ایران در رتبه ی 186 مین کشور جهان از نظر سرعت اینترنت !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من روم نمیشد اینو بگم ولی وقتی یه ذره فکر کردم دیدم اونی که باید خجالت بکشه من نیستم.
بذارید بگم راحت شم.:laughing:
من 128 گرفتم با محدودیت دانلود 4گیگ.فکر میکنید چند؟.....30هزار تومان پول رایج مملکت.تازه بماند که مودمی که همون اول بهم دادن مزخرف بود 80 دیگه پیاده شدم واسه مودم.(هم مودمه هم اکسس پوینت)...و بماند که انقدر قطعی وصلی داره که اعصابمونو ریخته بهم.
محل سکونتم هم مشخصه و هیچ خجالتی هم ندارن ازش.

من كه با اين Dial up بدبخت شدم!!!
اين اينترنت هوشمند هر دوره 30-40 تومان بايد پياده شم!!
تازه يه رفيق دارم ركورد داره!!! يه بار تو قبضشون 160 تومن پول اينترنت هوشمند اومده بود!!!...اين همه پول ولي كيفيت چي؟؟؟....

من 128 از شاتل میگیرم سرعت دانلودم 55-60 هست!قیمتش هم باز نسبت به سرعتش خوبه!
ولی این شاتل یه کلاه برداریه بزرگی که میگونه اینه که مودم هایی که برای فروششون قرارداد بسته رو قالب میکنه مثلا الان یه مودم که ویجگی خاصی نداشت رو به من داد 57 تومن و وایرلس رو میده 120 تومن:sick:

وایرلس رو میده 120 تومن:sick:
ما تو کیش خونه خودمون بابام و ... وایرلس دارن
عید نوزوز که رفتم اونجا سرعت دانلود بالا 150 KB بود !!!!!!!!!
از بابام پرسیدم ماهی چند میدی واسه این ! گقت 30 تومن !!!!!!!!!!!

نکته جالب اینه که کلا 195 کشور داریم، یعنی ایران از اخر نهم شده.این پیروزی بزرگ رو به ملت همیشه در صحنه باید تبریک گفت!:biggrin1::sick:حتی عراق و افغانستانم از ما بالاترن!!

ما تو کیش خونه خودمون بابام و ... وایرلس دارن
عید نوزوز که رفتم اونجا سرعت دانلود بالا 150 KB بود !!!!!!!!!
از بابام پرسیدم ماهی چند میدی واسه این ! گقت 30 تومن !!!!!!!!!!!

چقدر خوب . اینجا وایرلس 128 سرعت دانلود 20 ماهی 90 تومن :eek:

من هم نهم شدنمونو تبریک می گم.
از قدیم گفته اند : از ماست که بر ماست.

نکته جالب اینه که کلا 195 کشور داریم، یعنی ایران از اخر نهم شده.این پیروزی بزرگ رو به ملت همیشه در صحنه باید تبریک گفت!:biggrin1::sick:حتی عراق و افغانستانم از ما بالاترن!!

احتمالا توی اون نه تا کشور دیگه اصلا اینترنت نیست ! :دی

از اون باحالتر این که وقتی به تفکیک پهنای باند شرکت ها رو نوشته

سه تای اولی به ترتیب.

1. دانشگاه تهران
2. مرکز تحقیقات فیزیک نظری یا IPM
3. چیزی به اسم Iranian Research

موارد دو و سه بیشتر اینترنت دانشگاه ها رو تامین می کنند. یعنی اگر اینترنت دانشگاه ها و مراکز تحقیقات رو کم کنیم، میمونه اون قسمتی که مربوط به شرکت های ارائه کننده خدمات اینترنت ـه که در اختیار عموم مردم قرار داره، که خوب اپسیلونی بیش نیست.

آخرین ویرایش:
سرعت بالای اینترنت باعث میشه خیل عظیم کسایی که به دزدی دریایی زندگیشون رو میگذرونن کشتی شکسته شن. اصلا فکرش رو بکنید. اینهمه شرکت پخش بازی، فیلم، و نرم افزار دزدی. اینترنت پرسرعت همشون رو به هم میکوبونه. اصلا نمیشه تصورشو کرد.

چیزی که باعث افزایش آگاهی بشه تو این کشور به .......... میره

مسئله اینا نیست
اینا هم پتانسیل سرعت بالا دادن دارن هم امکاناتش
ولی تا وقتی مردم رو به عنوان مفسد فی الارض فرض میکنن و همه رو متهم میکنن به اینکه سرعت زیاد اینترنت فقط برای دانلود .....استغفرالله کاربرد داره
همین آشو کاسه هستش

مسئله اینا نیست
اینا هم پتانسیل سرعت بالا دادن دارن هم امکاناتش
ولی تا وقتی مردم رو به عنوان مفسد فی الارض فرض میکنن و همه رو متهم میکنن به اینکه سرعت زیاد اینترنت فقط برای دانلود .....استغفرالله کاربرد داره
همین آشو کاسه هستش
نه بابا کجای کاری.:biggrin1:
مگه نمیدونستی ما فقط با اینترنت چَت میکنیم؟:biggrin1:

مهم اینجاست که بعضی ها نمیخوان که ما اینترنت پر سرعت داشته باشیم،چون منافع خیلیاشون به خطر میفته...
نمیخوام بحث سیاسی بشه ولی یکی از دلایل اصلی ای که باعث شده ما هیچ پیشرفتی نداشته باشیم همین کمی سرعت اینترنته...
با این وضع هم نباید انتظار داشته باشیم که اینترنت پر سرعت در اختیارمون بذارن...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or