mikami.pro
کاربر سایت
مودمت چیه؟یعنی دانلود ۱۱۵ گیگ تو ۱ ساعت و حتی تو خوابمم نمیدیدم![]()
مودمت چیه؟یعنی دانلود ۱۱۵ گیگ تو ۱ ساعت و حتی تو خوابمم نمیدیدم![]()
دوستان استان هاشون را هم بگن خوب میشه.
پنل من که در تهران چیزی اضافه نشده و تغییری هم نکرده.
شاید به پیش پرداخت و پس پرداخت بودنم ربط داره. من پس پرداختم و البته در پنل گزینه ای برای تغییر به پیش پرداخت هست که وقتی میزنی میگه سرویس مدنظر وجود ندارد یا همچین چیزی.
مودمت چیه؟خب من تغییر خاصی در پنلم نداشتم ولی نکته جالب کاهش قیمت بسته هاست. به طوریکه بسته 40 گیگ که فکر کنم 300 بود الان شده 168 . بسته های جدیدی هم اضافه شده. با حجم برابر و قیمت متفاوت به خاطر سرعت.

برات نوشته بودم صفحه قبلمودمت چیه؟
دقیقن همینه٬ من تا همین امروز پنل نداشتم ولی داشتم استفاده میکردم!دوستانی که فیبر مخابرات دارند بدونند که کلا FTTH سرعتش متغییره ولی FFTO بخاطر اینکه اکثرا افراد حقوقی میخرند معمولا سرعتی که فروخته شده رو بدون افت سرعت میده.
واسه پشتیبانی هم متاسفانه 99 درصد امور سرویس فیبر دست پیمانکاره
چند وقتی هست که برند های دیلینک و تی پی لینک تو بازار دارند مودم میفروشند که هیچ مشکلی واسه رجیستر شدن ندارند، اگر نتونستند رجیسترش کنند معمولا از بی عرضگی خودشونه. چند وقت پیش مودم دیلینک رو تست کردم سرعت بهتری نسبت به مودم ریبرند q2 هواووی داد !
همه چیشم با پیمانکاره٬ یعنی از کابل کشی تا انتخاب FTTOمودم خوبی گرفتید CPU خوبی داره، وایرلسش هم Gain خوبی دارهبرات نوشته بودم صفحه قبل
Tp-link xx230v
دقیقن همینه٬ من تا همین امروز پنل نداشتم ولی داشتم استفاده میکردم!همه چیشم با پیمانکاره٬ یعنی از کابل کشی تا انتخاب FTTO
در مورد مودم٬ خیلی به نکته خوبی اشاره کردی٬ اگه هنوز نگرفتین حتمن یا D-link بگیرید یا TP-link ٬ قیمت هاشونم تند نیست ٬ در مورد رابط کاربری و آپدیت گرفتن tp-link باید بگم فوق العادست
سلام عزیزدوستانی که فیبر مخابرات دارند بدونند که کلا FTTH سرعتش متغییره ولی FFTO بخاطر اینکه اکثرا افراد حقوقی میخرند معمولا سرعتی که فروخته شده رو بدون افت سرعت میده.
واسه پشتیبانی هم متاسفانه 99 درصد امور سرویس فیبر دست پیمانکاره
چند وقتی هست که برند های دیلینک و تی پی لینک تو بازار دارند مودم میفروشند که هیچ مشکلی واسه رجیستر شدن ندارند، اگر نتونستند رجیسترش کنند معمولا از بی عرضگی خودشونه. چند وقت پیش مودم دیلینک رو تست کردم سرعت بهتری نسبت به مودم ریبرند q2 هواووی داد !
اگر تهران هستید باید اوکی باشه، شهرای دیگه رو نمیدونم به چه شکل هستسلام عزیز
به من گفتن تجهیزات olt منطقه ایسکراتل هست ، الان هم مودم ایسکراتل innbox g68 هست میتونم یه مودم tp link بخرم ؟ باید به مخابرات بگم رجیسترش کنن؟
ممنوناگر تهران هستید باید اوکی باشه، شهرای دیگه رو نمیدونم به چه شکل هست
بهتره بپرسید، توی منو های مودم های TP-Link دقت نکردم ببینم میشه PON Number رو عوض کرد یا نه ، ولی اگر این آپشن رو داشته باشه حتی نیازی به تماس با مخابرات هم برای رجیستر نیست![]()
ftto و ftth یکین، نیازی به تعویض مودم نیست، فقط مدل FTTO رو چون به کسب و کار ها معمولا میدن، سرعتی که فروخته شده پایدارتره، همین !ممنون
من شیراز هستم باید بپرسم ازشون
چقدر سرعتتون / پینگ /پایداری با مودم جدید تغییر کرد؟
من اوکی رو گرفتم برای تغییر به ftto بخاطر همین میخوام مودم رو هم عوض کنم اگر شد
نه اونو میدونم ، قضیه اینه که از مودم فعلیم خیلی راضی نیستم گفتم حالا که دارم سرویس رو تغییر میدم مودم رو هم ارتقا بدم تا بتونم حداکثر سرعت رو بگیرمftto و ftth یکین، نیازی به تعویض مودم نیست، فقط مدل FTTO رو چون به کسب و کار ها معمولا میدن، سرعتی که فروخته شده پایدارتره، همین !
منم دقیقا همینمفیبرمخابرات شبا افتضاح میشه
مال شما هم همینطوره؟
اصن نمیشه بازی کرد