نكنه ماكروسافت هم 2001 تاسيس شد؟
تو داری میگی اینها از اول با مایکروسافت و xbox همراه بودند. وارد شدن مایکروسافت به بازار کنسول ها میشه همون سال 2001 .. یعنی پنج سال بعد از جدا شدن این افراد در مایکروسافت.
خودت داري ميگي موتور Quake من دارم ميگم سورس اصلا متوجه ميشي منظور من رو؟ من دارم ميگم موتور Source بر مبناي DirectX طراحي شده و OPENGL پشتيباني نميكنه. شما ميگي موتور Quake از OPENGL پشتيباني ميكنه؟ درضمن فقط HL بر مبناي Quake بوده نه HL2
تو نوشتی اینها با "دایرکس

" کاملا آشنا هستند. خواستم بگم اینها از OpenGL شروع کردند و مطمئناً با این محیط هم کاملا آشنان. نوشتن موتورشون بر مبنای DX بر اساس علاقه شون به مایکروسافت نبوده .. راستی میدونی اسم source هم از اون دوران دستکاری موتور quake اومده ؟
ببخشيد من نميدونستم يك شركت كه ميخواد سر به تن يك شركت ديگه نباشه مياد از سيستم محبوب اون شركت استفاده ميكنه.
مگه روی لپ تاپ های سونی ویندوز مایکروسافت نصب نیست؟
خيلي عذر ميخوام ، اگر ميتوني شما چهار عنوان نام ببر كه به طور مستقيم از Source استفاده كرده باشند و عنوان هايي باشند كه مشكلي نداشته باشند و روي PS3 هم عرضه شده باشند. ديگه TOB رو هم كه همه ديدن چقدر بد پورت شده بود و چقدر هم تاخير خورد نسخه PS3 اش براي پورت كردن نميدونستم اين ها نشان بر قابل استفاده بودن يك موتور بر روي يك سيستم عامل ...
دلیل شما که مشکل داشتن موتور روی سیستم عامل نبود.
دلیل کارشناسی شما این بود که این افراد توی مایکروسافت بودند و دایرکس!! دوست دارند و خیلی خوبه و پس اومدن روی xbox کار میکنند
من درباره هيچ تكنولوژي اينجا حرف نزدم بيخود حرف تو دهن من نزار ، درضمن شما چرا وقتي نميتون جواب بدي ميخواي از تلفظ ديگران اشكال بگيري؟ من دوست دارم بگم دايركس مثل هموني كه به هيلو ميگه هالو مشكلي داري شما؟
Direct X چیه ؟ تکنولوژی نیست ؟
نظر تو در مورد علاقه valve به مایکروسافت به قدری خنده داره که نیازی به جواب نداره.
مشکل غیر مستقیم اینه که با این تلفظ یعنی هنوز یک بار انگلیسی این کلمه رو ندیدی. کسی که Halo رو میگه هالو باز هم تمامی حروف کلمه رو تلفظ میکنه ولی شما
اولا نمیدونی بین Direct و X فاصله وجود داره پس سرهم میخونیشون ! حتما OpenGL هم میشه اوپنگل ؟!
ثانیا CT موجود در کلمه رو جا میندازی. خوب معلومه باز کلمه رو ندیدی و فقط شنیدی.
ثالثا دو روز دیگه ملت که نظرات کارشناسی شما رو میخونند میان توی یک تاپیک دیگه و همین حرفها رو تکرار میکنند و باید همه اونها رو هم توجیه کرد که در دنیای تجارت همه چیز بر مبنای منافع و پول ـه نه شرکت سابق و نه دوست داشتن مایکروسافت و ... ! توجیه کردن صد نفر خیلی سخت تره !
رابعا چند نفر دیگه هم همین تلفظ رو به کار میبرند و میشه همون قضیه "region " که شده "رجیون . رژیون و غیره " و همچنین "Firmware " که شده فریمور !!
خرف آحر :ا گه valve برای مثلا PS3 بازی تولید نمیکنه به دلیل علاقشون به مایکروسافت نیست!!!! به دلیل اینه که منافع مادیش ایجاب نمیکنه! صد بار ...
پ.ن 1 : حرفم رو این بار رک و مشخص زدم .. نیازی به ادامه بحث نمیبینم.