این لحظه ی خوش آمد گویی PS4 به شماست!

19Rodar

کاربر سایت
ps4-670x430.jpg

درود

تا به حال تصاویر زیادی از PS4 را در این مدت دیده ایم اما امروز تصاویری جدید از دو گیمر در عربستان سعودی منتشر شده است که در این یک ماه باقیمانده به انتشار ، بیشتر همه ما را هایپ کنسول بسیار شکیل PS4 می کند.

این تصاویر از صفحه شخصی Twitter دو کاربر عربستانی به نامهای Ahmed Al Jarallah و 14_exile منتشر شده است که شما می توانید لحظه ی خوش آمد گویی PS4 به شما در حالی که منتظر وصل کردن کنترلر DualShock 4 هستید را مشاهده کنید.نوشته در تصویر تا حدودی تار است اما چیزی که نوشته شده این است " بازگشتتان را به Play Station خوش آمد می گوییم،لطفا از دکمه PS برای استفاده از کنترلر استفاده کنید"

شما می توانید از دیدن این تصاویر که از دو زاویه مختلف گرفته شده است لذت ببرید!

PS4Standby-1.jpg

PS4Standby-2.jpg

تنها یک ماه دیگر به عرضه PS4 باقی مانده است و قیمت آن 399 دلار تعیین شده است.

همچین آش دهن سوری نیست که براش قش و ضعف کنید
399 دلار واقعا قیمت خوبیه
شاید یکی گرفتم
البته الان نه وقتی کپی خور شد :d

شما نمونه واقعی یک گیمر هستید ... امیدوارم به رشته اصلی یعنی تیله بازی برگردید .

یعنی عاشق اینام که میگن ما گیمریم بعد حاضر نیستن 1 دونه ، حتی 1 دونه بازی اوریج داشته باشن. اینگار کمپانی های بازی سازی براشون از آسمون پول میوفته که بشینن برای جنابان بازی بسازن ...

تی ویش اصلا شاخ نیست نصف پست ها راجب تی وی بود :دی من خودم 6980 دارم

imgres

Google Image Result for http://www.samsungcenter.ir/image/data/Hi-Fi/led/55E6980/55E6980.jpg
لابد منم خیلی خفنم :دی
حتی اینچ بالایی هم که نداره من تنها تی وی که خیلی باش حال کردم چند وقت پیش دم مجتمع بولوار یک تی وی پشت ویترین گذاشته بود از من بزرگتر بود :دی قیمت هم روش نزده بود .

کسی که زیاد تو خط این جور چیزا باشه میدونه تو ایران فعلا تی وی های فیلیپس و پاناسونیک اگه مایشو کسی داشته باشه خیلی کیفیت دارن
مثلا همین اینچ تی وی من رو برند فیلیپسش اون زمان قیمتش دو برابر مدلهای سامسونگ میدادن ! ولی کیفیت خیلی بالایی داشتن اشتبا نکنم رزولویشنشونم بیشتر 1080 بود.

آخرین ویرایش:
تی ویش اصلا شاخ نیست نصف پست ها راجب تی وی بود :دی من خودم 6980 دارم

imgres

Google Image Result for http://www.samsungcenter.ir/image/data/Hi-Fi/led/55E6980/55E6980.jpg
لابد منم خیلی خفنم :دی
حتی اینچ بالایی هم که نداره من تنها تی وی که خیلی باش حال کردم چند وقت پیش دم مجتمع بولوار یک تی وی پشت ویترین گذاشته بود از من بزرگتر بود :دی قیمت هم روش نزده بود .

کسی که زیاد تو خط این جور چیزا باشه میدونه تو ایران فعلا تی وی های فیلیپس و پاناسونیک اگه مایشو کسی داشته باشه خیلی کیفیت دارن
مثلا همین اینچ تی وی من رو برند فیلیپسش اون زمان قیمتش دو برابر مدلهای سامسونگ میدادن ! ولی کیفیت خیلی بالایی داشتن اشتبا نکنم رزولویشنشونم بیشتر 1080 بود.

برادر هیچ برندی به گرد سونی نمیرسه. :d شما اگه مایه داری، برو 80 85 میلیون بده تلویزیون 80 اینچی براویا رو بخر ببین یعنی چی. یعنی رسما دیگه سونی رس خودشو تو تولید اون تلویزیون کشیده.
الان همین W804 که من دارم 400Hz هست.انصافا واقعیه. یکی از رفقا LG داره مثلا 800Hz هست. یعنی آشغال به تمام معنا بود خداوکیلی. اندازه ی 100 هرتز هم نبود. کلا گند میزد به تصاویر. یا مثلا من تو همین W804 آنچارتد 3 3بعدی زدم واقعا رفتم فضا.تو اون LG دوستم اصلا انگار نه انگار که زدی رو حالت 3 بعدی. فرق خاصی نداشت با معمولیش.

برادر هیچ برندی به گرد سونی نمیرسه. شما اگه مایه داری، برو 80 85 میلیون بده تلویزیون 80 اینچی براویا رو بخر ببین یعنی چی. یعنی رسما دیگه سونی رس خودشو تو تولید اون تلویزیون کشیده.
الان همین W804 که من دارم 400Hz هست.انصافا واقعیه. یکی از رفقا LG داره مثلا 800Hz هست. یعنی آشغال به تمام معنا بود خداوکیلی. اندازه ی 100 هرتز هم نبود. کلا گند میزد به تصاویر. یا مثلا من تو همین W804 آنچارتد 3 3بعدی زدم واقعا رفتم فضا.تو اون LG دوستم اصلا انگار نه انگار که زدی رو حالت 3 بعدی. فرق خاصی نداشت با معمولیش.

توهین نکن داداش من 7770 دارم :d . کیفیت تلویزیون سونی حرف نداره ولی کو پولش !! . ال جی چرت محضه فقط سونیو سامسونگ :d .

برادر هیچ برندی به گرد سونی نمیرسه.
:d
الان بیشتر از 5-6 ساله پاناسونیک از لحاظ رنگ کیفیت و هر چیزی که شما فکرش رو بکنی بهتر از سونی بوده! نظر من هم نیست جایزه هایی که گرفته اینو نشون میدن و البته سایت cnet

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or