ایا Halo: Reach میتواند؟؟

ایا به نظر شما بازی Halo: Reach میتواند نظر ها را جلب خود کند

• بله

رای‌ها: 89 79.5%
  • خیر

رای‌ها: 23 20.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    112
  • نظرسنجی بسته شده است .
آدم وقتی میاد تو این تاپیکا کلی شاد میشه
خیره سرتون مرد شدین تو بخش عکسها برید همتون ریشو سیبیل درآوردین هنوز مثل دبستانیها بحث میکنید
جالبیش اینه هنوز حتی یه تریلر این گیم نیومده دارین پاره پاره میکنید همو..........
همه میدونن من طرفدار کنسولی هستم که بهتر به مشتری اهمیت میده چون نه سونی نه ماکروسافت ماله بابا نیست
داستانی که هیلو داشت بسیار فراتر از کیلزون بود موسیقیش عالی بود ولی از لحاظ گیم پلی به نظر من کیلزون بهتر بود مخصوصا دربخش آنلاین
هیلو reach هم چون خیلی براش کار شده واضح هست که خیلی عالی میشه ولی درکل هیلو و کیلزون تنها نقطه مشترکشون اول شخص بودنشونه وگرنه از زمین تا زیرزمین باهم فرق میکنن

اصلش همون سوال دومه:biggrin1:
البته اگه بازم بخواد بی احترامی صورت بگیره خودم اون سوال رو پاک میکنم

شما بیخیاله زدنه همچین تاپیکهایی بشی خیلی بهتره. اون سوالم مشخصه برایه شلوغ کردنه تاپیک پرسیدی.
واقعا من نمیدونم چرا این تاپیک کماکان بازه با وجوده اینکه حتی 2 ثانیه ویدئو از گیم پلی Halo:Reach کسی تا حالا ندیده.
این تاپیکم شده مقایسه Halo 3 با Killzone 2. جالبه...

نیما جان اصلا اون اورریتی که حرفشو میزنید درست اما حداقل اینه هیلو یه بازیه اریجیناله! کیلزون؟؟ از هر بازیی که موفق بوده یه تیکه برداشته چسبونده به خودش شده بازی بعد همه هم براش دست میزنن!
قربونش برم داستان که کلا نداره و همه داستان اینه هلگاستارو بکشیم. مولتی که کپی برداری از MW.
البته یه قسمتاییش هم مثل کاورگیری رو از خودش داشت:biggrin1:
حالا این بازی چطور باید با هیلو مقایسه شه من نمیدونم! مثل این میمونه دانه اینفرنو رو با گاد آف وار مقایسه کنی بگی دانته بهتره!

جدا از این کل کل ها ولی هیلو تو بخش مولتی خیلی خیلی بهتر از کیلزونه
محمد من اصلا قصد مقایسه نداشتم چون مقایسه این 2 تا بازی اشتباهه . در ضمن الان تو این زمان تو هیچ بازی پرفروشی رو پیدا نمیکنی که از اِلِمان های بازی های محبوب استفاده نکرده باشه ! این یه چیز طبیعی هست که بازی های یه ژانر یا سبک همدیگه رو تکمیل میکنن . با اینکه من خودم فکر میکنم ساختار گیم پلی KZ شبیه هیچ بازی دیگه ای نیست قبول دارم در برخی موارد شبیه بازی های دیگه FPS هست البته خیلی محدود .
در ضمن همونطور که اریا هم اشاره کرد و من هم میخواستم بگم Halo هم خیلی ارجینال نیست .
اخه یه زمانی Id هم از روی دست خودش تقلید میکرد ! پس بگیم Doom و Quake ارزش ندارن چرا چون تو بیشتر موارد شبیه هم هستن ؟
من بازم میگم درست نیست ، چون ما طرفدار یه عنوان هستیم یه بازی دیگه رو خراب کنیم تا بازی خودمون رو بالا ببریم .
فقط دو تا مشکل میتونه جلوی لذت من از Reach رو بگیره :
1. استفاده از Natal
2. تآکید زیاد روی کار تیمی و طراحی مراحل با گوشه چشمی به co-op
اریا من رو اولی اطمینان دارم که :
1 - این مسئله حل شدست : قسمت کنترل برپایه Personalization هست پس میتونی هر جور دوست داری عمل کنی / من و تو با کنترل کلاسیک راحت تریم با همون بازی میکنیم :biggrin1:
2- Halo هیچوقت رو کار تیمی تمرکز نداشته البته اطلاعات زیادی هم از Reach نیومده که نگرانت کنه با این حال منم از تاکتیکال شدن بازی خوشم نمیاد .
این تاپیکم شده مقایسه Halo 3 با Killzone 2. جالبه...
دقیقا این همون مسئله ای بود که نباید بهش دامن زده میشد !! مقایسه !!

