اینترنت گرانتر میشود! افزایش چشمگیر قیمت پهنای باند از این ماه!

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
این کمیسیون همچنین اعلام کرده که تعرفه های مذکور از ابتدای آذرماه قابل اجراست.
همان طور که در جدول دیده می شود، بر اساس این سقف تعرفه، شرکت زیرساخت عملا بابت هر STM1 معادل 54 میلیون و 826 هزار و 200 تومان از شرکت های توزیع کننده پهنای باند ISDP پول خواهد گرفت. در عین حال بر اساس تبصره 3 همین مصوبه، کلیه تخفیف های در نظر گرفته شده در بند 2-1 مصوبه جلسه شماره 49 همین کمیسیون و بند 2 مصوبه 86 حذف می شود.
این تخفیف‌ها مواردی بود که قیمت پهنای باند را برای شرکت های ISDP از 46 میلیون تومان مصوب به 37 میلیون تومان می رساند. به این ترتیب با ابلاغ و اجرای این مصوبه جدید توسط شرکت زیرساخت، ناگهان قیمت پهنای باند بین الملل از 37 میلیون تومان به 55 میلیون تومان رسیده است.

از سوی دیگر تخفیف 20 درصدی خاص شرکت‌های PAP هم با ابلاغ مصوبات جدید حذف شده است.

اما این همه ماجرا نیست. در حالی که مقرر شده بود قیمت پهنای باند بالاتر از یک STM1 به صورت پلکانی ارزان تر محاسبه شود، بر اساس مصوبه حتی اگر STM4 یا STM16 خریداری شود، خریدار باید به همان میزان (4 یا 16 برابر قیمت STM1) به زیرساخت بپردازد؛ چون در در تبصره 2 همین مصوبه به وضوح ذکر شده است که: «برای پهنای باندهای بالاتر از 155 مگابیت بر ثانیه، تعرفه به صورت خطی و بر اساس مضارب STM1 محاسبه خواهد شد.»
دلایل افزایش
پیشتر، محمود خسروی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده بود که افزایش قیمت ارز و منع شرکت دولتی زیرساخت از استفاده از ارز مرجع و حتی ارز مبادله‌ای، موجب افزایش شدید هزینه‌ها و بدهکاری این شرکت به طرف قراردادهای خارجی شده است.

خسروی اعلام کرده بود که در شرایط موجود باید قیمت پهنای باند افزایش یابد و با همین استدلال پیشنهاد سقف تعرفه به کمیسیون تنظیم مقررات ارایه شده است.
اما در سوی دیگر ماجرا، ارایه دهندگان پهنای باند هستند که ناگهان با افزایش کمرشکن 50 درصدی در هزینه پهنای باند مواجه می شوند؛ افزایشی که می‌تواند هزینه کلی ارایه خدمات این شرکت ها را 15 تا 20 درصد افزایش دهد، افزایشی که مشخص نیست در سبد هزینه خانوار ایرانی وارد نمی شود، تحمل می شود یا به صورت حذف اینترنت نمایان خواهد شد.

پهنای باند چند؟
بررسی‌ها نشان می دهد قیمت خرید پهنای باند بین الملل در ورودی های کشور برای شرکت ارتباطات زیرساخت، به طور متوسط زیر 8 هزار دلار است. ضمن اینکه مدیران زیرساخت خود اذعان کرده بودند که با ورود شرکت‌های بخش خصوصی و تعاونی داخلی به عرصه تامین پهنای باند این هزینه ها نصف شده است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که پهنای باند بین الملل تامین شده از طریق شرکت پیشگامان، برای زیرساخت زیر 5 هزاردلار به ازای هر STM1 خرج بر می‌دارد. ضمن اینکه در مراسم آغاز به کار فیبر پیشگامان اعلام شد که این شرکت توان تامین پهنای باند تا 4.6 ترابایت را دارد.

با توجه نیاز شرکت ارتباطات زیرساخت به تامین پهنای باند از مسیرهای مختلف به عنوان پشتیبان، با فرض اینکه به طور متوسط 7 هزار دلار هزینه تامین STM1 می شود و با محاسبه هر دلار آزاد 3 هزار تومان، قیمت پهنای باند ورودی نباید بیش از حداکثر 21 میلیون تومان برای زیرساخت تمام شود.

