گزارش ایلان ماسک: «روزنامه‌نگاری» بازی‌های ویدیویی آشغال است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000006722.png

«ووک» کلمه‌ای که این روزها بسیار می‌شنویم! افراد یا گروهی که به هر سو سرک می‌کشند تا عقاید به اصطلاح لیبرال خود را در حلق صنعت سینما، بازی و دیگر جاها بکنند! چه بسیار بازی‌هایی که تحت تاثیر مسائل «ووک» قرار نگرفتند.
در همین راستا آقای mario nawfal (کار آفرین) به روزنامه‌نگاران «ووک» در صفحه X خود تاخت و آن‌ها متهم به نابودی این صنعت کرد:
روزنامه‌نگاران به‌اصطلاح «بیدار» (ووک) دنیای بازی‌ها را نابود می‌کنند—برای آنها، بازی مهم نیست، سیاست مهم است.
روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدیویی، زمانی حول محور گیم‌پلی، گرافیک و روایت داستان می‌چرخید. حالا چی؟ همه‌اش شده سهمیه‌های تنوع، سیاست‌های هویتی و کنشگری «ووک».
بررسی مکانیک‌های بازی را فراموش کنید—روزنامه‌نگاران مدرن بازی، به مجریان عدالت اجتماعی تبدیل شده‌اند و در هر بازی، خواستار هویت‌های جنسیتی بیشتر، حضور نژادی و پیام‌های سیاسی هستند.
کال آو دیوتی؟ به گزینه‌های غیرباینری بیشتری نیاز دارد. یک بازی استراتژی تاریخی؟ نمایندگی جامعه‌ی LGBTQ+ کجاست؟ نقد کراش باندیکوت؟ بهتر است راهی برای ربط دادنش به ترامپ پیدا کنید.
نتیجه؟ بازی‌ها ساده و سطحی می‌شوند، خلاقیت از بین می‌رود و صنعت، برای جلب رضایت روزنامه‌نگارانی که هرگز راضی نخواهند شد، سر تعظیم فرود می‌آورد. گیمرها فقط بازی‌های خوب می‌خواهند. اما در روزنامه‌نگاری «ووک»، سیاست حرف اول را می‌زند.​

پس از این سخنان، آقای ایلان ماسک در پاسخ به توییت آقای ماریو گفت:

1000006721.jpg
«چه کسی صاحب انتشارات این بازی‌های وحشتناک است؟
ما به نشریات جدیدی نیاز داریم. دیگر به هیچ کدام از آنها اعتماد ندارم.»

«روزنامه‌نگاری بازی ویدیویی آشغال است.»​

جالبه که همیشه دم از میهن پرستی میزنید و در مقابل تغییر نام خلیج فارس موضع میگیرید ولی چون دلباخته ی ترامپ و دارو دستش هستید تغییر نام خلیج مکزیک رو جشن میگیرید و به شخصی که به این تغییر نام اعتراض میکنه میتوپید.واقعا فازتون چیه؟دنبال عدالتید یا دنبال یه پیغمبر جدید؟
یکی از دوستان راجب ایلان گفت که این حرف درسته ولی این که چه شخصی این حرف رو می زنه مطرح هست که من این پست دوستمون رو لایک کردم و قبولش دارم ولی پست شما رو نه

شما اگه اشتباه نکنم قبلا گفتی در آینده جنسیت از بین می ره و اصلا مهم نیست البته دوستان هم اون زمان از خجالتت در اومدن

اینو گفتم که الان کسی نگه چرا تهمت بهش می زنی .شما اگه یک دموکرات هم چنین حرفی می زد بازم فشار می خوردی مشکل تو ترامپ و یا ایلان نیست مشکل تو اینه که این جریان ووک داره شکست می خوره و شما هم به عنوان کسی که حامیش هستی(چراغ خاموش) الان داری فشار می خوری

قبلا جواب پست قبلیتو دادم همین جا ولی پاکش کردم گفتم دعوا نشه. شومن کسیه که بهش رای دادی و احتمالا به خاطر حماقتت حدس می زن بازم رای بدی

این داستان هم ربطی اصلا به نقد بازی نداره
منتقد باید فقط بازی رو نقد کنه دیگه خارج از خود بازی منتقد حق نداره به خاطر فلان کار یا عقیده سازنده از بازی چیزی کم کنه یا اضافه کنه.

این شخص می تونه کاملا مخالفت کنه ولی این داستان ربطی به نقد بازی نداره.

