بازي جديد Valve براي X360 !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Doug Lombardi رئيس بخش بازار يابي شركت Valve طي صحبتهايي كه اخيرا داشته دوباره اعلام كرد كه اونها هيچ علاقه اي براي ساختن بازي بر روي Wii و PS3 ندارند و وي اعلام كرد در حال كار بر روي پروژه جديد خود كه بر روي X360 عرضه ميشوند هستند . وي همچنين اعلام كرد كه Portal: Still Alive كه قرارا است براي XBL عرضه شود همان بازي اصلي Portal هست كه تعداد كمي مبارزه به اون اضافه شده است . وي در اخر اعلام كرد كه Portal: Still Alive براي كساني هست كه ميخواهد بدون خريد كامل Orange Box به بازي كردن Portal بپردازند .

200px-Valve_logo.svg.png

موفق باشيد !!

1. Source Engine روی PS3 هم پیاده سازی شده . پس مشکلی از لحاظ ساخت بازی ندارند. پس مطمئناً دلیل عرضه نشدن یک بازی (اونهم در حد یک شایعه) نمیتونه این باشه.

من دليل اينكه Valve براي PS3 . Wii بازي ميزنه رو نميدونم اما Doug Lombardi تا به حال بيش از 5 بار گفته ما فقط در بين كنسول هاي براي X360 بازي درست ميكنيم . مثلا توي GDC ميگفت ما اصلا نميهخواستيم Orange Box براي PS3 عرضه بشه اما به در خواست EA بازي رو به اونها داديم تا پورت كنند ( EA UK ) . البته فكر كنم خود Valve كار هايي براي پورت بازي انجام داد . تا اونجايي كه ميدونم Half-Life 1 رو هم Gearbox براي PS2 پورتش كرد . حالا معلوم نيست چه سياستي اين بين هست . چون Left 4 Dead هم براي PS3 عرضه نميشود و اين بازي هم الان ماله Valve هست .

. Source Engine روی PS3 هم پیاده سازی شده . پس مشکلی از لحاظ ساخت بازی ندارند. پس مطمئناً دلیل عرضه نشدن یک بازی (اونهم در حد یک شایعه) نمیتونه این باشه.
جدیدا هم سازندگان postal 3 که از Source Engine استفاده میکنن گفتن که بازی برای PS3 تاخیر داره دلیلش هم سازگار نبودن Source Engine با PS3 اعلام کردن و گفتن که زمان بیشتری لازم دارن برای سازگار کردن بازی

Gabe و Mike سال 1996 شرکت Valve را تاسیس کرده اند و خوب مطمئناً قبلش از مایکروسافت جدا شده اند . xbox در سال 2001 به بازار عرضه شده. این 6 سال فاصله.
نكنه ماكروسافت هم 2001 تاسيس شد؟
خیلی جالبه بدونید که Valve فقط تا حالا دو تا بازی Stand Alone تولید کرده. HL و HL2 که HL و مخلفاتش بر پایه موتور Quake ساخت id Software بوده اند که بر پایه OPENGL ـه !!!!
خودت داري ميگي موتور Quake من دارم ميگم سورس اصلا متوجه ميشي منظور من رو؟ من دارم ميگم موتور Source بر مبناي DirectX طراحي شده و OPENGL پشتيباني نميكنه. شما ميگي موتور Quake از OPENGL پشتيباني ميكنه؟ درضمن فقط HL بر مبناي Quake بوده نه HL2

هر شرکتی براش مهم نیست که از کجا اومده باشه. میاد دو دو تا چهار تا میکنه. اگه براش بازده اقتصادی داشته باشه روی کنسول مایکروسافت بازی عرضه میکنه وگرنه میره جای دیگه. هیچ ربطی هم به علاقه به کسی نداره .. end of story. این که اگه یک موتور بر مبنای دایرکت ایکس باشه یعنی طرف به مایکروسافت علاقه داره خیلی قشنگ ـه !!!
ببخشيد من نميدونستم يك شركت كه ميخواد سر به تن يك شركت ديگه نباشه مياد از سيستم محبوب اون شركت استفاده ميكنه.

