ایا Halo: Reach میتواند؟؟

ایا به نظر شما بازی Halo: Reach میتواند نظر ها را جلب خود کند

• بله

رای‌ها: 89 79.5%
  • خیر

رای‌ها: 23 20.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    112
  • نظرسنجی بسته شده است .
بهتره هرچه زودتر این تاپیک بسته تا اینکه halo به اشغال و سطل زباله تبدیل نشده !
2.ایا میتواند از رقیب خود از بازی انحصاری سونی killzone 2 پیشی بگیرد؟
واقعا چه دنیای برعکسی شده ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه ! killzone باید دست و پا کنه تا به halo برسه یا halo به killzone ?!
اگه منظررتون گرافیکه بازیه من نمیدونم واقعا چه ربطی به ایجاد چنین تاپیک و مقایسه با killzone2 داره ولی اگه کلی است من هرجوره حساب میکنم نمیشه چه از لحاظ داستانی چه از لحاظ موسیقی بازی چه از لحاظ شخصیت پردازی و چه از لحاظ انلاین.

آخرین ویرایش:
فکر کنم یک ربعی هست که دارم میخندم!
میتونم بپرسم کدوم یکی از نسخه های هیلیو از کیلزون2 عقب بوده که الان همه جو زده شدن؟
گوریلا باید تلاش کنه تا بشه بازیشو با هیلو مقایسه کرد دیگه جلو زدن بماند...!
این صحبتها رو جایی غیر از این فروم نکنید بهتون میخندن.
در همه این‌هایی که گفتی (اونایی که مربوط به خود بازی ‌می‌شند) کیلزون 2 به مراتب بهتر از هالوژن سومه خب :)
جدا؟!
چه منتقدانی داریم ما اینجا!
دوباره بحث این ازدهای درونی میخواد شروع بشه.

اگه منظررتون گرافیکه بازیه من نمیدونم واقعا چه ربطی به ایجاد چنین تاپیک و مقایسه با killzone2 داره ولی اگه کلی است من هرجوره حساب میکنم نمیشه چه از لحاظ داستانی چه از لحاظ موسیقی بازی چه از لحاظ شخصیت پردازی و چه از لحاظ انلاین
در همه این‌هایی که گفتی (اونایی که مربوط به خود بازی ‌می‌شند) کیلزون 2 به مراتب بهتر از هالوژن سومه خب :)

فعلا جواب منفیه..آخه معلوم نیست چه بازی هایی تو 2010 ظهور میکنند , شاید باید منتظر موند تا این بازی با Killzone3 مقایسه بشه
کیلزون هنوز معرفی هم نشده چه برسه که با همچین غولی بخواد مقایسه بشه!
در همه این‌هایی که گفتی (اونایی که مربوط به خود بازی ‌می‌شند) کیلزون 2 به مراتب بهتر از هالوژن سومه خب
اولن یاد بگیرید که اسم این بازی هیلو هست! دوما برای پست زیاد کردن خیلی جاهای بهتری هست!!! من نمیدونم چه قضیه ای هست که بعضیا حتما بیان اعلان وجود کنن.

آخرین ویرایش:
جدا؟!
دوباره بحث این ازدهای درونی میخواد شروع بشه.
اژدهای درونی سیری چنده ؟! بحث یه بازی تو این نسل از هیلوست و از کیلزون، که از همه نظر کیلزون سرتره... حالا شما چشماتونو بستید رو همه چیز صنمی به بنده و امثال بنده نداره...
جک سال ببخشید جک قرن ببخشید جک هزاره انتخاب شد :laughing:
شما رو سایلنت باش گلم از پست‌های شما برای درمان افسردگی استفاده میکنند... اکس‌فایر و گرافیک و تخصص :)
اولن یاد بگیرید که اسم این بازی هیلو هست! دوما برای پست زیاد کردن خیلی جاهای بهتری هست!!! من نمیدونم چه قضیه ای هست که بعضیا حتما بیان اعلان وجود کنن.
اگه نمی‌فهمی هالو به فارسی سلیس یعنی چی، و چرا هیلو رو هالو، و اونم هالو نه،‌ هالوژن خوندمش، نه تنها در جایگاه اظهار نظر نیستی به هیچ وجه، بلکه صلاحیت حتی فکر کردن در موضوعات آینده هم ازت سلب میشه... چون احتمالا از پسش برنمیایی

