aliatlas
کاربر سایت
واقعا خوشحال میشم میبینم تو ایران هم داره جا میفته که گیم فقط مال بچه ها نیست
ایول
ایول
منم ۳۶ سالمه!!!اینجوری ویی خریدم:
رفتم هیپراستار یه ویی یه دست دستگیره اضافی یه جفت موشن پلاس و یه گیتار خریدم یه هارد پانصد هم خریدم.بعد رفتم پیش علی و محمد اقای گل و کپی خورش کردم و پنجاه تا بازی گرفتم.الان بیش از یک ماهه که کل خونواده رو سرگرم کرده دختر و همسرم که قبلا اصلا سراغ کنسولها قبلیم نمیرفتن عاشقش هستن و بیشتر از خودم باهاش بازی میکنن.فقط نینتندو.
من قبلا از تو tp شماره كسي رو برداشته بودم بعد يه روز خوش رفتم شوت خونه بره فروش ايپاد به اون اقا زنگ زدم كه وي رو چند ميدي (همينطوري:d) اونم گفت ٢٠٠ گفتم مشخصاتشو بگو گفت با يه موشن پلاس و مشكي هست و با دو تا سي دي اورجينال و ٣٠ تا بازي!!!منم با كله قبول كردم با اينكه و نمي خواستم ولي الان خيلي باهاش حال ميكنم!!!
من عاشق بازی های شوتر ریلی هستم رفته بودم واسه ایکس باکس بازی بگیرم خود مغازه دار داشت بازی روی wiidead space بازی میکرد خیلی بازی قشنگی بود من هم عاشقش شدم و بهش گفتم wii هم دارید واسه فروش اونم گفت پک معمولی ندارم فقط یه پک ماریو کارت دارم وبا کپی خور کردنش میشه ۵۵۰هزار تومن آخه اون موقعی بود که دلار رفته بود بالا من گفتم پس واسم کپی کن بعد بهم زنگ زد و رفتم گرفتم.
سر خریدنش خیلی دوستام بهم تیکه مینداختن که ایندستگاه را چرا گرون خریدی ولی من که دارم باهاش واقعا حال میکنم و پشیمونم چرا زودتر نخریدم.
یه مغازه تو ولیعصر پاساز پاسارگاد بود کارش کنسول و بازیا بود یه روز رفتم بازی برای xbox 360 ام (البته یک ماه بعدش به جمع 3 چراغا پیوست رفت تو آشغالی) گفت dvd تریلر داریم اگه میخوای چنتا dvd خریدم حلقه ای هزار تومن
یکی از dvd یا تریلر wii و e3 بود وقتی دیدم خیلی خوشم اومد فهمیدم اونیه که میخوام wii اومد خریدمش تا سال 89 داشتمش بخاطر مشکلات مالی فروختمش بعد از 6 ماه باز یه wii خریدم داشتمش تا چند ماه پیش که فروختمش اما دلم لک زده براش
چی شد آخرسر wii چیکار میکنی؟
من خیلی خیلی اتفاقی ی دسته دو تمیزشو گیر آوردم براش سوغات آورده بودن از اروپا . وی من چون اروپاییه مشکی هم هست بعد دیگه براش ی دسته ی دیگه خریدم با کلی از این دسته های بازی های ورزشیش . در کل خیلی دوسش دارم درسته همیشه بازی نمی کنم ولی گاهی که بازی می کنیم خیلی حال میده . راستی ما برامون مهمون هم میاد میشینیم باهاش بازی می کنیم از همه بیشترم با همون بازی ورزشی هاش حال می کنم
دمت گرم خرید خوبی کردی مورد خوبی هم پیدا کردی :bighug:
چند برات در اومد؟
منم باهات موافقم منم wii خیلی دوست دارم
برای ما مهمون میومد جاست دنس میزاشتیم گروهی بازی میکردیم 3 تا ویموت داشتم خونه میشد دیسکو :d
منم ۳۶ سالمه!!!اینجوری ویی خریدم:
رفتم هیپراستار یه ویی یه دست دستگیره اضافی یه جفت موشن پلاس و یه گیتار خریدم یه هارد پانصد هم خریدم.بعد رفتم پیش علی و محمد اقای گل و کپی خورش کردم و پنجاه تا بازی گرفتم.الان بیش از یک ماهه که کل خونواده رو سرگرم کرده دختر و همسرم که قبلا اصلا سراغ کنسولها قبلیم نمیرفتن عاشقش هستن و بیشتر از خودم باهاش بازی میکنن.فقط نینتندو.
من قبلا از تو tp شماره كسي رو برداشته بودم بعد يه روز خوش رفتم شوت خونه بره فروش ايپاد به اون اقا زنگ زدم كه وي رو چند ميدي (همينطوري:d) اونم گفت ٢٠٠ گفتم مشخصاتشو بگو گفت با يه موشن پلاس و مشكي هست و با دو تا سي دي اورجينال و ٣٠ تا بازي!!!منم با كله قبول كردم با اينكه و نمي خواستم ولي الان خيلي باهاش حال ميكنم!!!
واقعا خوشحال میشم میبینم تو ایران هم داره جا میفته که گیم فقط مال بچه ها نیست
ایول
من خیلی خیلی اتفاقی ی دسته دو تمیزشو گیر آوردم براش سوغات آورده بودن از اروپا . وی من چون اروپاییه مشکی هم هست بعد دیگه براش ی دسته ی دیگه خریدم با کلی از این دسته های بازی های ورزشیش . در کل خیلی دوسش دارم درسته همیشه بازی نمی کنم ولی گاهی که بازی می کنیم خیلی حال میده . راستی ما برامون مهمون هم میاد میشینیم باهاش بازی می کنیم از همه بیشترم با همون بازی ورزشی هاش حال می کنم
دمت گرم خرید خوبی کردی مورد خوبی هم پیدا کردی :bighug:
چند برات در اومد؟
منم باهات موافقم منم wii خیلی دوست دارم
برای ما مهمون میومد جاست دنس میزاشتیم گروهی بازی میکردیم 3 تا ویموت داشتم خونه میشد دیسکو :d