ایا Halo: Reach میتواند؟؟

ایا به نظر شما بازی Halo: Reach میتواند نظر ها را جلب خود کند

• بله

رای‌ها: 89 79.5%
  • خیر

رای‌ها: 23 20.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    112
  • نظرسنجی بسته شده است .
بابک تو کشتی مارو! یعنی هر کی نظرش با نظر شما کاملا Match نیست حق نظر دادن نداره؟! والا ما توی هر تاپیکی میریم پست میدیم میای گیر الکی میدی! اصلا میخوای بگو تا منو بن کنن برم پی کارم خوبه؟! ا
مگه من چی گفتم؟! اصلا درباره ی کدوم بازی نظر دادم؟ من دارم میگم بحث از بازی دیگه ای نیاد وسط. این تاپیک نه برای مقایسه با KZ2 است نه نظر دادن درباره ی Halo 3 (نیما:biggrin1:).

جالب اینه که هنوز کوچکترین نمایش In-Game ـی از بازی نیومده همه دارن بازی رو با KZ2 مقایسه می کنند! واقعا شاهکارید شما !
از مدیران تقاضا دارم تاپیک رو قفل کنند تا یه تریلر In-Game از بازی بیاد.

از مدیران تقاضا دارم تاپیک رو قفل کنند تا یه تریلر In-Game از بازی بیاد.

چرا صورت مسئله پاك بشه بابي ؟ اين دوستمون از اول نبايد سوال 2 رو مطرح ميكرد تا اينجوري بچه ها بريزن تو تاپيك ! :biggrin1:
كاش ميذاشتي ببينيم كي به كدوم گزينه راي داده يكم بيشتر شاد شيم :biggrin1:

کلا کاری ندارم نظر شما در مورد KillZone 2 چیه ولی این کاملا مسجله که Halo 3 یه بازی کاملا Overrated و OverHyped شده هست ، در این شکی نیست . ضعیف ترین بازی این سری هم هست . من با نسخه های قدیمی این 2 تا بازی هم کاری ندارم ولی در این نسل KillZone 2 در بیشتر موارد نسبت به Halo 3 بازی بهتری هست .
قصد مقایسه نداشتم ولی همیشه نباید کورکورانه قضاوت کرد . حتی خود طرفداران این بازی هم دو شماره اول رو خیلی بازی برتری میدونن نسبت به شماره اخر ( منظور 3 هست نه اون DLC که به مردم غالب شده )

در مورد Overrated و OverHyped که چیزی نمیگم بهتره کمی شک کنی ! این حرفها خیلی خیلی کهنه شده .
دوما بازی های بسیار کمی پیدا میشن که شماره های بعدیشون به موفقیته شماره های قبلی باشه . شما قرار نیست بازی را با شماره قبلییش مقایسه کنید چون اینطوری تقریبا به نتیجه نمیرسی بلکه باید با بازیهای مقابلش مقایسه کنی میدونم مثال برام میاری نیاز نیست ولی منم برات مثال میارم که کدوم بازیها با اینکه امتیازات بالاتر از نسخه های قبلیشون گرفتن ولی در حد و تاثیر گذاریه شماره های قبلیشون نبوده کلا انتظار اینکه هر بازی بتونه تاثیر گذاریه ی شماره قبلیش را داشته باشه فکر کنم بسیار زیاده روی و کاریست امکان ناپذیر ! اونم در چنین نسلی که تقریبا تمام پیشرفتها در یه بازی انجام شده و فقط دارن اونا را بهینه تر و کاربردی تر میکنند . مثلا به قول خیلی ها که mw2 پیشرفتی به mw1 نداشت ولی باز بهترین شوتر در اومد و اینکه هنوز بازیه مدرنی که بتونه قابل مقایسه باهاش باشه نیست پس نمیتونم بگم چون بازی پیشرفت انچنانی نداشته پس بازیه بدیه .
من خودم fps باز هستم و به این سبک هم بسیار ارزش میدم . کسی که halo دوست نداره من چیزی جزء سلیقه ی طرف نمیتونم چیزی بگم چون دنیای halo واقعا بزرگه و گیم پلی کاملی داره .

