اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان واسه هزینه کابل کشی با مودم گفتن 4500T خوبه ؟
گفت اگه مودم بهتر بخوای میره تو مایه های 6T
چرا جشنواره نمیگیری که رایگان بشه ؟
برای من که خواستم تا اتاقم کابل اضافه بکشه متری 50 حساب کرد دیگه خودت مسافت رو حساب کن ببین خوب گفته یا نه ؟ بعد یه مسئله ای هم هست ببین واسه فیوژن اینا پول اضافه ازت نگیرن

برای من که خواستم تا اتاقم کابل اضافه بکشه متری 50 حساب کرد دیگه خودت مسافت رو حساب کن ببین خوب گفته یا نه ؟ بعد یه مسئله ای هم هست ببین واسه فیوژن اینا پول اضافه ازت
من اهواز فعلا که جشنواره ندارن
گفتن ۴۵۰۰ برای کابل‌کشی و مودم معمولیه. حالا یه سوال، این متری ۵۰ که گفتی شامل نصب هم می‌شه یا فقط هزینه کابل بوده؟ راستی واسه فیوژن هم حتما حواسم هست، مرسی که گفتی 🙏

من اهواز فعلا که جشنواره ندارن
گفتن ۴۵۰۰ برای کابل‌کشی و مودم معمولیه. حالا یه سوال، این متری ۵۰ که گفتی شامل نصب هم می‌شه یا فقط هزینه کابل بوده؟ راستی واسه فیوژن هم حتما حواسم هست، مرسی که گفتی 🙏
اگه میخوای از روی نمای ساختمان بیاری که هزینه ای نداره ولی اگه از داخل بیاری شاید هزینه بست ازت بگیرن
ببین کابل کشی مسئله ای نیست اون فیوژن که دستگاه گرون قیمتی داره و وقت زیادی هم میبره فکر کنم هزینه ی بالایی داشته باشه برای من یه اکیپ اومد کابل رو کشید یه اکیپ هم واسه فیوژن اومد که اکیپ دوم نزدیک دوساعت کارشون طول کشید چون باید سیم های باکس بیرون کوچه رو هم فیوژن میزد

• Like
Reactions: mikami.pro
اگه میخوای از روی نمای ساختمان بیاری که هزینه ای نداره ولی اگه از داخل بیاری شاید هزینه بست ازت بگیرن
ببین کابل کشی مسئله ای نیست اون فیوژن که دستگاه گرون قیمتی داره و وقت زیادی هم میبره فکر کنم هزینه ی بالایی داشته باشه برای من یه اکیپ اومد کابل رو کشید یه اکیپ هم واسه فیوژن اومد که اکیپ دوم نزدیک دوساعت کارشون طول کشید چون باید سیم های باکس بیرون کوچه رو هم فیوژن میزد
خونه ما ویلاییه، فقط یه کوچه باکس فاصله داره، یعنی مسیر کابل‌کشی خیلی ساده‌ست و از بیرونم می‌خوان بیارن.
اگه واقعاً این ۴.۵ تومن شامل مودم، کابل‌کشی، فیوژن و نصب باشه، به نظرم قیمتش خوبه. چون با این شرایط دیگه نباید هزینه اضافه بخوان، مخصوصاً که مسیر خاص یا سختی نداره.

• Like
Reactions: hellboy1994
دوستان واسه هزینه کابل کشی با مودم گفتن 4500T خوبه ؟
گفت اگه مودم بهتر بخوای میره تو مایه های 6T
من پارسال برای کابل کشی داخلی ۱۲۰۰ دادم مودم هم دو بانده ایسکراتل g68 هم قیمتش 2600-2800 ( الان دقیق یادم نیست ) شدیعنی حدود ۴ تومن برای پارسال ( هزینه دیگه ای هم نباید بدی در واقع فیوژن و غیره تو همین کابل کشی تعریف شده )
پس هزینه دیگه ای نداری بجز بسته اینترنتی و اگر شماره برای تلفن رو فیبر هم بخوای یه هزینه دیگه ، حدود ۲۰۰-۳۰۰ تومن باید بدی )

فقط یه چیزی اگر بخوای از پریز تلفن فیبر رو بیاری داخل اتاق و روکار کار نکنی شاید یه هزینه اضافی ازت بگیرن که اونم نرخ ثابت ندارن و بسته به سختی کارشه
قیمتش اگر مودمت دوبانده هست تقریبا منطقیه
مدل مودمی که میخواد بهت بده رو بگو چیه
اجبار نداری معمولا مودم از خودشون بگیری

جشنواره هم بنظر من نگیر به علت زیر :

برای من که خواستم تا اتاقم کابل اضافه بکشه متری 50 حساب کرد دیگه خودت مسافت رو حساب کن ببین خوب گفته یا نه ؟ بعد یه مسئله ای هم هست ببین واسه فیوژن اینا پول اضافه ازت نگیرن
از اونجایی که کابلش ارزونه خیلی کاری به مسافت نداره و بیشتر پول دستمزده، اگر رو کار متری ۵۰ حساب کرده گرون گرفته ، قیمت کابل دراپ تک کور متری ۴ تومنه فکر کنم
جشنواره مخابرات بچه ها اینجا گرفتن تازگی‌ها ظاهراً اگر با جشنواره سرویس بگیری بسته دانلود شبانه نداره
بنظرم منطقی نیست با این شرایط آدم جشنواره بگیره