پیغمبر هم این جناب هست که حکم جهاد و مبارزه داده و از قدرت که داره ضد بقیه استفاده می کنه که البته جریان ووک خودش یک دینه قرن جدید هست

پیرو این بحث روزنامه نگاری من الان دیدم منتقد ign و pc gamer گفته هر کی در هر بازی ای به خلیج مکزیک بگه خلیج آمریکا من یک نمره از بازیش کم می کنم

View attachment 367163

اینم پروفایلش

View attachment 367164

به بازی دراگون ایج هم 9 داده که با توجه با ایدئولوژیک بودن شخص می شه کاملا بهش شک کرد

View attachment 367165
البته اینجا به نظرم حرفش درسته خب.
ترامپ غلط کرده بخواد همچین فضله ای بخوره.

درسته معلوم الحال سهمیه ایه ولی خب حرفش هم درسته.

البته اینجا به نظرم حرفش درسته خب.
ترامپ غلط کرده بخواد همچین فضله ای بخوره.
این حرف کاملا درسته ولی ربطی به نقد نداره
نقد بازی هم باید فقط راجب خود بازی باشه خارج از اون میشه عدالت اجتماعی و سایر خزعبلات که خودم وخودت ازش بدمون میاد

البته این شخص اگه مثلا ترامپ اسم خلیجو می کرد خلیج رنگین کمان چه بسا خیلی هم خوشش می یومد همین فرد هم به موقعش اصلا دنبال تاریخ و حقیقت نیست همین طور که بار ها نشون دادن

آخرین ویرایش:
نقد بازی هم باید فقط راجب خود بازی باشه خارج از اون میشه عدالت اجتماعی و سایر خزعبلات که خودم وخودت ازش بدمون میاد

البته این شخص اگه مثلا ترامپ اسم خلیجو می کرد خلیج رنگین کمان چه بسا خیلی هم خوشش می یومد همین فرد هم به موقعش اصلا دنبال تاریخ و حقیقت نیست همین طور که بار ها نشون دادن
میگم خب سهمیه ای رو که جون به جونش کنی سهمیه ایه.
ولی خب مخالفتش با این کار هم به نظرم درسته ، حالا قدرتش در همین نمره کم کردنه و میخواد استفاده کنه ، بکنه آقا.

این همه استودیو که دارن خواه نا خواه به ساز اینها میرقصن و اراجیف وارد بازیشون کردن ، حالا با فشار اینها یه کار درست هم بکنن جای دوری نمیره.

یکی از دوستان راجب ایلان گفت که این حرف درسته ولی این که چه شخصی این حرف رو می زنه مطرح هست که من این پست دوستمون رو لایک کردم و قبولش دارم ولی پست شما رو نه

شما اگه اشتباه نکنم قبلا گفتی در آینده جنسیت از بین می ره و اصلا مهم نیست البته دوستان هم اون زمان از خجالتت در اومدن

اینو گفتم که الان کسی نگه چرا تهمت بهش می زنی .شما اگه یک دموکرات هم چنین حرفی می زد بازم فشار می خوردی مشکل تو ترامپ و یا ایلان نیست مشکل تو اینه که این جریان ووک داره شکست می خوره و شما هم به عنوان کسی که حامیش هستی(چراغ خاموش) الان داری فشار می خوری

قبلا جواب پست قبلیتو دادم همین جا ولی پاکش کردم گفتم دعوا نشه. شومن کسیه که بهش رای دادی و احتمالا به خاطر حماقتت حدس می زن بازم رای بدی

این داستان هم ربطی اصلا به نقد بازی نداره
منتقد باید فقط بازی رو نقد کنه دیگه خارج از خود بازی منتقد حق نداره به خاطر فلان کار یا عقیده سازنده از بازی چیزی کم کنه یا اضافه کنه.

این شخص می تونه کاملا مخالفت کنه ولی این داستان ربطی به نقد بازی نداره.

