نزدیک به سه سال و نیمه عضو بازیسنتر شدم.
و نزدیک به دو سال گیم نمیزنم.
ولی هرشب میام به بازیسنتر.
این سایت نقش یک شبکه اجتماعی رو برای داره.
بازیسنتر عالیه.
از همه مدیرا و ناظما و ادمینا تشکر میکنم.
من خودم از اولین روزهایی که بازی سنتر راه افتاده بود یادمه والبته به علت از یاد رفتن پسوردم در این مدت چندین اکانت ثبت کردم . اون زمان به زور میشد چندتا فروم فارسی پیدا کرد که بعد از راه اندازی و ایجاد صدها موضوع تکراری و کپی ازهم دووم بیارن وبعد از چند ماه پاک یا بن نشن. اما بازیسنتر به خاطر تکیه بر روحیه جوانی و ساده گرفتن برخورد و اداره سایتی و فرومگردانی و احساس اینکه دستندرکاران سایت جزوی از کاربران سایت هستند تونست بدون هبچ ادعای واحی محکم بمونه وادامه بده.
با اینکه اون زمان سن بچه های داخل نت کم بود وهمینطور سن بچه های خود بازی سنتر هم پایین بود اما بیشتر از نسل امروز تولید محتوا میکردن که بیشتر در بستر همین فروم ها بود. یادمه بعدها سایت رقیبی هم داشت که بازی نما بود و اون زمان مثل همه فروم های دیگه بین هم کل کل های باحالی هم داشتن که الان که نگاه میکنیم کلی خندمآن میگیره که چه کارا که نمیکردیم.
ولی الان تعداد سایت ها خیلی زیاد شده و شاید در هر گوشه ای سایتی فرومی در هر موضوعی بشه پیدا کرد اما ذوق و شوق اوایل هر کاری تکرار نشدنی هست. یکی از دلایلی که بعد از گذشت این سالها هنوز برا علاقه گیم به معدود سایت ایرانی که سر میزنم همین سایت یعنی بازیسنتر هست که با اینکه در یک زمان تنها منبع گیم فارسی بود و نویسنده هاشون از سن کم با علاقه قلم میزدن و بی هیچ ادعایی و جوگیری از علاقه شون مینوشتن و همینطور مدیران بدون تعصب کورکوزانه ای سایت رو مدیریت میکردن باعث شد کاربران سایت مثل معدود فروم ها فارسی که تعدادشون ۳-۴ تا بیشتر نیست در این ۱۰ / ۱۲ ساله حس کنن صاحب خانه ای ثانی هستن که میتونن از نردیک ترین و ملموس ترین وقایع زندگی شون با هم دیگه صحبت کنن و تا صبح با هم گپ بزنن و شب رو با هم صبح کنن.
امیدوارم جو سالم دوستانه و بی شیلهپیله ی سایت به همین صورت ادامه داشته باشه و موفقیت سایت در نشر محتوای فارسی گیم در وب هر چه بیشتر وبیشتر غنی و به رشد عالی برسه.
به امید جشن بییتسالگی.
.
این اوخر از اوج بودن فاصله گرفت
چه از لحاظ کاربرهای قدیمی و با صفای سایت و چه بخش اخبار که دیگه اون جذابیت نداره چه تحریریه
ولی خوب شاید بالا رفتن سن مدیران و خودمون باعث شده حس و حال گذشته رو نداشته باشیم ولی در هر صورت تصور ی روز بدون بازیسنتر هم سخته
همه ی حرف هارو دوستان گفتن فقط میخوام اینو بگم که مهم نیست از کی عضو بازی سنتر شدی مهم اینه که الان عضو این خانواده ای!(مدیونی اگه تاریخ عضویتم رو نگاه کنی:d)
ولی جدای از شوخی همیشه حرص میخورم که چرا زوتر با بازی سنتر آشنا نشدم
الان که یاد قبل از آشناییم با بازی سنتر میوفتم میبینم که هیچی حالیم نبوده(البته الانم نیست:d)
در کل امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت انجمن باشیم.
انجمن بازارچه
مجید شامی
نیاز به تایید بلاگ ها
تاییدی کردن نظرات بلاگ
محدود کردن ایمیل موقع ثبت نام
تایید کاربران ثبت نامی
بن کردن رنج آی پی
Dos/DDos
آموزش های هک Xbox360 مخصوص VIP
بستن تالار های مبادله بازی
امکانات بی نظیر VIP، در اسم.....
موارد بسیاره..........