Chon Didam Shoma ham Khosheton Miad Goftam Bezaram Bekhonid Bikhabar Nabashid
Hamid Reza Dashti:
خب امروز رفته بودم دفتر مجله!! چون تیم بازیرایانه از ژاپن برگشته بود. آقای عبداللهی، آقای کنی و آقای منصوری هم بودن! البته رفته بودم تا یک سری عکس هم بگیرم تا توی وبلاگ بذارم اما متاسفانه فراموش کردم عکس ها رو با خودم بیارم ولی فردا یا پس فردا حتما یک سری عکس Exclusive و البته بسیار بسیار جالب براتون می ذارم!
خیلی چیز های جالبی از این سفر می گفتن، که نمی تونم همه رو براتون بگم!
ولی نکات جالبی که توی حرفهاشون بود این بود که مثلا Games Convention و کلا سرویس دهی در آلمان بسیار بهتر از ژاپن و TGS بود، نظم GC هم واقعا با TGS قابل قیاس نبوده به طوری که خیلی ها در TGS حضور داشتن ولی چون برنامه خاصی از حضور اونها در نمایشگاه ارائه نمی شده موفق به دیدار آنها نشدند! در ضمن از لحاظ زبان هم شدیدا مشکل داشتند چرا که این ژاپنی های خنگ!! به هیچ عنوان انگلیسی بلد نبودند حتی مسئولان اطلاعات نمایشگاه هم انگلیسی بلد نبودن!
از بازی ها هم چیز های جالبی می گفتند و جالبه که دقیقا با اون چیزایی که فکر می کردم مطابقت داشت (یه پا نوسترآداموس شدما!!) مثلا می گفتن MGS4 اصلا چیز جالبی نبوده، هوش مصنوعی و کنترل بازی به شدت ضعیف بوده و کلا بازی اصلا چنگی به دل نمی زده! Ratchet & Clank خیلی خوب بوده، Uncharted بد نبوده، ولی کنترل و دوربین خوبی نداشته، LittleBigPlanet فوق العاده بوده ( واقعا از این بازی هر چی بگیم کم گفتیم!) No More Heroes خیلی خوب بوده و به شکل های کاملا ابتکاری قابلیت های wiimote استفاده می کرده، Nights گرافیک خوبی داشته ولی از قابلیت های دسته خوب استفاده نکرده (بهتره بگم اصلا استفاده نکرده!)، White Knight Story همونطور که قبلا هم گفتم واقعا بازی خواب آوری بوده، بازی به شدت کند هست و انیمیشن ها هم با وجود داشتن تنوع، خشک و غیرواقعی هستند، حتی کیانوش اونو به کارتون فوتبالیست ها تشبیه می کرد
به خاطر کمبو های عجیب بازی! Ninja Gaiden 2 واقعا چیز جدیدی از لحاظ گیم پلی نداشته و جهش گرافیکی آن چنانی هم نداشته فقط Blood & Gore بازی به شدت افزایش یافته، ولی خب برای کسانی که تا به حال NG رو بازی نکردن مطمئنا بازی فوق العاده ای هست! نسخه DS بازی هم خیلی ساده بوده و کلا زیاد خوششون نیومده بود، یه جورایی Casual بوده! Eye of Judgment هم از اون بازی هایی بود که کیانوش خیلی خوشش اومده بود. در ضمن همونطور که می دونید از FF XIII هم در پشت درهای CG نشون داده بودن، و این جور که بوش میاد نباید زودتر از 2009 و یا حتی 2010 منتظر این بازی باشیم چون اصلا آماده به نظر نمی رسه. DMC4 هم خوب بوده البته گیم پلی بازی تغییر چندانی نداشته فقط گرافیک بازی بسیار خوب بوده.
اینا چیزایی بود که از صحبت هاشون در مورد بازی ها یادم بود البته بیشتر از اینکه در مورد نمایشگاه و بازی ها صحبت کنیم در مورد مسائل جانبی و کلا توکیو و اتفاقات سفر صحبت کردیم که نکاتی بس جالب و ارزنده در بر داشتند!!
عکس های اختصاصی و جنجالی!!! فردا یا پس فردا!
البته یک خبر بد هم دارم!! از اونجایی که خرج سفر به شدت بالا بوده (خیلی خیلی بالا!!) احتمالا باز هم کار سایت عقب میفته
ا