جان کارمک و id software دارند موتور id Tech 5 رو برای هر سه پلتفورم PC - 360 - PS3 آماده می کنند. پس باز هم ربطی نداره.
بله مگه گفتم قرار نيست روي هر سه پلتفورم ها كار كنند؟

1. Source Engine روی PS3 هم پیاده سازی شده . پس مشکلی از لحاظ ساخت بازی ندارند. پس مطمئناً دلیل عرضه نشدن یک بازی (اونهم در حد یک شایعه) نمیتونه این باشه.
خيلي عذر ميخوام ، اگر ميتوني شما چهار عنوان نام ببر كه به طور مستقيم از Source استفاده كرده باشند و عنوان هايي باشند كه مشكلي نداشته باشند و روي PS3 هم عرضه شده باشند. ديگه TOB رو هم كه همه ديدن چقدر بد پورت شده بود و چقدر هم تاخير خورد نسخه PS3 اش براي پورت كردن نميدونستم اين ها نشان بر قابل استفاده بودن يك موتور بر روي يك سيستم عامل ...

2. از همه مهمتر .. شما DIRECT X را میگید "دایرکس" !! بعد میایید در مورد این تکنولوژی که حتی کلمه اش رو هم اشتباه تلفظ میکنید نظر کارشناسی می دهید. عجب !
من درباره هيچ تكنولوژي اينجا حرف نزدم بيخود حرف تو دهن من نزار ، درضمن شما چرا وقتي نميتون جواب بدي ميخواي از تلفظ ديگران اشكال بگيري؟ من دوست دارم بگم دايركس مثل هموني كه به هيلو ميگه هالو مشكلي داري شما؟

نكنه ماكروسافت هم 2001 تاسيس شد؟
تو داری میگی اینها از اول با مایکروسافت و xbox همراه بودند. وارد شدن مایکروسافت به بازار کنسول ها میشه همون سال 2001 .. یعنی پنج سال بعد از جدا شدن این افراد در مایکروسافت.

خودت داري ميگي موتور Quake من دارم ميگم سورس اصلا متوجه ميشي منظور من رو؟ من دارم ميگم موتور Source بر مبناي DirectX طراحي شده و OPENGL پشتيباني نميكنه. شما ميگي موتور Quake از OPENGL پشتيباني ميكنه؟ درضمن فقط HL بر مبناي Quake بوده نه HL2
تو نوشتی اینها با "دایرکس:دی" کاملا آشنا هستند. خواستم بگم اینها از OpenGL شروع کردند و مطمئناً با این محیط هم کاملا آشنان. نوشتن موتورشون بر مبنای DX بر اساس علاقه شون به مایکروسافت نبوده .. راستی میدونی اسم source هم از اون دوران دستکاری موتور quake اومده ؟

ببخشيد من نميدونستم يك شركت كه ميخواد سر به تن يك شركت ديگه نباشه مياد از سيستم محبوب اون شركت استفاده ميكنه.
مگه روی لپ تاپ های سونی ویندوز مایکروسافت نصب نیست؟

خيلي عذر ميخوام ، اگر ميتوني شما چهار عنوان نام ببر كه به طور مستقيم از Source استفاده كرده باشند و عنوان هايي باشند كه مشكلي نداشته باشند و روي PS3 هم عرضه شده باشند. ديگه TOB رو هم كه همه ديدن چقدر بد پورت شده بود و چقدر هم تاخير خورد نسخه PS3 اش براي پورت كردن نميدونستم اين ها نشان بر قابل استفاده بودن يك موتور بر روي يك سيستم عامل ...
دلیل شما که مشکل داشتن موتور روی سیستم عامل نبود.
دلیل کارشناسی شما این بود که این افراد توی مایکروسافت بودند و دایرکس!! دوست دارند و خیلی خوبه و پس اومدن روی xbox کار میکنند :دی

