بازيهاي gamecube بر روي wii

Game Cube ـه نو که اصلا گیر نمیاری و باید دسته 2 بخری. تهران، توچخونه ( میدان امام خمینی )، پاساژ لباف، فتحی فکر میکنم داشته باشه. بازی هاش هم که همه جا دارن. فکر میکنم حدود 100 تا 130 اینا باشه قیمتش.
خيلي ممنونم
فقط يكي دو تا سوال كوچيك ديگه داشتم و اونم اينكه : قيمت بازيهاش چنده ؟ آيا كپي خور شدست يا بايد اوريجنال بخريم ؟ اگه اوريجنال بايد بخريم قيمت چنده ؟ بعدش يه شماره تلفن از اين آقا فتحي داري به من بدي ؟ چون من تو شهرستان هستم و بايد سفارش بدم تا برام بفرسته .
ببخشيد كه زياد شد .

گيم کيوب کپی خور شده هستش قيمت بازی هاش هم فکر ميکنم بالای 2 3 تومان باشه چون از مينی دی وی دی استفاده ميکنه.اگه ارجينال هم بخوای بخری بستگی به بازيش داره قيمتش بين 10 تا 20 تومان هستش.من فکر کنم يکی از دوستان من 2 3 تا از اويل ها رو به صورت اورجينال داشته باشه خواستی بگو تا قيمتش رو برات بگيرم

گيم کيوب کپی خور شده هستش قيمت بازی هاش هم فکر ميکنم بالای 2 3 تومان باشه چون از مينی دی وی دی استفاده ميکنه.اگه ارجينال هم بخوای بخری بستگی به بازيش داره قيمتش بين 10 تا 20 تومان هستش.من فکر کنم يکی از دوستان من 2 3 تا از اويل ها رو به صورت اورجينال داشته باشه خواستی بگو تا قيمتش رو برات بگيرم
باز هم خيلي ممنونم از شما . :love:
ضمنا اگه ميشه يه شماره تلفن از فتحي به ما بدي . باز هم ممنونت ميشم . چون من كه تو شهرستان هستم گير آوردن اين شماره تلفن خيلي زحمت داره . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or