بازي اخراجيها

• Thread starter Thread starter poyan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

اخراجی ها چگونه بازی خواهد بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    116
كار بندس البته ببخشيد ديگه :p ولي ديگه خداييش انينهمه تعجب نداشت ;)
چرا، من خيلي حال كردم و از يه ايراني اين توقع رو نداشتم.
آخه به صورت tutorial هم هست و همچين چيزي tutorial اش توسط يه ايراني بعيده.
شما كه كارت اينقد خوبه، چرا دنبال گرافيست ميگردين؟

كار بندس البته ببخشيد ديگه :p ولي ديگه خداييش انينهمه تعجب نداشت ;)

دوست عزيز ممنون من براي اين دنبال گرافيست ميگردم كه نمي تونم خودم تمام كارا رو انجام بدم آخه دارم روي دو تا پروژه ديگه هم كار ميكنم يه طرح هايي حاضر كردم كه تو مايه هاي داستانهاي تخيليه فينال فانتازيه همش دارم براي اون پروژه ها هم طرح ميدم بيرون البته فكر نكنم ديگه اين طرح ها رو كشيدن رو كسي بلد نباشه منم گفتم آموزششو بزارم كه همه استفاده كنن در ضمن مگه ايراني چشه كه نتونه به هر حال ممنون ;)

دوستان يك اشتباه تايپي در لوگو تصيح شد
با تشكر پويان
1zcmjao.png

کف کرده ام بس زیاد ، بازی شما کی میاد!!؟؟
پوتین برای سربازارن...
بنده شخصا به مقدار زیادی کفیدم !!
This game Rocks
یه پیشنهادی دارم
این رو اگه همزمان با نسخه PC ، روی موبایل با فرمت جاوا ، با هر سه رزولوشن عرضه کنید واویلا میشه!!!
مرد و زن بالغ ، دختر و پسر ، اکثرا اخراجی ها رو دیدن و اکثرا هم فیلم مورد علاقه شون هست
اگه واسه موبایل هم عرضه بشه اونطوری که گفتم تقریبا 2،3 برابر (فکر کنم!) فروشتون بیشتر میشه!
نسخه موبایل مرحلش کمتر باشه ، و اگر هم بتونید کاری کنید که مثل بازی Worms از طریق بلوتوث دو نفره بازی کرد که دیگه...
تو همه موبایلها پر میشه ، مردم از بازی خوششون میاد ، توی خیابونها و اتوبوسها و... میشینن بازی می کنن و وقتی میان خونه دلشون میخواد با فریم بالاتر ، مراحل بیشتر و گرافیک خفن تر بازی کنن واسه همین میرن نسخه پیسی رو هم میخرن
حالا هر جور خودتون صلاح می دونید ولی بازیتون به جز تفاوت چهره شخصیت ها که همون اول یه خورده تو ذوق میزنه هیچ مشکله دیگه ای نداره و عالی بنظر میرسه
موفق باشید...
--------------
ویرایش
راستی اگه فاکتوری رو فکتوری بگید حالش بیشتره...
-------------
ویرایش 2
راستی بنظرتون لوگوی بازی بیش از حد شبیه Rayman Raving Rabbids نیست؟؟
در ضمن اگه دقت کرده باشید همه بازی هایی که از روی فیلم ساخته میشن ، از لوگوی همون فیلم استفاده می کنن ، بنظرتون اشتباه نیست لوگو رو عوض کنید؟؟؟
------------
ویرایش 3
یه چیز دیگه! این رجه سنی های بازی رو همینجوری زدین ، یا واقعا میخواهید تو محصول نهایی هم بزارید؟؟
اگه بزارید فکر کنم اشتباه باشه! چون خود اون دوتا شرکت باید بازیتون رو بررسی کنن و درجه سنی بدن! و اگر هم توی بازی خون و خونریزی زیاد باشه ، قرار نیست بخاطر تم فانتزیش درجه سنی پایین بگیره
یه مورد دیگه هم هست : این جمله The Diportees is the new game of makers of iran بنظرتون غلط نیست؟؟
البته بنظر من کل جمله های زیر لوگو مشکل دارن!!

