اینترنت از طریق برق [در ایران]

من که تهران نیستم و دستم از یه Adsl ساده هم فعلا کوتاست اما وقتی دیدم داره از این روش استفاده میشه برام جالب بود که ازشون یه اطلاعاتی بگیرم.

روش کار به این ترتیبه که پهنای باند مورد نظر از طریق وایرلس در محل مجتمع تامین میشه و از اونجا توسط یه رسیور وایرلس که خروجیش به شبکه برق وصل میشه پهنای باند در تمام پریزهای منزل در دسترس خواهد بود. اینطورر که گفتن یه هزینه اولیه برای نصب تجهیزات وایرلس داره که حدود 900 تومن میشه و بعدش یه هزینه ابونمان و اشتراک ساده که دوستان گفتن و بین واحدهای استفاده کننده پخش میشه.
این دولت و مجلس ما که با اینترنت 64Kbp مشگل داره شما مطمعنین اجازه همچین چیزی رو میده؟
سر کاری نباشه!!! اونم به قول اونا به کاربر خانگی!!!!!!
اون سرعت که گفته شد ظرفیت روش رو نشون میده ولی الزاما سرویس دهنده ها اونجور سرویسی ارائه نمیدن. درست مثل ADSL که بکمک اون شما میتونی در حد چند ده مگا بیت سرعت داشته باشی اما اینجا بهت 128K میدن :biggrin1:
راستی این از طریق برق میره به کجا وصل میشه؟ (یعنی میره به کجا از سیستم ما؟)
به شما یه مودم میدن که از یک طرف به پریز برق وصل میشه و از طرف دیگه به USB یا کارت شبکه شما متصل میشه.
ولی یادم رفت در مورده کیفیتش بپرسم که share هستش یا نه
share که هست و اون پهنای باند انتقال داده شده بین همه تقسیم میشه اما یه نکته ای که هست اینه که در این روش در حد فاصل بین کامپیوتر شما و مثلا اون رسیور وایرلس (بعبارتی در محدوده قطعات متصل به شبکه برق) از پروتکل TCP/IP استفاده نمیشه و استاندارد دیگه ای وجود داره (به همین خاطر مثلا شما میتونید بدون استفاده از هاب و ... چندین کامپیوتر رو شبکه کنید) برای همین نمیشه مثل شرایط معمولی در مورد تاخیر و Share و غیره صحبت کرد و باید در عمل دیده بشه.

خب پروفسور جان وقتی برق بره دیگه چه ربطی داره شما از این نوع اینترنت استفاده کنی یا از دایل آپ چون اصلا کامپیوتر رو نمی تونی روشن کنی!

این خیلی نکته قابل تأملی بود! جای ای ول داره.

ولی وقتی وزیر ارتباطات مملکت میاد میگه به نظر من 56 کیلو زیاد هم هست! حتی میشه باهاش 500 تا مقاله داونلود کرد :biggrin1::-" شما دیگه تا ته برو خودت.. اونوقت منتظر ورود تکنولوژیهای جدید باشیم؟ اون هم به امید دسترسی بهتر و روانتر و کم دردسر تر؟
:cool:

خوب مهدی جان زنگ زدی آمار گرفتی می گفتی دیگه همه تو کف موندیم :دی
من که زنگ زدم طرف گفت باید 900 هزار تومن ودیعه بذاری پیش ما که تجهیزاتو بهت امانت بدیم.
بعد باید یه قطعه ای رو میخریدیم (یه چیزی تو مایه های مودم که الان یادم نیست اسم دقیقش چی بود) که 160 هزار تومن قیمتش بود.

قیمت ماهیانه رو هم که بچه ها نوشتن.

اگه کل ساختمون بخوان خیلی خوبه. ولی تکی بخوای یکم هزینه اولیش زیاد میشه.

البته من مودم ADSL ام رو هم 155 هزار تومن خریدم (Accsses Point هم داشت واسه همین قیمت زیاد بود چون به Wireless احتیاج داشتم) بنابراین تفاوت قیمتی زیاد با این مودم نداره

ودیعش رو هم فکر کنم بشه چک داد بهشون. پس قیمتش فقط خرید همون مودمش هست که به نظرم خیلی هم زیاد نیست.

در کل گزینه خوبی هست برا کسایی که ADSL منطقشون ساپورت نمیشه و یا پورت ISP ها تو منطقشون پره. مثل خوده من که تو منطقه مخابراتی استقلال هستم.

من خودمم به احتمال زیاد بگیرم فقط میخواستم ببینم کسی نگرفته که ببینم کیفیش چه طوریاست.

آخرین ویرایش:
اينجا يكي ميگه 1.5 ميليون اون يكي ميگه 900 هزار تومان آخر كدومش درست؟

كسي اينجا گرفت درباره سرعت ، اطمينان و... اش بگه.

