ایتاگاکی: دیدن Ninja Gaiden 2 دیگر سازندگان را بی انگیزه می کند ... !

James Bond 007

کاربر سایت
ایتاگاکی در مصاحبه ای با Game Informer گفته که "دیگر سازندگان به هیچ وجه نمی توانند در سطحی که ما برای Ninja Gaiden 2 کا کردیم کار کنند. او همچنین گفته که دیدن کار ما باعث بی انگیزگی اونا میشه !

از او سوال شد که آیا چیزی در سال 2007 اعلام می کند؟

ایتاگاکی: خیلی دوست دارم بهتون کارایی که می کنیم رو نشون بدم اما می ترسم دیگر سازندگان بی انگیزه بشن و دیگه بازی نسازن چون به پای ما نمی رسن! (!!!!!!!)

اگه راست بگه که فقط باید صبر کنیم ببینیم چیکار دارن می کنن!:eek:

قصد جسارت به بازی بزرگ ایتاگاکی ندارم ولی تا الا 2. امتیاز بازیشون کمتز از HS هست.
متوسط امتیاز های هونلی سورد : 8.3
متوسط بازی نینجا گایدن 2 : 8.1

رياضيتم که ضعيفه...
83% رو چجوری تو %81 خوندی؟ اول بهتره دقت کنی بعد پست بدی. در ضمن بهتره 1 2 هفته ديگه که کل سايتها امتياز دادن بيای اينجا نه الان.

رياضيتم که ضعيفه...
83% رو چجوری تو %81 خوندی؟ اول بهتره دقت کنی بعد پست بدی. در ضمن بهتره 1 2 هفته ديگه که کل سايتها امتياز دادن بيای اينجا نه الان.
ما که ریاضیمون خوبه ولی فکر کنم چشمای شما ضعیف شده.می دونم باید صبر کرد.من تا الانش گفتم احتمال داره پایین تر از این هم بره.
بهتره بری خودت پایین ببین :
HS Review :
http://www.n4g.com/PS3/games/g-21832/tt/metareviews.aspx

NG2 Review :
http://www.n4g.com/Xbox360/games/g-43918/tt/metareviews.aspx

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد هونلی از میان 59 تا نقد شده 8.3 ولی نینجا گایدن 2 از میاد 22 تا شده 8.1 .
احتمال این که پایین تر بیاد بیشتر از اینه که بالاتر بره.

ما که ریاضیمون خوبه ولی فکر کنم چشمای شما ضعیف شده.می دونم باید صبر کرد.من تا الانش گفتم احتمال داره پایین تر از این هم بره.
بهتره بری خودت پایین ببین :
HS Review :
http://www.n4g.com/PS3/games/g-21832/tt/metareviews.aspx

NG2 Review :
http://www.n4g.com/Xbox360/games/g-43918/tt/metareviews.aspx

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد هونلی از میان 59 تا نقد شده 8.3 ولی نینجا گایدن 2 از میاد 22 تا شده 8.1 .
احتمال این که پایین تر بیاد بیشتر از اینه که بالاتر بره.

حرفها ومستنداتی از خودت مياری که هر آدمه زنده ای ببينه خندش میگيره
مهمترين فاکتور واسه سنجش يه بازی از لحاظ کسب امتياز , سايت gamerankings هست. چون اين سايت ، سايتهايی که ديگه خيلی درپيت باشنو ليست نمیکنه تو سايتش..تو هم کلی گشتی يجارو پيدا کردی که اين متوسط امتياز هارو به رخ بکشی؟ gamerankings رو ول کردی چسبيدی به n4g ؟

تو gamerankings متوسط امتياز ng2 تا الان 83.4% بوده و Heavenly Sword
81%
بوده پس زياد جوش نزن.

من دارم از خنده از دست دوتاتون روده بر میشم .
black roz : اولا شما یک بازی که چند سال است از تاریخچش میگذره با یه بازی که تازه وارد است مقایسه نکن rank این بازی باید خیلی بیشتر میشد مثلا ایتاگی گفت بازی عالی و فوق العاده .
محمد تو دیگه چرا آخه پسر اون موقع چشمات کجا بود یک مدت هم من تو امضا زده بودم که n4g کلا مختل است و مثل کلیک داخل ایران مفت نمی ارزد . خوبه تو قوانین هم نوشته شده .
در ضمن فکر کنم هر دوتون فکر کردین نمره کیلویی میدن نخیر . اول نمره هر بازی 10 است و با هر ایراد بنا به طوری که خودشون امتیاز کم میکنند امتیاز منفی میگیرد . HS هم بخاطر کوتاهی - هم نداشتن پرش و در مواقع شلوغی بافتها مورد پیدا میکرد و دچار افت میشد امتیازهای کمی گرفت . ( یا قهرمان هرگز نمیمیرد )
NG 2 هم نظری نمیدهم چون خودم بازی نکردم یا بهتر بگم خوشم نمیاد ( علتش بیخود بودن یا قشنگ نبودن نبوده و فقط سلیقه شخصی است ) .

