این لحظه ی خوش آمد گویی PS4 به شماست!

19Rodar

کاربر سایت
ps4-670x430.jpg

درود

تا به حال تصاویر زیادی از PS4 را در این مدت دیده ایم اما امروز تصاویری جدید از دو گیمر در عربستان سعودی منتشر شده است که در این یک ماه باقیمانده به انتشار ، بیشتر همه ما را هایپ کنسول بسیار شکیل PS4 می کند.

این تصاویر از صفحه شخصی Twitter دو کاربر عربستانی به نامهای Ahmed Al Jarallah و 14_exile منتشر شده است که شما می توانید لحظه ی خوش آمد گویی PS4 به شما در حالی که منتظر وصل کردن کنترلر DualShock 4 هستید را مشاهده کنید.نوشته در تصویر تا حدودی تار است اما چیزی که نوشته شده این است " بازگشتتان را به Play Station خوش آمد می گوییم،لطفا از دکمه PS برای استفاده از کنترلر استفاده کنید"

شما می توانید از دیدن این تصاویر که از دو زاویه مختلف گرفته شده است لذت ببرید!

PS4Standby-1.jpg

PS4Standby-2.jpg

تنها یک ماه دیگر به عرضه PS4 باقی مانده است و قیمت آن 399 دلار تعیین شده است.

به نظرم لازم به ایجاد تاپیک نبود ، توی تاپیک زیر میشه گذاشت عکس ها رو :

http://forum.bazicenter.com/thread74854/

:دی .

اتفاقا کاملا لازم بود چون فقط یک ماه مونده به ریلیز کنسولهای نسل بعد و هر خبری در مورد این دو کنسول باید جداگانه درج بشه تا بیشتر هایپ شویم:d الان همین سایت DualShockers که سایت معتبری هست هم داره روی این خبرها زوم میکنه.من خودم این خبرها رو میخونم هایپ میشم سریع ترجمه میکنم میذارم:d

سونی توی پاریس یک آپارتمان رو به کل با تم پلی استیشن 4 درست کرده به اسم "آپارتمان 4" و هر اتاقش مخصوص معرفیه یه چیزه! مثلا DEMO ROOM و ...! برای کساییه که دیگه صبرشون تموم شده میتونن برن ( البته باید یه مراحلی طی بشه ) اون تو با خوشحالی بیان بیرون :دی

سونی توی پاریس یک آپارتمان رو به کل با تم پلی استیشن 4 درست کرده به اسم "آپارتمان 4" و هر اتاقش مخصوص معرفیه یه چیزه! مثلا DEMO ROOM و ...! برای کساییه که دیگه صبرشون تموم شده میتونن برن ( البته باید یه مراحلی طی بشه ) اون تو با خوشحالی بیان بیرون :دی

من خیلی خرابم ،‌PS4 به خونم نرسه کارم تمومه ،‌ روان پریش شدم . بنظرتون با این جملات اجازه ورود به ساختمونو بهم میدن ؟:d .
البته فکر کنم اگه بگم ایرانیم به عمق فاجعه بیشتر پی میبرن شاید گذاشتن شبم اونجا بمونم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or