اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان استان هاشون را هم بگن خوب میشه.
پنل من که در تهران چیزی اضافه نشده و تغییری هم نکرده.
شاید به پیش پرداخت و پس پرداخت بودنم ربط داره. من پس پرداختم و البته در پنل گزینه ای برای تغییر به پیش پرداخت هست که وقتی میزنی میگه سرویس مدنظر وجود ندارد یا همچین چیزی.

خب من تغییر خاصی در پنلم نداشتم ولی نکته جالب کاهش قیمت بسته هاست. به طوریکه بسته 40 گیگ که فکر کنم 300 بود الان شده 168 . بسته های جدیدی هم اضافه شده. با حجم برابر و قیمت متفاوت به خاطر سرعت.

دوستانی که فیبر مخابرات دارند بدونند که کلا FTTH سرعتش متغییره ولی FFTO بخاطر اینکه اکثرا افراد حقوقی میخرند معمولا سرعتی که فروخته شده رو بدون افت سرعت میده.
واسه پشتیبانی هم متاسفانه 99 درصد امور سرویس فیبر دست پیمانکاره :|

چند وقتی هست که برند های دیلینک و تی پی لینک تو بازار دارند مودم میفروشند که هیچ مشکلی واسه رجیستر شدن ندارند، اگر نتونستند رجیسترش کنند معمولا از بی عرضگی خودشونه. چند وقت پیش مودم دیلینک رو تست کردم سرعت بهتری نسبت به مودم ریبرند q2 هواووی داد !

مودمت چیه؟
برات نوشته بودم صفحه قبل‌:دی
Tp-link xx230v

دوستانی که فیبر مخابرات دارند بدونند که کلا FTTH سرعتش متغییره ولی FFTO بخاطر اینکه اکثرا افراد حقوقی میخرند معمولا سرعتی که فروخته شده رو بدون افت سرعت میده.

چند وقتی هست که برند های دیلینک و تی پی لینک تو بازار دارند مودم میفروشند که هیچ مشکلی واسه رجیستر شدن ندارند، اگر نتونستند رجیسترش کنند معمولا از بی عرضگی خودشونه. چند وقت پیش مودم دیلینک رو تست کردم سرعت بهتری نسبت به مودم ریبرند q2 هواووی داد !
دقیقن همینه٬ من تا همین امروز پنل نداشتم ولی داشتم استفاده میکردم! 8-| همه چیشم با پیمانکاره٬ یعنی از کابل کشی تا انتخاب FTTO

در مورد مودم٬ خیلی به نکته خوبی اشاره کردی٬ اگه هنوز نگرفتین حتمن یا D-link بگیرید یا TP-link ٬ قیمت هاشونم تند نیست ٬ در مورد رابط کاربری و آپدیت گرفتن tp-link باید بگم فوق العادست

برات نوشته بودم صفحه قبل‌:دی
Tp-link xx230v

دقیقن همینه٬ من تا همین امروز پنل نداشتم ولی داشتم استفاده میکردم! 8-| همه چیشم با پیمانکاره٬ یعنی از کابل کشی تا انتخاب FTTO

در مورد مودم٬ خیلی به نکته خوبی اشاره کردی٬ اگه هنوز نگرفتین حتمن یا D-link بگیرید یا TP-link ٬ قیمت هاشونم تند نیست ٬ در مورد رابط کاربری و آپدیت گرفتن tp-link باید بگم فوق العادست
مودم خوبی گرفتید CPU خوبی داره، وایرلسش هم Gain خوبی داره
تنها ضعف d link tp link بنظرم پورت های تلفنشه که تعدادش نسبت به قیمتش کمه یا اصلا نداره !

یه موردی رو یادم رفت بگم، بزودی خطوط سیم مسی جمع میشه و خط تلفن ثابت قدیم و جدید هم بصورت SIP و بر بستر همین فیبر ارائه میشه. اگر همچنان تو خونه از گوشی های قدیمی استفاده میکنید سعی کنید مودمی بخرید که پورت تلفن داشته باشه، اگر استفاده نمیکنید ضرورتی نداره، حتی میتونید گوشی VoIP بخرید :D

سلام عزیز
به من گفتن تجهیزات olt منطقه ایسکراتل هست ، الان هم مودم ایسکراتل innbox g68 هست میتونم یه مودم tp link بخرم ؟ باید به مخابرات بگم رجیسترش کنن؟

سلام عزیز
به من گفتن تجهیزات olt منطقه ایسکراتل هست ، الان هم مودم ایسکراتل innbox g68 هست میتونم یه مودم tp link بخرم ؟ باید به مخابرات بگم رجیسترش کنن؟
اگر تهران هستید باید اوکی باشه، شهرای دیگه رو نمیدونم به چه شکل هست
بهتره بپرسید، توی منو های مودم های TP-Link دقت نکردم ببینم میشه PON Number رو عوض کرد یا نه ، ولی اگر این آپشن رو داشته باشه حتی نیازی به تماس با مخابرات هم برای رجیستر نیست :D

• Like
Reactions: Sarvior
اگر تهران هستید باید اوکی باشه، شهرای دیگه رو نمیدونم به چه شکل هست
بهتره بپرسید، توی منو های مودم های TP-Link دقت نکردم ببینم میشه PON Number رو عوض کرد یا نه ، ولی اگر این آپشن رو داشته باشه حتی نیازی به تماس با مخابرات هم برای رجیستر نیست :D
ممنون
من شیراز هستم باید بپرسم ازشون
چقدر سرعتتون / پینگ /پایداری با مودم جدید تغییر کرد؟
من اوکی رو گرفتم برای تغییر به ftto بخاطر همین می‌خوام مودم رو هم عوض کنم اگر شد

ممنون
من شیراز هستم باید بپرسم ازشون
چقدر سرعتتون / پینگ /پایداری با مودم جدید تغییر کرد؟
من اوکی رو گرفتم برای تغییر به ftto بخاطر همین می‌خوام مودم رو هم عوض کنم اگر شد
ftto و ftth یکین، نیازی به تعویض مودم نیست، فقط مدل FTTO رو چون به کسب و کار ها معمولا میدن، سرعتی که فروخته شده پایدارتره، همین !
من چون تو شرکت های مختلف معمولا کار شبکه میگیرم زیاد باهاش سرکله زدم، سرعت مودم با مودم متفاوته ، مثلا مودم 8245 رو با X6 عوض کردم سرعت 400 420 رو به 670 680 رسوند.

ftto و ftth یکین، نیازی به تعویض مودم نیست، فقط مدل FTTO رو چون به کسب و کار ها معمولا میدن، سرعتی که فروخته شده پایدارتره، همین !
نه اونو می‌دونم ، قضیه اینه که از مودم فعلیم خیلی راضی نیستم گفتم حالا که دارم سرویس رو تغییر میدم مودم رو هم ارتقا بدم تا بتونم حداکثر سرعت رو بگیرم
بازم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or