اینترنت فیبر نوری (تانوما)

مهم نیست چقدر ارزون باشه باید ببینی این پولی که میدی به کیا داری میدی
فرقی نداره بخواد اینترنت ملی بشه اسیاتک باشه یا یک شرکت دیگه
همشون با زیرساخت در ارتباطن
خلاصه خر همون خره ولی پالونش عوض میشه :))

من اسیاتک دارم همه چی خوبه فقط دزده !

هر گیگ 3 هزار تومن میده در صورتی که مخابرات گیگی هزار تومن میفته

ضمن اینکه من بارها چک کردم و میزان استفاده از گیگ رو توی مودم و ویندوز چک کردم 50 گیگ بود اما اسیا تک میزنه 80 گیگ استفاده
نه یک بار بارها و بارها

دوستان این کابل کشی رایگان تا در خونه رایگانه یا تا پشت مودم؟
تا در خونه که کلا رایگانه
مخابرات شرایطش اینه بقیه رو نمیدونم:
اگر فیبر کشی داخلی ومودم رو رایگان بدن یعنی داری از جشنواره استفاده میکنی و بعضی حجم ها رو برای خرید نداره مثل بسته شبانه
کابل کشی داخل و مودم رو پول بدی میشی تانوما استاندارد و محدودیتی تو بسته شبانه و غیره نداری

شاید الان عوض شده باشه پارسال که اینطور بود

تا در خونه که کلا رایگانه
مخابرات شرایطش اینه بقیه رو نمیدونم:
اگر فیبر کشی داخلی ومودم رو رایگان بدن یعنی داری از جشنواره استفاده میکنی و بعضی حجم ها رو برای خرید نداره مثل بسته شبانه
کابل کشی داخل و مودم رو پول بدی میشی تانوما استاندارد و محدودیتی تو بسته شبانه و غیره نداری

شاید الان عوض شده باشه پارسال که اینطور بود
الان فیبر در خانه رو تو شهر ما اینطور میدن با هفصد تومن هزینه voip و سیم کشی داخل خانه و مودم کلاس B با حجم بسیار کم 58گیگ با سرعت همه طرح ها هزار ماهانه 330 تومن بودن امکان تغییر سرویس... مودم کلاس A هم نداشتن ب گفته دوستم

Attachments

• Screenshot_20251016-130549_WhatsApp.png
    Screenshot_20251016-130549_WhatsApp.png
    1.3 MB · مشاهده: 26
الان فیبر در خانه رو تو شهر ما اینطور میدن با هفصد تومن هزینه voip و سیم کشی داخل خانه و مودم کلاس B با حجم بسیار کم 58گیگ با سرعت همه طرح ها هزار ماهانه 330 تومن بودن امکان تغییر سرویس... مودم کلاس A هم نداشتن ب گفته دوستم
۵۸ گیگ بدرد نمیخوره
استاندارد هزینش بیشتره اما دستت خیلی باز تره

۵۸ گیگ بدرد نمیخوره
استاندارد هزینش بیشتره اما دستت خیلی باز تره
کاربر عادی در جریان نیست سرعت هزار رو مودم تک بانده به چ دردی میخوره اینو میکردن 50 مگابیت سیصد گیگ مردم میددن میصرفه الان به یه نفر بگی 330 ماهی پنجاه گیک کی اخه علاقه نشون میده برا خریدنش
تازه جلسه میزارن isp ها که چرا خریدار نداره فیبر🥲

من تقریبا یک ساله فیبر ایرانسل گرفتم ، همه جوره راضی بودم ، اولش سر وصل شدنش‌ مشکلاتی بود، ولی خب وقتی مشکلاتش برطرف شد اوکی بودم باهاش ، سرعت و کیفیت و پینگ‌ و پایداری همه چیزش خوبه 🧿
مخابرات هم آوردن وصل کردن،
واسه ایرانسل یه داک زده بودم ، کابل مخابرات هم از توی همین آوردم ، کنار هم روی هم تاثیر بد ندارن؟
کسی نمیدونه کدوما بهتره؟
از لحاظ کیفیت و هزینه ؟

• Like
Reactions: mahdysh and mallo
من تقریبا یک ساله فیبر ایرانسل گرفتم ، همه جوره راضی بودم ، اولش سر وصل شدنش‌ مشکلاتی بود، ولی خب وقتی مشکلاتش برطرف شد اوکی بودم باهاش ، سرعت و کیفیت و پینگ‌ و پایداری همه چیزش خوبه 🧿
مخابرات هم آوردن وصل کردن،
واسه ایرانسل یه داک زده بودم ، کابل مخابرات هم از توی همین آوردم ، کنار هم روی هم تاثیر بد ندارن؟
کسی نمیدونه کدوما بهتره؟
از لحاظ کیفیت و هزینه ؟
نه فیبر میدان مغناطیسی نداره و مشکل نویز از این جهت براش پیش نمیاد
مخابرات ارزون تر هست
از نظر کیفیت نظری ندارم چون فیبر ایرانسل رو ندارم
ولی با مخابرات مشکلی از جهت قند شکن و اینا نداشتم تا الان

دوستان سر کوچه ما از این باکسای فیبر نوری واسه یه ساختمون گذاشتن راهی هست ازونجا برای واحد منم بکشن؟ از اون باکس تا ساختمون ما شاید 20 متر اینا باشه.

دوستان سر کوچه ما از این باکسای فیبر نوری واسه یه ساختمون گذاشتن راهی هست ازونجا برای واحد منم بکشن؟ از اون باکس تا ساختمون ما شاید 20 متر اینا باشه.
بله هست. فیبر تا ۱۵۰ متر راحت میکشن. ببین آرم روی با‌کس مال چ شرکتیه برو سراغ نمایندگی شون صحبت کن

بله هست. فیبر تا ۱۵۰ متر راحت میکشن. ببین آرم روی با‌کس مال چ شرکتیه برو سراغ نمایندگی شون صحبت کن
واسه مخابراته تو اون سایت پوشش دهی هم شعاع اون دایره ساختمونو پوشش داده ولی کوچه رو نه :D چندین ماهه تو سایت "مخابرات من" درخواست دادم ولی خبری نشده فکر کنم باید حضوری برم حتما.

• Like
Reactions: Sarvior
سلام دوستان
فیبر شاتل چه طوریه ؟
من P2P شاتل دارم سال هاست و راضیم خصوصا برای بازی پینگ خوبی میده.
فیبرش رو کسی داره میدونه چه طوریه؟ از لحاظ سرعت و پینگ ممنون میشم بهم بگید.

واسه مخابراته تو اون سایت پوشش دهی هم شعاع اون دایره ساختمونو پوشش داده ولی کوچه رو نه :D چندین ماهه تو سایت "مخابرات من" درخواست دادم ولی خبری نشده فکر کنم باید حضوری برم حتما.
دقیقا ، اگر میخوای کارت انجام بشه فقط باید حضوری بری اگر نزدیکت هست تو 20 متری راحت میتونن بهت بدن

سلام دوستان
فیبر شاتل چه طوریه ؟
من P2P شاتل دارم سال هاست و راضیم خصوصا برای بازی پینگ خوبی میده.
فیبرش رو کسی داره میدونه چه طوریه؟ از لحاظ سرعت و پینگ ممنون میشم بهم بگید.
@VICE فکر کنم فیبر شاتل داره
برادر بیا بگو راضی هستی یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or