در این میان هزینه های انتقال از مرز تا مراکز استان، هزینه های مدیریت و *****ینگ و سایر هزینه های سربار نیز اصولا ارزی محاسبه نمی شود و نباید آنچنان بر افزایش قیمت موثر باشد.
به این ترتیب معلوم نیست کمیسیون تنظیم مقررات با چه استدلالی پای مصوبه افزایش ناگهانی قیمت پهنای باند را امضا کرده است.
به گزارش فناوران، کارشناسان می گویند با توجه به اهمیت زیرساختی پهنای باند، کمیسیون تنظیم مقررات می توانست با مذاکره و باز کردن راه استفاده از ارز مرجع، علاوه بر حل مشکلات زیرساخت، وعده کاهش قیمت پهنای باند را عملیاتی کند و در این شرایط اقتصادی نامساعد، حداقل بخشی از بار افزایش قیمت ها را از روی دوش مردم بردارد و قیمت اینترنت را به متوسط منطقه‌ای اش نزدیک تر کند.
منبع : 90ict




 
دستشون هم درد نکنه،به این میگن خدمات رسانی.خیلی اینترنت درست و حسابی ارائه میدن حالا دارن گرونترش هم میکنن.
ما مدیریت و ف ی ل ت ر ی ن گ نمیخوایم.هر کی هم هر کاری کرد گناهش به پای خودش.
یه خط تلفن ثابت میخوان وصل کنن جون میکنن.انگار میخوان آپلو هوا کنن
 
چه طور اون موقع که 50 درصد ارزون میشه میگن این تخفیفات شامل کاربران نمیشه اما وقتی گرون میشه سریع میکشن رو پهنای باند ؟
عجبا
 
اینا میخوان کلا وقتی اینترانت با قیمت کم میاد همه به به چه چه کنن بگن ایول ارزونه که مردم رو بیشتر جذب کنن
سیاستی که هر از چند گاهی رو قیمت یه سری اجناس وارد میشه
 
افزایش قیمت اینترنت بیش از شش درصد ممنوع


وایمکس نیوز- حسن رضوانی با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر چند امضای این طرح باقی مانده که پس از امضای تمامی اعضای کمیسیون تنظیم مقررات این مصوبه به شرکت زیرساخت ابلاغ خواهد شد.
وی افزود: براساس مستندات ارایه شده توسط شرکت زیرساخت افزایش نرخ ارز موجب افزایش قیمت تمام شده پهنای باند شده که رگولاتوری نیز بر اساس همین تغییراتی در نرخ قیمت پهنای باند عمده که توسط زیرساخت ارایه می‌شودانجام داد.
وی گفت: ‌شرکت زیرساخت قبلا هر STM1 را با قیمت 37 میلیون تومان به شرکت‌های ISDP واگذار می‌کرد، اما اکنون مجاز است از زمان ابلاغ مصوبه که گویا اول آذر ماه برای تغییر نرخ‌ها تعیین شده، هر STM1 را با قیمت 54 میلیون و 826 هزار و 200 تومان واگذار کند.
معاون نظارت رگولاتوری در خصوص افزایش قیمت اینترنت برای کاربران خانگی توسط شرکت‌های ارایه‌دهنده گفت: شرکت‌ها مجازند به میزان تاثیر افزایش نرخ خرید پهنای باند که از دید رگولاتوری بیشتر از شش درصد نیست اقدام به افزایش تعرفه‌های اینترنت خانگی کنند.
رضوانی گفت: در صورتی که شرکت‌ها بیشتر از این مبلغ اقدام به افزایش تعر‌فه‌ها کنند مرتکب تخلف خواهند شد و رگولاتوری قطعا با آنان برخورد خواهد کرد.
 
تو دالاس-تگزاس 2تا شرکت خدمات اینترنتی بودن باورتون نمیشه 1مگ رو مجانی میدادن به مشترکاشون !!! تازه 2مگ مدت دار مجانی هم تو پکیجشون بود ... 3مگ نامحدود 17.99 دلار بود فکر کنم ... خدایااااا ما رو از این مملکت غیب کن ببر بنداز تو صحراهای تگزاس به همونجا رازی هستیم :D

ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2
 
افزایش ناگهانی قیمت پهنای باند اینترنت (+جدول نرخ‌های جدید)

براساس مصوبه ای که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده است، پهنای باند اینترنت از این پس با افزایشی حدود 70درصد در قیمت تمام شده در اختیار توزیع کنندگان اینترنت در کشور قرار می‌گیرد.