الان بحث ما سر اینه خودت یه قضاوتی کن ببین تو این مورد ها واقعا کدومشون بهتره ؟
بخش انلاین
halo3<killzone2
بخش موسیقی
halo3<killzone2
بخش داستان
halo3<killzone2
بخش شخصیت پردازی
halo3<killzone2

-----------------------------
پاسخ بعضی ها را هم از این به بعد نمیدم . ادم با سن و سال نزدیک با خودش صحبت کنه بهتره .

افرین دیدی گفتم . من اصلا اینطور جاها بلد نبودم . ولی تو مثل اینکه زیاد تو اون تاپیک کودکان وقت گذاشتی . بهتره از این به بعد هم بحث را اونجا ادمه بدید چون من دیگه بحثی ندارم موفق باشید.

آخرین ویرایش:
بخش انلاین
halo3<killzone2
بخش موسیقی
halo3<killzone2
بخش داستان
halo3<killzone2
بخش شخصیت پردازی
halo3<killzone2
با استناد به کدوم منبع ؟
پاسخ بعضی ها را هم از این به بعد نمیدم . ادم با سن و سال نزدیک با خودش صحبت کنه بهتره .
این روشها (که سابقا توسط خسته تنها استفاده می شد) دیگه قدیمی شده :) در ضمن فکر کنم همه سایت سن من و امیر رو بدونن ;)

در مورد Overrated و OverHyped که چیزی نمیگم بهتره کمی شک کنی ! این حرفها خیلی خیلی کهنه شده .
من اصلا قصد مقایسه نداشتم ولی چون شما گفتی " killzone باید دست و پا کنه تا به halo برسه " خواستم بگم این طور ها هم نیست که شما میگی . حداقل نه تو نسل حاظر .
در مورد دو مورد اول ( Hype و اورریت بودن ) هم باید بگم Halo 3 تنها بازیی بود برای لانچ شدنش 10000 لانچ پارتی برگزار شد که پرخرج ترین مراسم لانچ در بین عناوین 360 هست . ( در تمام دنیا ، نه فقط در امریکا ) . مبلغ تبلیغات برای Halo 3 بالغ بر 40 میلیون دلار بود که تونسته بود رکورد Halo 2 رو بزنه و یه رکورد در این صنعت باشه . ( هیچ بازیی رو پلتفرم های Xbox همچین تبلیغات ها و Ad هایی نداشتن )
اونم فقط برای یه چیز بود کشوندن casual Gamer ها به طرف بازی . البته که همه جذب همچین تبلیغاتی میشن ! اونم تو این عصر !

ادم نباید چشمشو رو همه چی ببنده ! شما فن این بازی هستی من به نظرت احترام میزارم ! نظر منم این هست که این سری بازی خیلی عنوان در خور و بزرگی هست ولی نباید یه عنوان بزرگ دیگه برای بالا بردن Halo کوچیک کنیم ! دقیقا همین حرکتی که طرفدارای GOW داشتن با Bayonetta انجام میدادن ! مشکل من همین یه مسئله است !
وگرنه منم مطمئنا Reach رو بازی میکنم ! اینجا کسی با کسی پدر کشتگی نداره ! اما یه عده میخوان همیشه رو اعصاب باشن ! چه از طرف 360 Fan ها چه از طرف PS Fan ها !