من درباره هيچ تكنولوژي اينجا حرف نزدم بيخود حرف تو دهن من نزار ، درضمن شما چرا وقتي نميتون جواب بدي ميخواي از تلفظ ديگران اشكال بگيري؟ من دوست دارم بگم دايركس مثل هموني كه به هيلو ميگه هالو مشكلي داري شما؟
Direct X چیه ؟ تکنولوژی نیست ؟
نظر تو در مورد علاقه valve به مایکروسافت به قدری خنده داره که نیازی به جواب نداره.
مشکل غیر مستقیم اینه که با این تلفظ یعنی هنوز یک بار انگلیسی این کلمه رو ندیدی. کسی که Halo رو میگه هالو باز هم تمامی حروف کلمه رو تلفظ میکنه ولی شما
اولا نمیدونی بین Direct و X فاصله وجود داره پس سرهم میخونیشون ! حتما OpenGL هم میشه اوپنگل ؟!
ثانیا CT موجود در کلمه رو جا میندازی. خوب معلومه باز کلمه رو ندیدی و فقط شنیدی.
ثالثا دو روز دیگه ملت که نظرات کارشناسی شما رو میخونند میان توی یک تاپیک دیگه و همین حرفها رو تکرار میکنند و باید همه اونها رو هم توجیه کرد که در دنیای تجارت همه چیز بر مبنای منافع و پول ـه نه شرکت سابق و نه دوست داشتن مایکروسافت و ... ! توجیه کردن صد نفر خیلی سخت تره !
رابعا چند نفر دیگه هم همین تلفظ رو به کار میبرند و میشه همون قضیه "region " که شده "رجیون . رژیون و غیره " و همچنین "Firmware " که شده فریمور !!

خرف آحر :ا گه valve برای مثلا PS3 بازی تولید نمیکنه به دلیل علاقشون به مایکروسافت نیست!!!! به دلیل اینه که منافع مادیش ایجاب نمیکنه! صد بار ...

پ.ن 1 : حرفم رو این بار رک و مشخص زدم .. نیازی به ادامه بحث نمیبینم.

جدیدا هم سازندگان postal 3 که از Source Engine استفاده میکنن گفتن که بازی برای PS3 تاخیر داره دلیلش هم سازگار نبودن Source Engine با PS3 اعلام کردن و گفتن که زمان بیشتری لازم دارن برای سازگار کردن بازی

خوب . این آخرش هم همون برمیگرده به مسائل تجاری
شما برای اینکه یک موتور رو اون ور سازگار کنید، باید هزینه کنید.
خوب باز میاید دو دو تا چهار تا میکنید میبینید براتون صرف میکنه این کار یا خیر. یعنی فروش بازی میتونه اون هزینه های شما رو جبران کنه یا اینکه با همون هزینه میتونید کار دیگری بکنید که سود بیشتری برگردونه.
ولی این نظر که چون اینها مایکروسافت رو دوست دارند واقعا غیر قابل قبوله !

پ.ن : میدونم دو تا پست پشت سر هم زدم :دی ولی اون قبلی بحثش تموم شده و نمیخوام نقل قول بشه و حساب این دو تا پست هم با هم جداست.

كل كلام :
شما اصلا متوجه منظور من نشدي از اول ...
من گفتم Valve به دليل وارد بودن با DX يعني اين كه براش ساختن بازي روي Xbox و PC راحت تر ، همكاري كه قبلا با ماكروسافت داشته (همونه علاقه) و پولي كه از ماكروسافت ميگيره نمونش هم ميتوني تو پست اول بخوني :

تنبلي؟ نه اگر اينجوري باشه پس UbiSoft ، Epic , BioWare , و... همه تنبل هستند و بازي براي PS3 نمي سازند. در اصل مسئله اين كه Valve از اول با ماكروسافت و Xbox بوده. من جايي ميخوندم كه حتي اينها يك مدت زير مجموعه ماكروسافت بودند و علاقه خاصي به ماكروسافت دارند. حتي موتور سورس هم تنها از دايركس پشتيباني ميكنه.

اين ها رو نميشه تنبلي گذاشت علاقه و پول زياد باعث ميشه يك شركت يك بازي انحصاري براي يك كنسول بزنه.
حالا شما چه جوري از اين جملات من نتيجه گرفتي كه من گفتم چون Valve علاقمند به به ماكروسافت بوده براش بازي ميسازه؟ چون من اصلا منظورم اين نبود.
اين رو هم در جواب اون كسي گفتم كه ميگفت كساني كه براي PS3 بازي نميسازند تنبل هستند.

مشکل غیر مستقیم اینه که با این تلفظ یعنی هنوز یک بار انگلیسی این کلمه رو ندیدی. کسی که Halo رو میگه هالو باز هم تمامی حروف کلمه رو تلفظ میکنه ولی شما
هيلو رو ميگه هالو يعني درست تر از اين كه من نصف كلمه رو تكرار كنم؟
هالو يعني يك آدم كه هيچي حاليش نميشه ولي هيلو ... كلمات كاملا تغيير مي كنند و از لحاظ لغوي نگاه كنيم يك اسم جديد رو گفتيم.
ولي دايركس ناقصه دايركت ايكس هست و من يك اسم از خودم خلق نكردم مثلا بگم دايي ايكس ...