حرفها ومستنداتی از خودت مياری که هر آدمه زنده ای ببينه خندش میگيره
مهمترين فاکتور واسه سنجش يه بازی از لحاظ کسب امتياز , سايت gamerankings هست. چون اين سايت ، سايتهايی که ديگه خيلی درپيت باشنو ليست نمیکنه تو سايتش..تو هم کلی گشتی يجارو پيدا کردی که اين متوسط امتياز هارو به رخ بکشی؟ gamerankings رو ول کردی چسبيدی به n4g ؟

تو gamerankings متوسط امتياز ng2 تا الان 83.4% بوده و Heavenly Sword
81%
بوده پس زياد جوش نزن.
خدمتت عرض کنم که گیم رنکینگس دیر به دیر آپ می شه و تعداد از نقد ها رو به حساب نمی یاره و توی لیست قرار نمیده.بابا دیگه متوسط امتیاز ها چه ربطی به گیم رنکینگس و n4g داره.
والا این n4g که مشکلی نداره.این بخشش تمام امتیاز ها رو با هم جمع می کنه تقسیم بر تعداد می کنه.
شما برو سایت گیم رنکینگس تا الان فقط 10 تا نقد از بازی رو گذاشته که شده 8.3 ولی سایت n4g بیست و دوتا نقد گذاشته که شده 8.1 . این چی رو نشون میده یه کم فکر کنید.

http://www.gamerankings.com/htmlpages4/943273.asp
http://www.n4g.com/xbox360/games/g-43918/tt/metareviews.aspx?ListType=2&SortBy=-1

بهتره کمی بیشتر روی این موضوع فکر کنید.
من که با این بازی مشکلی ندارم و بخوام فن بوی بازی در بیارم.واسه همین بازی رفتم 360 خریدم ولی ...

من دارم از خنده از دست دوتاتون روده بر میشم .
black roz : اولا شما یک بازی که چند سال است از تاریخچش میگذره با یه بازی که تازه وارد است مقایسه نکن rank این بازی باید خیلی بیشتر میشد مثلا ایتاگی گفت بازی عالی و فوق العاده .
محمد تو دیگه چرا آخه پسر اون موقع چشمات کجا بود یک مدت هم من تو امضا زده بودم که n4g کلا مختل است و مثل کلیک داخل ایران مفت نمی ارزد . خوبه تو قوانین هم نوشته شده .
در ضمن فکر کنم هر دوتون فکر کردین نمره کیلویی میدن نخیر . اول نمره هر بازی 10 است و با هر ایراد بنا به طوری که خودشون امتیاز کم میکنند امتیاز منفی میگیرد . HS هم بخاطر کوتاهی - هم نداشتن پرش و در مواقع شلوغی بافتها مورد پیدا میکرد و دچار افت میشد امتیازهای کمی گرفت . ( یا قهرمان هرگز نمیمیرد )
NG 2 هم نظری نمیدهم چون خودم بازی نکردم یا بهتر بگم خوشم نمیاد ( علتش بیخود بودن یا قشنگ نبودن نبوده و فقط سلیقه شخصی است ) .
اصلاً تو 4 5 تا پست قبليرو خوندی که بعد اين پست رو زدی؟
اولاً زود جو گير نشد واسه زدنه پست ثانياً من در جوابه دوستمون که زود برداشته مقايسه کرده اين بازيرو از لحاظ کسب امتياز گفتم که هنوزم با اين که بازی منتشر نشده ، و فقط چند سايت به اين بازی امتياز دادن بايد متوجه میشد که الان ملاک خوبی واسه مقايسه 2 بازی نيست..حالا که مقايسه کرده بهتره بدونه باز هم ng2 تا الان بالاتر از heavenly sword قرار داره..
البته واقعاً مقايسه مضحکانه ای هست که بخواييد دل خوش کنيد که مثلاً در نهايت اين بازی تو متوسط امتياز بالاتر از ng2 قرار بگيره....

جناب اقای back roz معلومه شما فن این بازی هستی چون هیچ حرفی رو قبول نمیکنی
منم حالم از این بازی مسخره بهم میخوره این نظر خودم بود
شما حالت به هم ميخوره به ما چه ربطي داره!اولا اين بازي براي گيمر هاي حرفهاي نه واسه من و شما.دوما اصالتي كه اين بازي داره صد برابر به heavenly sword كه توش پر از تقليد و يك داستان مسخره هست مي ارزه.شما هم لازم نيست كه هر چي دوست داري بگي بعضي ها تعصب دارن روي اين بازي وبايد احترامشونو نگه داشت.

