این لحظه ی خوش آمد گویی PS4 به شماست!

19Rodar

کاربر سایت
ps4-670x430.jpg

درود

تا به حال تصاویر زیادی از PS4 را در این مدت دیده ایم اما امروز تصاویری جدید از دو گیمر در عربستان سعودی منتشر شده است که در این یک ماه باقیمانده به انتشار ، بیشتر همه ما را هایپ کنسول بسیار شکیل PS4 می کند.

این تصاویر از صفحه شخصی Twitter دو کاربر عربستانی به نامهای Ahmed Al Jarallah و 14_exile منتشر شده است که شما می توانید لحظه ی خوش آمد گویی PS4 به شما در حالی که منتظر وصل کردن کنترلر DualShock 4 هستید را مشاهده کنید.نوشته در تصویر تا حدودی تار است اما چیزی که نوشته شده این است " بازگشتتان را به Play Station خوش آمد می گوییم،لطفا از دکمه PS برای استفاده از کنترلر استفاده کنید"

شما می توانید از دیدن این تصاویر که از دو زاویه مختلف گرفته شده است لذت ببرید!

PS4Standby-1.jpg

PS4Standby-2.jpg

تنها یک ماه دیگر به عرضه PS4 باقی مانده است و قیمت آن 399 دلار تعیین شده است.

همچین آش دهن سوری نیست که براش قش و ضعف کنید
399 دلار واقعا قیمت خوبیه
شاید یکی گرفتم
البته الان نه وقتی کپی خور شد :d

بابا تلویزیونش که همین W804 خودمونه. مدل جدید Bravia هستش. ما بعد عمری سر کردن با یه تلویزیون ذغالی یدونه از اینا گرفتیم. تازه میفهمم PS3 و فیلم Full HD یعنی چی.:x:d

همچین آش دهن سوری نیست که براش قش و ضعف کنید
399 دلار واقعا قیمت خوبیه
شاید یکی گرفتم
البته الان نه وقتی کپی خور شد :d

دوست عزیز خیلی ها مثل من با این آش دهنشون بدجور میسوزه
فقط باید یه گیمر باشی تا بفهمی این جمله رو کنسول مورد علاقت چه خاطراتی رو که زنده نمیکنه

بابا تلویزیونش که همین W804 خودمونه. مدل جدید Bravia هستش. ما بعد عمری سر کردن با یه تلویزیون ذغالی یدونه از اینا گرفتیم. تازه میفهمم PS3 و فیلم Full HD یعنی چی.:x:d
از اونجایی که طرف مایه داره بعید میدونم w904 رو ول کنه بره w804 بخره! :دی

" بازگشتتان را به Play Station خوش آمد می گوییم"

این قسمتش خیلی معنی داره
در واقع منظورش کسانی هست که تو نسل ششم PS2 داشتن اما با شروع نسل هفتم و قیمت بالاتر PS3 و چیزهای دیگه به سمت X360 جذب شدن و این پیام خوش آمد گویی گویا منظورش به اون دسته از گیمران میانه رو هست که طرفدار پر و پا قرص سونی و ماکرو نیستند و تنها به سرویس دهی،قیمت،بازیهای یک کنسول و امکانات جانبی و اینترنتی یک کنسول اهمیت می دن و قراره انگار این نسل جدید سونی دوباره بسیاری از اون دسته از گیمرها رو جذب برند PlayStation کنه

آخرین ویرایش:
البته این برداشتتون خیلی احساسی و قشنگه ولی بنظر من بیشتر منظورش اینه که مثلا آقایی که دسته رو ول کرده بودی رفته بودی معلوم نیست کجا که دسته خاموش شده بود حالا که برگشتی خوش اومدی دسته رو روشن کن و به بازیت ادامه بده ! :دی

البته این برداشتتون خیلی احساسی و قشنگه ولی بنظر من بیشتر منظورش اینه که مثلا آقایی که دسته رو ول کرده بودی رفته بودی معلوم نیست کجا که دسته خاموش شده بود حالا که برگشتی خوش اومدی دسته رو روشن کن و به بازیت ادامه بده ! :دی
بله اصلش همینه :d
من فکر کردم این پیام رو وقتی کنسول رو روشن کردن داده!! که در اون صورت حرف من درست می بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or