ایران در رتبه ی 186 مین کشور جهان از نظر سرعت اینترنت !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مهم اینجاست که بعضی ها نمیخوان که ما اینترنت پر سرعت داشته باشیم،چون منافع خیلیاشون به خطر میفته...
نمیخوام بحث سیاسی بشه ولی یکی از دلایل اصلی ای که باعث شده ما هیچ پیشرفتی نداشته باشیم همین کمی سرعت اینترنته...
با این وضع هم نباید انتظار داشته باشیم که اینترنت پر سرعت در اختیارمون بذارن...
آرش این اینترنت قضیه همون کنکور رو داره که منافع اون بالایی ها و مزدوراشونو به خطر میندازه ... :mad:

نمیخوام بحث سیاسی بشه ولی یکی از دلایل اصلی ای که باعث شده ما هیچ پیشرفتی نداشته باشیم همین کمی سرعت اینترنته...
اگه به نظر شما پیشرفت یعنی بزرگترین دزد دریایی و وارز الووارز شدن من حرفی برای گفتن ندارم، اما منطقا، پرتوکلهایی که علم رو بالا میبرن متنی هستن و عکسی و با اینترنت ایران هم میشه بهش دسترسی داشت.

اگه به نظر شما پیشرفت یعنی بزرگترین دزد دریایی و وارز الووارز شدن من حرفی برای گفتن ندارم،
نه خیر دوست عزیز من منظورم این نبود،
اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم پس خیلی از ژاپنیها که با وجود فقدان منابع طبیعی توی کشورشون در ردیف 5 قدرت برتر اقتصادی دنیا هستن از راه Pirate به این جاها رسیدن؟
سرعت اینترنت که بالا باشه،سرعت تبادل اطلاعات و تجارب بین کشورها و افراد بالا میره،مردم از علم دیگران استفاده میکنن و....
ولی متاسفانه چیزی که توی ایران بهش اهمیت نمیدن همین علم و تکنولوژی اطلاعاته...

گه به نظر شما پیشرفت یعنی بزرگترین دزد دریایی و وارز الووارز شدن من حرفی برای گفتن ندارم، اما منطقا، پرتوکلهایی که علم رو بالا میبرن متنی هستن و عکسی و با اینترنت ایران هم میشه بهش دسترسی داشت.

عزیز دزد دریایی رو ولللش.اینا نگرانه شرکت های عرضه کننده نیستن مسله یه چیز دیگه هست

عقب ماندگی

معذرت می خوام احیانا اسم اون سایت بالاترین نبود؟:دی
احسان جان چرا به آدم انگ میچسبونید؟:biggrin1:
مگه نمیدونی این سایت، سایت مفسدان فی الارض هست؟:biggrin1::biggrin1:
راستی انقدر نرو موج سبز آزادی برات بده!:biggrin1::biggrin1:

حالا سرعت بالا هم باشه وقتی از هر 5 تا سایت تو یکیش نمیره(میدونید منظورم چیه):-"چه فایده ای داره در ضمن الان تو خارج خرید اینترنتی خیلی پر کاربرده و تو ایران نمیشه از خارج خرید کرد پس باز هم سرعت بدرد نمیخوره پس از همون چندتا سایت باز هم خیلیهاش بدرد ما نمیخوره

نتیجه اینکه سرعت زیاد نباید به ما بدن چون استفاده نداره:biggrin1:

اگه به نظر شما پیشرفت یعنی بزرگترین دزد دریایی و وارز الووارز شدن من حرفی برای گفتن ندارم، اما منطقا، پرتوکلهایی که علم رو بالا میبرن متنی هستن و عکسی و با اینترنت ایران هم میشه بهش دسترسی داشت.
البته با اين سرعت به خيلي از منابع اطلاعاتي هم نميشه دسترسي پيدا کرد و مثلآ نميشه خيلي از کتب و مقالات(چه قانوني و چه به صورت غيرقانوني و به قول شما دزدي و دزدکي!) دانلود کرد.
کلآ هم کسي با اين سرعت خيلي راقب به رفتن به دنبال علم نيست و ترجيح ميده يا با دوستاش چت کنه و يا اينکه بره دنبال عکس و مطالب طنز...

البته بیشتر کسانی که اینترنت دارند فقط چت می کنند کار دیگه ای بلد نیستند :cheesygri

من خودم 128 نامحدود ماهی 19 تومان میدم.
اما ذکر این نکته قابل توجه هست که تا 3 ماه پیش با سرعت 13.-14 دانلود میکردم ولی الان 8.5-10 دانلود میکنم.
البته افزایش سرعت اینترنت حتی با وجود موانع هم میتونه قابل ملاحضه باشه.
من که شخصا از این وضعیت ناراضی هستم و واقعا بعضی اوقات خیلی اذیت کننده میشه.

آخرین ویرایش:
سرعت اینترنت توی ایران موجوده فقط برای پولدارهاست . یعنی شما ماهی ۲۰۰ هزار تومن بدی ، مخابرات میاد برات وسط اتاقت چهچه می زنه . مهم اینه که قیمت اش رو ارزون بکنیم و سرعت رو چندین برابر . که به این مهم سالیان سال نمیشه دست یافت توی ایران :-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or