رابعا چند نفر دیگه هم همین تلفظ رو به کار میبرند و میشه همون قضیه "region " که شده "رجیون . رژیون و غیره " و همچنین "Firmware " که شده فریمور !!
درباره همين ريجن يك چيزي بگم ، من روزي كه رفتم كنسولم رو بخرم توي برگه اي كه به طرف دادم نوشته بودم ريجن و طرف وقتي خوند كلي من مسخره كرد و ميگفت رجيون درست از اون به بعد هم براي اين كه ضايع بازي نشه هميشه ميگفتم رجيون ...

اميدوارم بحث تموم شده باشه.

كل كلام :
شما اصلا متوجه منظور من نشدي از اول ...
من گفتم Valve به دليل وارد بودن با DX يعني اين كه براش ساختن بازي روي Xbox و PC راحت تر ، همكاري كه قبلا با ماكروسافت داشته (همونه علاقه) و پولي كه از ماكروسافت ميگيره نمونش هم ميتوني تو پست اول بخوني :

حالا شما چه جوري از اين جملات من نتيجه گرفتي كه من گفتم چون Valve علاقمند به به ماكروسافت بوده براش بازي ميسازه؟ چون من اصلا منظورم اين نبود.
اين رو هم در جواب اون كسي گفتم كه ميگفت كساني كه براي PS3 بازي نميسازند تنبل هستند. ( جواب دوستمون بود میثم با تو نبودم )

هيلو رو ميگه هالو يعني درست تر از اين كه من نصف كلمه رو تكرار كنم؟
هالو يعني يك آدم كه هيچي حاليش نميشه ولي هيلو ... كلمات كاملا تغيير مي كنند و از لحاظ لغوي نگاه كنيم يك اسم جديد رو گفتيم.
ولي دايركس ناقصه دايركت ايكس هست و من يك اسم از خودم خلق نكردم مثلا بگم دايي ايكس ...

درباره همين ريجن يك چيزي بگم ، من روزي كه رفتم كنسولم رو بخرم توي برگه اي كه به طرف دادم نوشته بودم ريجن و طرف وقتي خوند كلي من مسخره كرد و ميگفت رجيون درست از اون به بعد هم براي اين كه ضايع بازي نشه هميشه ميگفتم رجيون ...

اميدوارم بحث تموم شده باشه.

بابا چرا همه فکر میکنند پول ماکروسافت دخیل هست . بله پول هست اما نه کلا . ماکرو خوب فروخته و با عناوین جدیدی که میاد بازم میفروشه خب اگه بخوان روی هر دو کنسول بزنند شاید به نفعشون نباشه . باید بگم در بعضی مواقع حتی عناوین انحصاری سودش بیشتر از عناوین مولتی است !
valve وقتی میبینه مانند half life به مشکل برمیخوره بیکار نیست خودشو خراب کنه و بیاد بازی بسازه . سود بیشتر وقتی توی 360 هست ps چرا !:biggrin1: پس دقیقا حرف میثم کاملا درست بود .

اين رو هم در جواب اون كسي گفتم كه ميگفت كساني كه براي PS3 بازي نميسازند تنبل هستند.
آقا من یه غلطی کردم یه چیزی گفتم.
حالا شما دو روزه دارید سر یه چیز الکی بحث میکنید. بیخیال بابا.

خوب . این آخرش هم همون برمیگرده به مسائل تجاری
شما برای اینکه یک موتور رو اون ور سازگار کنید، باید هزینه کنید.
خوب باز میاید دو دو تا چهار تا میکنید میبینید براتون صرف میکنه این کار یا خیر. یعنی فروش بازی میتونه اون هزینه های شما رو جبران کنه یا اینکه با همون هزینه میتونید کار دیگری بکنید که سود بیشتری برگردونه.
من اون پست رو در جواب این پست زیر دادم
. Source Engine روی PS3 هم پیاده سازی شده . پس مشکلی از لحاظ ساخت بازی ندارند. پس مطمئناً دلیل عرضه نشدن یک بازی (اونهم در حد یک شایعه) نمیتونه این باشه

با توجه یه توضیحات پارسیا احتمالا از نظر تجاری برای سازنده صرف نداره که نیرو و هزینه بزاره برای نسخه PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or