ایا Mass Effect MMO ساخته خواهد شد؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

ایا Mass Effect MMO ساخته خواهد شد ؟ این سوال رو Penny Arcade Report از Drs. Greg Zeschuk یکی از صاحبان BioWare پرسید
او در جواب گفت:
"ما فهمیدیم که ساختن بازی های MMO بسیار اسان است و خوب هم جواب می دهد" او ادامه داد :
خیلی از طرفداران از ما می خواهند Mass Effect MMO را بسازیم و انتظارات زیادی از ما دارند البته فکر می کنم انتظارات طرفداران Star Wars را با ساخت Star Wars: The Old Republic بر طرف کردیم
Zeschuk گفت با این که این کار ریسک بزرگی است ولی از طرفی ممکن است که موفق باشد و همیطنور گفت که Mass Effect در
single-player موفق بوده پس ممکن است در جهان MMO نیز موفق باشد

به نظر شما Mass Effect MMO اگر ساخته و عرضه شود موفق خواهد شد ؟
http://www.egmnow.com/articles/news/bioware-comments-on-idea-of-mass-effect-mmo/

یعنی میشه از شر WOW راحت شد ؟!!؟!؟!؟ به شدت کار خوبیه ساختن MMO چون دنیای ME بی نهایت بزرگ و با ظرفیته فقط مشکل اینجاست که احتمال کمی داره اگه MMO بسازن روی کنسولم بیاد ...

بازی با این پتانسیل بسیار بالا حیفه که MMO نسازندش واقعا پتانسیل بالایی داره مخصوصا با این دنیایی که براش ساختن میشه راحت پشتوانه خوبی براش تصور کرد

یعنی میشه از شر WOW راحت شد ؟!!؟!؟!؟ به شدت کار خوبیه ساختن MMO چون دنیای ME بی نهایت بزرگ و با ظرفیته فقط مشکل اینجاست که احتمال کمی داره اگه MMO بسازن روی کنسولم بیاد ...
نمیدونم چرا هر وقت اسم MMO میاد همه از wow دیگه بدشون میاد در حالی که فقط روی سرور خود بلیزارد 10 میلیون نفر گیمر داره ....... و همین wow اینقدر پتانسیل برای داستان داره که حد و مرز نمیشناسه

نمیدونم چرا هر وقت اسم MMO میاد همه از wow دیگه بدشون میاد در حالی که فقط روی سرور خود بلیزارد 10 میلیون نفر گیمر داره ....... و همین wow اینقدر پتانسیل برای داستان داره که حد و مرز نمیشناسه
برادر من چرا ناراحت میشی ؟! خب مگه بده ME با این دنیای بزرگش و داستان بی نهایت عالیش MMO بشه و بیاد جای WOW رو بگیره ؟!؟! حد اقل EA نمیاد 10 سال از یه بازی پول در بیاره اونم بدون هیچ تغییری ! WOW دنیای بزرگی داره ولی 99% از این دنیا بی مصرفه . من گفتم بهتره اینو بسازن و مردم برن جای WOW اینو بازی کنن چون حداقل وقتی پای سیستم بشینی احساس نمیکنی تو سال 2006 زندگی میکنی ! دنیای ME جدیدتر و بزرگتر از WOW هست . البته معلوم نیست ME رو MMO کنن یا نه ...
خبراییم شنیدم که Crytek داره MMO میسازه ...

کلا مثله اینکه WoW به یه سری از دوستان تجاوز کرده بعد فیلم گرفته ، تهدیدشون کرده :| آخه ...... آدم میمونه چی بگه
خو چی میگی بدونه تغییر؟ چه تغییری بیاد بده؟ Alien Invasion اضافه کنه به بازی؟
99% دنیا بی مصرفه؟ لینک کاراکترتو بده ببینم اصلا بازی کردی.

