سلام
آقا پويان از همون اول از طرح هاي شما خوشم اومد (GTA TEHRAN) و فهميدم که به يه آدم حرفه اي طرفم.کار بسيار خوبي کرديد که به سراغ بازي دو بعدي اومديد
الان هر کس توي ايران به سراغ ساخت بازي مياد مي خواد کرايسيس 2 رو بسازه. طي 4 سالي که توي اين حرفه (ساخت بازي) بودم سرانجام به اين نتيجه رسيدم که به سمت ساخت بازي دوبعدي برم و پروژه ي باغ مظفر رو شروع کردم (به سبک و گرافيک همسايه جهنمي) ولي کسي با من همکاري نکرد و من هم از ساخت پروژه منصرف شدم.گيم مکر موتوري قويي هست و دوستم مرتضي بصارت دار (سازنده نجات بندر) هم يه ذره از قدرتش رو نشون داد.
1 - من با Game Maker 6&5 کار کردم ولي آنها تمام بازي را در يک فايل اجرايي با فرمت EXE قرار مي دهد و سرعت لودينگ بسيار کم مي شود و مشکلات بسياري به وجود خواهد آمد شما براي اين مشکل چه خواهيد کرد ؟
2 - من پيشنهاد مي کنم که از اسپانسر (ايرانسل و...) استفاده کنيد.
3 - از ساختن بازي هاي سه بعدي صرف نظر کنيد زيرا هر چه قدر تلاش کنيم نمي توانيم بازيي را که مردم انتظار دارند بسازيم. (نمي خوام نا اميدتان کنم ولي بايد حقيقت رو پذيرفت) اين حرف را که مي زنم تجربه به من ثابت کرده و بهتر است به سمت بازي کليک و دراپ (همسايه جهنمي) برويد زيرا طرفداران بسياري دارد.
4 - ساخت بازي از روي فيلم رو ادامه بديد مثلا" سريال هاي طنزي که از شبکه 3 پخش خواهد شد.
5 - يک نسخه دمو يک مرحله اي براي رفع باگ ها و پيشنهادات و انتقادات بسازيد.(براي مثال مرتضي بصارت دار سازنده ي نجات بندر يک نسخه دمو ساخت و اعضاي PD پيشنهادات و انتقادات بسياري کردند و در ساخت نسخه اصلي کمک بسياري کردند.)
6 - براي حل مشکلاتتون سايت
www.persian-designers.com رو پيشنهاد مي کنم.
7 - شرمنده مي شه بگي دور Diportees رو چطوري ساختي ؟ با بروش ساختيش ؟
8 - آقاي MRGAME مي شه بگيد اين کليپ رو با چه نرم افزاري ساختيد ؟
9 - مي تونم بصورت رايگان براتون در زمينه هاي تبليغات ، جذب اسپانسر ، جذب افراد و کارهاي يک مدير روابط عمومي و برنامه ريز فعاليت کنم.توي زمينه مشاوره و طراحي سايت (در حد فندق) و کارهاي جانبي (نصب و اتوران) و گرافيک (بازم در حد فندق) هم مي تونم کمکتون کنم.البته اگر بخواهيد !!