شما حالت به هم ميخوره به ما چه ربطي داره!اولا اين بازي براي گيمر هاي حرفهاي نه واسه من و شما.دوما اصالتي كه اين بازي داره صد برابر به heavenly sword كه توش پر از تقليد و يك داستان مسخره هست مي ارزه.شما هم لازم نيست كه هر چي دوست داري بگي بعضي ها تعصب دارن روي اين بازي وبايد احترامشونو نگه داشت.
ببین جناب فن بوی باز شما اومدی نظرات خنده دار دادی :laughing: اگه این بازی روی کنسول عزیزت انحصاری نبود عمرا اینقدر ازش طرفداری میکردی

داستان HS و گیم پلی جذاب و شخصیت پردازی عالی و گرافیک فوق العاده از نقاط قوتش هست من نمیدونم این بازی چه تقلیدی کرده ! اتفاقا نواوری های خوبی هم در گیم پلیش داشته سه نوع استراتژی خاص برای جنگیدن در این بازی بوده که هر کدوم برای دشمنان خاصی کاربرد بیشتری داشته و گیم پلی بازی رو بسیار جذاب کرده بود

یکی بازی مثل NG Sigma که نه داستان درست حسابی داره و نه گرافیک و از همه مهمتر گیم پلی مضخرف و مسخره و محیط دردسر ساز و یه مشت صلاح ناکارامد و کومبوهای بی مصرف و دوربین سرگیجه آور چه اصلالتی میتونه داشته باشه!! این مسائل در NG2 با توجه به نمره های سایتها بدتر هم شده
واقعا باید به اون سازنده احمقش هم آفرین گفت!:)

یکی بازی مثل NG Sigma که نه داستان درست حسابی داره و نه گرافیک و از همه مهمتر گیم پلی مضخرف و مسخره و محیط دردسر ساز و یه مشت صلاح ناکارامد و کومبوهای بی مصرف و دوربین سرگیجه آور چه اصلالتی میتونه داشته باشه!! این مسائل در NG2 با توجه به نمره های سایتها بدتر هم شده
واقعا باید به اون سازنده احمقش هم آفرین گفت!
نظرات خوشحال از اين قبيل PS3 برتر از 360 . HS بدون تقليد ( اصلا ديويد جفي اومده GOW از اينا تقليد كرده !!!)

اخه شما نظرت چرا تحميل مكيني ؟؟؟بهتره بري يه نگاه به تاريخچه اين بازي بندازي مخصوصا به امتياز هاي Sigma . Black و حالا قسمت 2 انقدر افتضاح كه IGN بهش 8.7 داده استاد به همين HS ه7 داده نكته بعدي شما برو يكم NG بازي كن تا متوجه تنوع بشي حتي شاهكاري مثل GOW تنوع اسلحه ها . كمبو ها و فن هاي اين بازي نداره

همون سازنده احمق كه شما ميگي هر چه قدرم جفنگ بگه با ساختن Sigma باعث شد يكي از زيباترين بازي اين نسل فقط بر روي PS3 عرضه بشه

سعي كن يكم منطقي تر باشي درسته HS بازي عالي بود اما مشكل هم كم نداشت

آخرین ویرایش:
HS خیلی مشکل داشت.حرف کسری جان تایید می شه.یه سری باگ دیدم که اگه کسی میدید اصلا دنیای گیم رو می ذاشت کنار.
من نمی گم هونلی بهتر از نینجا گایدنه و و اون امتیاز ها رو هم برای یه سری افراد گذاشتم ( مخصوصا اون تاپیکی که قفل شد )
به هر حال باید بازی کنیم.
سیگما هم عالی بود و هیچ شکی در موفقیت اون نیست.

ببین جناب فن بوی باز شما اومدی نظرات خنده دار دادی :laughing: اگه این بازی روی کنسول عزیزت انحصاری نبود عمرا اینقدر ازش طرفداری میکردی

داستان HS و گیم پلی جذاب و شخصیت پردازی عالی و گرافیک فوق العاده از نقاط قوتش هست من نمیدونم این بازی چه تقلیدی کرده ! اتفاقا نواوری های خوبی هم در گیم پلیش داشته سه نوع استراتژی خاص برای جنگیدن در این بازی بوده که هر کدوم برای دشمنان خاصی کاربرد بیشتری داشته و گیم پلی بازی رو بسیار جذاب کرده بود

واقعا باید به اون سازنده احمقش هم آفرین گفت!:)
اي با با باز تو اومدي به من گير بدي.:mad: عزيز من من كجا نظرم خنده داره hs شما كه قربونش برم تقليد محض از gow تنها فرقش اينه كه طرف يه دختره.همين بازي مذخرفي كه شما ميگي جز بهترين بازي هاي ps3 توي2007 شد(البته گير ندينا منظور من sigmaبود).
حالا شما دوست نداري به...اسب رستم:biggrin1:.كومبوهاي اين بازي همش قابل اجراست فقط بايد فكر كني كجا استفاده كني!;)اين بازي براي اين تا الان يك مقدار كم گرفته كه تقليد از روش زياد شده و الان واسه خيليا يك بازي تكراريه.وگرنه اصالت خودشه حفظ كرده.تو را به جون من اينقدر سر به سرم نذار:((
موفق باشي

( اصلا ديويد جفي اومده GOW از اينا تقليد كرده !!!)
این حرف از شما بعید بود!!