بلیزارد راضی گیمر ها راضی شما که اصلا بازی نمیکنی ناراضی؟

برادر من چرا ناراحت میشی ؟! خب مگه بده ME با این دنیای بزرگش و داستان بی نهایت عالیش MMO بشه و بیاد جای WOW رو بگیره ؟!؟! حد اقل EA نمیاد 10 سال از یه بازی پول در بیاره اونم بدون هیچ تغییری ! WOW دنیای بزرگی داره ولی 99% از این دنیا بی مصرفه . من گفتم بهتره اینو بسازن و مردم برن جای WOW اینو بازی کنن چون حداقل وقتی پای سیستم بشینی احساس نمیکنی تو سال 2006 زندگی میکنی ! دنیای ME جدیدتر و بزرگتر از WOW هست . البته معلوم نیست ME رو MMO کنن یا نه ...
خبراییم شنیدم که Crytek داره MMO میسازه ...

من موندم شما که انقد شیفته تغییری چرا فن CoD ـی ؟ اول تکلیف خودتو روشن کن برا ما .

فرهود جان مهم ترول کردن هست نکته اینه
yahoo_4.gif
اگرنه فن cod یا .. نداره که.

نه آخه یه جا می رسه به CoD یه چیز میگه اینجا می رسه به WoW عکسشو میگه :دی آخرشم نفهمیدم چرا :دی

آخرین ویرایش:
وقتی MMO ساخته شده در دنیای star wars نتونه موفق شه تو بازار چرا EA و Bioware باید بیان سراغ MMo در دنیای ME

البته ناگفته نماند که star wars هم داره خوب عمل میکنه ولی بازم wow یه چیز دیگه هست:d

کلا مثله اینکه WoW به یه سری از دوستان تجاوز کرده بعد فیلم گرفته ، تهدیدشون کرده :| آخه ...... آدم میمونه چی بگه
خو چی میگی بدونه تغییر؟ چه تغییری بیاد بده؟ Alien Invasion اضافه کنه به بازی؟
99% دنیا بی مصرفه؟ لینک کاراکترتو بده ببینم اصلا بازی کردی.

دفعه پیش هم همین بحث با همین فرد شد کلا فایده نداره. کلا 1-2 نفری هستن همین بلایی که میگی رو wow سرشون اورده چپ و راست گیر میدن به wow

من موندم شما که انقد شیفته تغییری چرا فن CoD ـی ؟ اول تکلیف خودتو روشن کن برا ما .

فرهود جان مهم ترول کردن هست نکته اینه:d اگرنه فن cod یا .. نداره که.

آهان پس اینو با COD مقایسه میکنین ؟! ok پس اینا رو ببینید :
WOW 2004 :
534914_20030808_790screen003.jpg
]
534914_20040513_790screen017.jpg
WOW Cataclyst : December 2010
971498_20101216_640screen010.jpg
971498_20101216_640screen019.jpg
Next WOW : Mists Of Pandaria 2012 maybe
647695_20111021_640screen013.jpg
]
647695_20111021_640screen019.jpg
]
حالا یه سر به COD بزنیم .
COD 2 : 2005
921995_20051025_790screen043.jpg

]
921995_20051025_790screen044.jpg

MW2 : 2009
951943_20091111_640screen011.jpg

951943_20091105_640screen002.jpg
واقعا چطوری یه عده از دوستان روشون میشه WOW رو که بعد از نزدیک به یه دهه کوچکترین پیشرفتی نکرده نه تو گرافیک نه تو گیم پلی نه تو هیچ چیز دیگه رو با COD مقایسه کنن که پیشرفتشو توی 4 سال توی بخش گرافیک نشون دادم و موسیقی و گیم پلی و مالتی رو حیفه که در مقابل WOW نشون بدم اصلا چون شانش بالاتر از این حرفاس ...

WOW رو ملت بازی میکنن به یه دلیل . اون دلیل خوب بودنش یا پیشرفتش نیست بلکه تنها دلیلش اعتیاده ! هنوز نصف مردم دنیا تتریس بازی میکنن , پیشرفتی کرده ؟! بازیه شاخیه ؟! نه , مردم بازی میکنن چون از بچگی باهاش بزرگ شدن . ولی من نمیام بازی رو که 8 سال پیش بازی کردم رو دوباره بازی کنم و تازه کلی پول بالاش بدم و دلم خوش باشه به اینکه 4 تا کلاس جدید و آیتم جدید اضافه شده .
تنها دلیلی که هنوز WOW طرفدار داره اینه که رقیب خاصی نداره و البته خیلیا معتادش شدن .
به هر حال وقتی یه رقیب جدی براش پیدا بشه میشه فهمید این بازی رو چطور دارن توی پاچه ی ملت فرو میکنن و ازش پول در میارن ...
امیدوارم سریعتر Bioware و Crytek دست بکار بشن و 2 تا MMO واقعی بسازن تا یه عده از دوستان بفهمن تو سال 2012 زندگی میکنیم و معنی دزدی ه بلیزارد داره میکنه چیه ...