آخرین ویرایش:
کف کرده ام بس زیاد ، بازی شما کی میاد!!؟؟
پوتین برای سربازارن...
بنده شخصا به مقدار زیادی کفیدم !!
This game Rocks
یه پیشنهادی دارم
این رو اگه همزمان با نسخه PC ، روی موبایل با فرمت جاوا ، با هر سه رزولوشن عرضه کنید واویلا میشه!!!
مرد و زن بالغ ، دختر و پسر ، اکثرا اخراجی ها رو دیدن و اکثرا هم فیلم مورد علاقه شون هست
اگه واسه موبایل هم عرضه بشه اونطوری که گفتم تقریبا 2،3 برابر (فکر کنم!) فروشتون بیشتر میشه!
نسخه موبایل مرحلش کمتر باشه ، و اگر هم بتونید کاری کنید که مثل بازی Worms از طریق بلوتوث دو نفره بازی کرد که دیگه...
تو همه موبایلها پر میشه ، مردم از بازی خوششون میاد ، توی خیابونها و اتوبوسها و... میشینن بازی می کنن و وقتی میان خونه دلشون میخواد با فریم بالاتر ، مراحل بیشتر و گرافیک خفن تر بازی کنن واسه همین میرن نسخه پیسی رو هم میخرن
حالا هر جور خودتون صلاح می دونید ولی بازیتون به جز تفاوت چهره شخصیت ها که همون اول یه خورده تو ذوق میزنه هیچ مشکله دیگه ای نداره و عالی بنظر میرسه
موفق باشید...
--------------
ویرایش
راستی اگه فاکتوری رو فکتوری بگید حالش بیشتره...
-------------
ویرایش 2
راستی بنظرتون لوگوی بازی بیش از حد شبیه Rayman Raving Rabbids نیست؟؟
در ضمن اگه دقت کرده باشید همه بازی هایی که از روی فیلم ساخته میشن ، از لوگوی همون فیلم استفاده می کنن ، بنظرتون اشتباه نیست لوگو رو عوض کنید؟؟؟
------------
ویرایش 3
یه چیز دیگه! این رجه سنی های بازی رو همینجوری زدین ، یا واقعا میخواهید تو محصول نهایی هم بزارید؟؟
اگه بزارید فکر کنم اشتباه باشه! چون خود اون دوتا شرکت باید بازیتون رو بررسی کنن و درجه سنی بدن! و اگر هم توی بازی خون و خونریزی زیاد باشه ، قرار نیست بخاطر تم فانتزیش درجه سنی پایین بگیره
یه مورد دیگه هم هست : این جمله The Diportees is the new game of makers of iran بنظرتون غلط نیست؟؟
البته بنظر من کل جمله های زیر لوگو مشکل دارن!!

حتما روی پیشنهاد تون فکر میشه ;)
حتما از این به بعد فاکتوری رو فکتوری میگیم:)
آره یه مقدار شبیه هست اما دیگه نه بیش از حد و در رابطه با ساخت لوگوی فیلم اینکه این بازی هایی که شما میگید از روی فیلم ساخته میشه لوگوشون شبیه به خود فیلم هست هم اینکه ما پروژه هیستوری اف وار رو داریم دنبال میکنیم و این یه نسخه از این بازیه که به اسم دیپورتس بیرون میره در ضمن لوگوی خود اخراجی هاه لوگویی بحساب نمیاد که بدرد بازی بخوره البته این نظر منه حالا باز من این مسئله هم دنبال میکنم که لوگو یه مقدار شبیه تر به لوگوی فیلم باشه;)
در مورد ویرایش سوم هم نه دوست عزیز این فقط یه عکس تبلیغی برای بازیه در مورد غلطهای زیر جمله هم چشم حتما رسیدگی میشه
با تشکر پویان
دریم فکتوری

نسخه دوئل بازي بزودي
a3l8id.png

دو تا غلط 18 !
اسپرايت هاتون واقعاً عالين من خيلي خوشم اومد ولي دو تا غلط املايي داريد، درستش اينه:
Deportee
Duel
ويرايش: ديدم درست كردين خيلي خوبه ولي متن پايينش غلط داره مگه شما مي خواييد بازي دو زبانه (انگليسي و فارسي ) درست كنيد؟ يا فقط فارسي؟

