اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان سلام
من یه مودم هواوی مدل HG8245Q2 دارم. وقتی با وای فای به چنل 5Ghz وصل میشم سرعتش تا 500 هم میره ولی وقتی با کابل وصل میشم به مودم تا 80 تا بیشتر سرعت نمیده اندازه چنل 2.4 سرعت میده
مشکل از مودمه یا تنظمیات خاصی داره؟
همه پورت ها رو هم تست کردم همینه وضعش

مودمم تک بانده 😐😐😐
لن گیگ یدونه داره اونم تو بازی اکثر مواقع میزنه lan not connected
Hg8346m
باید عوضش کنم
با 2.4G از این بیشتر فکر نمیکنم بتونی بگیری
اگه مودمت پورت ۱ گیگابیتی داره میتونی یه روتر خوب بگیری در کنار مودم بذاری ازش استفاده کنی

دوستان سلام
من یه مودم هواوی مدل HG8245Q2 دارم. وقتی با وای فای به چنل 5Ghz وصل میشم سرعتش تا 500 هم میره ولی وقتی با کابل وصل میشم به مودم تا 80 تا بیشتر سرعت نمیده اندازه چنل 2.4 سرعت میده
اگه رو وای فای همون سیستم داری ۵۰۰ سرعت میگیری احتمالا مشکل از کابل لن‌ت باشه یه cat6 یا بالاتر بگیر تست کن

• Like
Reactions: Blood Brothers
روتر چی خوبه؟ بگیرم
بنظرم روترا خیلی گرون شدن مودم x6 هواای بگیری همون وای فای 6 روتر های دو برابر گرون تر رو بهت میده لازمم نیست دو تا وسیله هم زمان بزنی به برق و سیمو سیم بازی کنی

دوستان سلام
منم همین مشکل رو داشتم، با وایفای اوکی بود ولی با لن سرعت پایین بود، مشکل این بود که کارت شبکه بیشتر از 100 رو پشتیبانی نمیکرد، یه کارت شبکه 1g گذاشتم اوکی شد. سیستم من البته قدیمی بود نمیدونم مشکل تو هم همین باشه یا نه.
البته کابل هم خیلی مهمه، حتما دقت کن که cat6 یا بالاتر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or