بازي رايانه در Tgs 2007

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ارزش کار که کم نميشه ، امّا انصافاً نسبت به E3 جفتشون کم دارند ديگه
به هر حال E3 يه سر و گردن از بقيه نمايشگاه ها جلوتر هست
اين Leipzig امسال انقدر عالی بود ولی پارسال باز به اين خوبی نبود
اگه دقت کرده باشی تو کل سال مهمترين خبر ها توی همون e3 گفته ميشه و همه خودشون رو برای اونجا آماده ميکنند
به دليل دور بودن احتمالش کم هست که فعلاً فعلاً کسی اعزام بشه CA ، San Diego
اگه اشتباه نکنم San Diego برگزار ميشه ديگه ..
الان به ايرانی جماعت بخوای بری بهرين که يه زمانی از ما بوده ويزا نميدن
رفتن به امريکا ديگه جای خود داره .. و همينطور کلی هزينه که احتمالاً بازی رايانه تا 7 - 8 سال آينده ديگه سايتش را نميفته

Chon Didam Shoma ham Khosheton Miad Goftam Bezaram Bekhonid Bikhabar Nabashid :D

Hamid Reza Dashti:

logo-220x107.gif

خب امروز رفته بودم دفتر مجله!! چون تیم بازیرایانه از ژاپن برگشته بود. آقای عبداللهی، آقای کنی و آقای منصوری هم بودن! البته رفته بودم تا یک سری عکس هم بگیرم تا توی وبلاگ بذارم اما متاسفانه فراموش کردم عکس ها رو با خودم بیارم ولی فردا یا پس فردا حتما یک سری عکس Exclusive و البته بسیار بسیار جالب براتون می ذارم!
خیلی چیز های جالبی از این سفر می گفتن، که نمی تونم همه رو براتون بگم!
03.gif
ولی نکات جالبی که توی حرفهاشون بود این بود که مثلا Games Convention و کلا سرویس دهی در آلمان بسیار بهتر از ژاپن و TGS بود، نظم GC هم واقعا با TGS قابل قیاس نبوده به طوری که خیلی ها در TGS حضور داشتن ولی چون برنامه خاصی از حضور اونها در نمایشگاه ارائه نمی شده موفق به دیدار آنها نشدند! در ضمن از لحاظ زبان هم شدیدا مشکل داشتند چرا که این ژاپنی های خنگ!! به هیچ عنوان انگلیسی بلد نبودند حتی مسئولان اطلاعات نمایشگاه هم انگلیسی بلد نبودن!
از بازی ها هم چیز های جالبی می گفتند و جالبه که دقیقا با اون چیزایی که فکر می کردم مطابقت داشت (یه پا نوسترآداموس شدما!!) مثلا می گفتن MGS4 اصلا چیز جالبی نبوده، هوش مصنوعی و کنترل بازی به شدت ضعیف بوده و کلا بازی اصلا چنگی به دل نمی زده! Ratchet & Clank خیلی خوب بوده، Uncharted بد نبوده، ولی کنترل و دوربین خوبی نداشته، LittleBigPlanet فوق العاده بوده ( واقعا از این بازی هر چی بگیم کم گفتیم!) No More Heroes خیلی خوب بوده و به شکل های کاملا ابتکاری قابلیت های wiimote استفاده می کرده، Nights گرافیک خوبی داشته ولی از قابلیت های دسته خوب استفاده نکرده (بهتره بگم اصلا استفاده نکرده!)، White Knight Story همونطور که قبلا هم گفتم واقعا بازی خواب آوری بوده، بازی به شدت کند هست و انیمیشن ها هم با وجود داشتن تنوع، خشک و غیرواقعی هستند، حتی کیانوش اونو به کارتون فوتبالیست ها تشبیه می کرد
03.gif
به خاطر کمبو های عجیب بازی! Ninja Gaiden 2 واقعا چیز جدیدی از لحاظ گیم پلی نداشته و جهش گرافیکی آن چنانی هم نداشته فقط Blood & Gore بازی به شدت افزایش یافته، ولی خب برای کسانی که تا به حال NG رو بازی نکردن مطمئنا بازی فوق العاده ای هست! نسخه DS بازی هم خیلی ساده بوده و کلا زیاد خوششون نیومده بود، یه جورایی Casual بوده! Eye of Judgment هم از اون بازی هایی بود که کیانوش خیلی خوشش اومده بود. در ضمن همونطور که می دونید از FF XIII هم در پشت درهای CG نشون داده بودن، و این جور که بوش میاد نباید زودتر از 2009 و یا حتی 2010 منتظر این بازی باشیم چون اصلا آماده به نظر نمی رسه. DMC4 هم خوب بوده البته گیم پلی بازی تغییر چندانی نداشته فقط گرافیک بازی بسیار خوب بوده.
اینا چیزایی بود که از صحبت هاشون در مورد بازی ها یادم بود البته بیشتر از اینکه در مورد نمایشگاه و بازی ها صحبت کنیم در مورد مسائل جانبی و کلا توکیو و اتفاقات سفر صحبت کردیم که نکاتی بس جالب و ارزنده در بر داشتند!!
03.gif
عکس های اختصاصی و جنجالی!!! فردا یا پس فردا!
البته یک خبر بد هم دارم!! از اونجایی که خرج سفر به شدت بالا بوده (خیلی خیلی بالا!!) احتمالا باز هم کار سایت عقب میفته
02.gif