پیغمبر هم این جناب هست که حکم جهاد و مبارزه داده و از قدرت که داره ضد بقیه استفاده می کنه که البته جریان ووک خودش یک دینه قرن جدید هست
فکر نکنم چیزی مونده باشه که نگفتی.فاشیسم از همینجا شروع میشه.نکته اصلی اینکه حرفش درسته حالا میخاد هر عقیده ای داشته باشه.من به شخصه پدرم هم حرف نامربوط بزنه خودم رو به خواب نمیزنم.حالا این بابایی که تازه پرزیدنت شد کامل نشون داد مملکت اصلاح بشو نیست و باید هممون با هم منتظر یه جهنم باشیم.در مورد رای دادن هم همینقدر بدون که نه به تو و نه به اربابات ربطی نداره و بار آخرت باشه در مورد حقوق شخصی افراد دخالت میکنی

میگم خب سهمیه ای رو که جون به جونش کنی سهمیه ایه.
ولی خب مخالفتش با این کار هم به نظرم درسته ، حالا قدرتش در همین نمره کم کردنه و میخواد استفاده کنه ، بکنه آقا.

این همه استودیو که دارن خواه نا خواه به ساز اینها میرقصن و اراجیف وارد بازیشون کردن ، حالا با فشار اینها یه کار درست هم بکنن جای دوری نمیره.
نه دیگه اینجا نمی شه . درست و غلط و مجازات کردن شعار ادیان و پیغمبر هاست الان یک سری ممکنه بگن اصلا نان باینری خوبه و باید باشه و مثلا هرکی ضدش باشه از بازیش نمره کم کنن حالا این شخص فکر می کنه کارش درسته ولی آیا درسته ؟
این شخص می تونه مقاله و ویدیو بسازه و اینو محکوم کنه ولی دیگه ربطی به نقد بازی نداره . البته همین شخص اگه بایدن همچین غلطی می کرد ککش نمی گزید یک سری از مخالفت ها فقط به خاطر طرف مقابله نه اصل موضوع

نقد مقوله حرفه ای هست و نباید سیاسی بازی قاطیش بشه . اینم فراموش نکن وقتی ما مخالفت می کنیم نباید خودمون چنین کاری رو مجاز بدونیم
الان شما میگی اینجا اشکلال نداره فردا هم یکی دیگه میگه یک موضوع دیگه هم اشکال ندار نداره آخرش می شیم یک جنبش مسخره عدالت اجتماعی دیگه مقابل همین ووک وsjw

فکر نکنم چیزی مونده باشه که نگفتی.فاشیسم از همینجا شروع میشه.نکته اصلی اینکه حرفش درسته حالا میخاد هر عقیده ای داشته باشه.من به شخصه پدرم هم حرف نامربوط بزنه خودم رو به خواب نمیزنم.حالا این بابایی که تازه پرزیدنت شد کامل نشون داد مملکت اصلاح بشو نیست و باید هممون با هم منتظر یه جهنم باشیم.در مورد رای دادن هم همینقدر بدون که نه به تو و نه به اربابات ربطی نداره و بار آخرت باشه در مورد حقوق شخصی افراد دخالت میکنی
خوشم می یاد رد نکردی :D . برای بار صدم ر... تو ایلان و ترامپ شما الان چنین حرفی به حامیان این جریان بزن ببینم یه بار بگو بده فقط یه بار
فاشیسم یعنی تحمیل عقیده یعنی کاری که داره این فرد می کنه این مثل چیز های دیگه ای هست که معنیشو نمی دونی ولی به کارش می بری
شما هم حقوق شخصی سازنده رو زیر سوال نبر دیگه :D و بار آخرت باشه

آخرین ویرایش:
جالبه که همیشه دم از میهن پرستی میزنید و در مقابل تغییر نام خلیج فارس موضع میگیرید ولی چون دلباخته ی ترامپ و دارو دستش هستید تغییر نام خلیج مکزیک رو جشن میگیرید و به شخصی که به این تغییر نام اعتراض میکنه میتوپید.واقعا فازتون چیه؟دنبال عدالتید یا دنبال یه پیغمبر جدید؟
همینکه شما فکر میکنی برای اعتراض میشه نمره یک اثر رو فارغ از کیفتش کم کرد، خودش نشون میده خودتون چقدر دنبال عدالتید.

