che-jaleb
کاربر سایت
وقتی کلاس اول بودم یه بازی برای کامپیوتر خریدم ... زده بود جدید ترین نسخه قارچ خور ... New Super Mario Bros.Wii ...
خواهرم برام نصب کرد ...
و موقع اجرا Warning داد ... خواهرم گفت خرابه ... منم دیسک بازیو شکستم ...
بعدا فهمیدم چیزی به اسم "شبیه ساز" وجود داره ...
خودمو جر دادم تا بتونم دوباره این دیسکو پیدا کنم ... سال ها میگذشت ... هیچی به هیچی ...
کلاس شیشم رفتم ... اون موقع فهمیده بودم نینتندو چیه ... و همینطور Wii چیه ...
رفتیم جمهوری تا Wii بخریم ... منم نه ریجن میدونستم چیه نه بلد بودم بازیاشو بریزم ... طرف Wii 200 300 تومنی رو میداد 1 تومن ... اونم بدون هیچ لوازمی !
از شانس خوبم به علت تر زدن درس ها تو اوایل شیشم Wii تا مدتی کنسل شد ... و بعدشم وقتی تابستون شد و قرار بود که Wii رو بخرم یهو مسائلی پیش اومد( رل زدن و ... D: )
و Wii رو کلا ول کردم ( ینی رلمو به Wii ترجیح دادم l: )
گذشت و گذشت ... تا اینکه رفتم هفتم
اون موقع به لطف شخصی فایل سالم بازی رو برام پیدا کرد و فشرده کرد به 565 مگ ... و من بازی رو اجرا کردم و اورد !!! (قبلنا یه دونه داشتم Newer بود ولی نمیاورد) و از خوشحالی ترکیده بودم (:
انقدر حال میداد که 3 بار تو لپ تاپم تمومش کردم
خب ... برسیم کلاس هشتم ... امسالم دوباره روال شیشم تکرار شد ... اصلا یه ریمیک از شیشم بود ... هم مثل شیشم مضخرف بود ... هم ترد شده بودم ... هم اخرش اون چیزی که انتظار داشتم نشد ولی بازم بد نبود ... درس بنده به طور عجیبی فاجعه بود به طوری که لب اخراج بودم و مامانم قشنگ دیگه ولم کرده بود
تا اینکه رسیدیم به عید ... اون موقع یه DSi خریدم ... و وقتی که قبل خرداد با شاهکار میان ترم دوم گفتم که میخوام Wii بخرم همه مسخرم کردن ... خودمو جر دادم و کلی خوندم ...
خرید Wii اوکی شد ...
اما دیگه Wii نو وجود نداشت !
مامان منم که کنه شده بود ... چون من یه جورایی Retro Gamer محسوب میشم فک کرد Wii بنجله و کنسولم مثل تلوزیون هر سال جدید ترش میاد ... یه سری از بازیاشو از جمله وی اسپورت ریزورت و چند تا بازی دیگه نشونش دادم و نسل هارو براش تعریف کردم تا اوکی رو داد به Wii ...
خب ... ولی یه جای کار میلنگه ... من دروغ گفته بودم ... گفته بودم که Wii نوعه ...
تا اینکه مجبور شدم راستشو بگم ... مامانمم فک کرد طرف کلاه برداره ... خلاصه پدر مارو در اورده بود ... ولی اخرش هرجوری که شد Wii رو 700 با لوازم مثل اسپورت پک کابل کامپوننت و ... 1.400 در اومد تو اون گرونی که ایکس باکس 10 تومن بود ...
و یه ماهی میشه که به جمع شما پیوستم D:
Danil.S.Kennedy
Retro Gaming
Nintendo Gaming
به به بسیا عالی
به جمع نینتندو دارن خوش اومدی
بهم پیام خصوصی بده لینک تلگرام فن ها نینتندو بفرستم