به گزارش مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه ای را به شرکت ارتباطات زیرساخت ابلاغ کرده که براساس آن نرخ پهنای باند اینترنت از حدود 37 میلیون تومان به ازای هر لینک STM1 که معادل 155 مگابیت بر ثانیه پهنای باند است به 54 میلیون و 826 هزار تومان افزایش یافته که این مصوبه نشان از افزایشی بالغ بر 70 درصد در قیمت تمام شده اینترنت برای توزیع کنندگان اینترنت پرسرعت در کشور دارد.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که ریاست آن را رضا تقی پور وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات به عهده داشت، در جلسه شماره 153 خود، تعرفه فروش پهنای باند اینترنت شرکت ارتباطات زیر ساخت را بررسی و "سقف تعرفه پهنای باند اینترنت" را با افزایش قیمتی تا سقف 70 درصد به تصویب رساند.
این افزایش تعرفه در نرخ پهنای باند اینترنت به گفته شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت در کشور افزایش حدود 50 تا 70 درصدی را در نرخ اینترنت تمام شده شرکتهای اینترنتی به همراه خواهد داشت و باعث افزایش قیمت اینترنت حداقل 50 درصد برای کاربران نهایی خواهد شد.
هم اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت که زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، تنها وارد کننده پهنای باند اینترنت به کشور است که به نظر می رسد به دلیل افزایش نرخ ارز و عدم تخصیص ارز مرجع به این بخش، پیشنهاد افزایش نرخ پهنای باند اینترنت را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرده است.
براین اساس شرکت ارتباطات زیرساخت می تواند این تعرفه ها را از هم اکنون اجرا کند.
در همین حال و براساس این مصوبه جدید، کلیه تخفیفات در نظر گرفته شده در مصوبه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات در تاریخ 8 مهرماه سال 87 و مصوبه شماره 86 این کمیسیون در 16 خرداد سال 89 که مربوط به تخفیفات 20 درصدی نرخ پهنای باند به شرکتهای اینترنتی در دو مرحله بود از این پس اجرای آن توسط شرکت ارتباطات زیرساخت حذف می شود.
با این وجود و با افزایش بالغ بر 26 میلیون تومانی نرخ هر STM1 که برای توزیع اینترنت به توزیع کنندگان – شرکتهای PAP، شرکت مخابرات ایران، اپراتورهای وایمکس و دیگر اپراتورها – سپرده می شود قیمت اینترنت که تا پیش از این روند نزولی داشت با احتساب هزینه های داخلی انتقال پهنای باند، برای نخستین بار طی 14 سال اخیر با افزایش قیمت ناگهانی حدود 50 درصدی به کاربران ایرانی ارائه خواهد شد.
جدول نرخ های جدید پهنای باند اینترنت
[TABLE="width: 354, align: center"]
[TR]
[TD] پهنای باند (بیت بر ثانیه)[/TD]
[TD] ضریب افزایش با توجه به پهنای باند[/TD]
[TD] سقف تعرفه های جدید (به ریال)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 64 کیلو[/TD]
[TD] 1 برابر 64 کیلو[/TD]
[TD] 1287000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 128 کیلو[/TD]
[TD] 2 برابر 64[/TD]
[TD] 2574000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 256 کیلو[/TD]
[TD] 3 برابر 64[/TD]
[TD] 3861000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 512 کیلو[/TD]
[TD] 5 برابر 64[/TD]
[TD] 6435000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1024 کیلو[/TD]
[TD] 9 برابر 64[/TD]
[TD] 11583000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2048 کیلو[/TD]
[TD] 16 برابر 64[/TD]
[TD] 20592000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 مگا[/TD]
[TD] 27 برابر 64[/TD]
[TD] 34749000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 مگا[/TD]
[TD] 45 برابر 64[/TD]
[TD] 57915000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 20 مگا[/TD]
[TD] 91 برابر 64[/TD]
[TD] 117117000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 32 مگا[/TD]
[TD] 128 برابر 64[/TD]
[TD] 164736000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 100 مگا[/TD]
[TD] 330 برابر 64[/TD]
[TD] 424710000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 155 مگا (STM1 )[/TD]
[TD] 426 برابر 64[/TD]
[TD] 548262000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات همچنین در این مصوبه اعلام کرده است که این مصوبه برای پهنای باندهای بالاتر از 155 مگابیت بر ثانیه، تعرفه به صورت خطی و براساس مضارب STM1 محاسبه خواهد شد.
تعرفه های تجمیعی برای پهنای باند مورد تقاضا در صورت وجود امکانات فنی برای ارائه پهنای باند بصورت تجمیعی در مراکز ارائه خدمات مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

به گزارش مهر و براساس آمارهای موجود، قیمت دسترسی به اینترنت در ایران تا پیش از این مصوبه رقمی حدود 10 برابر کشورهای همسایه بوده و با توجه به فراگیر شدن اینترنت در دنیا و پیشرفت تکنولوژیهای مرتبط، این افزایش قیمت در مقایسه با دیگر کشورها نیز کم سابقه به نظر می رسد.

...

پ.ن: برگ زرین دیگری در تاریخ پر برکت 32 ساله چمهوری اسلامی ثبت شد.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or