گزارش ایلان ماسک: «روزنامه‌نگاری» بازی‌های ویدیویی آشغال است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000006722.png

«ووک» کلمه‌ای که این روزها بسیار می‌شنویم! افراد یا گروهی که به هر سو سرک می‌کشند تا عقاید به اصطلاح لیبرال خود را در حلق صنعت سینما، بازی و دیگر جاها بکنند! چه بسیار بازی‌هایی که تحت تاثیر مسائل «ووک» قرار نگرفتند.
در همین راستا آقای mario nawfal (کار آفرین) به روزنامه‌نگاران «ووک» در صفحه X خود تاخت و آن‌ها متهم به نابودی این صنعت کرد:
روزنامه‌نگاران به‌اصطلاح «بیدار» (ووک) دنیای بازی‌ها را نابود می‌کنند—برای آنها، بازی مهم نیست، سیاست مهم است.
روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدیویی، زمانی حول محور گیم‌پلی، گرافیک و روایت داستان می‌چرخید. حالا چی؟ همه‌اش شده سهمیه‌های تنوع، سیاست‌های هویتی و کنشگری «ووک».
بررسی مکانیک‌های بازی را فراموش کنید—روزنامه‌نگاران مدرن بازی، به مجریان عدالت اجتماعی تبدیل شده‌اند و در هر بازی، خواستار هویت‌های جنسیتی بیشتر، حضور نژادی و پیام‌های سیاسی هستند.
کال آو دیوتی؟ به گزینه‌های غیرباینری بیشتری نیاز دارد. یک بازی استراتژی تاریخی؟ نمایندگی جامعه‌ی LGBTQ+ کجاست؟ نقد کراش باندیکوت؟ بهتر است راهی برای ربط دادنش به ترامپ پیدا کنید.
نتیجه؟ بازی‌ها ساده و سطحی می‌شوند، خلاقیت از بین می‌رود و صنعت، برای جلب رضایت روزنامه‌نگارانی که هرگز راضی نخواهند شد، سر تعظیم فرود می‌آورد. گیمرها فقط بازی‌های خوب می‌خواهند. اما در روزنامه‌نگاری «ووک»، سیاست حرف اول را می‌زند.​

پس از این سخنان، آقای ایلان ماسک در پاسخ به توییت آقای ماریو گفت:

1000006721.jpg
«چه کسی صاحب انتشارات این بازی‌های وحشتناک است؟
ما به نشریات جدیدی نیاز داریم. دیگر به هیچ کدام از آنها اعتماد ندارم.»

«روزنامه‌نگاری بازی ویدیویی آشغال است.»​

بله نقد بازی فقط باید در مورد خود بازی باشه، ولی آیا خود بازی هم نباید فقط در ممورد بازی باشه و مسایل سیاسی رو نیارن داخل دنیای ویدیو گیم؟
اگر تیم سازنده فقط دنبال بازی ساختن بودن که لزومی نبود نام خلیج امریکا رو که حتی تو خود امریکا هم هنوز جایی تایید نشده رو یهو بیارن تو یه بازی که میلیون ها مخاطب کم سن وسال داره.

پس کار اشتباه منتقد نتیجه اقدام اشتباه تیم سازندس....یعنی هر دو سیاسی بازی دارن در میارن که منشا ایجاد این "درگیری بین عامه مردم" هم حرکت چرت و سطح پایین ترامپه و اصن جای دفاع یا توجیه نداره خداییش(خودتم میدونی من چقدر از این lgbtq و این چرت و پرتا بدم میاد:D)

.​
عدم ورود سیاست رو من هم قبول دارم .ولی مگه سرگرمی این دهه همش سیاسی نبوده ؟ بگی اونا اشکال نداره ولی این اشکال داره ؟
ترامپ هم غلط کرده ولی یک ووک حق نداره بیاد راجب درگیری و اختلاف بین عامه حرف بزنه در حالی که تمام کاری کرده همیشه همین بوده

این حرف ها و توجیح کردنش احساسی نگاه کردن به قضیه هست
این فردم هم آمریکایی هست مکزیکی نیست کار بی جایی که ترامپ کرده به ضرر این شخص نبوده نمی خوام توجیح کنم ها ترامپ غلط کرد ولی فردا همین شخص چیزی بسیار ضد همین آمریکا بسازن ووک ها اولین نفر ماله می کشه
چپول اصلا چیزی براش مهم نیست من تو داریم تو سر هم می زنیم اینجا همین چپ های وطنی بار ها دیدم گفتن حالا ایران تجزیه بشه یا فلان استان جدا بشه چه اشکالی داره

