بازي جديد Valve براي X360 !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Doug Lombardi رئيس بخش بازار يابي شركت Valve طي صحبتهايي كه اخيرا داشته دوباره اعلام كرد كه اونها هيچ علاقه اي براي ساختن بازي بر روي Wii و PS3 ندارند و وي اعلام كرد در حال كار بر روي پروژه جديد خود كه بر روي X360 عرضه ميشوند هستند . وي همچنين اعلام كرد كه Portal: Still Alive كه قرارا است براي XBL عرضه شود همان بازي اصلي Portal هست كه تعداد كمي مبارزه به اون اضافه شده است . وي در اخر اعلام كرد كه Portal: Still Alive براي كساني هست كه ميخواهد بدون خريد كامل Orange Box به بازي كردن Portal بپردازند .

200px-Valve_logo.svg.png

موفق باشيد !!

:biggrin1:من که میگم بازی half life خواهد بود چون واقعا منتظرشم . :biggrin1: فریدون کجایی که valve فکر کنم داستان جدید نیمه جان را میخواد ارائه بده ( البته فکر کنم )/:)

:biggrin1:من که میگم بازی half life خواهد بود چون واقعا منتظرشم . :biggrin1: فریدون کجایی که valve فکر کنم داستان جدید نیمه جان را میخواد ارائه بده ( البته فکر کنم )
فكر كنم منظورش يك IP جديد باشه در نتيجه ربطي به Half Life Ep3 از اين حرفا نداره. تازه EA ناشرش بازي هست و مثل 2 اش براي PS3 عرضه ميكنه.
در نتيجه اگر عنوان جديدي هست Ip جديدي هم هست.

فقط اميدوارم اين سورس رو يك كم ارتقاء بدن اين موتور بجز فيزيك معركه و طراحي چهره ها و اندامها چيز بسيار خوبي نداره. من توي EP2 واقعا از نبود جو و اتمسفر رنج ميبردم. درخت ها و... هم كه مثل چوب خشك وايساده بودند.

سورس موتور بسيار خوبيه ولي به نظرم كد باز نيست و كار كردن باهاش به راحتي UE نيست حالا نظر شما رو نميدونم. هرچند اين موتور تو فيزيك و طراحي چهره و... حرف اول ميزنه. يادم سر HL2 وقتي ميديدم چين و چروك هاي صورت الكس تغيير پيدا ميكنم حسابي هيجان زده ميشدم.

به نظرم از ...شه (تنبلیشه) که نمیخواد واسه ps3 بسازه. چون همونطور که میدونید بازی ساختن بره ps3 سخته.
اینا همش مزخرفه که بازی ساختن سخته
تنها دلیلش پول های مایکروسافت هست و بس
پ.ن : تعجبم چرا هر وقت صحبت از بازی های انحصاری X360 میشه همه می گن تنها دلیل اینکه این بازی
رو PS3 نمیاد سخت بودن ساختن بازی رو PS3 هست
كار كردن باهاش به راحتي UE نيست
میثم اتفاقا یکی از سازندگان بازی Too Human یادمه گفته بود UE Engine یه جوری ساخته شده
که بهترین استفاده رو فقط می تونن خوده سازنده ها ازش ببرن و همه نمی تونن از تمام قدرتش استفاده کنن !!

آخرین ویرایش:
در مورد آنريل انجين و too human بايد بگم اين سازندگان بازي بودن كه نتونستن از اين موتور استفاده كنن شما به بازيهايي مثل dark sector ; bia :hh و ... يه نگاهي بنداز

اینا همش مزخرفه که بازی ساختن سخته
تنها دلیلش پول های مایکروسافت هست و بس
پ.ن : تعجبم چرا هر وقت صحبت از بازی های انحصاری X360 میشه همه می گن تنها دلیل اینکه این بازی
رو PS3 نمیاد سخت بودن ساختن بازی رو PS3 هست

میثم اتفاقا یکی از سازندگان بازی Too Human یادمه گفته بود UE Engine یه جوری ساخته شده
که بهترین استفاده رو فقط می تونن خوده سازنده ها ازش ببرن و همه نمی تونن از تمام قدرتش استفاده کنن !!
به نظرت چرا تو همه ی بازیهای مشترک ps3 و x360 کیفیت x360 بالاتره؟ همه هم میدونیم که از نظر سخت افزاری ps3 قویتره. دلیلش فقط پیچیدگی پردازنده های ps3یه.
بیشتر سازنده ها هم اینو تایید کردند.

