1-قیمت بازی بالای220نمیره و کپیش در بازار 70تومان میشهنه نمیگیرم، به چند دلیل:
1- چون نسخه ps3 رو دارم، و قیمت بازی هم احتمالا بالایه 240 تومان هست،ترجیح میدم پس انداز کنم برای خرید درایو کلاب
2- حوصله ندارم دوباره مراحل بازی رو از اول برم و 100%ش کنم،چون یبار اینکارو کردم
3- از 1.1 تا 1.16 (البته فعلا) اپدیت برای ps3 اومده، کی حوصله داره مجددا از اول دانلود کنه،
4- gta v قشنگه در کل شاهکاره ولی نمیدونم چرا نسخه v زود خسته کننده میشه برام! مثل سناندرس نیست که تنوع ماشینا و مراحلش زیاد باشه،. v یکجوری روند مراحلش خطیه، نمیشه خیلی روش مانور داد و در کل باید طبق داستان بری جلو ...
ولی با اینکه عاشقشم و میمیرم برای بازیش،ولی حاضر نیستم دوباره برای خریدش هزینه کنم و تجربه تکراری داشته باشم، حتی اگر اختلاف گرافیکش زیاد باشه
چطور سینک میشه؟؟؟؟1-قیمت بازی بالای220نمیره و کپیش در بازار 70تومان میشه
2-نیازی نیست مراحل از اول برید اطلاعات شما از نسخه ی قبلی به جدید Syncمیشه
3-فقط یک آپدیت کلی ممکنه داشته باشی اما تمام DLCدر دیسک بازی وجود داره و نیازی به دانلود نیست
4-تو بازی حق انتخاب داری و داستان عوض میشه(!ماشیشناش 2برابر GTA SAاست با توجه به DLCهای منتشر شده )نقشه چند برابر نسخه های قبلیه و مراحل فرعیه زیادی داره
اومده که ایرانسل هم استارت این کارو شروع کرده !!!100 درصد آنلاینش خیلی حال میده امیدوارم تا اون موقع نسل 3g بیاد ایران
چطور سینک میشه؟؟؟؟
دیتاشو باید از ps3 کپی کنیم تو ps4???
یخورده توضیح میدی این مورد رو؟
ممنون
راستی چیزایه بیشتری هم نسبت به نسخه ps3 اضافه میشه یا فقط گرافیک بازی تغییر میکنه؟
حیف شد چون اکانت ps3 با ps4 رم فزق داره! مگه اینکه یک یوزر درست کنم با اکانت جدید1-اینکه چطور سینک میشه راکستار گفته احتمالا به این صورته که شما با همون اکانتت که رو Ps3بازی میکردی رو Ps4بازی میکنی
2-کدوم دیتا عزیز؟شما بازی رو میخری تمام DLCها توش قرار داره فقط یه آپدیت باید دانلود کنی که حجمش مشخص نیست تو نسل هفتم حجمش70مگابایت بود
3-فکر کنم راکستار گفته از لحاظ داستانی نسخه های نسل بعدی دارای محتوای اضافی هست