vahid_ba
کاربر سایت
آقا پشمامReset network بزن
پیدا کردی به منم بگو تا 2-3 روز پیش راحت express وصل میشد الان ولی اذیت میکنهآقا پشمام
یک دنیا ازت ممنونم
یعنی شبم رو ساختی
مونده بودم چه خاکی تو سرم بریم
------------------------
دوستانی که فیبر نوری شاتل دارند کدوم قند شکن کار میکنه ؟
----------------------
تست سرعت و پینگ
![]()
پینگ مخابرات تست با گوشی مودم فای فای ۴آقا پشمام
یک دنیا ازت ممنونم
یعنی شبم رو ساختی
مونده بودم چه خاکی تو سرم بریم
------------------------
دوستانی که فیبر نوری شاتل دارند کدوم قند شکن کار میکنه ؟
----------------------
تست سرعت و پینگ
![]()
خوب من سرورم همیشه میامی و المان بودهپیدا کردی به منم بگو تا 2-3 روز پیش راحت express وصل میشد الان ولی اذیت میکنه
دوستان بسته های ساعتی زمان دار دسترسی دارین ؟ من هر کاری کردم نشد واقعا دستم رو بسته نمیتونم حتی یه فیلم و بازی دانلود کنم
بسته 100 گیگ شبانه LTE ایرانسل قیمتش دو برابر 100 گیگ اینه.View attachment 382645
اره
مخابراتی درسته؟
یه سوال
تو با جشنواره گرفتی ؟
من غیر از جشنواره گرفته م کلا اینترنتمو و هزینه یکم بیشتر شد و بسته عادیم هم ماهی ۵۰۰ گیگ هست یکساله پیشپرداخت
میگم شاید چون بسته ت جشنواره ای هست محدودیت داره؟
چون موقع خریدن بسته به فایل اکسل بهم دادم که ۲ صفحه بود ، یکی طرح های جشنواره یکی هم عادی
ولی درکل قبلا که vdsl مخابرات داشتم بعضی بسته ها برام فعال نبود که با تماس گرفتم با مخابرات برام تو پنل قرارش دادن
قاعدتاً باید بتونن این کار رو بکنن چون یکی از بچه ها دیدم زنگ زده اینجا برای فعال کردن
شکایت کردی ؟
خداییش با سرعتی که من میگیرم این قیمتها مفته برای بستهبسته 100 گیگ شبانه LTE ایرانسل قیمتش دو برابر 100 گیگ اینه.![]()
درسته اگه با جشنواره چیزی ثبت نام کردی نشون نمیده برا منم جشنواره فیبر در خانه بود نشون نمیداد تا تغییر سرویس زدم و نامه نوشتم و جریمه تغییر سرویس که دو دویست بود پاک شد تا این پنل شبانه برام باز شد تغییر سرویس به تانوما استاندارد بودView attachment 382645
اره
مخابراتی درسته؟
یه سوال
تو با جشنواره گرفتی ؟
من غیر از جشنواره گرفته م کلا اینترنتمو و هزینه یکم بیشتر شد و بسته عادیم هم ماهی ۵۰۰ گیگ هست یکساله پیشپرداخت
چون موقع خریدن بسته به فایل اکسل بهم دادم که ۲ صفحه بود ، یکی طرح های جشنواره یکی هم عادی
ولی درکل قبلا که vdsl مخابرات داشتم بعضی بسته ها برام فعال نبود که با تماس گرفتم با مخابرات برام تو پنل قرارش دادن
قاعدتاً باید بتونن این کار رو بکنن چون یکی از بچه ها دیدم زنگ زده اینجا برای فعال کردن
شکایت کردی ؟
منم شک کردم از همین باشهدرسته اگه با جشنواره چیزی ثبت نام کردی نشون نمیده برا منم جشنواره فیبر در خانه بود نشون نمیداد تا تغییر سرویس زدم و نامه نوشتم و جریمه تغییر سرویس که دو دویست بود پاک شد تا این پنل شبانه برام باز شد تغییر سرویس به تانوما استاندارد بود
ممنون بابت توضیحاتView attachment 382645
اره
مخابراتی درسته؟
یه سوال
تو با جشنواره گرفتی ؟
شکایت کردی ؟
تو جشنواره مودم و فیبر کشیت یکم ارزون تر میوفته ولی اینا زورشون میاد و از سمت بسته میخوان جبران کننممنون بابت توضیحات
اره جشنواره گرفتم ولی دلیل مناسبی نیست که حذف کردن
من جشنواره ی یکسال با حجم 4800 گیگ دارم یعنی باید صبر کنم تا زمان یا حجم سرویسم تموم بشه تا بتونم تغیر سرویس بزنم و بسته های شبانه بگیرم ؟ البته این جشنواره شرایطش عالی بود مودم و سیم کشی رو رایگان انجام دادن و من فقط پول سرویس رو دادم که هیچ فرقی با قیمت شاتل نداشتدرسته اگه با جشنواره چیزی ثبت نام کردی نشون نمیده برا منم جشنواره فیبر در خانه بود نشون نمیداد تا تغییر سرویس زدم و نامه نوشتم و جریمه تغییر سرویس که دو دویست بود پاک شد تا این پنل شبانه برام باز شد تغییر سرویس به تانوما استاندارد بود