آخرین ویرایش:

WOW 2004 :

]

]
]

]

واقعا چطوری یه عده از دوستان روشون میشه WOW رو که بعد از نزدیک به یه دهه کوچکترین پیشرفتی نکرده نه تو گرافیک نه تو گیم پلی نه تو هیچ چیز دیگه رو با COD مقایسه کنن که پیشرفتشو توی 4 سال توی بخش گرافیک نشون دادم و موسیقی و گیم پلی و مالتی رو حیفه که در مقابل WOW نشون بدم اصلا چون شانش بالاتر از این حرفاس ...

WOW رو ملت بازی میکنن به یه دلیل . اون دلیل خوب بودنش یا پیشرفتش نیست بلکه تنها دلیلش اعتیاده ! هنوز نصف مردم دنیا تتریس بازی میکنن , پیشرفتی کرده ؟! بازیه شاخیه ؟! نه , مردم بازی میکنن چون از بچگی باهاش بزرگ شدن . ولی من نمیام بازی رو که 8 سال پیش بازی کردم رو دوباره بازی کنم و تازه کلی پول بالاش بدم و دلم خوش باشه به اینکه 4 تا کلاس جدید و آیتم جدید اضافه شده .
تنها دلیلی که هنوز WOW طرفدار داره اینه که رقیب خاصی نداره و البته خیلیا معتادش شدن .
به هر حال وقتی یه رقیب جدی براش پیدا بشه میشه فهمید این بازی رو چطور دارن توی پاچه ی ملت فرو میکنن و ازش پول در میارن ...
امیدوارم سریعتر Bioware و Crytek دست بکار بشن و 2 تا MMO واقعی بسازن تا یه عده از دوستان بفهمن تو سال 2012 زندگی میکنیم و معنی دزدی ه بلیزارد داره میکنه چیه ...
60907934048758026356.png

بله این دوستمون متوجه نیست که بازی MASSIVE MULTIPLAYER ONLINE هستش، به سبک ترین نحو ممکن باید طراحی بشه... بعدشم Ultra High اگه بذاری خیلی گرافیکش خدا میشه.
بعله ایشون میگن Gameplay تغییر نکرده .... یعنی آخرشی
چون ایشون انتظار داشتن که بازی بشه FPS بعد از 10 سال دیگه RPG نباشه.
و معلومه اصلا از Class Balanceـها و تغییرات خبر نداره.
کلا پیشنهاد میشه با این حرکتها خودمونو جلوی جماعتی ضایع نکنیم چون بچه های بازیسنتر دیر فراموش میکنن.

WOW 2004 :
534914_20030808_790screen003.jpg
]
534914_20040513_790screen017.jpg
971498_20101216_640screen010.jpg
971498_20101216_640screen019.jpg
647695_20111021_640screen013.jpg
]
647695_20111021_640screen019.jpg
]
921995_20051025_790screen043.jpg

]
921995_20051025_790screen044.jpg

951943_20091111_640screen011.jpg

951943_20091105_640screen002.jpg

من واقعن موندم که چجوری به این گرافیک که شبیه ماریو بعد از گذشت این همه سال هنوز 10 میلیون نفر پلیر داره.واقعا که بعضی سازنده ها چقدر تنبلن اصلا بازیشون رو تغییر نمی دن.باید برن از اکتیویژن یاد بگیرن و ببین که تو این همه سال چه تغیراتی در COD کرده.
دوست عزیز تو که wow اصلا نمیدونی چیه باید بگم که رقیب زیاد داشته ولی همشون شکست خوردن اگه خواستی برات اسم هم می برم.اخریش هم Star Wars بود که با اینکه موفق بود ولی باز هم نتونست wow رو شکست.بازی های بیلیزارد مثل DICE نیست که هر چی دلت خواست بتونی در موردشون بگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or