آخرین ویرایش:
فکر کنم یک ربعی هست که دارم میخندم!
خوب شما به همون خندیدنت ادامه میدادی راحت تر بودی! :)
یکیشونم همونی که داره با صراحت تمام میگه Killzone 2 با Metascore 91, حتی نباید با Halo با میانگین امتیاز 83 تا 97 مقایسه بشه! :((
والا! آدم چه چیزهایی که نمی شنوه! آخه کدوم آدم عاقل انتظار داره یه بازی با پشتوانه ی 1 شماره ی نه چندان خوب (Killzone 1) بیاد از یه بازی با پشتوانه ی 2 تا بازی عالی (Halo 1 & 2) جلو بزنه؟! من که هیچ وقت از هیچ بازی ای همچین توقعی ندارم! :smile:
در کل به قول خودتون, حتما Killzone 2 یه چیزی داره که این قدر بهتون فشار اومده, درسته؟! :confused:
شما رو سایلنت باش گلم از پست‌های شما برای درمان افسردگی استفاده میکنند... اکس‌فایر و گرافیک و تخصص :)
سایت و مجله ی IMO رو هم بهش اضافه کن! :laughing:
پ.ن: دوست عزیز نظرسنجی که ایجاد کردی یه کم با محتوای تاپیک فرق داره! :دی خوب معلومه که می تونه نظرها رو جلب کنه ولی شما در متن تاپیک یه سوال هایی کردید (مثل آیا کیلزون 2 فلان فلان...) که ربط آن چنانی به نظرسنجی نداره! :دی

آخرین ویرایش:
نه تنها در جایگاه اظهار نظر نیستی به هیچ وجه، بلکه صلاحیت حتی فکر کردن در موضوعات آینده هم ازت سلب میشه... چون احتمالا از پسش برنمیایی
آفرین آقای خوشحال شما به خوشحالیتت ادامه بده.
آدم چه چیزهایی که نمی شنوه! آخه کدوم آدم عاقل انتظار داره یه بازی با پشتوانه ی 1 شماره ی نه چندان خوب (Killzone 1) بیاد از یه بازی با پشتوانه ی 2 تا بازی عالی (Halo 1 & 2) جلو بزنه؟! من که هیچ وقت از هیچ بازی ای همچین توقعی ندارم!
آخه بحث سر اینه که اصلا این تاپیک ارتباطی به کیلزون نداره که سرش بحث شه!
قبول کن وقتی تو یه تاپیک دیگه بگی فلان بازی بهتر از اینه فنهاش میریزن سرت!
مثل این میمونه بری تو استادیوم وسط استقلالیا بگی پرسپولیس:biggrin1:
من نگران اون روزیم که شما تصمیم بگیرید از مغزتون کمی بیشتر از مرحله دهانی دندانی استفاده کنید، واقعا چجوری انقدر شاد بشه آدم بدون شماها؟
blah blah blah blah...

آخرین ویرایش:
آفرین آقای خوشحال شما به خوشحالیتت ادامه بده.
من نگران اون روزیم که شما تصمیم بگیرید از مغزتون کمی بیشتر از مرحله دهانی دندانی استفاده کنید، واقعا چجوری انقدر شاد بشه آدم بدون شماها؟

Here we Go Again
بس کنید دیگه. بحث KZ2 رو نکشید وسط. از زننده ی تاپیک خواهشمندم سوال دوم رو Delete کنه.

در همه این‌هایی که گفتی (اونایی که مربوط به خود بازی ‌می‌شند) کیلزون 2 به مراتب بهتر از هالوژن سومه خب
هالوژن اصلا کلمه مناسبی برای اسم گذاشتن نیست. چون برای کسی جذاب نیست و بیشتر از 2 ثانیه بهش نمی خنده تا خالی بشه. پیشنهاد من کلمه ی حلقه یا هاله است، بلکه بتونه درصدی به خالیینگ کمک کنه.
یکیشونم همونی که داره با صراحت تمام میگه Killzone 2 با Metascore 91, حتی نباید با Halo با میانگین امتیاز 83 تا 97 مقایسه بشه
تو هم که فقط کمین کردی پشت هر تاپیک تا یه همچین بحثی پیش بیاد و بپری وسط! ضمن اینکه بهتره بدونی Halo 3 میانگین امتیازش از همون Metacritic 94 است!

