گزارش ایلان ماسک: «روزنامه‌نگاری» بازی‌های ویدیویی آشغال است.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000006722.png

«ووک» کلمه‌ای که این روزها بسیار می‌شنویم! افراد یا گروهی که به هر سو سرک می‌کشند تا عقاید به اصطلاح لیبرال خود را در حلق صنعت سینما، بازی و دیگر جاها بکنند! چه بسیار بازی‌هایی که تحت تاثیر مسائل «ووک» قرار نگرفتند.
در همین راستا آقای mario nawfal (کار آفرین) به روزنامه‌نگاران «ووک» در صفحه X خود تاخت و آن‌ها متهم به نابودی این صنعت کرد:
روزنامه‌نگاران به‌اصطلاح «بیدار» (ووک) دنیای بازی‌ها را نابود می‌کنند—برای آنها، بازی مهم نیست، سیاست مهم است.
روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدیویی، زمانی حول محور گیم‌پلی، گرافیک و روایت داستان می‌چرخید. حالا چی؟ همه‌اش شده سهمیه‌های تنوع، سیاست‌های هویتی و کنشگری «ووک».
بررسی مکانیک‌های بازی را فراموش کنید—روزنامه‌نگاران مدرن بازی، به مجریان عدالت اجتماعی تبدیل شده‌اند و در هر بازی، خواستار هویت‌های جنسیتی بیشتر، حضور نژادی و پیام‌های سیاسی هستند.
کال آو دیوتی؟ به گزینه‌های غیرباینری بیشتری نیاز دارد. یک بازی استراتژی تاریخی؟ نمایندگی جامعه‌ی LGBTQ+ کجاست؟ نقد کراش باندیکوت؟ بهتر است راهی برای ربط دادنش به ترامپ پیدا کنید.
نتیجه؟ بازی‌ها ساده و سطحی می‌شوند، خلاقیت از بین می‌رود و صنعت، برای جلب رضایت روزنامه‌نگارانی که هرگز راضی نخواهند شد، سر تعظیم فرود می‌آورد. گیمرها فقط بازی‌های خوب می‌خواهند. اما در روزنامه‌نگاری «ووک»، سیاست حرف اول را می‌زند.​

پس از این سخنان، آقای ایلان ماسک در پاسخ به توییت آقای ماریو گفت:

1000006721.jpg
«چه کسی صاحب انتشارات این بازی‌های وحشتناک است؟
ما به نشریات جدیدی نیاز داریم. دیگر به هیچ کدام از آنها اعتماد ندارم.»

«روزنامه‌نگاری بازی ویدیویی آشغال است.»​

این که دیگه دانش عمومیه :D

خیلی ها شون بی کار شدن به امید بی کاری بقیه
خیلی هم بیکار نشدن فقط زدن یه سری آی پی رو نابود کردن بعد جدا شدن جاش رفتن یه استودیو دیگه استخدام شدن تا کار نابود سازی خودشون رو جا دیگه ادامه بدن

جالبه کسی این حرف میزنه که خودش اصلا گیمر نیست و نمیدونه گیم چیه !
تا اینجا که متا بازیا هیچ مشکلی نداشته و هنوز متا به شکل قابل توجه ای قابل استناد ممکن حداکثر 5 تا سایت به خاطر این چیزا نمره بالا بدن ولی در نقطه مقابل 10 تا سایت هم برای این چیزا نمره پایین میدن و 100 تا سایت هم اصلا کاری با این چیزا ندارن و نقدشون براساس کیفیت بازی میکنن !

• Like
Reactions: malek911
تا اینجا که متا بازیا هیچ مشکلی نداشته و هنوز متا به شکل قابل توجه ای قابل استناد ممکن حداکثر 5 تا سایت به خاطر این چیزا نمره بالا بدن ولی در نقطه مقابل 10 تا سایت هم برای این چیزا نمره پایین میدن و 100 تا سایت هم اصلا کاری با این چیزا ندارن و نقدشون براساس کیفیت بازی میکنن !
این ها که بعد بازی هری پاتر و ... همش عن شدن

همین بازی جدیده روسیه که خیلی فروخت (miside) چرا دیگه مثل قبلیه شروع نکردن نمی دونم هر کی بخرش شرم بر او باد یا حمایت از آثار روسی نه

بعد این نقده توی اخبار همونن مقاله بنویسی که اویل ۵ رو بازسازی نکنن یا نقل کردن خبر ها خیلی جهت دار یک سری از اخبار هم که همه هماهنگ اصلا پوشش نمی دن