همینکه شما فکر میکنی برای اعتراض میشه نمره یک اثر رو فارغ از کیفتش کم کرد، خودش نشون میده خودتون چقدر دنبال عدالتید.
نمره دادن حق ایشونه به نا سلیقش و علمش و تفکراتش.شما هم میتونید جای ایشون باشید و چیز انحصاری نیست و موروثی نیست که بگیم داره سو استفاده میکنه.از نظر ایشون کتمان حقیقت تو یه اثر هنری و گیم نقص حساب میشه چون تو یه بازی، داستان هم مهمه و امتیاز کم میکنه و این منافاتی با عدالت نداره.
با یه مثال توضیح میدم چون شاید توضیح قبلیم یکم سنگین بوده باشه.فرض کنیم یه کشور عربی یه گیم درجه ی یک بسازه به اسم خلیج عربی و این گیم وارد بازار ایران بشه.شما به عنوان گیمر بازیش میکنی؟به بازی سنتر حق میدی بهش امتیاز 10 بده چون هیچ ایرادی نداره؟مگه مهم گیم پلی و گرافیک نیست از نظر شما و اون دوستتون؟
پس به نا به استدلال دوستتون و خودتون شما چند نفر بازی خلیج عربی رو بازی میکنید و کیفشم میبرید و براتون اسمش و تحریفات تاریخی داخلش مهم نیست

نمره دادن حق ایشونه به نا سلیقش و علمش و تفکراتش.شما هم میتونید جای ایشون باشید و چیز انحصاری نیست و موروثی نیست که بگیم داره سو استفاده میکنه.از نظر ایشون کتمان حقیقت تو یه اثر هنری و گیم نقص حساب میشه چون تو یه بازی، داستان هم مهمه و امتیاز کم میکنه و این منافاتی با عدالت نداره.
با یه مثال توضیح میدم چون شاید توضیح قبلیم یکم سنگین بوده باشه.فرض کنیم یه کشور عربی یه گیم درجه ی یک بسازه به اسم خلیج عربی و این گیم وارد بازار ایران بشه.شما به عنوان گیمر بازیش میکنی؟به بازی سنتر حق میدی بهش امتیاز 10 بده چون هیچ ایرادی نداره؟مگه مهم گیم پلی و گرافیک نیست از نظر شما و اون دوستتون؟
پس به نا به استدلال دوستتون و خودتون شما چند نفر بازی خلیج عربی رو بازی میکنید و کیفشم میبرید و براتون اسمش و تحریفات تاریخی داخلش مهم نیست
پس الان مثلا بازی جدید دراکمن توش نان باینری باشه بعد یکی بگه به خاطر این که خلاف واقعیت و علمه ازش نمره کم می کنم شما قبول می کنی ؟

بعد هالیوود این همه تاریخ ملت ها رو تحریف کرده شما اون موقع کجا بودی ؟

چرا همین ها اون موقع نمره کم نکردن

چرا راه دور بریم همین حضرت دراکمن بازی بسازی توش بگه خلیج عربی اولین نفر که توجیح می کنه جناب عالی هستی :D

این حرف ها رو هم کسی می زنه دیروز چند صفحه دعوا نکرده سر نویسنده های چپ ۵۰ سال پیش که چرا با انتخابا و حرف هاشون ملت رو به فنا دادن

اونجا دقیقا برعکس اینجا حرف زدی:D

پس الان مثلا بازی جدید دراکمن توش نان باینری باشه بعد یکی بگه به خاطر این که خلاف واقعیت و علمه ازش نمره کم می کنم شما قبول می کنی ؟

چرا راه دور بریم همین حضرت دراکمن بازی بسازی توش بگه خلیج عربی اولین نفر که توجیح می کنه جناب عالی هستی :D

این حرف ها رو هم کسی می زنه دیروز چند صفحه دعوا نکرده سر نویسنده های چپ ۵۰ سال پیش که چرا با انتخابا و حرف هاشون ملت رو به فنا دادن

1739393998569.png

بحث کردن باهات سخته.از چیزی ایراد گرفتی که دقیقا خودت نماد اینجور رفتار هستی.این مثالهایی هم که زدی دقیقا خودت رو توصیف کردی :)
به علوم غیب هم دسترسی داری.برو یکم بیشتر دقت کن

بحث کردن باهات سخته.از چیزی ایراد گرفتی که دقیقا خودت نماد اینجور رفتار هستی.این مثالهایی هم که زدی دقیقا خودت رو توصیف کردی :)
به علوم غیب هم دسترسی داری.برو یکم بیشتر دقت کن
جواب هیچ کدوم از سوالات رو ندادی

این چیزیه بهش می گن مقدسات و تعصب که نمی تونی بگی فلان فرد زبانم لال اشتباه می کنه مثلا اگه چنین کاری بکنه
مقام دراکمن از بابات انگار بالاتره :D

ترامپ غلط کرد که اسم خلیج رو عوض کرد (خیلی غلط های دیگه هم کرده )

