اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من ۴ ساله سال به سال تمدید کردم هیچوقت حجم اضافه ام به ماه بعدی منتقل نشد ، الانم که اصلا فقط ۳ ماهه هست تو پنل و باز هم متتقل نمیشه

عجیبه، البته پس پرداخت هستم ممکنه واسه پیش پرداختیا فرق کنه ؟
اره من پیش پرداخت یکساله هستم ، منتقل میشه
زنگ بزنید تا طرح های دیگه رو براتون باز کنن

• Like
Reactions: Arash.RG
من همینو دارم ( ماهی ۵۰۰ گیگ یا همون سالی ۶۰۰۰ گیگ) قیمتشم فکر کنم تقریبا همین بود مصرف خانواده زیاده ولی کم نمیارم که هیچ آخر هر ماه اضافه میاد و اگر یکساله بگیری اضافه منتقل میشه ماه بعد
کمم آوردی بسته شبانه بگیر برای دانلود حجیم
جشنواره و اینا هم نیست ، قیمت عادیش همین ۸ تومن اینا بود ولی فکر کنم کمتر از ۸۵۰۰ بود الان خورده ش رو یادم نیست
دو ماه پیش که گرفتم این بالاترین حجم بود الان رو نمی‌دونم سایت مخابرات رو چک کن شاید بسته جدید آورده باشن

۳ ماه جلو تر پیام دادن؟کفگیرشون خورده ته دیگ پس :D
خودم از پنل نمی‌تونم چک کنم. می‌گه بیشتر از ۵ روز از طرحت مونده. زنگ هم هر چقدر فصل بهار می‌زدم، بی‌فایده بود.
می‌خواستم ببینم مثلا گزینه‌های دیگه چطورن. شاید مثلا ۷ هزار گیگ با سرعت کمتر بهتر باشه، یا ۵ هزار گیگ.
اگه قیمت عادیش همینه که خب وایستم همون موقع. فرق آنچنانی نداره، مگه اینکه سه ماه دیگه بشه ۱۰ میلیون :دی دقیق ۲۳ اسفند تموم میشه.

خودم از پنل نمی‌تونم چک کنم. می‌گه بیشتر از ۵ روز از طرحت مونده. زنگ هم هر چقدر فصل بهار می‌زدم، بی‌فایده بود.
می‌خواستم ببینم مثلا گزینه‌های دیگه چطورن. شاید مثلا ۷ هزار گیگ با سرعت کمتر بهتر باشه، یا ۵ هزار گیگ.
اگه قیمت عادیش همینه که خب وایستم همون موقع. فرق آنچنانی نداره، مگه اینکه سه ماه دیگه بشه ۱۰ میلیون :دی دقیق ۲۳ اسفند تموم میشه.
پنل رو ول کن برو سایت رو چک کن ، اگر تلفنی جواب نمیدن حضوری برو

1000054117.jpg

اگر خواستن زیاد ازت بگیرن ۱۹۵ شکایت کن

• Like
Reactions: Khashayar91
تبریک :D

چقدر نزدیک هستن ؟

باورم نمیشه یعنی میشه [-o<:-s

داداش، اولی خونه آجریه، 4 تا خونه اونورتره 8-> (وسط کوچمون)
اون یکی، نبش کوچه روبرویی و خیابان اصلیه. دورتره.

ولی اولی خیلیییییییییی نزدیکه. یعنی اصلا باورم نمیشه

الان باید چیکار کنم؟

• Like
Reactions: Sarvior

الان باید چیکار کنم؟
زنگ خونشونو میزنی میگی از کجا گرفتی

الان باید چیکار کنم؟
@VICE خوب میگه
زنگشونو بزن ببین شماره پیمانکاراشون رو دارن ؟
یا خودت با عکسها بر مخابرات شماره پیمانکار بگیر و فرم درخواست شو پر کن

اولی برای خط تلفن هست ربطی به فیبر نوری نداره
دومی ولی باکس فیبر نوری هست
سلام تشخیصش چطوره
دومی رو میفهمم اصلا کابل دراپ داره و قطعا فیبره ولی اولی هم رو باکس نوشته onu و ورودیش به فیبر میخوره

دومیه، با خونه ما 150-200 متر فاصله داره
میشه کاری کرد؟
خودم شخصا بخوام هزینه کنم چقدر میشه؟
اگر نخواد عرض خیابون طی کنه راحته هوایی میکشم و زود میشه اما اگر بخواهد عرض یه خیابون اصلی رو طی کنه باید زمینی بیاد و یکم دردسر داره

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
سلام دوستان. روزتون بخیر.
از بین این دوتا، آیا باکس فیبر نوری هست؟

ترو خدا بگید اولی هست 🥺
اولی برای خط تلفن هست ربطی به فیبر نوری نداره
دومی ولی
سلام تشخیصش چطوره
دومی رو میفهمم اصلا کابل دراپ داره و قطعا فیبره ولی اولی هم رو باکس نوشته onu و ورودیش به فیبر میخوره

اگر نخواد عرض خیابون طی کنه راحته هوایی میکشم و زود میشه اما اگر بخواهد عرض یه خیابون اصلی رو طی کنه باید زمینی بیاد و یکم دردسر داره
تشخیصش ساده اس اول از روی کابل هاش بعدش این باکس های ONU خیلی قبل تر از ماجرای فیبر بودن و اینکه باکس های فیبر نوری معولا روش کلمه FTT و برند شرکت روش خورده

متوجه شدیم ساختمون نبش کوچه خودمون از این سمت (ساختمون مجاور ما دقیقا) باکس گذاشتن :/

پدرم امروز رفت مخابرات و گفتن تا دوماه دیگه کل کوچه کشیده میشه همه ی خونه ها رایگان.

با اینحال گفتم بپرسم ببینم راهی داره باز تسریع ببخشم؟ با پیمانکار مستقل صحبت کردم میگه هزینه هر واحد سیمکشی و مودم میشه 7-8 تومن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or