این رای گیری خیلی بی پایه و اساس هست.
من تو این سایت نظر سنجی گذاشتم HALO 3 یا KILLZONE2 رای هاشون مساوی بود!!!!!!!!!!!
گذاشتم MW1 , KILLZONE2 که MW1 که مال 2 سال پیش هست با اختلاف اول بود.
حالا شما میگی سری جدیدش میتونی رقیب کیلرون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گیم پلی هیلو کیلزون رو له میکنه
یه زمانی یکی از این مجله های درپیت ایرانی وقتی کیلزون 2 اومد نوشته بود:
مالتی پلایر این بازی هیلو رو از وسط له میکند:eek::eek::laughing::laughing:
تا ساعتها یه این حرف ابلهانه خندیدم.
هیلو چند وقت پیش اعلام شد که 1 میلیارد ساعت در لایو بازی شده:eek::eek:
حالا این طفل تازه به دوران رسیده شده رقیب هیلو:laughing:

آخرین ویرایش:
کار به مقایسه دو تا بازی ندارم چون تا بوده همین بوده منتها بهتون مدال افتخار نمی دند اگه هم دیگرو ضایع کنید و با این لحن جواب هم دیگرو بدید. امیر مواضب خودت باش ادبیاتی که استفاده می کنی فوق العاده زنندست. ادم ها با توهین به هم دیگه شخصیت خودشون بالا نمی برند بلکه از ارزش اون کم می کنند. اگه نمی خواید تاپیک قفل بشه درست با هم تبادل نظر بکنید.

من اصلا قصد مقایسه نداشتم ولی چون شما گفتی " killzone باید دست و پا کنه تا به halo برسه " خواستم بگم این طور ها هم نیست که شما میگی . حداقل نه تو نسل حاظر .
در مورد دو مورد اول ( Hype و اورریت بودن ) هم باید بگم Halo 3 تنها بازیی بود برای لانچ شدنش 10000 لانچ پارتی برگزار شد که پرخرج ترین مراسم لانچ در بین عناوین 360 هست . ( در تمام دنیا ، نه فقط در امریکا ) . مبلغ تبلیغات برای Halo 3 بالغ بر 40 میلیون دلار بود که تونسته بود رکورد Halo 2 رو بزنه و یه رکورد در این صنعت باشه . ( هیچ بازیی رو پلتفرم های Xbox همچین تبلیغات ها و Ad هایی نداشتن )
اونم فقط برای یه چیز بود کشوندن casual Gamer ها به طرف بازی . البته که همه جذب همچین تبلیغاتی میشن ! اونم تو این عصر !

ادم نباید چشمشو رو همه چی ببنده ! شما فن این بازی هستی من به نظرت احترام میزارم ! نظر منم این هست که این سری بازی خیلی عنوان در خور و بزرگی هست ولی نباید یه عنوان بزرگ دیگه برای بالا بردن Halo کوچیک کنیم ! دقیقا همین حرکتی که طرفدارای GOW داشتن با Bayonetta انجام میدادن ! مشکل من همین یه مسئله است !
وگرنه منم مطمئنا Reach رو بازی میکنم ! اینجا کسی با کسی پدر کشتگی نداره ! اما یه عده میخوان همیشه رو اعصاب باشن ! چه از طرف 360 Fan ها چه از طرف PS Fan ها !

تبلیغات که بله قبول دارم داشته ولی اینو قبول کنید همه چی به تبلیغ نیست مطمئن باش تبلیغات را هم همه نمیبینه .
الان دیگه تقریبا همه چشم دارن و بازیها را با تریلرهاشون همه جا میتونن ببینن . سبکها مختلفه و هر کسی سبکی را دوست داره . مثلا یکی خودم با اینکه خیلی از بازی ها هست که دارن تعریفش میکنن ولی من بازم نمیرم طرفشون چون میدونم بازیش کنم بدم میاد .
یعنی فروش نصف بیشتر halo همون مشتریهای halo2 , 1 بودن و بقیه هم بالاخره از تبلیغات و غیره به وجود میاد .
بازیها همیشه امتحان پس میدن کسی که halo های قبلی را دوست نداشته و اصلا از ساختار بازی بدش اومده مطمئن باش دیگه سراغ شماره ی بعدیش نمیره .
چیزه دیگه هم هست قسمت انلاین halo3 و تعداد کاربرهایی که داره هنوز هم این بازی را بالای سدر نگه میداره اینا نشون میده که پس همه چی به تبلیغات نبوده .

