بازي رايانه در Tgs 2007

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
salam
keili mamnoon babate comment ha
ma alan tokyo hastim hanooz va ta chand rooze dige bar migardim
albate namayeshgahe TGS ke dirooz tamoom shod
age khoda bekhad o moshkeli pish nayad barname haye jalebi darim
bebakhshid ke fingilish type kardam chon inja dige hatta fonte arabi ham peida nemishe
zemnan inja dastresi be internet kheili sakhte baraye hamin natoonestam zoodtar az in javab bedam

salam
keili mamnoon babate comment ha
ma alan tokyo hastim hanooz va ta chand rooze dige bar migardim
albate namayeshgahe TGS ke dirooz tamoom shod
age khoda bekhad o moshkeli pish nayad barname haye jalebi darim
bebakhshid ke fingilish type kardam chon inja dige hatta fonte arabi ham peida nemishe
zemnan inja dastresi be internet kheili sakhte baraye hamin natoonestam zoodtar az in javab bedam
کاشکی یه چن تا عکس هم از کاراتون میفرستادید . :-"

به هر حال ممنون :love:

یه سوال دیگه هم دارم : :biggrin1:

اون دفعه که رفته بودین لایپزیک ، مجلش در اومد ؟

چون من یه مجله گرفتم توش هیچی نبود . :biggrin1:

واقعا اين نويسندهاي بازي رايانه خداي گيم هستن اعضاي گيم اسپات جلوشون هيچن.مخصوصا حميد جان حميدرضا دشتي.
من از مقاله‌هاي شهريار ازهاريان‌فر و ياشار ذورفقاريان خوشم مياد بقيه هم عالي كار مي‌كنن. تيمشون حرف نداره.

اینم چند تا عکس از نمایشگاه TGS :)

2cg1poz.jpg

من و وحید عبداللهی در محوطه ورودی نمایشگاه TGS

a3z9tv.jpg

من و سهیل منصوری در ورودی نمایشگاه

14u9y78.jpg

این هم از سمت راست به ترتیب: Sakura , Chun Li , Mario (lol) , Princess Peach , Kinopio

hrkgll.jpg

باز به ترتیب از سمت راست: خودم ، Zack و سهیل منصوری

28iaz4g.jpg

سهیل منصوری با یکی از سرباز های Metal Gear Solid

2sb0rkg.jpg

خودم در صف بازی Nights

124e8vm.jpg

Sephiroth بازی رایانه به دست :D

a4oppy.jpg

خودم و Auron در حال دادن علامت موفق باشید lol

1930bo.jpg

تیم اعزامی بازی رایانه به TGS در حال استراحت

jtm74m.jpg

اینم وحید عبداللهی سردبیر بازی رایانه که برای بازی Mafia 2 بهش پیشنهاد همکاری داده شده بود :D

آخرین ویرایش:
خوب دیگه همه بروبچ بازی رایانه رفتند گردش و ما هم داریم ثانیه شماری میکنیم شماره بعد کی میاد
من دیگه مجله رو نمیخرم چون با بازیهای نوامبر مشکل مالی دارم و خبرهایی هم که مینویسه مال چند ماه پیشه و نقدهاش هم که پولی که میخوام بدم به مجله میرم بازیشو می خرم اونجوری بهتر میفهمم که چی هست!

موفق باشید

واقعا بايد افتخار كرد كه ماها افرادي با تجربه و فعال در زمينه بازي داريم به اميد روزي كه صنعت بازي تو كشور ما هم راه بيوفته.

خوش به حالشون. چه صفایی میکنن. با اون مرده که تریپ Auron زده خیلی حال کردم. کاشکی یه روز نصیب ما هم بشه یه عکس باهاش بندازیم:((

واقعا بايد افتخار كرد كه ماها افرادي با تجربه و فعال در زمينه بازي داريم به اميد روزي كه صنعت بازي تو كشور ما هم راه بيوفته.
اره بابا, افراد مستعد زیاده
تازه یه شرکت هم هست نسخه های بعدی بازی های بزرگ رو میزنه(امپرور), تا الانم mafia2,max pain3 ,far cry 2 رو منتشر کردن , احتمالا پروژه بعدیشونم IGI3 هستش:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or