1 - این مسئله حل شدست : قسمت کنترل برپایه Personalization هست پس میتونی هر جور دوست داری عمل کنی / من و تو با کنترل کلاسیک راحت تریم با همون بازی میکنیم :biggrin1:
2- Halo هیچوقت رو کار تیمی تمرکز نداشته البته اطلاعات زیادی هم از Reach نیومده که نگرانت کنه با این حال منم از تاکتیکال شدن بازی خوشم نمیاد .
1. نیما مطمئن باش وجود Natal به بازی ضربه میزنه. من شک ندارم. درسته اگرم باشه Optional است ولی هم باعث میشه وقت bungie گرفته بشه هم مراحل رو یه جوری طراحی کنند که برای یه یوزر Natal مشکل پیش نیاد.
2. اتفاقا Halo 3 کاملا روی کار تیمی تمرکز داشت. Campaign بازی Co-Op چهار نفره داره!! من خودم Co_op دونفرش رو تو لایو با یکی از بچه ها رفتم (یکی دو ساعت). واقعا لذتش بیشتر میشه از تک نفره. میدونی چرا؟ چون مراحل رو باید جوری طراحی کنند که 4 نفر هم بخوان برن مشکلی براشون پیش نیاد. به همین دلیل بود که بخش تک نفرش در حد مثلا Halo 1 نبود. البته درسته که وجود Co-op چیز بدی نیست ولی به درد ما نمیخوره چون اینجا 1% هم آنلاین نمیرن.

این دو عاملی که آریا گفت اگه تو بازی نباشه من به همتون شام میدم.:biggrin1:
البته گویا یه خبرای جالب و عجیبی داره در این رابطه میاد...
http://www.vg247.com/2010/01/07/bung...tiplayer-mode
اون ربطی به بخش داستانی بازی و co-op نداره. مربوط به بخش MP است. به این صورت است که یه گروه از Player ـها مقابل یه گروه دیگه می ایستند و باید برای یه کاری (!) رقابت کنند که خیلی نفس گیر است و از این حرفا !

آهان لینک رو اشتباه دادم...:دی منظورم این آرت ورک بود...!

Reach.jpg

http://www.vg247.com/2010/01/08/halo-reach-artwork-leaked-from-gi/

خب معلومه دیگه بازی CO OP چهار نفره داره!یعنی با توجه به استاندارد های امروزی نداشته باشه جای سوال ـه!

آهان لینک رو اشتباه دادم...:دی منظورم این آرت ورک بود...!

Reach.jpg

http://www.vg247.com/2010/01/08/halo-reach-artwork-leaked-from-gi/

خب معلومه دیگه بازی CO OP چهار نفره داره!یعنی با توجه به استاندارد های امروزی نداشته باشه جای سوال ـه!
خوب بازم ربطی نداره.:biggrin1: این آرت وورکی است که احتمالا میخواد کاور مجله GI باشه تو شماره بعدیش و اطلاعاتی از Reach معلوم میشه. خیلی وقته هم شایعه اش هست.
Co-Op هم هنوز معلوم نیست داشته باشه یا نه. ولی خوب احتمال بودنش بیشتر از نبودنشه.:biggrin1:
اینم کاملش است. (اون نصفه بود :دی)

سوال دوم پاک شد به دلیل منحرف شدن تاپیک از موضوع اصلی
در ضمن بعضی از دوستان که میگن هنوز هیچ عکس یا تریلری از این بازی نیامده و نمیشه نظر داد باید بگم که اگر عکس یا تریلری اومده بود دیگه معلوم میشد که میتونه یا نه

تو بزرگ بودن halo که هیچ شکی نیست نمی دونم این همه بحث واسه چیه ؟؟؟؟؟!!!!!!
دوستان یه توضیح می خواستم راجع به این بازی .اینکه تو این شماره شخصیت اصلی مسترچیف هست؟ بعد یه سوال دیگه من سعادت بازی کردن شماره های قبل رو نداشتم :biggrin1:می خوام بدونم که فرق گیم پلی و بازی کردن با مسترچیف چیه که نظرات در مورد ODST به اندازه ی halo 3 مثبت نبوده؟ البته نریزید سرم نگفتم مثبت نبوده گفتم نسبت به شماره ی 3 اصلی بازی. ممنون می شم توضیح بدین چون خیلی از بازی خوشم اومده. :biggrin1:

تو بزرگ بودن halo که هیچ شکی نیست نمی دونم این همه بحث واسه چیه ؟؟؟؟؟!!!!!!
دوستان یه توضیح می خواستم راجع به این بازی .اینکه تو این شماره شخصیت اصلی مسترچیف هست؟ بعد یه سوال دیگه من سعادت بازی کردن شماره های قبل رو نداشتم :biggrin1:می خوام بدونم که فرق گیم پلی و بازی کردن با مسترچیف چیه که نظرات در مورد ODST به اندازه ی halo 3 مثبت نبوده؟ البته نریزید سرم نگفتم مثبت نبوده گفتم نسبت به شماره ی 3 اصلی بازی. ممنون می شم توضیح بدین چون خیلی از بازی خوشم اومده. :biggrin1:
توی این نسخه Master Chief باید حضور داشته باشه (چون توی کتابش هست) ولی اینکه شخصیت اصلی اون باشه یا یکی دیگه مشخص نیست (حداقل من نمیدونم !)
خب Master Chief یه Spartan هست ولی توی ODST در نقش Rookie بازی می کردیم که زره مخصوص Spartan ها رو نداره و به خاطر همین پرش های بلند یا سرعت زیاد Master Chief رو نداره. زودتر از Master Chief هم جونش به لبش میرسه و میمیره :دی (به خاطر نداشتن زره)
من که به شخصه با ODST خیلی بیشتر از Halo 3 حال کردم.

به احتمال زیاد مسترچیف هست ولی هنوز قطعی نشده. در کل میزان اطلاعاتی که از بازی موجوده فعلا خیلی خیلی کمه.

ODST هم به یه سری مراحلش تم مخفیکاری اضافه شده بود و کلا سیستمش یه ذره فرق داشت. خیلی هم کوتاه بود و بیشتر شبیه یک Expansion بود.

زرهه همون کار respawn شدن رو می کنه دیگه؟ بعد یه سوال دیگه اون پرش بلند و سرعت زیاد چه جوریه یعنی فقط تو یه مدت کوتاهه یا نه هر چقدر دلت بخواد اگه یه تیکه از گیم پلی رو با این حرکات توصیف کنی خیلی ممنون میشم. :biggrin1:
ویرایش:
Respawn که نه! Regenerate میشه. یعنی سلامتیش کم میشه اگه یه مدت زمان تیر نخوری دوباره پر میشه. (مثل خیلی از بازیهای الان) فقط فرقش اینه که تو COD مثلا تو یه آدم معمولی هستی و یه کامیون تیر میخوری و نمیمیری.:biggrin1: ولی تو Halo واسش دلیل آورده و اون دلیل هم زره اسپارتان هاست.
اون پرش بلند هم به خاطر همون زره مخصوص است که ODST ـها ندارن.
خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
زرهه همون کار respawn شدن رو می کنه دیگه؟ بعد یه سوال دیگه اون پرش بلند و سرعت زیاد چه جوریه یعنی فقط تو یه مدت کوتاهه یا نه هر چقدر دلت بخواد اگه یه تیکه از گیم پلی رو با این حرکات توصیف کنی خیلی ممنون میشم. :biggrin1:
Respawn که نه! Regenerate میشه. یعنی سلامتیش کم میشه اگه یه مدت زمان تیر نخوری دوباره پر میشه. (مثل خیلی از بازیهای الان) فقط فرقش اینه که تو COD مثلا تو یه آدم معمولی هستی و یه کامیون تیر میخوری و نمیمیری.:biggrin1: ولی تو Halo واسش دلیل آورده و اون دلیل هم زره اسپارتان هاست.
اون پرش بلند هم به خاطر همون زره مخصوص است که ODST ـها ندارن.

من نمیدونم چرا میاین تو بخش 360 بازی های دو کنسول رو با هم مقایسه میکنید.!!!

کلیزون 2 بجزء گرافیک هیچ برتری خاصی نسبت به هیلو 3 نداشت البته بخش مولتی پلیرش خیلی عالی بود که جای تقدیر داره..

تو شخصیت پردازی و داستان که کلا تعطیل بود و هیلو یک هفت ، هشت سرو گردن بالاتره..

البته توجه داشته باشین که هیلو 3 اوایل نسل اومد ولی کلیزون 2 دقیقا موقعه پختگی این نسل وارد بازار شد.

ولی توی ODST در نقش Rookie بازی می کردیم که زره مخصوص Spartan ها رو نداره و به خاطر همین پرش های بلند یا سرعت زیاد Master Chief رو نداره. زودتر از Master Chief هم جونش به لبش میرسه و میمی
اون لباس ربطی به مستر چیف نداره که !
کلا اسپارتانا دارنش!
یعنی منظورم اینه که امکانش هست تو این شماره مستر چیف نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or