ایا Mass Effect MMO ساخته خواهد شد؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

ایا Mass Effect MMO ساخته خواهد شد ؟ این سوال رو Penny Arcade Report از Drs. Greg Zeschuk یکی از صاحبان BioWare پرسید
او در جواب گفت:
"ما فهمیدیم که ساختن بازی های MMO بسیار اسان است و خوب هم جواب می دهد" او ادامه داد :
خیلی از طرفداران از ما می خواهند Mass Effect MMO را بسازیم و انتظارات زیادی از ما دارند البته فکر می کنم انتظارات طرفداران Star Wars را با ساخت Star Wars: The Old Republic بر طرف کردیم
Zeschuk گفت با این که این کار ریسک بزرگی است ولی از طرفی ممکن است که موفق باشد و همیطنور گفت که Mass Effect در
single-player موفق بوده پس ممکن است در جهان MMO نیز موفق باشد

به نظر شما Mass Effect MMO اگر ساخته و عرضه شود موفق خواهد شد ؟
http://www.egmnow.com/articles/news/bioware-comments-on-idea-of-mass-effect-mmo/

یعنی میشه از شر WOW راحت شد ؟!!؟!؟!؟ به شدت کار خوبیه ساختن MMO چون دنیای ME بی نهایت بزرگ و با ظرفیته فقط مشکل اینجاست که احتمال کمی داره اگه MMO بسازن روی کنسولم بیاد ...

برادر من چرا ناراحت میشی ؟! خب مگه بده ME با این دنیای بزرگش و داستان بی نهایت عالیش MMO بشه و بیاد جای WOW رو بگیره ؟!؟! حد اقل EA نمیاد 10 سال از یه بازی پول در بیاره اونم بدون هیچ تغییری ! WOW دنیای بزرگی داره ولی 99% از این دنیا بی مصرفه . من گفتم بهتره اینو بسازن و مردم برن جای WOW اینو بازی کنن چون حداقل وقتی پای سیستم بشینی احساس نمیکنی تو سال 2006 زندگی میکنی ! دنیای ME جدیدتر و بزرگتر از WOW هست . البته معلوم نیست ME رو MMO کنن یا نه ...
خبراییم شنیدم که Crytek داره MMO میسازه ...

آهان پس اینو با COD مقایسه میکنین ؟! ok پس اینا رو ببینید :
WOW 2004 :
534914_20030808_790screen003.jpg
]
534914_20040513_790screen017.jpg
WOW Cataclyst : December 2010
971498_20101216_640screen010.jpg
971498_20101216_640screen019.jpg
Next WOW : Mists Of Pandaria 2012 maybe
647695_20111021_640screen013.jpg
]
647695_20111021_640screen019.jpg
]
حالا یه سر به COD بزنیم .
COD 2 : 2005
921995_20051025_790screen043.jpg

]
921995_20051025_790screen044.jpg

MW2 : 2009
951943_20091111_640screen011.jpg

951943_20091105_640screen002.jpg
واقعا چطوری یه عده از دوستان روشون میشه WOW رو که بعد از نزدیک به یه دهه کوچکترین پیشرفتی نکرده نه تو گرافیک نه تو گیم پلی نه تو هیچ چیز دیگه رو با COD مقایسه کنن که پیشرفتشو توی 4 سال توی بخش گرافیک نشون دادم و موسیقی و گیم پلی و مالتی رو حیفه که در مقابل WOW نشون بدم اصلا چون شانش بالاتر از این حرفاس ...

WOW رو ملت بازی میکنن به یه دلیل . اون دلیل خوب بودنش یا پیشرفتش نیست بلکه تنها دلیلش اعتیاده ! هنوز نصف مردم دنیا تتریس بازی میکنن , پیشرفتی کرده ؟! بازیه شاخیه ؟! نه , مردم بازی میکنن چون از بچگی باهاش بزرگ شدن . ولی من نمیام بازی رو که 8 سال پیش بازی کردم رو دوباره بازی کنم و تازه کلی پول بالاش بدم و دلم خوش باشه به اینکه 4 تا کلاس جدید و آیتم جدید اضافه شده .
تنها دلیلی که هنوز WOW طرفدار داره اینه که رقیب خاصی نداره و البته خیلیا معتادش شدن .
به هر حال وقتی یه رقیب جدی براش پیدا بشه میشه فهمید این بازی رو چطور دارن توی پاچه ی ملت فرو میکنن و ازش پول در میارن ...
امیدوارم سریعتر Bioware و Crytek دست بکار بشن و 2 تا MMO واقعی بسازن تا یه عده از دوستان بفهمن تو سال 2012 زندگی میکنیم و معنی دزدی ه بلیزارد داره میکنه چیه ...