آخرین ویرایش:
  • Like
از اونجایی که کابلش ارزونه خیلی کاری به مسافت نداره و بیشتر پول دستمزده
جشنواره مخابرات بچه ها اینجا گرفتن تازگی‌ها ظاهراً اگر با جشنواره سرویس بگیری بسته دانلود شبانه نداره
بنظرم منطقی نیست با این شرایط آدم جشنواره بگیره
خودم جزو کسایی بودم که جشنواره گرفتم البته درسته بسته شبانه نداره ولی کل هزینه رو به من گفتن 6 تومن که 6 تومن هم جدا باید پول سرویس یکساله میدادم که دیگه مجبور شدم جشنواره بگیرم
البته الان خودم 1 ترا دانلود کردم و عملا هاردم دیگه جا نداره کسایی که دانلود نامحدود میخوان باید فکر خرید هارد هم باشن که الان واقعا گرون شده

خودم جزو کسایی بودم که جشنواره گرفتم البته درسته بسته شبانه نداره ولی کل هزینه رو به من گفتن 6 تومن که 6 تومن هم جدا باید پول سرویس یکساله میدادم که دیگه مجبور شدم جشنواره بگیرم
البته الان خودم 1 ترا دانلود کردم و عملا هاردم دیگه جا نداره کسایی که دانلود نامحدود میخوان باید فکر خرید هارد هم باشن که الان واقعا گرون شده
شبانه نامحدود مگه هنوز هست؟

۶ تومن پول سرویس یکساله؟ کدوم بسته ؟ مخابراتی درسته؟
من غیر جشنواره بسته سالانه ۶۰۰۰ گیگ (۵۰۰ گیگ ماهانه ) با ۱۰ درصد مالیات ارزش افزوده ۴۸۰۰-۴۹۰۰ ( حدود ماهی ۴۰۰) برام تموم شد که تازه بیشترین حجم ارائه شده هم بود

۶ تومن برای نصب و مودم هم زیاد گفتن
چه بی انصاف هایی بودن ، کدوم شهرید شما؟

شبانه نامحدود مگه هنوز هست؟

نه نامحدود نیست اینا هست :

1000039837.jpg

• Like
من پارسال برای کابل کشی داخلی ۱۲۰۰ دادم مودم هم دو بانده ایسکراتل g68 هم قیمتش 2600-2800 ( الان دقیق یادم نیست ) شدیعنی حدود ۴ تومن برای پارسال ( هزینه دیگه ای هم نباید بدی در واقع فیوژن و غیره تو همین کابل کشی تعریف شده )
پس هزینه دیگه ای نداری بجز بسته اینترنتی و اگر شماره برای تلفن رو فیبر هم بخوای یه هزینه دیگه ، حدود ۲۰۰-۳۰۰ تومن باید بدی )

فقط یه چیزی اگر بخوای از پریز تلفن فیبر رو بیاری داخل اتاق و روکار کار نکنی شاید یه هزینه اضافی ازت بگیرن که اونم نرخ ثابت ندارن و بسته به سختی کارشه
قیمتش اگر مودمت دوبانده هست تقریبا منطقیه
مدل مودمی که میخواد بهت بده رو بگو چیه
اجبار نداری معمولا مودم از خودشون بگیری

جشنواره هم بنظر من نگیر به علت زیر :

از اونجایی که کابلش ارزونه خیلی کاری به مسافت نداره و بیشتر پول دستمزده، اگر رو کار متری ۵۰ حساب کرده گرون گرفته ، قیمت کابل دراپ تک کور متری ۴ تومنه فکر کنم
بنظرم منطقی نیست با این شرایط آدم
اینه مدل مودمش

HG8145V5-1

اینه مدل مودمش

HG8145V5-1

اینه؟
1000040090.jpg

قیمتی که بهت گفتن تقریبا منطقیه
چونه بزن اگر ۲۰۰-۳۰۰ بتونی کم کنی عالیه اگرم نه بازم قیمتش بد نیست

مودم دیگه هم میتونی ازشون بگیری ؟ کلا گفتن مودم رو باید از خودشون بگیری ؟

• Like
قیمتی که بهت گفتن تقریبا منطقیه
چونه بزن اگر ۲۰۰-۳۰۰ بتونی کم کنی عالیه اگرم نه بازم قیمتش بد نیست

مودم دیگه هم میتونی ازشون بگیری ؟ کلا گفتن مودم رو باید از خودشون بگیری ؟
نه گفتن موردی نداره
چه مودمی پیشنهاد میدی؟
و میخوام این کابل لن رو بگیرم چطوره به نظرت ؟https://www.digikala.com/product/dkp-521309/کابل-شبکه-cat6-اوریکو-مدل-pug-c6-طول-3-متر/

۶ تومن پول سرویس یکساله؟ کدوم بسته ؟ مخابراتی درسته؟
من غیر جشنواره بسته سالانه ۶۰۰۰ گیگ (۵۰۰ گیگ ماهانه ) با ۱۰ درصد مالیات ارزش افزوده ۴۸۰۰-۴۹۰۰ ( حدود ماهی ۴۰۰) برام تموم شد که تازه بیشترین حجم ارائه شده هم بود

۶ تومن برای نصب و مودم هم زیاد گفتن
چه بی انصاف هایی بودن ، کدوم شهرید شما؟

نه نامحدود نیست اینا هست :

View attachment 384513
همون بسته ی ماهی 500 گیگ بود
طرف حرفش این بود که اگه غیر از جشنواره بگیری چون زیر نظر مخابرات نیست پیمانکار گرون برات حساب میکنه
این بسته های شبانه چه ساعتی قابل استفاده هستن ؟ این بسته های ماهانه که شما میگی مگه کشوری نیستن چرا قیمتا فرق میکنن ؟

• Like
Reactions: Sarvior

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or