hellboy1994
کاربر سایت
اره باید صبر کنی حجمت تموم بشه بعد زنگ بزن چون حتماً تغییر سرویس برات هیچی نشون نمیده فک کنم اگه گفتن نمیشه جریمه میاد باید بری مخابرات منطقت اونجا درخواست بنویسی فلان مال من یکم اذیت کردن چون به بازرسی پیام داده بودم مسعول حساب داری اذیت کرد لج کرده بود سه تا نامه نوشتم تا قبول کرد جریمه رو صاف کنه مرتیکهبعد از قطعی های مکرر adsl منم درخواست فیبر نوری دادم و امروز برام وصل شد قبلا سرعت دانلودم 1مگ بود که الان رسیده به 40 مگ و حقیقتا از شر اینکه برای دانلود یه بازی 20 ساعت صبر کنم راحت شدم
ترس این رو داشتم که به سرور ها playstation و xbox وصل نشه که خوشبختانه هر دوش مشکلی ندارن و حتی فیلتر شکنم هم بدون مشکل وصل میشه
فقط الان چند تا سوال از شما دوستان دارم که ممنون میشم جواب بدید
حجم مصرفی من برای سایت های داخلی نیم بها حساب نمیشه شکایت هم ثبت کردم ولی نمیدونم درست بشه یا نه
بعد از اتصال فیلتر شکن سرعت دانلود کم میشه برای شما هم اینطوریه ؟
متاسفانه پینگم با سرور های اروپا 80 هستش من حداقل انتظار داشتم بیاد زیر 50 راهکاری برای کاهش پینگ هست ؟
من جشنواره ی یکسال با حجم 4800 گیگ دارم یعنی باید صبر کنم تا زمان یا حجم سرویسم تموم بشه تا بتونم تغیر سرویس بزنم و بسته های شبانه بگیرم ؟ البته این جشنواره شرایطش عالی بود مودم و سیم کشی رو رایگان انجام دادن و من فقط پول سرویس رو دادم که هیچ فرقی با قیمت شاتل نداشت
مودم بهتر تو قضیه وای فای تاثیر داره فقط با سیم هیچینمیدونم چرا کسی به این موضوع اشاره نمیکنه که مودم خفن برای فیبر سرعت شماره دوبرابر بهتر میکنه و پینگ رو هم خیلی کاهش میده !
من با فیبر شرکت تست کردم این قضیه رو (مخابرات)