سلام،

شرمنده؛ شما اصلا تا حالا WoW بازی کردی ؟ اسم کارکتر و لینک Armoryـت رو بده ببینم اصلا تا حالا یه Boss زدی ؟ حالا DS رو نمی خوام Clear کرده باشی. حداقل رو لول 85 باید بتونی Naxx رو Full Clear کرده باشی. اگه نکردی اصلا حق اینی که در باره دنیای blizzard حرف بزنی نداری.

توی MMO دنبال گرافیک می گردی ؟ پس باید Crysis بهترین بازی MMO دنیای تاریخ گیم رو داده باشه.

حرف زدن در مورد بازی که اصلا نمی دونی چیه، از کجا اومده، گشتی توی اینترنت دو تا عکس گذاشتی می گی اینم شد بازی. من همین الان می تونم بهت بگم تمام این عکسهایی که از WoW گذاشتی کجای بازی و در چه محلی هست. اگه می خوای حرف بزنی در مورد WoW باید بدونی این عکس ها از کجا اومده و چه محیطی هست.

میخوای یه Track از بازی WoW بزارم مو به تنت سیخ بشه. ان شاء الله شما که دم از این موضوع می زنی که 95% دنیای WoW بی مصرفه، برو توی FL ( می دونی کجاس دیگه اگه خدا بخواد !!! یا بیام بهت بگم مخفف چیه ؟ ) صدای اسپیکرت رو روشن کن ببین موسیقی یعنی چی . برو توی A..... ( بقیشو نمیگم، خود شما که ماشاءالله اوستایی دیگه ) ببین موسیقی یعنی چی. پس در مورد موسیقی ... بهتره ادامه ندی.

کلا من روی WoW بسیار حساسم. چون الان بالای 5 ساله دارم WoW بازی می کنم و جز WoW هیچ بازی دیگه ای نکردم و زیر و بم این بازی رو می دونم. تمام حرفای شما برای شباهت CoD و WoW مثل این می مونه که بخوای اتاری رو با BMW مقایسه کنی. بله درسته. چون این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن و در کل WoW هنوز که هنوزه توی فروش و تایم بازی توی این 5 ساله که من بازی کردم زیر رتبه 3 نیومده.

در مورد رقیب صحبت کردی، بزار بگم که در این 5-6 ساله بالای 7-8 عنوان MMO وارد بازار شده که همشون در کمتر از 6 ماه جمع کردن رفتن خونشون و گفتن مارو بخیر و Blizzardـو بسلامت. یعنی رقیب داشتن ولی کسی جریفش نشده. شاید می خوای Crytek بیاد بازی MMO بسازه با Blizzard در بیفته ؟ گنده تراش اومدن این کار رو بکنن، بعد ازچند وقت سرورشون رو Free کردن و التماس ملت و کردن که تورو خدا بیاین تو سرور ما بازی کنین. Crytek هیچ موقع وارد دنیای MMO نمیشه واگرم بشه مطمئن باش موسی به دین خود، عیسی به دین خوده. این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن.

هیچ موقع حس زدن Ragnaros رو بعد از بالای 200 بار Try نمیتونی داشته باشی. توی TS بعد از زدن Ragnaros اشک ملت در مییاد. حاضرم Video این فایل رو برات بزارم، صدای گریه ملت پشت اسپیکر شنیده میشه. مردم برای یه Trinketـی که از Ragnaros می یقته خودشونو پاره می کنن. بعد شما می یای میگی Loot بردن لذتی نداره.

بسیار از همصحبتی با شما خرسند شدم.

یا علی ...

آخرین ویرایش:
وقتی MMO ساخته شده در دنیای star wars نتونه موفق شه تو بازار چرا EA و Bioware باید بیان سراغ MMo در دنیای ME
کجا موفق نشد :دی واسه یه بازی که فقط سرور‌های اورجینال داره خیلی‌ هم موفق بود :دی البته هنوز قابلیت مقابله کامل باWOW رو نداره.
==================================

ازMMO ME هم استقبال می‌شه، واقعا دنیای بزرگی‌ داره و کشش یه MMO خیلی‌ بزرگ رو داره.
================================================

دوستان شما هم بی‌ خیال شین :دی ایشون یه بازی MMO رو با گرافیک میسنجن

این ادم تا دیروز میگفت کل سری warcraft داستانش در 4 ساعت خلاصه میشه که بعد از چندی پشیمون شد و خودش فهمید چی گفته و حرف نزد حالا یه سوژه جدید گیر اورده برای گیر دادن تا 2 روز دیگه بازم مثل قبلش میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or