اینترنت فیبر نوری (تانوما)

برا تجاری میدن ffto یه پروانه کسبی مجوز بورسی اجاره نامه مغازه ایی میخواد گفت تغییر بدییم استان دوباره بعد یه ماه ftth میکنه اونم که سرویساش همه یه ماهس و اینکه گفت تغییر بدی دیگه نمیتونی برگردی ftth منم موندم یه ماهم صبر کنم ببینم قیمتاشو میبرن بالا یا نه اگه بردن کلا دیگه فیبر نخریم

درضمن من رفت سایت اسیاتک های وب صبانت قیمتاشون همه مثل الانه مخابرات هست. چون ارزون میداد ما بد عادت شده بودیم😁وگرنه همینه قیمت
گرون ترین برای شرکت شاتل هست اصلا سمتش نیاید منم از سر ناچاری گرفتم

درضمن من رفت سایت اسیاتک های وب صبانت قیمتاشون همه مثل الانه مخابرات هست. چون ارزون میداد ما بد عادت شده بودیم😁وگرنه همینه قیمت

من تازگی ثبت نام کردم برای آسیاتک چون مخابرات اینجا نبود. 480 گیگ سالانه با مودم x6 درومد 7.920
هنوز که نیومدن اوکی کنن ولی پیگیری که کردم گفت خوب شد ثبت نام کردی، افزایش قیمت داشتیم؛ پلنی که تو خریدی شده 12 و خورده‌ای =))
حجمای اضافه‌ش هم طبق چیزی که تو سایتش زده 50 گیگ 200 تومن
-
بعد جالبه؛ این منطقه ما همه‌ش دست آسیاتکه، ولی چند شب پیش که داشتم رد میشدم دیدم خیابان رو به روی ما که سر نبشش بانک هست، باکس مخابرات گذاشتن:| فقطم همون بود، هرچی گشتم دیگه باکس مخابرات ندیدم.

برا تجاری میدن ffto یه پروانه کسبی مجوز بورسی اجاره نامه مغازه ایی میخواد گفت تغییر بدییم استان دوباره بعد یه ماه ftth میکنه اونم که سرویساش همه یه ماهس و اینکه گفت تغییر بدی دیگه نمیتونی برگردی ftth منم موندم یه ماهم صبر کنم ببینم قیمتاشو میبرن بالا یا نه اگه بردن کلا دیگه فیبر نخریم