حالا دوباره بحث راه نندازين تايپيك مربوط به پروژه ي جديد valve چه ربطي به اين حرفا داره من نمي دونم/:)
شايعه اي چيزي درست نشده كه اين بازي مي تونه چي باشه؟

چون همونطور که میدونید بازی ساختن بره ps3 سخته.
شما برو اون کنفرانس سونی رو تو E3 امسال نگاه کن ببین همه سازنده ها دارن راجب آسون بودن بازی سازی روی PS3 صحبت میکنن اونوقت شما اومدی اینجا کاسه داغتر از آش شدی تاپیک و منحرف میکنی.
همه هم میدونیم که از نظر سخت افزاری ps3 قویتره
خوبه والا شما مثل اینکه خودت و جای همه هم حساب میکنی!!!

ps3 terabay:
اگر یادت باشه چند وقت پیش یه مصاحبه ای انجام داده بودن که طرف توش سوتی داده بود ( یادت اومد!) جریان CS3 بود. در هر حال هرچه از Valve رسد نیکوست :دی.

Miesam:
گیب نیویل ( ار اشتباه نوشتم عذر میخوام ) رئیس Valve گفته بود: TOB واسه این روی ps3 اومد که EA میخواست. در واقع Valve اون بازی رو واسه ps3 نساخته بود و احتمالا زحمت پورتش رو EA کشید ـه.
کلا ربطی نداره چون در حال حاضر Left 4 Dead انحصاری واسه Xbox360. ( انحصاری بین کنسولهای ).

Persian Creed:
دلیل این کار تنبلی (!!!) نیست. شما مصاحبه ها رئیس Valve رو قبل و بعد از TOB دنبال کن حتما دلیلش رو متوجه میشی!.

امیدوارم یک بازی عالی با نسخه جدید و ارتقاع یافته Source Engine بسازن به همراه بخش Online قدرتمند.

Miesam:
گیب نیویل ( ار اشتباه نوشتم عذر میخوام ) رئیس Valve گفته بود: TOB واسه این روی ps3 اومد که EA میخواست. در واقع Valve اون بازی رو واسه ps3 نساخته بود و احتمالا زحمت پورتش رو EA کشید ـه.
کلا ربطی نداره چون در حال حاضر Left 4 Dead انحصاری واسه Xbox360. ( انحصاری بین کنسولهای ).
منم منظورم همين بود ديگه. گفتم اگر HL جديدي هم در كار باشه ناشرش فكر ميكنم بازم EA باشه و مطمئنا نسخه PS3 هم در كار هست.

بل البته منم با VB مشكل دارم و ميگم سيستم مزخرفي ولي واقعا اينجوري هست؟
نه ديگه TH بازي اي كه سازنده هاش با اپيك مشكل پيدا كردن و بعد شروع كردن به چرت و پرت گفتن.
در صورتي كه بازي هايي مثل Mass Effect گوياي اين ماجرا هست كه UE رو اگر واقعا بخواي ميتوني به هبترين شكل تغيير بدي.
بعد علي جان UE خودش ميشه : Unreal Engine بعد شما يك Engine هم بهش اضافه كردي!؟

به نظرم از ...شه (تنبلیشه) که نمیخواد واسه ps3 بسازه. چون همونطور که میدونید بازی ساختن بره ps3 سخته.
تنبلي؟ نه اگر اينجوري باشه پس UbiSoft ، Epic , BioWare , و... همه تنبل هستند و بازي براي PS3 نمي سازند. در اصل مسئله اين كه Valve از اول با ماكروسافت و Xbox بوده. من جايي ميخوندم كه حتي اينها يك مدت زير مجموعه ماكروسافت بودند و علاقه خاصي به ماكروسافت دارند. حتي موتور سورس هم تنها از دايركس پشتيباني ميكنه.

اين ها رو نميشه تنبلي گذاشت علاقه و پول زياد باعث ميشه يك شركت يك بازي انحصاري براي يك كنسول بزنه.

شما برو اون کنفرانس سونی رو تو E3 امسال نگاه کن ببین همه سازنده ها دارن راجب آسون بودن بازی سازی روی PS3 صحبت میکنن اونوقت شما اومدی اینجا کاسه داغتر از آش شدی تاپیک و منحرف میکنی.
خوبه والا شما مثل اینکه خودت و جای همه هم حساب میکنی!!!
حیف که نمیخوام بیشتر از این تاپیک منحرف شه وگرنه برات جواب داشتم.:mad:
دلیل این کار تنبلی (!!!) نیست. شما مصاحبه ها رئیس Valve رو قبل و بعد از TOB دنبال کن حتما دلیلش رو متوجه میشی!.
تنبلي؟ نه اگر اينجوري باشه پس UbiSoft ، Epic , BioWare , و... همه تنبل هستند و بازي براي PS3 نمي سازند. در اصل مسئله اين كه Valve از اول با ماكروسافت و Xbox بوده. من جايي ميخوندم كه حتي اينها يك مدت زير مجموعه ماكروسافت بودند و علاقه خاصي به ماكروسافت دارند. حتي موتور سورس هم تنها از دايركس پشتيباني ميكنه.

