اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بعد این افزایش قیمت ها قصد دارم سرویس رو بعد اتمام حجم جمع اوری کنم ، اون فیبر کشی که از بیرون تا خونه کنار مودم کشیده شده مال من هست یا مخابرات ؟
فک نکنم بزارن بمونه چون باکس تقسیم محدوده تو کوچه ظرفیتش و اینا میگن خالی بشه تا بدیم به یه مشترک جدید
و هم قبل جمع کردن میگن ب ادم که طرف منصرف شه یه زمان خواست دوباره بگیره باید پول بده سیم بکشن دوباره کاش ب جا حمع آوری سرویس پیش‌پرداخت بشه بعد نخره ادم هر موفق بازی سنگین جدید اومد بخره دانلود کنه

فک نکنم بزارن بمونه چون باکس تقسیم محدوده تو کوچه ظرفیتش و اینا میگن خالی بشه تا بدیم به یه مشترک جدید
و هم قبل جمع کردن میگن ب ادم که طرف منصرف شه یه زمان خواست دوباره بگیره باید پول بده سیم بکشن دوباره کاش ب جا حمع آوری سرویس پیش‌پرداخت بشه بعد نخره ادم هر موفق بازی سنگین جدید اومد بخره دانلود کنه
تو اول تغییر بده به ffto قیمتاش عالیه بعد اگه اونم گرون شد تصمیم جدید بگیر

تو اول تغییر بده به ffto قیمتاش عالیه بعد اگه اونم گرون شد تصمیم جدید بگیر
بسته دانلود شبانه رو حذف کردن دیگه نمیشه دانلود کرد سرعت دیگه به چه درد کاربر میخوره ، واسه بقیه کارا همون adsl یا نت 4g جوابه دیگه

یعنی این فیبر مخابرات منو روانی کرد

نتم از صبح قطع شده
پرس و جو کردم ، دو هفته پیش کابل چند تا از همسایه ها رو بردن این مخابراتی ها اومدن درستش کنن زدن کابل منو هم قطع کردن ، حالا من باید برم پیگیر باشم کابل منو درست کنن

یعنی تف به روحتون پت و مت بهتر از شماها هستن

بسته دانلود شبانه رو حذف کردن دیگه نمیشه دانلود کرد سرعت دیگه به چه درد کاربر میخوره ، واسه بقیه کارا همون adsl یا نت 4g جوابه دیگه
ffto فعلا قیمتش افزایش ندادن

یعنی این فیبر مخابرات منو روانی کرد

نتم از صبح قطع شده
پرس و جو کردم ، دو هفته پیش کابل چند تا از همسایه ها رو بردن این مخابراتی ها اومدن درستش کنن زدن کابل منو هم قطع کردن ، حالا من باید برم پیگیر باشم کابل منو درست کنن

یعنی تف به روحتون پت و مت بهتر از شماها هستن
هیچ جا دنیا فیبرو اینجوری نکشیدن عجله ایی و یه باکس برا سی نفر مدل کوچه پس کوچه های پر جمعیت چین

ما ۲ روزه قطعی برقمون شروع شده بعد جدای اون ۲ ساعتم در روز نت فیبرمون قطع میشه که من حدس زدم اونم احتمالا به خاطر قطعی برق یکجای دیگه س
امروزم پشتیبانی تایید کرد که با قطع برق یه OLT وسط مسیر فیبرمون قطع میشه
خلاصه که قطعی برق جدا قطعی اینترنت در ساعات دیگه به خاطر برق یکجای دیگه هم جدا !!
حالا بازم شکر خدا که الحمدالله وگرنه والا بخدا

بعد اصلا با همون پشتیبانی هم صحبت میکنی همه صداها خسته و کلافه و همه مردم بریدن واقعا
زندگی میلیون ها نفر گروگان یکسری گروه های نفوذی روسی و آخرالزمانی و متوهم شده

