اینترنت فیبر نوری (تانوما)

Reset network بزن
آقا پشمام
یک دنیا ازت ممنونم
یعنی شبم رو ساختی
مونده بودم چه خاکی تو سرم بریم

------------------------

دوستانی که فیبر نوری شاتل دارند کدوم قند شکن کار میکنه ؟

----------------------

تست سرعت و پینگ

17806419942.png

آقا پشمام
یک دنیا ازت ممنونم
یعنی شبم رو ساختی

------------------------

----------------------

تست سرعت و پینگ

17806419942.png
پیدا کردی به منم بگو تا 2-3 روز پیش راحت express وصل میشد الان ولی اذیت میکنه

• Like
Reactions: VICE
آقا پشمام
یک دنیا ازت ممنونم
یعنی شبم رو ساختی

------------------------

----------------------

تست سرعت و پینگ

17806419942.png
پینگ مخابرات تست با گوشی مودم فای فای ۴

Attachments

• Screenshot_20250603-002401_Chrome.png
    Screenshot_20250603-002401_Chrome.png
    242 KB · مشاهده: 29
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR and VICE
دوستان بسته های ساعتی زمان دار دسترسی دارین ؟ من هر کاری کردم نشد واقعا دستم رو بسته نمیتونم حتی یه فیلم و بازی دانلود کنم
1000039837.jpg

اره

مخابراتی درسته؟
یه سوال
تو با جشنواره گرفتی ؟

من غیر از جشنواره گرفته م کلا اینترنتمو و هزینه یکم بیشتر شد و بسته عادیم هم ماهی ۵۰۰ گیگ هست یکساله پیش‌پرداخت

میگم شاید چون بسته ت جشنواره ای هست محدودیت داره؟

چون موقع خریدن بسته به فایل اکسل بهم دادم که ۲ صفحه بود ، یکی طرح های جشنواره یکی هم عادی

ولی درکل قبلا که vdsl مخابرات داشتم بعضی بسته ها برام فعال نبود که با تماس گرفتم با مخابرات برام تو پنل قرارش دادن
قاعدتاً باید بتونن این کار رو بکنن چون یکی از بچه ها دیدم زنگ زده اینجا برای فعال کردن
شکایت کردی ؟

View attachment 382645

اره

مخابراتی درسته؟
یه سوال
تو با جشنواره گرفتی ؟

من غیر از جشنواره گرفته م کلا اینترنتمو و هزینه یکم بیشتر شد و بسته عادیم هم ماهی ۵۰۰ گیگ هست یکساله پیش‌پرداخت

چون موقع خریدن بسته به فایل اکسل بهم دادم که ۲ صفحه بود ، یکی طرح های جشنواره یکی هم عادی

ولی درکل قبلا که vdsl مخابرات داشتم بعضی بسته ها برام فعال نبود که با تماس گرفتم با مخابرات برام تو پنل قرارش دادن
قاعدتاً باید بتونن این کار رو بکنن چون یکی از بچه ها دیدم زنگ زده اینجا برای فعال کردن
شکایت کردی ؟
بسته 100 گیگ شبانه LTE ایرانسل قیمتش دو برابر 100 گیگ اینه. 😂

• Like
Reactions: Sarvior
بسته 100 گیگ شبانه LTE ایرانسل قیمتش دو برابر 100 گیگ اینه. 😂
خداییش با سرعتی که من میگیرم این قیمتها مفته برای بسته
سر همین به دوستان میگم اگر حوصله رو دارید برید تو این ادارات برای فیبر بجنگید
۵-۶ ماه واقعا دوندگی کردم تا این فیبر رو گرفتم ، بالای ۱۰-۱۲ بار رفتم مخابرات مرکزی
بالای ۵-۶ بار رفتم مخابرات منطقه
از دهن شیر این فیبر رو دراوردم ولی واقعا یه محله( اونایی که شعورشو دارن ) دعای خیرم میکنن :D

View attachment 382645

اره

مخابراتی درسته؟
یه سوال
تو با جشنواره گرفتی ؟

شکایت کردی ؟
درسته اگه با جشنواره چیزی ثبت نام کردی نشون نمیده برا منم جشنواره فیبر در خانه بود نشون نمیداد تا تغییر سرویس زدم و نامه نوشتم و جریمه تغییر سرویس که دو دویست بود پاک شد تا این پنل شبانه برام باز شد تغییر سرویس به تانوما استاندارد بود

درسته اگه با جشنواره چیزی ثبت نام کردی نشون نمیده برا منم جشنواره فیبر در خانه بود نشون نمیداد تا تغییر سرویس زدم و نامه نوشتم و جریمه تغییر سرویس که دو دویست بود پاک شد تا این پنل شبانه برام باز شد تغییر سرویس به تانوما استاندارد بود
منم شک کردم از همین باشه
درواقع نمی‌خوان مشتری هم از تخفیف جشنواره استفاده کنه و هم بتونه شبانه بگیره
اینا دردشون اون پوله هست که به زور از ادم بگیرن
فکر کنم این دوستمون هم باید همین کار رو بکنه

View attachment 382645

اره

مخابراتی درسته؟
یه سوال
تو با جشنواره گرفتی ؟

شکایت کردی ؟
ممنون بابت توضیحات
اره جشنواره گرفتم ولی دلیل مناسبی نیست که حذف کردن

• Like
Reactions: Sarvior
ممنون بابت توضیحات
اره جشنواره گرفتم ولی دلیل مناسبی نیست که حذف کردن
تو جشنواره مودم و فیبر کشیت یکم ارزون تر میوفته ولی اینا زورشون میاد و از سمت بسته می‌خوان جبران کنن
بنظرم اگر واقعا گیر هستی همون مسیر دوست بالایی رو برو

بعد از قطعی های مکرر adsl منم درخواست فیبر نوری دادم و امروز برام وصل شد قبلا سرعت دانلودم 1مگ بود که الان رسیده به 40 مگ و حقیقتا از شر اینکه برای دانلود یه بازی 20 ساعت صبر کنم راحت شدم
ترس این رو داشتم که به سرور ها playstation و xbox وصل نشه که خوشبختانه هر دوش مشکلی ندارن و حتی فیلتر شکنم هم بدون مشکل وصل میشه
فقط الان چند تا سوال از شما دوستان دارم که ممنون میشم جواب بدید
حجم مصرفی من برای سایت های داخلی نیم بها حساب نمیشه شکایت هم ثبت کردم ولی نمیدونم درست بشه یا نه
بعد از اتصال فیلتر شکن سرعت دانلود کم میشه برای شما هم اینطوریه ؟
متاسفانه پینگم با سرور های اروپا 80 هستش من حداقل انتظار داشتم بیاد زیر 50 راهکاری برای کاهش پینگ هست ؟

من جشنواره ی یکسال با حجم 4800 گیگ دارم یعنی باید صبر کنم تا زمان یا حجم سرویسم تموم بشه تا بتونم تغیر سرویس بزنم و بسته های شبانه بگیرم ؟ البته این جشنواره شرایطش عالی بود مودم و سیم کشی رو رایگان انجام دادن و من فقط پول سرویس رو دادم که هیچ فرقی با قیمت شاتل نداشت

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا کسی به این موضوع اشاره نمیکنه که مودم خفن برای فیبر سرعت شماره دوبرابر بهتر میکنه و پینگ رو هم خیلی کاهش میده !

من با فیبر شرکت تست کردم این قضیه رو (مخابرات)

• Like
Reactions: Optimus Prime

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or