سوم اینکه الان halo reach تبلیغات انچنانی نداره ولی باز اگه اومد فروشش بدون شک بالا میشه فکر میکنی این دلیلش چی باشه ؟

نمونه اشکار که مثال خوبیه همین اواخر هم ما halo3 odst داشتیم تبلیغاتی هم انچنان نداشت و خود بانجی بارها اعلام کرد این یه بازی کامل در حد halo3 نیست ولی دیدی با اومدنش چقدر فروخت و بیشتر از عناوینی مثل killzone2 و دیگر بازی ها . به نظرت اینا علتش چیه ؟

یه زمانی یکی از این مجله های درپیت ایرانی وقتی کیلزون 2 اومد نوشته بود:
مالتی پلایر این بازی هیلو رو از وسط له میکند:eek::eek::laughing::laughing:
تا ساعتها یه این حرف ابلهانه خندیدم.
هیلو چند وقت پیش اعلام شد که 1 میلیارد ساعت در لایو بازی شده:eek::eek:
حالا این طفل تازه به دوران رسیده شده رقیب هیلو:laughing:
ای خداااا! آخه چه ربطی داره؟مگه Killzone 2 تو لایو انجام میشه که همچین مقایسه ی مسخره ای میکنی؟
خواهش میکنم چه شما و چه جناب Gartall وقتی مولتی Killzone رو بازی نکردید اظهار نظر نفرمایند. البته میدونم الان میگی من 1 ساعت بازی کردم!

نیما جان اصلا اون اورریتی که حرفشو میزنید درست اما حداقل اینه هیلو یه بازیه اریجیناله! کیلزون؟؟ از هر بازیی که موفق بوده یه تیکه برداشته چسبونده به خودش شده بازی بعد همه هم براش دست میزنن!
قربونش برم داستان که کلا نداره و همه داستان اینه هلگاستارو بکشیم. مولتی که کپی برداری از MW.
البته یه قسمتاییش هم مثل کاورگیری رو از خودش داشت:biggrin1:
حالا این بازی چطور باید با هیلو مقایسه شه من نمیدونم! مثل این میمونه دانه اینفرنو رو با گاد آف وار مقایسه کنی بگی دانته بهتره!
ای خداااا! آخه چه ربطی داره؟مگه Killzone 2 تو لایو انجام میشه که همچین مقایسه ی مسخره ای میکنی؟
خواهش میکنم چه شما و چه جناب Gartall وقتی مولتی Killzone رو بازی نکردید اظهار نظر نفرمایند. البته میدونم الان میگی من 1 ساعت بازی کردم!
جدا از این کل کل ها ولی هیلو تو بخش مولتی خیلی خیلی بهتر از کیلزونه

از هر بازیی که موفق بوده یه تیکه برداشته چسبونده به خودش شده بازی بعد همه هم براش دست میزنن!
قربونش برم داستان که کلا نداره و همه داستان اینه هلگاستارو بکشیم. مولتی که کپی برداری از MW.
جدا از این کل کل ها ولی هیلو تو بخش مولتی خیلی خیلی بهتر از کیلزونه
حالا شما اگه مولتی کیلزون رو بازی کردی من کاملا به نظرت احترام میذارم. ولی قسمت تقلید رو اصلا قبول ندارم! این بازی چه تقلیدی از بقیه بازی ها داشت؟ لطفا نام ببرید.
اون گیم پلی سنگین که همه چی رو حس میکنی تقلید از چی بود؟
مولتی این بازی چه تقلیدی از MW داشت؟
اگه نام ببرید من ممنونت میشم!! کوچیکترین شباهتی بین آنلاین Killzone و Call of Duty نیستش!
تو کلاس ها ، تو مد ها تو هر چیز دیگه ای هیچ شباهتی وجود نداره!

