بازي رايانه در Tgs 2007

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا شما دیگه چه ذهن خرابی دارین.:p
در مورد اون عکس باید بگم که همشون مرد هستن(البته مثلا)
ولی بغیر از اهل دل بودن جناب کنی و اون عکس اخری که اگر مادرم میدید پوستمو میکند نکات دیگه ای هم از عکسا میشد برداشت کرد.جا داره از جناب شکارچی (یا شکر چی . یا یه چیه دیگه:)) تشکر کنم بابت عکس ها.
اولین نکته چند پلتفورمی شد این MGS هست و اینکه انگار کونامی بد برنامه ای برای پول دراوردن از این سری داره.
علاوه بر نسخه جدید MGS PORTABLE OPS نسخه ANNIVERSARY (یا یه چیز تو همین مایه ها) که فکر کنم نسخه مستقلی باشه و یادبود این سری خبر خوشحال کنند برای من نسخه موبایل این بازی هستش که خیلی جالب بود.(MGS MOBILE!!!کی نسخه 360 بیاد خدا عالمه!؟!:))
یا عکس مربوط به وحید عبدالهی و کیانوش کنی در حال انجام بازیه NG:DRAGON SWORD که بازیه خیلی مالی نباید باشه ولی کتابی گرفتن DS برای انجام این بازی جالب بود!
یا اقای سهیل منصوری درحال انجام نسخه 360 بازیه زیبای سبک مبارزه ای یعنی VIRTUA FIGHTER 5 که احتمالا هیچ فرقی از نظر گرافیکی نکرده!(این هم خوبه هم بد)
در کل فکر کنم شماره مجله خیلی پربارتر از نسخه پوشش E3 یا همون شماره 17 باشه.ما که امیدواریم......

آقای منصوری رو اونجا گروگان گرفتن و بازیرایانه مجبور شد چند میلیون تومن پول برای آزادی آقای منصوری بپردازه!! بعد می گیم وضع مالی خرابه می گید چرا!!

40.JPG

کیانوش در صف بازی Nights به مدت 5 ساعت!!!

52.JPG

مدل های Metal Gear (مثلا!!!)

چه قدر این بچه دقیق هست!! رفته تو بازی...

64.JPG

34.JPG

35.JPG

36.JPG

37.JPG

38.JPG

39.JPG

40.JPG

41.JPG

42.JPG

43.JPG

44.JPG

46.JPG

51.JPG

52.JPG

54.JPG

59.JPG

63.JPG

64.JPG

65.JPG

تصاویر زیر مربوط به قطعات باز شده کنسول ها مختلف هست که نشون میده سخت افزار هر کدوم چقدر پیچیده هستند:​

55.JPG

56.JPG

57.JPG

58.JPG

45.JPG

53.JPG

47.JPG

48.JPG

49.JPG

50.JPG

آخرین ویرایش:
دستتون درد نکنه.
ما تموم این مدت داشتیم گل لگد میکردیم پس؟!
دم اعضای بازیرایانه خصوصا یکی دوتاشون گرم ولی انگار بقیشون اینجارو هم نمیبینن هیچ کس دیگه ای هم مارو نمیبینه.واقعا که........
ضمنا از بابت عکس ها واقعا ممنون ولی بعضیاشون تکراری بودن.
نکات جالب عکس های جدید اولیش قابل بازی بودن متال گیر 4 هستش و اینکه اهداف بلند پروازانه کوجیما فعلا به جایی نرسیده.و اون عکس از غرفه بازی LBP که خیلی جالبه.عکس مربوط به بازی کردن DMC4 هم جالبه و اون عکس گروگان گرفته شدنه اقا سهیل و اون جمله are you sith or jedi? که چیزهای زیادی رو میتونه از بازی بعدیه کوکاس ارتز از سری جنگ ستارگان فاش کنه.
و خصوصا عکس های سخت افزار کنسول ها که خیلی جالبه و نشون از دقت بسیار بیشتر سونی در طراحی بورد و قطعات کنسولشه.با این حال هنوزم معتقدم هرچقدر که cell به xenon سره xenos هم به rsx سر هستش!!!

برنامه اعزام به Tgs2007

آقا میشه بگید خرجشون نفری چقدر شده و چند روز اونجا بودن :-"

18 سپتامبر از فرودگاه امام خميني رفتيم دوحه (قطر)، 19 سپتامبر تو اوزاكا بوديم و از اونجا با هواپيما رفتيم فرودگاه هاندا Haneda در توكيو. صبح روز 20 سپتامبر ساعت 8 و نيم نمايشگاه افتتاح شد و ساعت 10 اولين كنفرانس (كنفرانس مطبوعاتي سوني) شروع شد. 4 روز نمايشگاه طول كشيد و ما هم 29 سپتامبر برگشتيم ايران (از مسير توكيو- اوزاكا - دوحه - تهران).

Tgs2007

درود
BlackCanopus جان خودت رو معرفی نمیکنی :confused:.
خیلی باید ببخشید که خودمو معرفی نکردم. فکر می کردم از ID مشخصه آخه Canopus = سهیل
البته شماره بعد گزارش کامل میدیم؛ ولی فعلاً باید منتظر باشید. من هم زیاد نمی تونم حرف بزنم چون بر خلاف پالیسی (Policy) های نشریه مون هست!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or