اين ها رو نميشه تنبلي گذاشت علاقه و پول زياد باعث ميشه يك شركت يك بازي انحصاري براي يك كنسول بزنه.
فکر میکنم حق با شماست.;)

یعنی .. چون موتور سورس فقط از "دایرکت ایکس" پشتیبانی میکنه پس valve طرفدار مایکروسافت ـه! و حتما چون موتور Quake3 (همون id Tech 3 ) از OpenGL پشتیبانی میکنه. جان کارمک و بیل گیتس سایه هم رو با تیر میزنند ؟
شاید هم مایکروسافت به سازندگان پول میده تا موتورهاشون رو بر پایه DirectX بنویسند /:)

یعنی .. چون موتور سورس فقط از "دایرکت ایکس" پشتیبانی میکنه پس valve طرفدار مایکروسافت ـه! و حتما چون موتور Quake3 (همون id Tech 3 ) از OpenGL پشتیبانی میکنه. جان کارمک و بیل گیتس سایه هم رو با تیر میزنند ؟
شاید هم مایکروسافت به سازندگان پول میده تا موتورهاشون رو بر پایه DirectX بنویسند /:)
تيركس جان ، شما مطمئني جمله من رو خوندي؟
من گفتم Valve يكي از شركت هايي هست كه علاقمند به ماكروسافت و با دايركس هم آشنايي كامل داره به همين دليل ترجيه ميده بازي هاش رو روي كنسول ماكروسافت بزنه. نميدونم چه جوري بگم ، اين كه اگر يكي OGL كار كرد حتما با ماكروسافت بده كه اصلا جور از آب در مياد و درست نيست.

من دارم ميگم موتور اين ها بر پايه دايركس و اين ها خوب ميتونند بازي اي بسازند كه برپايه دايركس باشه قبلا هم فكر كنم توي ماكروسافت بودند و علاقه هم به اين شركت دارند و هزار كفت ديگه كه باعث ميشه بازي رو براي ماكروسافت بزنند نه سوني ...
درضمن همين جان كارمك فعلا يك عنوان شايعه انحصاري براي 360داره به اسم Doom 4 ...

تيركس جان ، شما مطمئني جمله من رو خوندي؟
من گفتم Valve يكي از شركت هايي هست كه علاقمند به ماكروسافت و با دايركس هم آشنايي كامل داره به همين دليل ترجيه ميده بازي هاش رو روي كنسول ماكروسافت بزنه. نميدونم چه جوري بگم ، اين كه اگر يكي OGL كار كرد حتما با ماكروسافت بده كه اصلا جور از آب در مياد و درست نيست.

من دارم ميگم موتور اين ها بر پايه دايركس و اين ها خوب ميتونند بازي اي بسازند كه برپايه دايركس باشه قبلا هم فكر كنم توي ماكروسافت بودند و علاقه هم به اين شركت دارند و هزار كفت ديگه كه باعث ميشه بازي رو براي ماكروسافت بزنند نه سوني ...
درضمن همين جان كارمك فعلا يك عنوان شايعه انحصاري براي 360داره به اسم Doom 4 ...

Gabe و Mike سال 1996 شرکت Valve را تاسیس کرده اند و خوب مطمئناً قبلش از مایکروسافت جدا شده اند . xbox در سال 2001 به بازار عرضه شده. این 6 سال فاصله.

خیلی جالبه بدونید که Valve فقط تا حالا دو تا بازی Stand Alone تولید کرده. HL و HL2 که HL و مخلفاتش بر پایه موتور Quake ساخت id Software بوده اند که بر پایه OPENGL ـه !!!!

هر شرکتی براش مهم نیست که از کجا اومده باشه. میاد دو دو تا چهار تا میکنه. اگه براش بازده اقتصادی داشته باشه روی کنسول مایکروسافت بازی عرضه میکنه وگرنه میره جای دیگه. هیچ ربطی هم به علاقه به کسی نداره .. end of story. این که اگه یک موتور بر مبنای دایرکت ایکس باشه یعنی طرف به مایکروسافت علاقه داره خیلی قشنگ ـه !!!

همچنین Valve و مایکروسافت رقیب هم هستند اگر نمیدانستید. Steam و Games For Windows رقیب هستند.

جان کارمک و id software دارند موتور id Tech 5 رو برای هر سه پلتفورم PC - 360 - PS3 آماده می کنند. پس باز هم ربطی نداره.

برای معلومات عمومی ..

1. Source Engine روی PS3 هم پیاده سازی شده . پس مشکلی از لحاظ ساخت بازی ندارند. پس مطمئناً دلیل عرضه نشدن یک بازی (اونهم در حد یک شایعه) نمیتونه این باشه.

2. از همه مهمتر .. شما DIRECT X را میگید "دایرکس" !! بعد میایید در مورد این تکنولوژی که حتی کلمه اش رو هم اشتباه تلفظ میکنید نظر کارشناسی می دهید. عجب !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or