ما ۲ روزه قطعی برقمون شروع شده بعد جدای اون ۲ ساعتم در روز نت فیبرمون قطع میشه که من حدس زدم اونم احتمالا به خاطر قطعی برق یکجای دیگه س
امروزم پشتیبانی تایید کرد که با قطع برق یه OLT وسط مسیر فیبرمون قطع میشه
خلاصه که قطعی برق جدا قطعی اینترنت در ساعات دیگه به خاطر برق یکجای دیگه هم جدا !!
حالا بازم شکر خدا که الحمدالله وگرنه والا بخدا

بعد اصلا با همون پشتیبانی هم صحبت میکنی همه صداها خسته و کلافه و همه مردم بریدن واقعا
زندگی میلیون ها نفر گروگان یکسری گروه های نفوذی روسی و آخرالزمانی و متوهم شده
عجیبه منم دقیقا همین مشکلو داشتم
تازه گقتن فردا اوکی میشه

1000039038.jpg 1000039041.jpg
دوستان بین این دو مدل کدومو پیشنهاد میدید من خودم اون هواوی رو میخوام بگیرم فرق خاصی هم با مودمایی که گرونترن تو بازار یا مخابرات میده دارن؟
خود مخابرات رو وصل کردن به اینا اذیت نمیکنه؟ امروز رفتم برای تمدید اینترنت مغازه کلا فروش ای دی اس الو بستن جا دیگع هم که به لطف سیمشون نمیشه گرفت بسته های ثبت نام فیبر با مودمشونم حذف کردن قشنگ دزد سر گردنن.
این دوتا تو دیوار هردو ۲.۳ت بودن گفتم اگه فرق خاصی نداره همینارو بگیرم وصل کنم

View attachment 413840View attachment 413846
دوستان بین این دو مدل کدومو پیشنهاد میدید من خودم اون هواوی رو میخوام بگیرم فرق خاصی هم با مودمایی که گرونترن تو بازار یا مخابرات میده دارن؟
خود مخابرات رو وصل کردن به اینا اذیت نمیکنه؟ امروز رفتم برای تمدید اینترنت مغازه کلا فروش ای دی اس الو بستن جا دیگع هم که به لطف سیمشون نمیشه گرفت بسته های ثبت نام فیبر با مودمشونم حذف کردن قشنگ دزد سر گردنن.
این دوتا تو دیوار هردو ۲.۳ت بودن گفتم اگه فرق خاصی نداره همینارو بگیرم وصل کنم
همشون مثل همن
ببین اینایی که تو بازار 95 درصد فیک هستن چیزی که مهمه حداقل 1 پورت 1 گیگابایتی داشته باشه
کنارش یه روتر خوب بخر
سرعت wifi نهایت 10 مگ بده بهت

درود.

من قبلا یه نت ADSL داشتم که بنا به دلایلی هفته پیش درخواست جمع آوریش رو دادم. امروز که میخواستم از یه شرکت دیگه روش نت بگیرم پشتیبانی شرکته زنگ زد و گفت مخابرات اینترنت قبلی رو جمع آوری کرده و بعدش اون خط رو به عنوان فیبر نوری ثبتش کرده و دیگه نمیشه روش ADSL گرفت.

حالا من چیزی که برام سواله اینه که مخابرات تا جایی که میدونم هنوز اصلا باکس و اینای فیبر رو سر کوچمون نصب نکرده. من الان میتونم برم دنبال سرویس گرفتن، یا اینکه باید منتظر بمونم اول باکس و سیم های محله رو نصب کنن؟

همشون مثل همن
ببین اینایی که تو بازار 95 درصد فیک هستن چیزی که مهمه حداقل 1 پورت 1 گیگابایتی داشته باشه
کنارش یه روتر خوب بخر
سرعت wifi نهایت 10 مگ بده بهت
متوجه نشدم الان به همین مستقیم با لن وصل بشه حداکثر سرعتو میده با وای فای فقط سرعت کمتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or