اینا همونان فقط چون ضعیف شدن و یک سریشون بی کار ترسیدن و مثل قبل پرو بازی در نمی یارن

سایت درستی مثل gematsu نیست که نه سیاسی و نه جهت دار باشه

فقط هم حوزه بازی ها نیست شغل خبر نگاری کلا ریده برای همینه که بازدید و اعتبارشون کم شده و هی اخراجی دارن

جدیدا فاند هاشون قطع شده دارن نعره می زنن

یکی اینا اصلاح می شن یکی آخ... :D باید بی کار شن تا چند تا سایت مستقل و گیمر درست حسابی بیاد جای این اکتیویست ها

شومن تازه به دوران رسیده ی عقده ای
حالا شومن هست ولی تازه به دوران رسیده فک کنم برا کسی که 25 سال پیش یکی از اولین سیستم های پرداخت آنلاین رو تاسیس کرده و بعدشم SpaceX; عجیب بود!

البته منم قبول دارم تا اینجا فعالیتش تو دنیای گیمینگ فقط گرد و خاک کردن و جلب توجه بوده هیچ کار واقعی تو این زمینه نکرده

حالا کاری ندارم به اینکه احتمال داره سر لو رفتن بوست اکانتش فشاری شده اومده این حرفارو زده اما اینکه ندونه گیم چیه هم درست نیست دیگه.

مصاحبه چند سال پیششو با Lex fridman که در مورد Elden ring حرف میزنه گوش کن مشخصه کسیه که درک میکنه بازیارو (گرچه هنوز جای زخم اون بیلدای سمی که اون زمان تو توییتر میزاشت خوب نشده :)) )

حالا کاری ندارم به اینکه احتمال داره سر لو رفتن بوست اکانتش فشاری شده اومده این حرفارو زده اما اینکه ندونه گیم چیه هم درست نیست دیگه.
البته کسی که خیلی مطرحش کرد asmongold بود که بعدش باهاش بحث کرد و گفت باید ثابت کنی و آبروشو برد

اینم بخشی از جنگش با رسانه های چپ هست همین اخیرا فاند یک سری گردن کلفتشون رو قطع کرد

game journo رو هیچ کسی آدم حساب نکرده و البته نیازی به تخریب ندارن خودشون در این کار خوبن

یه جمله ای هست می گه که نگاه نکن که چه کسی چه حرفی میزنه خود حرف رو دریاب. من تجربه شخصیم می گه این جمله جمله خوبیه ولی گاهی برعکسشم هست گاهی گوینده یه حرفم خیلی مهمه.
این آقای ایلان ماسک عرضه پول در آوردن داره. معزشم خوب کار می کنه منتها بشدت حقارت دیده شدن داره. یعنی هر چند وقت یه بار باید یه حرفی بزنه که توجه ها بهش جلب بشه. یه زمانی گیر داده بود به بازار رمز ارز یه جمله می گفت بازارو بالا پایین می کرد ارضا می شد الان فرو کرده تو گیمینگ. حرفش بنظر من درسته ولی ....

پیرو این بحث روزنامه نگاری من الان دیدم منتقد ign و pc gamer گفته هر کی در هر بازی ای به خلیج مکزیک بگه خلیج آمریکا من یک نمره از بازیش کم می کنم

1739372239402.png

اینم پروفایلش

1739372286527.png

به بازی دراگون ایج هم 9 داده که با توجه با ایدئولوژیک بودن شخص می شه کاملا بهش شک کرد

1739372367102.png

پیرو این بحث روزنامه نگاری من الان دیدم منتقد ign و pc gamer گفته هر کی در هر بازی ای به خلیج مکزیک بگه خلیج آمریکا من یک نمره از بازیش کم می کنم

View attachment 367163

اینم پروفایلش

View attachment 367164

به بازی دراگون ایج هم 9 داده که با توجه با ایدئولوژیک بودن شخص می شه کاملا بهش شک کرد

View attachment 367165
جالبه که همیشه دم از میهن پرستی میزنید و در مقابل تغییر نام خلیج فارس موضع میگیرید ولی چون دلباخته ی ترامپ و دارو دستش هستید تغییر نام خلیج مکزیک رو جشن میگیرید و به شخصی که به این تغییر نام اعتراض میکنه میتوپید.واقعا فازتون چیه؟دنبال عدالتید یا دنبال یه پیغمبر جدید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or