ا

خوب منم بالاخره تو این فروم یه چیزی مینویسم چون مجبورم.
اواقعا این حرکت بازیرایانه جای تقدیر داره و باعث افتخاره برای جامعه گیم ایران.
اما بازیرایانه ایرادات بزرگی داره که گفتنش ضروریه.هرچند تا حالا هزار بار شنیدنش ولی بهش عمل نمیکنن.مثلا اینکه اعضای این مجله باید تو یه سایت دیگه (همینجا) بیان و حرفشونو بزنن چون سایت ندارن.یعنی دارن ولی نداشتن بهتر بود!
یا اینکه اعضای این مجله از TGS برگشتن ولی هنوز مجله پوشش Games Convention چاپ و عرضه نشده و ضمنا علی رقم این تاخیر به احتمال قوی شماره 18 مجله فقط Games Convention رو پوشش خواهد داد و از TGS خبری نخواهد بود.
خدا رحم کنه به شماره 19 که فکر کنم 6 ماهه دیگه بیاد.
اما در مورد بازی ها.بنظر منMGS4 از اون ابتدا تکراری بودنش معلوم بود ولی بنظر من هنوز بازی کلی کار داره و قطعا کوجیما حواسش جمعتر از من و شماست.
در مورد UNCHARTED باید بگم که بازیه خوبیه ولی اون هم هنوز کار داره ولی بازهم نتیجه خیلی به تومب رایدر و ایندیانا جونز شبیه خواهد بود.
NO MORE HEROES هم کار اخر سودا گایچی هستش که بعد از KILLER7 و بطور انحصاری برای wii میسازتش و بازیه بسیار خشن و عجیب غریبیه ولی قطعا از عنوان زیبای killer7 هم بهتر خواهد بود.
در مورد White Knight Story باید بگم که بازیه خوبی خواهد بود.این نظر منه.هرچند الان ایراد داشته باشه.ولی نایتز رو بیخیال که خوشم نمیاد ازش.
ضمنا NG2 هم حالا حالاها کار داره قطعا بازیه خوبی خواهد بود.فکر نکنم کسی از ایتاگاکی بغیر از یه بازیه فوقالعاده چیز دیگه ای انتظار داشته باشه؟!نسخه DS بازی هم بنظرم ارزش زیادی نخواهد داشت.
اما DMC4 اگر تغییر خاصی در گیم پلی نداشته باشه که قطعا خواهد داشت باز هم بازیه بسیار خوبی خواهد بود.هر چند بعد از GOD OF WAR و NG وقتشه که DMC یه تحول اساسی بخودش ببینه وامیدوارم کپکام خوابهای خوبی برای ما دیده باشه.
در مورد FF XIII حرف نمیزنم چون به نتیجه کار SE اعتقاد خاصی دارم.
باز هم از اینکه این صحبت ها رو اینجا نوشتم عذر میخام ولی چاره ای نبود.امیدوارم کسی ناراحت نشه.
ولی اشتباهات تحریریه مجله در کنار ایرادات سایت و غیره واقعا روی اعصاب راه میره.
ضمنا یه چیزی رو بگم.اون اینه که بنظر من هنوز هم HALO3 گرافیک خوبی داره.درسته اصلا در حد و اندازه های GOW نیست.(بر عکس اون چیزی که در ابتدا فکر میکردم) ولی بازهم به اون بدی که بعضیا در مجله گفتن نیست.

واقعا جای بسی افتخار هست که بالاخره به صورت رسمی یه نماینده از ایران هم در این نمایشگاه ها شرکت کرد . آفرین بر بازی رایانه :);):love::love::love:
====
فقط یه چیزی این نفرات تو عکس خانم هستن یا آقا :confused::confused::confused::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
دوم هم اینکه یه وقت این عکس ها رو تو مجله چاپ نکنید که اشکال شرعی داره :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
( البته شوخی کردم ) :cheesygri:cheesygri:cheesygri
خوش حال به حالتون که رفتین آلمان و جاپن حال کردین :laughing::laughing:

سلام
خوب اينهارو رو هم از وبلاگ حميد رضا داشتی دارم براتون کپی ميکنم تا شما هم مثل من جيگرتون حال بياد
راستی ميگه 2 سری ديگه هم از اين عکس ها در راه هستند و اينها عکس هايی هستند که امکان چاپشون تو مجله نيست و برای همين reveal ميشه

1.JPG

2.JPG

3.JPG

6.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

18.JPG

19.JPG

20.JPG

21.JPG

22.JPG

23.JPG

24.JPG

26.JPG

بابا يعنی خودتون متوجه نميشيد عکس هايی که با سازندگان گرفتند يا عکس های درست درمون رو
نميآن پخش کنن تو اينترنت و نگه داشتن برای چاپ تو مجله ؟!
حالا هی بيايد بگيد با دخترا رفتن عکس گرفتن ، چرا همه بدتون مياد از اينا انقدر ، چون دير به دير مجله ميدن ؟!
اگه اينکارو کنند خودشون ضربه ميخورند پس انقدر حرص نزنيد ، اونها به قول خودشون مثلاً press معتبر هستند
اينکارشون هم ارزش بالايی داشت و جرات و نو آوری ميخواست ، حالا شما ميتونيد پاشيد با همين دختراشم بريد عکس بگيريد
lool , سواب ميکنند ولی به خدا همين عکس هارم رو ميکنن ها!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or