منتقد حق نداره اگه بازی دراکمن یا هر کسی دیگه خوبه ازش به خاطر ووک نمره کم کنه

به من مثلا بگن بازی دراکمن رو بازی کن ووک ترین بازی جهان هم باشه اگه از نظر من نمرش ۱۰ باشه بهش سر لج یا هرچی مثلا ۷ بدم من خیانت کردم در نقد

البته بعدش می تونم یه مقاله بنویسم بهش بپرم بگم آقای دارکمن کارت اینجا و اینجا خیلی اشتباه هست

نقد فقط باید راجب بازی باشه نه چیز دیگه

واگعیه ؟؟!!
WTF ؟؟
به کجا داریم میریم؟
خوب شد ملکه‌شون رفت و این روزها رو ندید :))

==========
@fire emblem
من متوجه حرفت هستم.
نظر خودم اینه که نقد همیشه یه چیز شخصی بوده و تا بوده منتقد کاردرست ، احمق یا اونی که حتی هیچ ایده ای نداره رو زیاد دیدیم.

همه اینها هم نمراتی که به بازیها میدن بر اساس نظر شخصی خودشون و جهان بینی ، ایدئولوژی شخصی ، قبیله ای و... میدن.
که خب بعضی وقتها بهشون میگیم احسنت و بعضی مواقع دیگه میگیم فلان احمق چطور همچین نقدی نوشته؟

حرفم اینه که حالا اگه ایشون هم داره خودش اعلام میکنه که هر کمپانی یا استودیویی که فلان کار رو کرد من ازش نمره کم میکنم میخوام بگم خب این حقشه!
نه تایید ما درش تغییری ایجاد میکنه و نه مخالفتمون.

نظرم اینه که امثال ایشون که همچنان دارن درافشانی میکنن و به هر بازیی که با افکار و سنن سهمیه پسندش یکی نباشه رو میکوبن و نمره کم میکنن.
خب این وسط از یه بازی که کمپانی/استودیو راهش رو کج گذاشته هم نمره کم کنه ، چه اشکالی داره؟

درسته که نمره کم کردنهای اینطوری برای ما تعریف شده نیست ولی مگه اصلا نقدهای اینها برای ما تعریف شدست که بخشهای دیگش بخواد نباشه؟
با اینکه تغییر اسم خلیج مکزیک کاملا اشتباست و کار این منتقد سهمیه ای اشتباه تر ولی به نظرم تصویر بزرگتر رو که ببینیم من نمیتونم خیلی باهاش مخالفت کنم.

همچنان ترامپ ، ماسک و... که بخوان همیچین کاری رو انجام بدن غلط اضافه کردن.
مخصوصا که ماها سر خلیج فارس به راحتی با این موضوع همذات پنداری میکنیم.

آخرین ویرایش:
ببین دوست عزیز شما انسجام کلام ندارید. من نه راجع به حق صحبت کردم نه راجع به سلیقه ی شخصی خودم. راجع به منتقد و عدالت حرف زدم. اگر منتقد به دلایلی غیر از معیار های کیفیتی و زیبایی شناختی اثر نمره کم کنه بی عدالتی کرده حالا میخواد تحریف تاریخی باشه میخواد نبودن کرکتر ترنسجندر یا سیاه پوست باشه یا بی حجابی کرکتر زن. وظیفه ی منتقد، نقد اثر هست نه دفاع از عقاید سیاسی و ایدئولوژی شخصیش. نقد چارچوب داره یلخی نیست که هر کسی هر جور عشقش میکشه نقد کنه که.

بله نقد بازی فقط باید در مورد خود بازی باشه، ولی آیا خود بازی هم نباید فقط در مورد بازی باشه و مسایل سیاسی رو نیارن داخل دنیای ویدیو گیم؟
اگر تیم سازنده فقط دنبال بازی ساختن بودن که لزومی نبود نام خلیج امریکا رو که حتی تو خود امریکا هم هنوز جایی تایید نشده رو یهو بیارن تو یه بازی که میلیون ها مخاطب کم سن وسال داره.

پس کار اشتباه منتقد نتیجه اقدام اشتباه تیم سازندس....یعنی هر دو سیاسی بازی دارن در میارن که منشا ایجاد این "درگیری بین عامه مردم" هم حرکت چرت و سطح پایین ترامپه و اصن جای دفاع یا توجیه نداره خداییش(خودتم میدونی من چقدر از این lgbtq و این چرت و پرتا بدم میاد:D)

.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or