بازم می گم ترامپ گوه خورد و مثلا به من قدرت بدن دوباره اسمشو می کنم خلیج مکزیک ولی این داستان ربطی به نقد بازی نداره

دیگه حال ندارم. بحث رو هم ادامه نمی دنم چون بی فایده هست و تکرار مکررات

آخرین ویرایش:
عدم ورود سیاست رو من هم قبول دارم .ولی مگه سرگرمی این دهه همش سیاسی نبوده ؟ بگی اونا اشکال نداره ولی این اشکال داره ؟
ترامپ هم غلط کرده ولی یک ووک حق نداره بیاد راجب درگیری و اختلاف بین عامه حرف بزنه در حالی که تمام کاری کرده همیشه همین بوده

این حرف ها و توجیح کردنش احساسی نگاه کردن به قضیه هست
این فردم هم آمریکایی هست مکزیکی نیست کار بی جایی که ترامپ کرده به ضرر این شخص نبوده نمی خوام توجیح کنم ها ترامپ غلط کرد ولی فردا همین شخص چیزی بسیار ضد همین آمریکا بسازن ووک ها اولین نفر ماله می کشه
من کاملا قبول دارم که اینا چپول و فرومایه:D هستن و میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن و شکی هم درش نیس.
ولی بحث من اینجاست که این دفعه آتیش این قضیه رو ترامپ و طیف اون روشن کردن و وقتی یه ماجرای تحریک آمیز رو خودت شروع میکنی نمیتونی جلوی تبعاتشم بگیری.

این تحریف و تغییری هم که اینا انجام دادن خیلی در مراحل اولیس و ایضا هم شدید ( چون بر خلاف بقیه تحریف ها اینبار خود مردم امریکارم همشون درگیرشن و میفهمن قضیه رو)، درنتیجه وقتی یه کار غلط میکنی و این مسایلو قاطی دنیای بازی میکنی نمیتونی جلوی اینو بگیری که یه منتقد هم غلط نکنه و این مسایلو قاطی نقدش نکنه.

.

ببین دوست عزیز شما انسجام کلام ندارید. من نه راجع به حق صحبت کردم نه راجع به سلیقه ی شخصی خودم. راجع به منتقد و عدالت حرف زدم. اگر منتقد به دلایلی غیر از معیار های کیفیتی و زیبایی شناختی اثر نمره کم کنه بی عدالتی کرده حالا میخواد تحریف تاریخی باشه میخواد نبودن کرکتر ترنسجندر یا سیاه پوست باشه یا بی حجابی کرکتر زن. وظیفه ی منتقد، نقد اثر هست نه دفاع از عقاید سیاسی و ایدئولوژی شخصیش. نقد چارچوب داره یلخی نیست که هر کسی هر جور عشقش میکشه نقد کنه که.
کلا نمیخونی چی میگم و بعدش میگی انسجام کلامی ندارم.
یه سوال ؟
آیا داستان پردازی بازی هم مهمه؟
یه گیم که داستان محور هست و داستانش هم تخیلی نیست بلکه با واقعیات روز و یا اساطیر مکتوب ارتباط داره آیا میتونه واقعیات رو تحریف کنه؟آیا میشه به جای گرگ تو رگنوراگ طبق اساطیر نورس از گوسفند استفاده کرد؟

کلا نمیخونی چی میگم و بعدش میگی انسجام کلامی ندارم.
یه سوال ؟
آیا داستان پردازی بازی هم مهمه؟
یه گیم که داستان محور هست و داستانش هم تخیلی نیست بلکه با واقعیات روز و یا اساطیر مکتوب ارتباط داره آیا میتونه واقعیات رو تحریف کنه؟آیا میشه به جای گرگ تو رگنوراگ طبق اساطیر نورس از گوسفند استفاده کرد؟
بله میتونه و همین الانم مو به مو جلو نرفته تو داستان اساطیر نورث و یه الهام کلی ازش گرفته. مثالش خیلی زیاد هست تو سینما و مدیاهای دیگه. تاریخ رو جور دیگه ای نشون دادن ولی ارزش هنری اثر بالا بوده و نقد های خوبی گرفته.
داستان پردازی بازی شاخص های دیگه ای داره برای ارزیابی مثل شخصیت پردازی، دیالوگ ها تمپوی داستان و …

• Like
Reactions: XsmokeX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or