بازي سنتر، يك دهه در اوج

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که اصالتا از 2010 یعنی تقریبا 5 ساله اینجام نصف راه رو باهاتون بودم و نصف دیگه رو بذارید به حساب بچه بودن و دسترسی سخت به اینترنت.
موفق باشیم و امیدوارم روز به روز انجمن کاملتری داشته باشیم.:d

تبریک به همهٔ دوستان بازی سنتری

برنامه‌ای چیزی به مناسبت ۱۰ سالگی بازی سنتر ندارید؟
یک پیشنهاد:
یه مسابقه‌ یا نظر سنجی جایزه دار به مناسبت دهمین سال بازی سنتر بذارید, استقبال خوبی میشه.

آخرین ویرایش:
همین چند وقت پیش داشتم فکر میکردم این بچه ها تا کی میخوان به این سایت سر بزنن ؟ فرض کنید 40 50 سالمون شده هممون !! :دی
البته یه سری ها رو تو خاطرم هست که دیگه الان نمیان مثل Gene :(

قالب سایت هم دوباره یه تغییری بکنه خوبه ! مردن تر بشه :دی

من از سال 2003 اینجام ولی بن شدم ده سال دیگه برگشتم یادمه اونموقع 8 سالم بود الان 20 سالمهه.:d

ولی جدا از شوخی تو این دو سه سالی که تو سایت بودم واقعا یه احساسی بهش مثل خونه دوم دارم خدا میدونه چه روز و شبایی اینجا گذروندم.ممنون از همه اونایی که برای این سایت زحمت میکشن و البته از بچه های فعال و گل فروم که بدون هیچ توقعی از هر مطلب و کمکی فروگذار نیستند ممنون از همه.

موردی که باعث شده بازیسنتر با بیشتر سایتهای گیم ایرانی متفاوت باشه این هستش که علاوه بر بخش های مرتبط به بازی در بقیه بخش هام فوق العاده است.به عنوان مثال من تو بخشهای عکاسی و فیلم و سریال و ماشین و فوتبال و موسیقی و رمان و..... هم فعالییت دارم تو هر بخش آدمای خبره و حرفه ای زیادی وجود داره که آدم رو از سایتهای جانبی بی نیاز میکنه.
تاپیک خارج از تاپیک هم که ماشالله پر افراد متخصص در رشته های مختلفه:d
تولد ده سالگی سایتمون مبارک.:x

درود !

با اینکه زیاد اینجا نبودم....
خخخخ...

:-" :-"

ولی کلا تنها {الکی نمیگم ها بچه ها منو میشناسن} تنها سایت ایرانی {یا کلا تنها سایتی} هست که بهش اعتیاد دارم...
با اینکه تو سر و کله ی هم میزنیم و حرص میخوریم و میخندیم و گریه میکنیم و تو دیوار میریم {از بعضی کامنت ها} و تغییرات میخوایم و نسبت به بعضی تغییرات واکنش نشون میدیم و بن میشیم و آزاد میشیم....
بازم خیلی حال میده کلا برای خودش یک MMO هست این سایت...

:d:d

من که خیلی حال میکنم...
مرسی از کسایی که اینجارو خلق کردن...

:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or