویسی شدم)

ولی سال کنکورم فرق می کرد ماجرا
تازه به ظرافت و سختی ماجرا پی بردم و برخی اوقات بود که کامپیوتر من برای 3-2 هفته ی متوالی حتی روشن نمی شد
همون یه سال رو کلاً درس خوندم و نتیجه ش رو هم گرفتمن طبعاً

ولی کلی می گم
مشکل توی ایران از سیستم آموزشی مسخره ایه که به ما اجبار میشه
معلمایی هستن که از خدا توی علم بالاترن و هیچ وقت اشتباه نمی کنن
درسای بدرد نخوری هستن مثل زبان عربی که نه بدرد دنیامون می خورن نه آخرتمون
و در نهایت دانش آموزانی که این سیستم دلشونو می زنه و خودشونم نمی دونن برا چی اصلاً دارن درس می خونن ؟؟؟
1000 تا محاسبه و مدار برا خازن و مقاومت بلدن ولی نمی دونن اصلاً این دو تا چی هستن ؟؟؟
آسانسور و سرعت و شتاب و ... رو می دونن ولی نمی دونن اصلاً چرا جابجایی و سرعت و شتاب بهم ربط دارن.
از Ka و Kb استفاده می کنن و نمی دونن برا چی ؟؟؟
مشتق و انتگرال می گیرن مثل جت، ولی نمی دونن اصلاً اینا به چه کاری میان ...

ایناست که باعث میشه که دانش آموز بیاد دانشگاه بعد نتونه قبول کنه که از ln بجای log استفاده کنه و همیشه از رابط تبدیلی 2.303 استفاده کنن به همراه log (که در 90 درصد موارد قاطی کنه که این بالای کسره یا پایینش، اصلا نمی دونن این 2.30258 همون ln 10 هستش) و ندونن که اصلاً ما log رو یاد گرفتیم تا پیش زمینه ای باشه برای یادگیری لگارینم طبیعی (نپرین) و این باعث شرمساریه ...
251.gif

بهر حال امیدوارم بتونین حداقل اینو داشته باشین که اگه خودتون، خوتونو کنترل کنین خیلی بهتره تا علاوه بر تمام این زور هایی که نظام آموزشی بهتون تحمیل می کنه، یه زور دیگه که همون
167.gif
باشه توی خونه بهتون تحمیل شه
چون تفریح سالم یکی از مواردیه که می تونه بسیار در موفقیت، به خصوص نوع تحصیلیش، موثر باشه
در ضمن خودتون بهتر می تونین قابلیت های خوتون رو ببینین
من آدم های با استعداد زیادی رو دیدم که چون خودشون قدرت انتخاب و تصمیم گیری نداشتن، بسادگی پذیرای شکست می شدن
دوستایی داشتم توی دبیرستان که بدلیل محدودیت های شدیدی که از سال اول دبیرستان برا کنکور براشون می ذاشتن (اکثراً ماماناشون که 1000 جور کلاس و ... می فرسادنشون با قربون و صدقه)، سال آخر نفسشون برید و زدن زیر همه چی ...
خودتون قبل از دیگران با چوب بکوبین تو ملاجتون خیلی بهتر و قابل کنترل تره

بهر حال به قولی: خانه از بست ویران است و خواجه در نقش ایوان ...
بی خیال قضیه
دلم پره

راستی :

نوشته شده توسط rojin:
يه هفته كه مامان بند ها رو شل كرد نمره ي رياضيم شد 13.25!!!

Unforgivable
من همیشه خودم حد و مرزهای خودم رو معین می کردم البته با کمک ها و راهنمایی های نامحسوس ...
و هیچ وقت هم هیچین نتیجه ای رو نمی گرفتم
این یکی از نقاط ضعفیه که وقتی زور از جای دیگه روی آدم باشه پیش میاد
چون طبع آدم دوستدار آزادیه
حالا از هر بندی
ولی آدم از دست خودش هیچ وقت آزاد نمی شه ... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or