باز دوستان بهتر تجربه دارن ولی ftto فقط یکماهه نیست (؟) به من که داشت قیمت میداد گفت جشنواره نیست قیمت استانداردش اینه و من خودم یکساله هارو قیمت گرفتم.
قیمتی که بد نیست تو فیبر مخابرات بهتر از همس فقط فیبر های وب همون حدوده اونم چون شرکت اشغالشون از سال ۱۴۰۰ یا ۱۴۰۱ بود فکر کنم انحصار چندتا استانو گرفت کلا قیمتا اولیه شو تغییر نداد کسی هم استفادش نمیکنه صد بار خواستم بگیرم ازشون پشیمون شدم این سری با اینکه قیمتا مخابرات گرون شده بود بازم دیدم نمیارزه از هفت خوان باید رد بشی تا بتونی با کسی صحبت کنی اصلا پشتیبانی تلفنی ندارن :)) بعد رفتم هرکار خواستم کنم یکم بصرفه دربیاد از مخابرات نگیرم دیدم نمیشه گیر دادن که مودمو باید از خودمون بخری باکس مخابراتم نمیتونیم استفاده کنیم باید خودمون جدا بذاریم و حداقل ۵ تومن به بالا رو کابل کشی حساب کن تو صورتش گفتم مخابرات میگیرم دیگه چه کاریه. واقعا حیف شد یه زمانی های وب بهترین پشتیبانی و ارزون ترین قیمت و بیشترین حجمارو میداد و رقابتی بود دقیقا از همون ۱۴۰۰ به اینور کلا یجوریه انگار جمع کردن فقط نمیخوان صداشو دربیارن نه جشنواره نه تبلیغ نه فروش نه پشتیبانی هیچی
من تازگی ثبت نام کردم برای آسیاتک چون مخابرات اینجا نبود. 480 گیگ سالانه با مودم x6 درومد 7.920
هنوز که نیومدن اوکی کنن ولی پیگیری که کردم گفت خوب شد ثبت نام کردی، افزایش قیمت داشتیم؛ پلنی که تو خریدی شده 12 و خورده‌ای =))
حجمای اضافه‌ش هم طبق چیزی که تو سایتش زده 50 گیگ 200 تومن
-
بعد جالبه؛ این منطقه ما همه‌ش دست آسیاتکه، ولی چند شب پیش که داشتم رد میشدم دیدم خیابان رو به روی ما که سر نبشش بانک هست، باکس مخابرات گذاشتن:| فقطم همون بود، هرچی گشتم دیگه باکس مخابرات ندیدم.
کلا هرجور حساب کنی بصرفه درنمیاد برای هیچکدومشون عملا پلنای با مودم قیمت خود مودمو میکنن تو پاچه مشتری میگن مودم رایگان فقط دردسر اینکه خودت بگردی مودم پیدا کنی نداری دیگه
۴۸۰ گیگ حجم کلش یا ماهانه؟ اگه کل حجمش اینه که عملا ۸ تومن پول مودم و سیم کشی گرفتن که خودتم مودم میخریدی سیم میکشیدی همون میشد باز حجم جدا باید بخری... من واقعا adsl رو خیلی بیشتر دوست داشتم محل کارم گیر مخابراته وگرنه خونه رو عمرا عوض نمیکنم ۱۲ *ترا* پیشگامانو ۱۵۰۰ دادم پارسال سرعت ۱۰ مگ به بالا باشه و مشکل کشش خط نباشه نه تو استریم اذیت میکنه نه استفاده تو دانلود بازیا هم نهایت یک روز یا دو روز میخواد طول بکشه اونم چون محدودیت حجم و تایم نداری بیخیال میزنی دانلود میشه به بی استرسی تموم نشدن حجم میارزه من مشکلی با فیبر هم ندارم ولی از این وضع حجم دادنا و بسته ها متنفرم که مشتری رو خر فرض میکنن حجمایی میدن که تو استفاده عادی خیلی زود تموم میشه هی باید بدویی دنبال حجم خریدن تازه فیبر با اون سرعت پیش فرض کیفیت استریم و خیلی چیزارو بالاتر و سریعتر انجام میده مصرف حجم احتمالا بیشترم میشه ناخواسته. مثل ادمیزاد بسته حجم بالا با قیمت منطقی بدید برا کسی که دانلودش زیاده دیگه... باز این ftto که تازه صداشون دراومد میتونم بگیرم (به ده نفرشون صد بار گفتم مصرف حجمم زیاده یکیشون به خودش زحمت نداد بگه اون سرویسم دارن) یکم بهتره هرچند پول زیادیم میگیرن ولی حداقل بسته به نیازت میتونی بگیری و دیگه هی درگیر حجم خریدن نباشی تا یکسال... ظاهرا تا ۳۲ ترا یکساله هم بسته داشتن البته با قیمت فضایی و اونقدر زیادم به کارم نمیومد ولی باز اینجوری پول دادن بهتره تا اینکه هر چند وقت هی بخوای چک کنی یوقت بسته تموم نشه یوقت حجم تموم نشه

بحثش شده بود همین تاپیک که مودم هایی که خود ارائه دهنده میده به درد نمیخوره
سوالم اینه که اگه همون اول مودم فیبر خوب بگیریم٬ سازگار هستش؟ چجوری میشه فهمید اینو؟

