اینترنت فیبر نوری (تانوما)

خب فیبر ما هم بعد از کلی دوندگی بالاخره وصل شد...
هم سرعت خوبه و هم پینگ هزینش هم کلا برای من حدود 2600 شد که بد نیست یه نظر من...
داستان کامل رو توی یکی از فروم های همسایه نوشتم اگر خواستید بخونید...
مبارکه.با کنسول دانلود کن ببین چه سرعتی میده . اینکه اگه بتل v داری ببین پینگش چنده
52.94.17.74 آی پی بتل v سرور آلمان

خب فیبر ما هم بعد از کلی دوندگی بالاخره وصل شد...
هم سرعت خوبه و هم پینگ هزینش هم کلا برای من حدود 2600 شد که بد نیست یه نظر من...

لینک تاپیک رو pm میکنی؟

حالا این داستان رو کدوم ناشر قراره منتشر کنه؟ :D
کدوم فروم همسایه؟ کدوم یوزر و کدوم تاپیک. حداقل یه لینکی چیزی!
یا لااقل همینجا کپی پیست کن ما هم بخونیم.
این تانوما که توی مشهد مثل افسانه میمونه. هرچی سراغش رو گرفتم پیداش نکردم. مسئول فروش مخابرات که صحبت میکرد میگفت منطقه شما ساپورت نمیشه. ازش پرسیدم مگه مشهد کدوم مناطق ساپورت داره. جوابی نداد و پیچوند.

• Like
Reactions: RoCoCo
سلام.من خیر سرم اینترنت فیبر نوری گرفتم ولی سرعتش یک مگابیته و پینگ هم افتضاحه.الته با مودم تی پی لینکی که قبلا برای ADSL استفاده میکردم امتحان کردم.یعنی مشکل از مودمه یا ربطی نداره؟کسی نمیدونه مشکل از کجاس؟
امکانش هست اشتباها سرویسADSL رو خط فیبر نوری سوار کرده باشن؟

آخرین ویرایش:
مبارکه.با کنسول دانلود کن ببین چه سرعتی میده . اینکه اگه بتل v داری ببین پینگش چنده
52.94.17.74 آی پی بتل v سرور آلمان

سلام داداش میشه حداکثر و حداقل سرعت دانلودت رو اینترنت دانلود منجر رو بگی؟ بعد اینکه میگن سرعت 200 مگ هم اومده شما تو پنل کاربریت همچین طرحی رو دیدی؟

سلام داداش میشه حداکثر و حداقل سرعت دانلودت رو اینترنت دانلود منجر رو بگی؟ بعد اینکه میگن سرعت 200 مگ هم اومده شما تو پنل کاربریت همچین طرحی رو دیدی؟
تو idm سرعت فیکس ۱۲ مگابایت میده و رو کنسول ۲۵ مگابایت.تو پنل کاربریم هم سرعت بالاتر از ۵۰ مگابیت نداره

• Like
Reactions: gintoki
سلام دوستان عزیز
من درخواستمو برای سرویس تانوما به مخابرات (حضوری) دادم و اول که بهم گفتن کافو مخابرات سر کوچه شماست ولی چون خونتون سمت جنوبیه نمیشه و باید کابل کشی رو خودت بکنی
با هزینه خودم از کافو تا اتاقمو فیبر کشی کردم و حدوداً ۱/۶۰۰ هزینه برداشت، به مخابرات برای پیگیری رفتم و رئیس مرکز مخابرات ما (شهید نظری) که مردی بسیار مثبت و کار راه انداز هست گفت چرا الان فیبر کشی کردی اول میذاشتی کارا جلو میرفت ولی گفت عیب نداره تو کوچه شما ۲ نفر دیگه گرفتن یعنی میدن نگران نباش
الان ثبت نام که کردن، برام توی سایت مخابرات یه پرتال باز شده به شماره تلفن خودم، ولی قسمت احراز هویت الان انجام نشده
میخواستم بدونم با این شرایط از روز ثبت نام (۱۸ فروردین) چند روز طول میکشه تا موقعییت سنجی و کاراش اوکی شه و اینترنت وصل بشه؟

و یه سوال دیگه، عدد -۱۶.۶۷ dB که به نقل قول پیمانکار فیبر در انتهای عملیات تو اتاق من گرفت چیه و اینکه چند باید باشه تا کیفیت سرویس خوب باشه؟ راستش کیفیت اینترنت برام خیلی مهمه

سلام

دوستانی که این سرویس رو گرفتن هزینه ماهیانه رو لطفا میگید؟ پهنای باند چقدره؟
البته من درخواست دادم ولی هنوز نصب نشده ولی این لیست قیمتی بود که روز ثبت نام از مرکز مخابراتی عکس گرفتم، بالاتر از اینم داره تو کمپین های مختلف ولی پول ont رو ازت میگیره که نزدیک ۱ میلیونه

Attachments

• 10C917DC-37CC-44D9-B437-BAB3F667F23D.jpeg
    10C917DC-37CC-44D9-B437-BAB3F667F23D.jpeg
    678.1 KB · مشاهده: 123
  • Like
Reactions: saeed_sg
و یه سوال دیگه، عدد -۱۶.۶۷ dB که به نقل قول پیمانکار فیبر در انتهای عملیات تو اتاق من گرفت چیه و اینکه چند باید باشه تا کیفیت سرویس خوب باشه؟ راستش کیفیت اینترنت برام خیلی مهمه
راستش دقیق نمیدونم ولی به گمونم مربوط به نویز هست و باید صفر باشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or