ایا GTA V برای PS4 میخرید؟

ایا GTA V برای PS4 میخرید؟

• بله

رای‌ها: 309 79.6%
  • خیر

رای‌ها: 79 20.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    388
نه نمیگیرم، به چند دلیل:
1- چون نسخه ps3 رو دارم، و قیمت بازی هم احتمالا بالایه 240 تومان هست،ترجیح میدم پس انداز کنم برای خرید درایو کلاب
2- حوصله ندارم دوباره مراحل بازی رو از اول برم و 100%ش کنم،چون یبار اینکارو کردم
3- از 1.1 تا 1.16 (البته فعلا) اپدیت برای ps3 اومده، کی حوصله داره مجددا از اول دانلود کنه،
4- gta v قشنگه در کل شاهکاره ولی نمیدونم چرا نسخه v زود خسته کننده میشه برام! مثل سناندرس نیست که تنوع ماشینا و مراحلش زیاد باشه،. v یکجوری روند مراحلش خطیه، نمیشه خیلی روش مانور داد و در کل باید طبق داستان بری جلو ...
ولی با اینکه عاشقشم و میمیرم برای بازیش،ولی حاضر نیستم دوباره برای خریدش هزینه کنم و تجربه تکراری داشته باشم، حتی اگر اختلاف گرافیکش زیاد باشه

نه نمیگیرم، به چند دلیل:
1- چون نسخه ps3 رو دارم، و قیمت بازی هم احتمالا بالایه 240 تومان هست،ترجیح میدم پس انداز کنم برای خرید درایو کلاب
2- حوصله ندارم دوباره مراحل بازی رو از اول برم و 100%ش کنم،چون یبار اینکارو کردم
3- از 1.1 تا 1.16 (البته فعلا) اپدیت برای ps3 اومده، کی حوصله داره مجددا از اول دانلود کنه،
4- gta v قشنگه در کل شاهکاره ولی نمیدونم چرا نسخه v زود خسته کننده میشه برام! مثل سناندرس نیست که تنوع ماشینا و مراحلش زیاد باشه،. v یکجوری روند مراحلش خطیه، نمیشه خیلی روش مانور داد و در کل باید طبق داستان بری جلو ...
ولی با اینکه عاشقشم و میمیرم برای بازیش،ولی حاضر نیستم دوباره برای خریدش هزینه کنم و تجربه تکراری داشته باشم، حتی اگر اختلاف گرافیکش زیاد باشه
1-قیمت بازی بالای220نمیره و کپیش در بازار 70تومان میشه
2-نیازی نیست مراحل از اول برید اطلاعات شما از نسخه ی قبلی به جدید Syncمیشه
3-فقط یک آپدیت کلی ممکنه داشته باشی اما تمام DLCدر دیسک بازی وجود داره و نیازی به دانلود نیست
4-تو بازی حق انتخاب داری و داستان عوض میشه(!ماشیشناش 2برابر GTA SAاست با توجه به DLCهای منتشر شده )نقشه چند برابر نسخه های قبلیه و مراحل فرعیه زیادی داره

1-قیمت بازی بالای220نمیره و کپیش در بازار 70تومان میشه
2-نیازی نیست مراحل از اول برید اطلاعات شما از نسخه ی قبلی به جدید Syncمیشه
3-فقط یک آپدیت کلی ممکنه داشته باشی اما تمام DLCدر دیسک بازی وجود داره و نیازی به دانلود نیست
4-تو بازی حق انتخاب داری و داستان عوض میشه(!ماشیشناش 2برابر GTA SAاست با توجه به DLCهای منتشر شده )نقشه چند برابر نسخه های قبلیه و مراحل فرعیه زیادی داره
چطور سینک میشه؟؟؟؟
دیتاشو باید از ps3 کپی کنیم تو ps4???
یخورده توضیح میدی این مورد رو؟
ممنون
راستی چیزایه بیشتری هم نسبت به نسخه ps3 اضافه میشه یا فقط گرافیک بازی تغییر میکنه؟

گرافیک برای تمام بازی هایی که روی نسل جدید عرضه میشن افزایش پیدا میکنه.
به طور مثال Last of Us.
سایز Texture ها و Obejct ها همگی افزایش پیدا میکنه به 1080P.
به دلیل اینکه کنسول های نسل قبل (PS3,Xbox 360) توانایی اجرای بازی ها با فریم ریت مورد نظر روی رزولیشن FullHD رو نداشتن
با اومدن این نسل کنسول ها این محدودیت برای بازی های دوباره منتشر شده برداشته میشه.
احتمالا این اتفاق دوباره برای 4K تکرار بشه با رایج شدن تلوزیون های بزرگتر و رزولیشن 4K.

چطور سینک میشه؟؟؟؟
دیتاشو باید از ps3 کپی کنیم تو ps4???
یخورده توضیح میدی این مورد رو؟
ممنون
راستی چیزایه بیشتری هم نسبت به نسخه ps3 اضافه میشه یا فقط گرافیک بازی تغییر میکنه؟

1-اینکه چطور سینک میشه راکستار گفته احتمالا به این صورته که شما با همون اکانتت که رو Ps3بازی میکردی رو Ps4بازی میکنی
2-کدوم دیتا عزیز؟شما بازی رو میخری تمام DLCها توش قرار داره فقط یه آپدیت باید دانلود کنی که حجمش مشخص نیست تو نسل هفتم حجمش70مگابایت بود
3-فکر کنم راکستار گفته از لحاظ داستانی نسخه های نسل بعدی دارای محتوای اضافی هست

1-اینکه چطور سینک میشه راکستار گفته احتمالا به این صورته که شما با همون اکانتت که رو Ps3بازی میکردی رو Ps4بازی میکنی
2-کدوم دیتا عزیز؟شما بازی رو میخری تمام DLCها توش قرار داره فقط یه آپدیت باید دانلود کنی که حجمش مشخص نیست تو نسل هفتم حجمش70مگابایت بود
3-فکر کنم راکستار گفته از لحاظ داستانی نسخه های نسل بعدی دارای محتوای اضافی هست
حیف شد چون اکانت ps3 با ps4 رم فزق داره! مگه اینکه یک یوزر درست کنم با اکانت جدید
در کل نظرم داره عوض میشه!!
مخصوصا اگر ایرادی که مد نظرمه در نسخه جدید اصلاح بشه

بنظر من ایراد اساسی روی PS3 پایین بودن رزولیشن هست جدا از اینکه خیلی از افکت ها مثل Global Lighting و ... کلا بی استفاده ان.
من واقعا وقتی بازی رو گرفتم بشدت منو پس زد منتهی نسخه ی دموی PS4 واقعا نشون داد که سطح بازی بالا هست کنسول کشش نداره.

بی درنگ بعد از ریلیز بازی در ایران , یقیه خانواده ی محترمه رو گرفته و پول رو از حلقوم مبارک پدر کشانده و شتابان پیش به سوی خدمات کاپیتری شهر رفته و پایزی را خریده حالشم برده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or