ایران در رتبه ی 186 مین کشور جهان از نظر سرعت اینترنت !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ДядsЙ

کاربر سایت
سلام.
دوستان تا به حال بسیار از کمی سرعت اینترنت ایران شنیده ایم و همه هم این باور رو داریم.
من یه سایتی رو سر زدم که در اون نوشته شده که ایران آخرین کشور جهان از نظر سرعت اینترنت هست و در رتبه ی 186 قرار داره!
واقعا مایه ی خجالته.
اینم یه عکس خودتون مقایسه بکنید:
speedtest2.jpg

چیز عجیب و جدیدی نیست !
از این دست تاپیک ها داشتیم . که بحث به جاهای باریک کشیده شد :biggrin1:
ولی یک چیز باعث شد جگرم آتیش بگیره :
http://www.itna.ir/archives/report/012993.php
گرانی 200 درصدی پهنای باند یکی از مصادیق گرانفروشی مخابرات، پهنای باند لازم برای اینترنت پرسرعت (ADSL) است. مسعود ریاضیات رئیس انجمن کارفرمایان شبکه‌های اینترنتی در این خصوص می‌گوید: «اگر تهیه و تأمین پهنای باند در اختیار بخش‌خصوصی باشد، می‌تواند پهنای‌باند را به یک‌چهارم قیمت کنونی تهیه و توزیع کند.» او می‌افزاید: «شرکت‌های انتقال داده (PAP) به شبکه زیرساخت پیشنهاد دادند که کنسرسیومی تشکیل دهند و پهنای باند را خودشان از خارج تهیه کنند که با مخالفت مواجه شد. ورود یک STM1 پهنای باند که 155 مگ ظرفیت دارد، نزدیک به 6هزار دلار برای مخابرات هزینه دارد اما مخابرات آن را به هشت برابر قیمت یعنی 48 میلیون تومان به شرکت‌های انتقال داده می‌‌فروشد.
یعنی 128 نامحدود می شد 8 هزار تومن ( الان سپنتا و داتک در حدود 30 هزار تومن میدن )
اگه یک هشتم بگیریم میشه 128 ماهی 4 هزار تومن !
این ظلمه ! به همه ما ظلم شده و میشه :((
چرا من بخاطر اینکه سرعت داغونه باید مجبور بشم کش لوکال برای خودم راه اندازی کنم ؟
که شاید یکم احساس سرعت بیشتر بهم دست بده
چیزی که با اومدن IE6 منسوخ شده !

یعنی 128 نامحدود می شد 8 هزار تومن ( الان سپنتا و داتک در حدود 30 هزار تومن میدن )
اگه یک هشتم بگیریم میشه 128 ماهی 4 هزار تومن !
این ظلمه ! به همه ما ظلم شده و میشه :((
عجب ! یعنی شما که داری ماهی 30 تومن میدی 128 اونم نا محدود احساس میکن بهت ظلم کردن ؟ :laughing:
پس منی که 160 سرعتم با 4 گیگ پهنای باند و ماهی 60 تومن دارم میدم اسمشو باید چی بزارم ؟!

شماها مگه کجا دارین زندگی میکنین که اینقدر پول اینترنت میدین ؟؟؟

من خودم ماهانه به 256 نامحدود 42 تومن میدم.

من تهرانم دارم 128 نامحدود که واقعا 128 هم نیستش از داتک میگیرم ماهی 30 تومن

عجب ! یعنی شما که داری ماهی 30 تومن میدی 128 اونم نا محدود احساس میکن بهت ظلم کردن ؟ :laughing:
پس منی که 160 سرعتم با 4 گیگ پهنای باند و ماهی 60 تومن دارم میدم اسمشو باید چی بزارم ؟!
در حال حاظر DialUp دارم
من تو تهران هستم و این مثال برای شهر خودم بود
منظور من از 30 تومن حداقل مبلغ ممکن برای 128 نامحدود بود
به هر حال به همه ی ما ظلم شده ! از اون دو تومن ماهیانه بگیر تا گرونیه پهنای باند و...

اینجا که من هستم، 256 با ترافیک 12 گیگ ماهیانه 60 تومن هست و نا محدود 160 تومن!!!

فقط بگم که آخرین قبض تلفنی که برای من اومده، 131 تومنه. برین با ADSLتون حال کنید.

چند ماه پیش و روزنامه همش هری بزرگ نوشته بود سرعت اینترنت در ایران 128kb در امریکا 128 gig جالبه که روشون نشده بنویسن 56kb

امدنمان بهر چه بود رفتنمان بهر چیست

من از داتک گرفتم 128 نا محدود ماهی 23تومن ! مال شما چقدر گرونه!
18 تومن به جز گرفتن از مخابرات ممکن نیست !
یا نامحدود نیست یا 128 نیست ! یا پارتی دارین :cheesygri

اما در مورد داتک !
داتک تعرفه هارو تغییر داده الان کسی از بیرون بخواد بیاد داتک ماهی تقریبا 30 تومن باید بده اما افراد قبلی که هنوز تو شرکت هستن همون 23 تومن . برای 256 و 512 هم همینطور هست

در ضمن اغلب نا محدود های ایران سرعتشون کمتر از حد عادیه !
مثلا من خودم به چشم دیدم که 128 تک کاربره داتک به جای حداقل 16 داره با 13 دانلود میکنه ! این 128 نیست ! در واقع 100 هست

چند نکته قابل ذکره:
1-سرعتهای ذکر شده برای سرویسهای مختلف اغلب غیر واقعی هستن و سرعت واقعی بدلیل Share بودن پورتها و ظرفیتها پایینتر از این صحبتهاست

2-گزارشهای قطعی لینکهای فیبر نوری در دریا و غیر دریا رو همگی دیدم و تجربه کردیم و اختلالات شبکه ی دیتای کشور همیشه گریبانگیر کاربرای ایرانی بوده

3-جدیدا هم ف ی ل ت ر های مختلفی که روی مراکز ورودی و DNS ها بکار گرفته شده اونقدر زیاد شده که سرعت پاسخگویی و دریافت دیتا از DSL با Dial-up اونچنان تفاوتی نداره.

4-این معضل هر چند برای کاربرانی مثل ما خیلی مهمه ،اما در انبوهی از معضلاتی که فعلا باهاشون درگیر هستیم فکر می کنم پایینترین اولویتها رو داشته باشه،هر چند که مسولین مربوطه هیچ وقت زیر بار نرفته اند و در آینده هم جوابگو نخواهند بود.

تو کشوری که از ریشه با تکنولوژِی و اینترنت مخالفه از این بیشترم انتظار نمیره ! برید دعا کنید وضع بدتر نشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or