اقا بحث تاپیک شد این موضوعات حتما به جایی میرسید . از فرمایشات گرانبهای بعضی از دوستان نتیجه های زیر گرفته شد . ولی من قبل از این یه پیشنهاد میکنم که دوستان حتما عینگ گوردن فریمن را امانت گرفته تا نت را بهتر گشته و بعضی چیزها را ببینند .
نتیایج زیر :
بخش انلاین
halo3<killzone2
بخش موسیقی
halo3<killzone2
بخش داستان
halo3<killzone2
بخش شخصیت پردازی
halo3<killzone2

واقعا چه دنیای برعکسی شده ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه ! killzone باید دست و پا کنه تا به halo برسه یا halo به killzone ?!
اگه منظررتون گرافیکه بازیه من نمید
کلا کاری ندارم نظر شما در مورد KillZone 2 چیه ولی این کاملا مسجله که Halo 3 یه بازی کاملا Overrated و OverHyped شده هست ، در این شکی نیست . ضعیف ترین بازی این سری هم هست . من با نسخه های قدیمی این 2 تا بازی هم کاری ندارم ولی در این نسل KillZone 2 در بیشتر موارد نسبت به Halo 3 بازی بهتری هست .
قصد مقایسه نداشتم ولی همیشه نباید کورکورانه قضاوت کرد . حتی خود طرفداران این بازی هم دو شماره اول رو خیلی بازی برتری میدونن نسبت به شماره اخر ( منظور 3 هست نه اون DLC که به مردم غالب شده )

1-از لحاظ گیم پلی بله ، ولی از لحاظ گرافیک هنوز معلوم نیست .
2-به این نمی شه درست جواب داد...ممکنه فروشش خیلی بیشتر از KZ 2 بشه ولی فکر نکنم گرافیکش بیشتر باشه !
3-تو خارج بله ولی تو ایران نه :دی (به دلیل مشکلاتی که بخش مولتی پلیر نسخه ی کپی پیش میاره :دی)
بهتره هرچه زودتر این تاپیک بسته تا اینکه halo به اشغال و سطل زباله تبدیل نشده !
نه اینکه الان به میمنت در و گوهر فشانی های شما و دوستانتون مقام KZ 2 تا ملکوت اعلی صعود کرده ! :laughing:
برای پست زیاد کردن خیلی جاهای بهتری هست!!! من نمیدونم چه قضیه ای هست که بعضیا حتما بیان اعلان وجود کنن.
Jesus ! :eek:

Here we Go Againتو هم که فقط کمین کردی پشت هر تاپیک تا یه همچین بحثی پیش بیاد و بپری وسط! ضمن اینکه بهتره بدونی Halo 3 میانگین امتیازش از همون Metacritic 94 است!
بابک تو کشتی مارو! :دی یعنی هر کی نظرش با نظر شما کاملا Match نیست حق نظر دادن نداره؟! والا ما توی هر تاپیکی میریم پست میدیم میای گیر الکی میدی! :دی اصلا میخوای بگو تا منو بن کنن برم پی کارم خوبه؟! :دی اه راستی در رابطه با حرفی که زدی:
اگه دقت کنی من نوشتم میانگین امتیازات نگفتم امتیاز متااسکور! یعنی من کل سری هالو رو در نظر گرفتم! از اون Halo: ODST که شده 83 تا اون Halo 1 که شده 97 و Halo 2 که شده 95 و ....
بعد اختلاف امتیاز 3 نمره یا حداکثر 6 نمره (اونم از یه بازی OverHyped و .... با یه بازی نه چندان تو بوق و کرنا شده!) از کی تا حالا باعث شده که یه بازی حتی لیاقت مقایسه شدن با یه بازی دیگه رو نداشته باشه؟! :confused: من روی این حساب گفتم نه چیز دیگه!
پ.ن: بابک دیگه نمی خواد بیای بگی فقط Halo 3 هایپ داشته و اینا خودم می دونم! :دی خوب شما اصلا Halo 1 رو در نظر بگیر! واقعا اختلاف 6 امتیازی یه بازی رو اونقدر پرت میکنه که نشه با یه بازی (بهتر از خودش) مقایسه اش کرد؟

آخرین ویرایش:
میتواند جواب منتقدان خود را بدهد؟(با پیشرفت هایی که کرده)
3.طرفداران قدیمی خود را راضی نگه دارد؟

100 % !
به نظرم میتونه ... البته بستگی داره که از چه دیدی به این قضیه نگاه کنیم ... گرافیک ، گیم پلی یا ... ولی خب به نظرم اگر قرار به مقایسه باشه بهتره بذاریم وقتی که Kz3 اومد مقایسه کنیم ... نه با Kz2 !
اونم 100 % !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or