اخه شما نظرت چرا تحميل مكيني ؟؟؟بهتره بري يه نگاه به تاريخچه اين بازي بندازي مخصوصا به امتياز هاي Sigma . Black و حالا قسمت 2 انقدر افتضاح كه IGN بهش 8.7 داده استاد به همين HS ه7 داده نكته بعدي شما برو يكم NG بازي كن تا متوجه تنوع بشي حتي شاهكاري مثل GOW تنوع اسلحه ها . كمبو ها و فن هاي اين بازي نداره

همون سازنده احمق كه شما ميگي هر چه قدرم جفنگ بگه با ساختن Sigma باعث شد يكي از زيباترين بازي اين نسل فقط بر روي PS3 عرضه بشه

سعي كن يكم منطقي تر باشي درسته HS بازي عالي بود اما مشكل هم كم نداشت

من نظرمو به کسی تحمل نکردم هر کی NG رو دوست داشته باشه بازی میکنه هر کسی هم که دوست نداشته باشه بازی نمیکنه فقط از این بازی انتقاد کردم و به نظرم اصلا در حد بازیهایی مثل DMC و GOW یا HS نیست
من NG رو بازی کردم همینجوری از رو حدسیات مثل بعضی ها نمیام نظر بدم تنوع صلاح به چه دردی میخوره وقتی بیشترشون ناکارامد و به درد نخور هستند

در ضمن شما که اینقدر به نمره های سایتها اهمیت میدی برو میانگین امتیاز NG2 رو ببین هنوز 10 تا نقد نشده متوسط نمراتش شده 83 مطمئنا خیلی از این پایین تر هم میاد

تمام این بحثها به خاطر اینه که NG2 روی کنسول مورد علاقتون انحصاریه وگرنه شماها کجا بودید وقتی NG Sigma رو PS3 اومد (البته میدونم که اول این بازی روی Xbox به نام NG Black اومده بود) و اگه کسی از این بازی انتقادی میکرد کسی جوابشو نمیداد و اهمیتی نمیداد حالا شماها یه دفعه شدین NG Fan !!!!!!!!!:)

آخرین ویرایش:
این حرف از شما بعید بود!!

هر كسي فقط چند دقيقه HS بازي كنه متوجه ميشه بازي 70 درصد وام گرفته از GOW هست و خب يه جورايي هم شبيه DW هست

من NG رو بازی کردم همینجوری از رو حدسیات مثل بعضی ها نمیام نظر بدم تنوع صلاح به چه دردی میخوره وقتی بیشترشون ناکارامد و به درد نخور هستند

من نگفتم شما بزاي نكردي من Sigma بازي نكردم اما توي Black هر چيزي كه به شما ميداد به دردتون ميخورد

در ضمن شما که اینقدر به نمره های سایتها اهمیت میدی برو میانگین امتیاز NG2 رو ببین هنوز 10 تا نقد نشده متوسط نمراتش شده 83 مطمئنا خیلی از این پایین تر هم میاد

نه برادر هنوز چيزي معلوم نيست كه پايين تر مياد يا بالاتر اما احتمال بالاتر رفتنش زياده چرا ؟؟ اصولا هميشه و در 90 درصد مواقع هر نمره اي IGN ميده Team Xbox و Game Spy همانقدر نمره ميدهند و بعضا بيشتر .GS احتمال زياد يا 8.5 بده يا 9 پس اگه به اين روال پيش بريم كم نميشه يه سايتي مثل Euro Gamer وقتي به MGS 4 مياد 8 ميده انتظار ندارم به اين بازي بالاي 7 بده

تمام این بحثها به خاطر اینه که NG2 روی کنسول مورد علاقتون انحصاریه وگرنه شماها کجا بودید وقتی NG Sigma رو PS3 اومد (البته میدونم که اول این بازی روی Xbox به نام NG Black اومده بود) و اگه کسی از این بازی انتقادی میکرد کسی جوابشو نمیداد و اهمیتی نمیداد حالا شماها یه دفعه شدین NG Fan !!!!!!!!

ربطي نداره يك مثال همين كاربر mohammad140 به خاطر NG2 رفت 360 تهيه كردونكته بعدي اينه كه منطقي تر باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or