اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کسایی که نمیتونن ببینن :

ارتباط اینترنت ایران با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد

سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای از افتتاح اینترنت ملی خبر داده و گفته است به زودی ارتباط ایران با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد.

پیام کرباسی، سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای روز سه‌‌شنبه (۱۳ دی ۱۳۹۰) در گفت‌وگویی با روزنامه «روزگار» گفته است که به‌زودی شبکه‌ی اینترنت ملی (اینترانت) در ایران راه‌اندازی می‌شود و با افتتاح اینترنت ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد.

کرباسی گفته است که با راه‌اندازی اینترنت ملی، سرعت اینترنت کاربران تا دو مگابایت بر ثانیه افزایش خواهد یافت و تایید کرده است که دسترسی به برخی از وب‌سایت‌های جهانی مسدود خواهد شد.

یک عضو دیگر انجمن نظام صنفی رایانه‌ای که نامش فاش نشده است، در گفت‌وگو با همین روزنامه اعلام کرده که دلیل کندی و اخلال شبکه‌ی اینترنت در روزهای اخیر نیز تلاش‌ها و آزمایش‌ها برای راه‌اندازی اینترنت ملی است. این مقام مدعی شده است که اینترنت ملی تا دوهفته‌ی دیگر در کشور به‌راه خواهد افتد.

پیش از این رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فن‌آوری نیز از راه‌اندازی اینترنت ملی خبر داده بود و گفته بود که در چنین طرحی، تمام سایت‌های غیراخلاقی و ضداسلام مسدود خواهند شد.

سازمان‌های مدافع آزادی بیان از جمله سازمان «گزارشگران بدون مرز»، تلاش‌های حاکمیت ایران برای راه‌اندازی اینترنت ملی را «طرحی علیه آزادی بیان و قوانین اینترنت جهانی» توصیف کرده‌اند. به این اعتقاد این نهادها هدف جمهوری اسلامی ایران از این‌کار تشدید هرچه بیشتر سانسور و سرکوب کاربران اینترنتی و شهروند-خبرنگاران است.

دوستان خبری که بالا هستش میشه برداشت متفاوت ازش کرد!
خلاصه خبر:
1-اینترنت ملی راه اندازی خواهد شد و افرادی که از این نت استفاده می کنن به هیچ وجه نمی تونن به اینترنت جهان دسترسی داشته باشن!
2-اینترنت جهانی در کشور خواهد بود اما با *****بسیار شدید که به قول خودشون اینترنت جهانی پاک بشه و بعلاوه این اینترنت جهانی کند خواهد ماند و همچنین گران!

توجه داشته باشید که دسترسی به سایت های خارجی همچنان امکان پذیر خواهد بود.

کسایی که میگن اینترنت جهانی قطع میشه یک توضیح برای اینکه چطور ما به 90% سایتهای ایرانی که در خارج هاست شدن، بعضیهاشون که نیمه دولتین چجوری دسترسی پیدا میکنیم؟ همه که نمیفهمن این چیزها رو. توضیح بده بفهمیم تا باور کنیم.

کسایی که میگن اینترنت جهانی قطع میشه یک توضیح برای اینکه چطور ما به 90% سایتهای ایرانی که در خارج هاست شدن، بعضیهاشون که نیمه دولتین چجوری دسترسی پیدا میکنیم؟ همه که نمیفهمن این چیزها رو. توضیح بده بفهمیم تا باور کنیم.

کلنل سایت های ایرانی دولتی میرن تو هاست ایران. هر سایتی هاستش ایران باشه دسترسی هست هر سایتی که نباشه نیست . نت حلال :-& . سایت های ایرانی هم مثل سایت اهنگ رفت فنا مگه بری سایت نوحه دانلود کنیم مثلا . همین بازیسنترم شاید....... :|
یکم زمان میخواد که ببینیم بلوفه یا نه یا کلا میخوان ملی کنن یا نه هنوز باز میمونه

کلنل سایت های ایرانی دولتی میرن تو هاست ایران. هر سایتی هاستش ایران باشه دسترسی هست هر سایتی که نباشه نیست . نت حلال :-& . سایت های ایرانی هم مثل سایت اهنگ رفت فنا مگه بری سایت نوحه دانلود کنیم مثلا . همین بازیسنترم شاید....... :|
یکم زمان میخواد که ببینیم بلوفه یا نه .