برای مثال مودم TP Link EAP610

oTOsJ2dytk0zpuJ2.jpg

سوالم اینه که اگه همون اول مودم فیبر خوب بگیریم٬ سازگار هستش؟ چجوری میشه فهمید اینو؟

View attachment 414100
اینی که شما عکسشو گذاشتی اکسس پوینت ۳۷ میلیونیه چرا کسی باید اینو بخره؟ :D
به من که چیزی از ساپورت نکردن نگفتن فقط همون مشخصات و کیفیت مودم تفاوت داره که خودشونم گفتن همون دو بانده با پورت گیگ بگیرم حالا منتظرم بیان ببینم پیشنهاد بهتری میدن یا نه اگر پیشنهاد بهتری ندن دوتا هواوی q2 تو شهرمون دیدم ۴۵۰۰ و ۵ تومن کارمو راه میندازه دیگه بالاتر از این میره امکاناتی مثل وای فای ۶ و انتن دهی بهتر و چیزای دیگه که به کار من نمیاد

View attachment 414100
سلام. باید از پیمانکار یا پشتیبانی فنی شرکت بپرسید که تجهیزات مخابرات بر بستر کدوم شرکت هست. برای مثال اگه بر بستر یوتل باشه نمیتونید مودمی به جز برند یوتل رو خریداری کنید.

• Like
Reactions: Destro and Sarvior
@Destro
نخر ، اول باهاشون هماهنگ کن
من هواوی میخواستم گفتن نمیشه ، راست و دروغ با خودشون گفتن تجهیزات مخابرات منطقه تون ایسکراتل هست
بعد ۶-۷ ماه بعد دیدم دارن یوتل آشغالی میدان به بقیه همسایه ها :D
ایسکراتل باز بهتر از یوتل هست

هماهنگ کن اگر گفتن هواوی اوکی هست بنظرم یه مودم گیگابیتی بگیر و هزینه اصلی رو بزار رو روتر میکروتیکی چیزی اگر وارد هستی به تنظیماتش

اگر به مودم خاصی اصرار داری ، با مسئول فنی صحبت کن اگر مشخصات مودم رو تو شبکه شون رجیستر کنن میشه فکر کنم

آخرین ویرایش:
کسی از دوستان بسته های شبانه رو چک کرده ببینن براشون اومده یا نه ؟؟؟
از وقتی بسته هارو گرون کردن اونم حذف کردن دیر یا زود برش میگردونن اما احتمالا هم از زمانش کم کنن و کلی قیمتش رو افزایش بدن

از وقتی بسته هارو گرون کردن اونم حذف کردن دیر یا زود برش میگردونن اما احتمالا هم از زمانش کم کنن و کلی قیمتش رو افزایش بدن
نه هنوز
فعلا اگه گیر دانلود دیتای بازی هستی بسته های گیمینگ همراه اول کارتو راه میندازه.
۱ ماهه ۱ تا ۷ صبح ۳۰۰ گیگ ۱۰۸ تومن...حتی میگن تموم بشه میتونی دوباره بخری و لازم نیست ۱ ماه صبر کنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.ps4
گرون ترین برای شرکت شاتل هست اصلا سمتش نیاید منم از سر ناچاری گرفتم
الان دیدم
فک نکنم برگرده
نیومده برا من

• Like
Reactions: milad.ps4
ممنون @hellboy1994 جان، عکس گذاشتم برای شرح بهتر

من دسترسی rxpower رو توی مودم برای دیدن افت خط رو ندارم
کابل ها رو تازه تعویض کردن ، احتمال داره گند زده باشن؟

دوستانی که می‌دونن لطفاً پاسخ بدن

(قرمز بودن چراغ gpon)

1000063231.jpg

تعداد لاین اپ ۲۷ عدد

1000063229.jpg

افزایش ناگهانی پینگ از محدوده ۵۰ به ۱۷۰

1000063230.jpg

نت وصله ، آیا تو محدوده خطر قطع شدن هستم؟
پاشم باز برم مخابرات ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or