مهم نیست چقدر ارزون باشه باید ببینی این پولی که میدی به کیا داری میدی500 گیگ 500 هزار تومن هیجای نمیتونی پیدا کنی
مهم نیست چقدر ارزون باشه باید ببینی این پولی که میدی به کیا داری میدی500 گیگ 500 هزار تومن هیجای نمیتونی پیدا کنی
فرقی نداره بخواد اینترنت ملی بشه اسیاتک باشه یا یک شرکت دیگهمهم نیست چقدر ارزون باشه باید ببینی این پولی که میدی به کیا داری میدی

تا در خونه که کلا رایگانهدوستان این کابل کشی رایگان تا در خونه رایگانه یا تا پشت مودم؟
الان فیبر در خانه رو تو شهر ما اینطور میدن با هفصد تومن هزینه voip و سیم کشی داخل خانه و مودم کلاس B با حجم بسیار کم 58گیگ با سرعت همه طرح ها هزار ماهانه 330 تومن بودن امکان تغییر سرویس... مودم کلاس A هم نداشتن ب گفته دوستمتا در خونه که کلا رایگانه
مخابرات شرایطش اینه بقیه رو نمیدونم:
اگر فیبر کشی داخلی ومودم رو رایگان بدن یعنی داری از جشنواره استفاده میکنی و بعضی حجم ها رو برای خرید نداره مثل بسته شبانه
کابل کشی داخل و مودم رو پول بدی میشی تانوما استاندارد و محدودیتی تو بسته شبانه و غیره نداری
شاید الان عوض شده باشه پارسال که اینطور بود
۵۸ گیگ بدرد نمیخورهالان فیبر در خانه رو تو شهر ما اینطور میدن با هفصد تومن هزینه voip و سیم کشی داخل خانه و مودم کلاس B با حجم بسیار کم 58گیگ با سرعت همه طرح ها هزار ماهانه 330 تومن بودن امکان تغییر سرویس... مودم کلاس A هم نداشتن ب گفته دوستم
کاربر عادی در جریان نیست سرعت هزار رو مودم تک بانده به چ دردی میخوره اینو میکردن 50 مگابیت سیصد گیگ مردم میددن میصرفه الان به یه نفر بگی 330 ماهی پنجاه گیک کی اخه علاقه نشون میده برا خریدنش۵۸ گیگ بدرد نمیخوره
استاندارد هزینش بیشتره اما دستت خیلی باز تره
نه فیبر میدان مغناطیسی نداره و مشکل نویز از این جهت براش پیش نمیادمن تقریبا یک ساله فیبر ایرانسل گرفتم ، همه جوره راضی بودم ، اولش سر وصل شدنش مشکلاتی بود، ولی خب وقتی مشکلاتش برطرف شد اوکی بودم باهاش ، سرعت و کیفیت و پینگ و پایداری همه چیزش خوبه
مخابرات هم آوردن وصل کردن،
واسه ایرانسل یه داک زده بودم ، کابل مخابرات هم از توی همین آوردم ، کنار هم روی هم تاثیر بد ندارن؟
کسی نمیدونه کدوما بهتره؟
از لحاظ کیفیت و هزینه ؟
بله هست. فیبر تا ۱۵۰ متر راحت میکشن. ببین آرم روی باکس مال چ شرکتیه برو سراغ نمایندگی شون صحبت کندوستان سر کوچه ما از این باکسای فیبر نوری واسه یه ساختمون گذاشتن راهی هست ازونجا برای واحد منم بکشن؟ از اون باکس تا ساختمون ما شاید 20 متر اینا باشه.
واسه مخابراته تو اون سایت پوشش دهی هم شعاع اون دایره ساختمونو پوشش داده ولی کوچه رو نهبله هست. فیبر تا ۱۵۰ متر راحت میکشن. ببین آرم روی باکس مال چ شرکتیه برو سراغ نمایندگی شون صحبت کن
دقیقا ، اگر میخوای کارت انجام بشه فقط باید حضوری بری اگر نزدیکت هست تو 20 متری راحت میتونن بهت بدنواسه مخابراته تو اون سایت پوشش دهی هم شعاع اون دایره ساختمونو پوشش داده ولی کوچه رو نهچندین ماهه تو سایت "مخابرات من" درخواست دادم ولی خبری نشده فکر کنم باید حضوری برم حتما.
@VICE فکر کنم فیبر شاتل دارهسلام دوستان
فیبر شاتل چه طوریه ؟
من P2P شاتل دارم سال هاست و راضیم خصوصا برای بازی پینگ خوبی میده.
فیبرش رو کسی داره میدونه چه طوریه؟ از لحاظ سرعت و پینگ ممنون میشم بهم بگید.