ایتاگاکی: دیدن Ninja Gaiden 2 دیگر سازندگان را بی انگیزه می کند ... !

James Bond 007

کاربر سایت
ایتاگاکی در مصاحبه ای با Game Informer گفته که "دیگر سازندگان به هیچ وجه نمی توانند در سطحی که ما برای Ninja Gaiden 2 کا کردیم کار کنند. او همچنین گفته که دیدن کار ما باعث بی انگیزگی اونا میشه !

از او سوال شد که آیا چیزی در سال 2007 اعلام می کند؟

ایتاگاکی: خیلی دوست دارم بهتون کارایی که می کنیم رو نشون بدم اما می ترسم دیگر سازندگان بی انگیزه بشن و دیگه بازی نسازن چون به پای ما نمی رسن! (!!!!!!!)

اگه راست بگه که فقط باید صبر کنیم ببینیم چیکار دارن می کنن!:eek:

من شماره اول این بازی رو بازی نکردم که بتونم دربارش نظر بدم با توجه به صحبتهای سازندش که می گه بقیه بازیسازا بی انگیزه میشن می خواستم بدونم که حتی god of war هم نمی تونه با این بازی رقابت کنه؟

اقا یکی جواب منو بده ممنون میشما.

اقا یکی نیست جواب منو بده؟god of war3 می تونه جلوی این بازی بایسته یا نه؟این بازی هم امتیازش تو شمارههای قبلی بالا بوده.این سوالو تو صفحه قبل هم پرسیدم دوستان هم منو و خودشونو با دادن پستهای مختلف مورد لطف قرار دادن اخرشم هیشکی جواب منو نداد.

آخرین ویرایش:
اقا یکی نیست جواب منو بده؟god of war3 می تونه جلوی این بازی بایسته یا نه؟این بازی هم امتیازش تو شمارههای قبلی بالا بوده.
از نظر سبک که نمیشه مقایسه کرد از نظر گرافیک هم که ما چیزی از دو موتور ندیدیم...ولی با توجه به بازیهای قبلی ایتاگاکی مثلا همون Ninja Gaiden Black که سال 2003 منتشر شد و گرافیک عالیی هم داشت فکر کنم این بازی از GOW سر تر باشه (از نظر گرافیک)

من شماره اول این بازی رو بازی نکردم که بتونم دربارش نظر بدم با توجه به صحبتهای سازندش که می گه بقیه بازیسازا بی انگیزه میشن می خواستم بدونم که حتی god of war هم نمی تونه با این بازی رقابت کنه؟
البته دوست عزیز شما زیاد حرف سازنده های بازی رو باور نکن!;)

از نظر سبک که نمیشه مقایسه کرد از نظر گرافیک هم که ما چیزی از دو موتور ندیدیم...ولی با توجه به بازیهای قبلی ایتاگاکی مثلا همون Ninja Gaiden Black که سال 2003 منتشر شد و گرافیک عالیی هم داشت فکر کنم این بازی از GOW سر تر باشه (از نظر گرافیک)

سورنا جان اتفاقا اين دو بازي دقيقا هم سبک همن : هر 2 Fantasy Action Adventure
از نظر گراقيک که مشخصا Ninja Gaiden : Black با توجه به سخت افزار قوي XBOX در زمان خودش کاملا از 2 قسمت G.O.W برتر بوده.(راسي اين بازي در سال 2005 ريليز شد.)
از نظر Gameplay هم که هر 2 بازي در سطح واقعا بالايي قرار دارن اما به نظر من فقط گيمرهاي Hardcore ميتونن بازي Ninja رو درک کنن و حتی اونو به اتمام برسونن. به نظر من از لحاظ گيم پلي هم Ninja از 2 قسمت G.O.W بهتر عمل کرده و ازش سره .
البته اين حرفو کسي داره ميزنه که هر 2 بازي رو رو سخترين درجش تموم کرده و عاشق هر 2 بازي هستش :love::love:

یعنی شما میگی گیم پلی ng از gow بهتره واقعا که من نینجا گیدن بلک رو رو هارد و gow رو رو تیتان تموم کردم
در ضمن تو gow3 چون کار سونی هست از نهایت قدرت سل استفاده میشه ولی باید دید که کی میبره

من میخواستم این تاپیک دوباره زنده بشه. خیلی از بچه ها پیش بینی های عجیب غریب کردند.
البته هنوز بازی عرضه نشده ولی ....................

سورنا جان اتفاقا اين دو بازي دقيقا هم سبک همن : هر 2 Fantasy Action Adventure
از نظر گراقيک که مشخصا Ninja Gaiden : Black با توجه به سخت افزار قوي XBOX در زمان خودش کاملا از 2 قسمت G.O.W برتر بوده.(راسي اين بازي در سال 2005 ريليز شد.)
از نظر Gameplay هم که هر 2 بازي در سطح واقعا بالايي قرار دارن اما به نظر من فقط گيمرهاي Hardcore ميتونن بازي Ninja رو درک کنن و حتی اونو به اتمام برسونن. به نظر من از لحاظ گيم پلي هم Ninja از 2 قسمت G.O.W بهتر عمل کرده و ازش سره .
البته اين حرفو کسي داره ميزنه که هر 2 بازي رو رو سخترين درجش تموم کرده و عاشق هر 2 بازي هستش :love::love:
سلام .من بعید میدونم که شما گیمر باشین چون اگه گیمر بودین هیچ وقت این حرف رو نمی زدین
اگر بخوایم با توجه به سخت افزار PS 2 بازی God of war رو با Ninja gaiden ایکس باکس مقایسه کنیم.God of War خیلی سر تره.شاید از نظر گافیکی بهتر باشه.اما از نطره داستان و گیم پلی .شخصیت پردازی.جذابیت عمرآ
(God of war رو نه تنها با Ninaj gaiden بلکه با هیچ بازیه دیگه ای تو سبک خودش مقایسه نکن)

دوستان توجه کنید که دو سری Gow و NG(گیدن هم نیست گایدنه برادر iwes یک کلمه ی ژاپنی به معنی افسانه ست) کاملا در یک سطحن از لحاظ گیم پلی و کار مسخره ایه که بیایم بگیم کدوم بهتره.
نینجا گایدن یک فرنچایز قدیمیه و گاد آو وار هم یک سری با کیفیت. من از بین ایندو Gow رو انتخاب میکنم چون از یونان بیشتر خوشم میاد تا این آشغالهای ژاپنی.(گرچه هردو تا حدودی ژاپنین).
و سیگما و بلک هم هر دو پورت هستند و نباید با بازی اصلی مقایسشون کرد.
این ایتاکاگی هم یک دائم الخمره مثل بقیه ی ژاپنیها.

قصد جسارت به بازی بزرگ ایتاگاکی ندارم ولی تا الا 2. امتیاز بازیشون کمتز از HS هست.
متوسط امتیاز های هونلی سورد : 8.3
متوسط بازی نینجا گایدن 2 : 8.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or