آخرین ویرایش:
دو تا غلط 18 !
اسپرايت هاتون واقعاً عالين من خيلي خوشم اومد ولي دو تا غلط املايي داريد، درستش اينه:
Deportee
Duel
ويرايش: ديدم درست كردين خيلي خوبه ولي متن پايينش غلط داره مگه شما مي خواييد بازي دو زبانه (انگليسي و فارسي ) درست كنيد؟ يا فقط فارسي؟[/quote

دوست عزیز چند خط بالاتر این غلطها تصیح شده بود اشتباه تایپی بوده :blushing:

بله بازی دو زبانس فارسی انگلیسی حالا یکی از بچه ها هست انگلیسیش خوبه قرار کارای بخش انگلیسی رو انجام بده البته گفته که هستم اما فعلا که ازش خبری نیست ;)

چند تا غلط ديگه! چرا Summer رو Sumeer نوشتين؟ يا Corporation رو اشتباه نوشتين، در ضمن Corporation نيستيد كه Company Ltd هستيد . اون N ها هم حتماً عمدي برعكس نوشتين (خوبه).

با اجازتون من متنشو اينطوري تصحيح مي كنم:

Chronicles of War
Episode 1
The Deportees

Presented by: Dream Factory Games Studio
Heart-Pounding Side Scrolling Action
Based on the best-selling movie "The Deportees"

Coming this summer for PC

Copyright 2008 (c) Dream Factory Co. Ltd. All Rights Reserved
"The Deportess" is a registered trademark of [film_company_name] entertainment.
www.dreamfactory.com

امضاتون هم اينطوري درست كنيد:
Dreamland
Land of the dead horses

راستي Dream Factory يك عنوان ثبت شده براي يك شركته، از اين اسم استفاده نكنيد بعداً براتون مشكل ايجاد ميكنه. اسمتون رو عوض كنيد بعد سريع ثبتش كنيد.

آخرین ویرایش:
چند تا غلط ديگه! چرا Summer رو Sumeer نوشتين؟ يا Corporation رو اشتباه نوشتين، در ضمن Corporation نيستيد كه Company Ltd هستيد . اون N ها هم حتماً عمدي برعكس نوشتين (خوبه).

با اجازتون من متنشو اينطوري تصحيح مي كنم:

Chronicles of War
Episode 1
The Deportees

Presented by: Dream Factory Games Studio
Heart-Pounding Side Scrolling Action
Based on the best-selling movie "The Deportees"​

Coming this summer for PC​

Copyright 2008 (c) Dream Factory Co. Ltd. All Rights Reserved
"The Deportess" is a registered trademark of [film_company_name] entertainment.
www.dreamfactory.com

امضاتون هم اينطوري درست كنيد:
Dreamland
Land of the dead horses​

راستي Dream Factory يك عنوان ثبت شده براي يك شركته، از اين اسم استفاده نكنيد بعداً براتون مشكل ايجاد ميكنه. اسمتون رو عوض كنيد بعد سريع ثبتش كنيد.​
نه باريكلا حسابي ما رو سكه يه پول كرديد :laughing: شوخي مي كنم ممنون بابت زحماتتون ما به آدمي مثل شما تو گروه احتياج داريم خوشحال ميشيم باهامون همكاري داشته باشيد براي بخش انگليسي بازي ما به كمك فردي مثل شما احتياج داريم در رابطه با دريم فاكتوري هم ما انوقت كه داشتيم اسم گروه رو مي ساختيم به يكي از بچه ها گفتم تحقيق كنه شما مطمئن هستيد چون فكر نكنم بازم حالا من تحقيق مي كنم اگه اينطور بود با اعضا يه اسم جديد مي زاريم
. اون N ها هم حتماً عمدي برعكس نوشتين راستش رو بخوايد اين يكي ديگه تقصير ما نيست نوع فونتي كه بكار برديم حرف n رو اينطوري نوشته
منتظر جواب شما هم هستم اگه موافق بوديد مشخصاتتون رو براي من پي ام كنيد
بازم ممنون
پويان

در مورد Dream Factory مطمئن هستم. يكي از اون شركت هاييه كه توي كاراي ماليه. آدرس سايتش هم www.dreamfactory.com كه اشتباهاً به جاي سايت شما تو پست بالاييم نوشتم!
البته اين اسم بيشتر به يك شركت بازيسازي يا توليد محصولات سرگرمي ميخوره تا شركت مالي...ولي چيكار ميشه كرد؟ :(
در اون مورد هم PM زدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or