من بنده خدا الان 3 سال تو ليستم ADSL بگيرم براي اين شهيد ديالمه كه :biggrin1:

دوستان این جریان isp چیه یعنی چجوری باید اقدام کنیم برای استفاده اینترنت دراین حالت چون ما جایی هستیم که خطمون pcm هست و ای دی اس ال نمیشه گرفت

اینترنت از طریق برق نه تلفن

با سلام من یک سری اطلاعات کسب کردم فکر کنم برای شما دوستان هم باید جالب باشه

Corinex AV200 Powerline Ethernet Adapter
CXP-AV200-ETH
کاربرد دستگاه :

دستگاه AV200 Desktop امکان ايجاد شبکه اي منسجم جهت نتقل و انتقال داده ها ، صوت و تصوير بر روي شبکه برق ايجاد نمايد . تنها کافي است هر دستگاه را به يک پريز برق متصل نموده و آنها را از طريق Ethernet Port به هر PC يا هر دستگاهي که داراي قابليت اتصال به پورت Ethernet را دارا باشد ( laptop ، printer ، CCTV Camera ، VoIP Tel ، Router ، Switch و ... ( متصل نموده ، سپس شبکه اي کامل بر روي کابل هاي برق داشته باشيد . اين دستگاه در دو مدل In-home ( CXP-AV200-ETH ) و Enterprise ( CXP-AV200-ETHe ) عرضه می گردد .
ويژگی های اجمالی

امکان ايجاد پهناي باند 200Mbps به صورت Full Duplex بر روی کابل های برق

پشتيباني از Multicasting & IGMP Snooping

پشتيباني از نقل و انتقال داده ، صوت و تصوير

802.1Q VLAN & Optimized VLANs

QoS,8 Level of queuing ( 802.1p )

سيستم کدگذاري 168bit – 3DES

قابليت ايجاد پوشش و دسترسي در سرار منزل و يا دفتر کار

داراي قابليت مديريت از راه دور

Plug & Play

ويژگيهای فنی :

802.3u802.1p802.1Q
استانداردهاي مورد تائيد
حداکثر 200 مگابيت بر ثانيه در لايه فيزيکی شبکه برق سرعت
موجود با استانداردهای امريکا ، اروپا ، انگلستان و استراليا نوع اتصابل به پريز برق

Power on
PLC Link/Activity
Ethernet link چراغ های نمايش وضعيت

10/100BaseT Fast Ethernet
Powerline رابط شبکه ای

2-34MHz دامنه فرکانسي مورد استفاده دستگاه

85 to 265 V AC, 50/60 Hz جريان برق ورودي

107 mm L x 72 mm W x 79 mm H ابعاد فيزيکی

-56dBm/Hz حجم طيف جريان ارسالي

10W توان مصرفي:

FCC Part 15و EN 5502 EMC Limits استانداردهاي ايمني و زيست محيطي

0 الي 40 درجه سانتيگراد دماي عملياتي
10 تا 80% بدون وجود بخار آب در هوا

اینترنت از طریق برق نه تلفن

با سلام به شما دوستان

باید به عرض شما دوستان برسانم که یکی از شرکت های تهران اقدام به ارائه چنین خدماتی کرده و با توجه به قیمت های بالای این نوع از اینترنت هنوز فراگیر نشده
یعضی از دوستانی که این خدمات رو پیگیری کرده بودن شرکت گفته بود که باید برای یه ساختمان چند واحدی باشه که برای کاربر های ارزش داشته باشه مثلا کل هزینه بین چند نفر تقسیم بشه

فعلا به دلیل هزینه بالا هنوز فراگیر نشده البته اینم یک نوع روشه خوبی است
نظر شما چیه:biggrin1:

اقا یک سوال فنی-(من برای مغازه یکی از اشناها اینتر نت میخواستم بگیرم-اینم چیز جالبی باید باشه ها)
برای یک پاساژ کامل -که حدود 300 تایی مغازه داره- این اینترنت بصرفه تره یا-همون ADSLخودمون:-"

-راستی محدودیت حجمی دانلودم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(اخه میخوان بشینن فیلم و اهنگ دانلود کنند):biggrin1::biggrin1::biggrin1:
چند پست بالاتر توضیح دادن مهدی جان...به نظر کاملا به درد اینجور مجتمع های تجاری میخوره :)
ممنون دوست عزیر

آخرین ویرایش:
اقا یک سوال فنی-(من برای مغازه یکی از اشناها اینتر نت میخواستم بگیرم-اینم چیز جالبی باید باشه ها)
برای یک پاساژ کامل -که حدود 300 تایی مغازه داره- این اینترنت بصرفه تره یا-همون ADSLخودمون:-"

-راستی محدودیت حجمی دانلودم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(اخه میخوان بشینن فیلم و اهنگ دانلود کنند):biggrin1::biggrin1::biggrin1:
چند پست بالاتر توضیح دادن مهدی جان...به نظر کاملا به درد اینجور مجتمع های تجاری میخوره :)

من که زنگ زدم طرف گفت باید 900 هزار تومن ودیعه بذاری پیش ما که تجهیزاتو بهت امانت بدیم.
بعد باید یه قطعه ای رو میخریدیم (یه چیزی تو مایه های مودم که الان یادم نیست اسم دقیقش چی بود) که 160 هزار تومن قیمتش بود.

قیمت ماهیانه رو هم که بچه ها نوشتن.

اگه کل ساختمون بخوان خیلی خوبه. ولی تکی بخوای یکم هزینه اولیش زیاد میشه.

البته من مودم ADSL ام رو هم 155 هزار تومن خریدم (Accsses Point هم داشت واسه همین قیمت زیاد بود چون به Wireless احتیاج داشتم) بنابراین تفاوت قیمتی زیاد با این مودم نداره

ودیعش رو هم فکر کنم بشه چک داد بهشون. پس قیمتش فقط خرید همون مودمش هست که به نظرم خیلی هم زیاد نیست.

در کل گزینه خوبی هست برا کسایی که ADSL منطقشون ساپورت نمیشه و یا پورت ISP ها تو منطقشون پره. مثل خوده من که تو منطقه مخابراتی استقلال هستم.

من خودمم به احتمال زیاد بگیرم فقط میخواستم ببینم کسی نگرفته که ببینم کیفیش چه طوریاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or