خوب عزیز فکرش رو کردی اینها عرضه ی درست کردن دیتا سنتر به اون حجم رو ندارن؟ عرضه ش رو ندارن توهین نیست، سلیمان با عرشش باید بشینه سایتهای ایرانی که از جابلقا تا جابلسا پخشن رو متمرکز کنه. هزینه ش رو میتونن متقبل کنن؟

خوب عزیز فکرش رو کردی اینها عرضه ی درست کردن دیتا سنتر به اون حجم رو ندارن؟ عرضه ش رو ندارن توهین نیست، سلیمان با عرشش باید بشینه سایتهای ایرانی که از جابلقا تا جابلسا پخشن رو متمرکز کنه. هزینه ش رو میتونن متقبل کنن؟

تا اونجایی که یادمه از کره برای نت ملی کمک گرفته . هزینشم این همه هزینه چیزترینگ میده حتما فکر کردن (که بعیده از اینا فکر کنن) . چند ساله که دارن این کارو میکنن . کار 1 روز 2 روز نیست . هر سایتی که دوست داشته باشن میارن هرسایتی که نه نمیارن !! اینجا ایرانه هر کاری بخوان میکنن !

من که کارام تحقیقاتیه , کاری هستش چه گناهی کردم !!!!؟ واقعا نمیدونم بکجا میریم !!!!

به دنیای جدید خوش اومدیم !!!

همچین چیزی نمیشه!
یا حداقل برنامه ای برای این 2-3 سال ندارن!
یکی از دوستای من تو داتکه اصلا تا الان چیزی بهشون گفته نشده! خیالتون راحت این قضایا از ترس اینه که تو انت......خ..ا بات چیزی بشه و مردم بخوان از طریق اینترنت اطلاعات اینور اونور بدن

بر بساطی كه بساطی نيست!
خبرش كاملا موثقه و تو سايت هایی مثل بــالاتـريـن و آزادگـی براش موضوع داغ زدن متاسفانه...

گوش بدید من چی میگم
اینترنا قطع نمیشه ولی وقتی هاستای لازمو میارن تو خود کشور
بعدش هم هر چی آپلودسنتره رو میبندن که شما مجبورید در آپلود سنتر وطنی که در اختیاز عزیزات عرزشیه آپ کنید
اینکه از این همه پورت های قند شکنا و چیز پی انا رو هم میبندن
همین الانم اکثر برنامه های قند شکن مث یور فردم و اولترا و .... به زور وصل میشن
اون موقع اسمش اینترنت میمونه ولی همون اینترانت هست فی الواقع چون هیچ راهی برا دور زدن *****ینگ ندارین
اینا نظر من بود البت

چرا شكايت مي كنين؟)x
دو مگ بهتون دارن مي دن ديگه!! عجب ها!! برين حالش رو ببرين!!
اصلا مي دونين با اين دو مگ ني شه چه ها كرد؟
نمي دونين كه!! الكي شكايت مي كنين:|
خوب همين الان مي گم!! وقتي 2 مگ داشته باشي و اينترنت ملي هم باشه صفحه اصليت رو مي زاري اين ! خوب يه نگاه بندازين ببينين چه ليست بلند بالايي داره!! كلي اطلاعاتتون مي ره بالا!!:d چيه همه گوگل گذاشتين فقط 4 5 تا گزينه داره اونم بيخود!!!
من همين الان اطلاعاتم يه سر كه زدم كلي رفته بالا!! مي گين نه!! ايناهاش
آمريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند!!(
موسِ خَوِر ):d

آخرین ویرایش:
گوش بدید من چی میگم
اینترنا قطع نمیشه ولی وقتی هاستای لازمو میارن تو خود کشور
بعدش هم هر چی آپلودسنتره رو میبندن که شما مجبورید در آپلود سنتر وطنی که در اختیاز عزیزات عرزشیه آپ کنید
اینکه از این همه پورت های قند شکنا و چیز پی انا رو هم میبندن
همین الانم اکثر برنامه های قند شکن مث یور فردم و اولترا و .... به زور وصل میشن
اون موقع اسمش اینترنت میمونه ولی همون اینترانت هست فی الواقع چون هیچ راهی برا دور زدن *****ینگ ندارین
اینا نظر من بود البت
حرفتون بسیار منطقی تر از این هست که بخوایم بگیم اینترنت کلا قطع و فقط اینترانت ولی خوب اینجوری هم نیست که نشه ...لتر رو دور زد.
شما میتونید با یه اینترنت م . ا . ه . و ا ره...ی راحت این مشکل رو برطرف کنید مشکل اینا فقط به خاطر 4 5 ماه اینده هست !!!

واقعا نمیدونم بکجا میریم !!!!
جدی نمیدونی !..... به کره شمالی .... محکم بشینین که حکومت گازشو گرفته !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or