به به ...از کجا شروع کنم؟

الان بحث ما سر اینه خودت یه قضاوتی کن ببین تو این مورد ها واقعا کدومشون بهتره ؟
بخش انلاین
halo3<killzone2
بخش موسیقی
halo3<killzone2
بخش داستان
halo3<killzone2
بخش شخصیت پردازی
halo3<killzone2
دوست عزیز اولا اینکه بحث سر مقایسه با Halo Reach هست نه با H3. اگر هم بخوایم مقایسه کنیم من چیزی نمیگم این مقاله سایت GamePro یکی از معتبرترین سایت های مرتبط.
------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد مقایسه با Halo Reach هماز چند نظر قابل مقایسه هستن:
از بعد فروش که شکی نیست Halo Reach چند برابر Killzone 2 میفروشه.
از نظر گیم پلی تا بازی نیاد چیزی نمیشه گفت.(یا حداقل چندتا تریلر درست و حسابی)
از نظر داستان و شخصیت پردازی هم چیزی نمیشه گفت (هر چند در این زمینه Kiilzone 2 عالی نبود)
از نظر گرافیک هم درست و حسابی نمیشه نظر داد فقط یک چیزی بگم این تریلری که در VGA پخش شد درسته با موتور بازی رندر شده بود ولی In game نبود و مطمئنا گرافیک بازی از این چیزی که شما دیدید پایین تر خواهد بود.در کل به نظر خودم هم با اینکه 2 سال اختلاف زمانی در عرضه دارند باز هم بهK2 نمیرسه(با توجه به اینکه پروسه ساخت Kiilzone 2 اواخر 08 تمام شده بود و فقط به دلایل مارکتینگ و بازاریابی تا اوایل 09 تاخیر خورد.)
نتیجه اخلاقی:اصلا مقایسه این دو بازی (حداقل فعلا) اشتباهه.
میخوام به یک چیزی اشاره کنم فقط از دوستان خواهش میکنم این قسمت رو نقل نکنید تا بحث منحرف نشه:
جالبه دقیقا همچین مقایسه ای هم بین GT5 و Forza 3 انجام شد.در اون مقایسه تنها چیزی که اهمیت نداشت و فن های 360 بلد نبودن بحث فروش بود ماشا... اینجا همه شدن منبع دیتا و امار فروش.بحث اصالت و.... هم که دیگه پیش کش. بهر حال یک مقایسه ای با همینایی که اینجا پست میدن بکنید نکات جالبی داره.

آخرین ویرایش:
دوستان چرا نمی تونین بدون اهانت به همدیگه , نظراتتون رو بگین ؟ خیلی سخته ؟

اما حداقل اینه هیلو یه بازیه اریجیناله!
محمد من خودم با Halo 1,2 خیلی حال کردم و جزو بهترین بازیهای نسل قبل (و کلآ این نسلهای جدید) میدونم. ولی واقعآ انقدر هم اوریجینال نیست !
خود Master Chief که از روی Samus Aran توی Metroid الگوبرداری شده. از پرش های چند متری Samus هم نگذشتن ! حتی خیلی ها به شوخی (یا حتی جدی !) میگفتن شاید زیر کلاهخود Master Chief یه زن باشه !
یا Flood به شدت یادآور زامبی های Half Life هست. از اون پیازچه های کوچیک بگیر که کپی برابر اصل Headcrab هست تا وقتی که به زامبی تبدیل میشن و قیافه ـشون با زامبی های HL مو نمیزنه !
=================
به نظر خودم Reach بازی بزرگی میشه و امیدوارم مثل دو نسخه اولش باشه نه نسخه سوم. همچنین امیدوارم توجه بیش از حد روی بخش Multiplayer , به بخش Singleplayer ضربه نزنه ...
فقط دو تا مشکل میتونه جلوی لذت من از Reach رو بگیره :
1. استفاده از Natal
2. تآکید زیاد روی کار تیمی و طراحی مراحل با گوشه چشمی به co-op

اين دوستمون از اول نبايد سوال 2 رو مطرح ميكرد تا اينجوري بچه ها بريزن تو تاپيك ! :biggrin1:
اصلش همون سوال دومه:biggrin1:
البته اگه بازم بخواد بی احترامی صورت بگیره خودم اون سوال رو پاک میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or