اینترنت فیبر نوری (تانوما)

این مودمو خود مخابرات داد بهم و تحقیق کردم تو سایتا نوشته بود مدل G442 جزو بهترین مودمای مخابراته که میده به مشتریاش😏اره روی هر دو باند این مشکلو دارم...از تنظیمات مودم channel number رو از auto برمیدارم و میزارم رو عددای دیگه وصل میشه ولی بعد یک ساعت دوباره دیسکانکت میشم و هنگام اتصال مجدد همون ارور بالارو میده
میخواستم همینو بگم چنل رو عوض کنی ، ولی اگر کردی و مشکلت حل نشد نمی‌دونم

من خودم مشکل اتصال با ایسکراتل داشتم چنل رو از رو اتو برداشتم ودستی انتخاب کردم مشکلم حل شد

میخواستم همینو بگم چنل رو عوض کنی ، ولی اگر کردی و مشکلت حل نشد نمی‌دونم

من خودم مشکل اتصال با ایسکراتل داشتم چنل رو از رو اتو برداشتم ودستی انتخاب کردم مشکلم حل شد
شما چنل دو تا باندو از رو auto برداشتی که مشکلت حل شد؟هم 2.4 و هم 5؟و جسارتا دستی رو چند گذاشتی؟که منم تست کنم

شما چنل دو تا باندو از رو auto برداشتی که مشکلت حل شد؟هم 2.4 و هم 5؟و جسارتا دستی رو چند گذاشتی؟که منم تست کنم
نه با باند ۲.۴ مشکل نداشتم
تو باند ۵ مشکل داشتم
صبر کن چک کنم

چنل ۶۴
بندویت اتو یا ۸۰

بندویت رو هم عوض کن

1000047462.jpg

شما چنل های گروه پایین رو بزار احتمال تداخل کمتره

آخرین ویرایش:
آقایون، خانم‌ها، و نان‌باینری‌ها: من می‌خوام ۲۵ امضاء جمع کنم که تانوما بیاد محلمون. چه‌گونه افراد رو راضی کنم؟
۲۵ تا لازم نداری ۷-۸ تا هم اوکیه
باید جوانترها رو راضی کنی توضیح تخصصی نده بگو سرعت زیاد میشه ، رو سرعت مانور بده و اینکه نویز سیم مسی رو نداره

دوستان این بسته های شب نشین 30 روزه مخابرات که تو پنل کاربری هس صد گیگ و 150 گیگ و غیره...اگه قبل از 30 روز حجم تموم بشه دوباره قابل خریداریه یا کلا هر ماه یه بار بیشتر نمیشه خرید؟

باید .. به اون فیبر نوری که تو اکثر بازی ها بهت پینگ 80 90 میده دوستان واقعا وابسته شانستونه ولی طبق تحقیقاتم لااقل مخابرات تو این زمینه بهتره تا شرکت های ملا خصوصی

دوستان به نظرتون این طرح ها بصرفه هست اون مودم A+ بدرد بخور هست ؟

View attachment 396337
هر چی میگیری مودم G442 یوتل حواست باشه بهت نندازن...من 2400 گیگ یکساله با مودم یوتل بهم دادن اصلا از مودم راضی نیستم.به ps5 که اصلا از طریق وایفای وصل نمیشد مجبور شدم لن بکشم از مودم تا اتاق که بتونم از ps5 استفاده کنم.برد انتنم ضعیفه.هواوی Q2 بهترین گزینه س.به نظرم ماهانه 500 گیگم اگه مثه من دانلودت زیاده از سایر گزینه ها به صرفه تره

• Like
Reactions: misagh72
هر چی میگیری مودم G442 یوتل حواست باشه بهت نندازن...من 2400 گیگ یکساله با مودم یوتل بهم دادن اصلا از مودم راضی نیستم.به ps5 که اصلا از طریق وایفای وصل نمیشد مجبور شدم لن بکشم از مودم تا اتاق که بتونم از ps5 استفاده کنم.برد انتنم ضعیفه.هواوی Q2 بهترین گزینه س.به نظرم ماهانه 500 گیگم اگه مثه من دانلودت زیاده از سایر گزینه ها به صرفه تره
ماهانه 500 گیگ رو نمیدن میگن اول باید چشنواره یک ساله بخری تا بتونی اونو بگیری

ماهانه 500 گیگ رو نمیدن میگن اول باید چشنواره یک ساله بخری تا بتونی اونو بگیری
پس هیچی دیگه...من خودم تو جشنواره 2400 گیگ یکساله با مودم و فیبرکشی گرفتم جمعا شد 5 میلیون ولی الان تو این جدول زده نه و نیم😑.طرحم تموم بشه همین ماهانه 500 گیگو میخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or