amirreza12 کاربر سایت Jul 23, 2014 #61 نوشته شده توسط shahram nvidia: واقعا میشه ps4 داشته باشی و این بازی رو نخری ؟؟؟؟ بیشتر... بله میشه
안정환 کاربر سایت Jul 24, 2014 #64 خیر ، به هیچ وجه اصلا بازی جالب و سود آوری نیست و توش هیچی نیست ... هیچی تنها GTA که نظر من رو جلب کرد VIce City بود
خیر ، به هیچ وجه اصلا بازی جالب و سود آوری نیست و توش هیچی نیست ... هیچی تنها GTA که نظر من رو جلب کرد VIce City بود
Need-More-Speed Gold User Jul 24, 2014 #65 نوشته شده توسط 안정환: خیر ، به هیچ وجه اصلا بازی جالب و سود آوری نیست و توش هیچی نیست ... هیچی تنها GTA که نظر من رو جلب کرد VIce City بود بیشتر... سودآور؟ Spoiler خدایا منو بخور raying:
نوشته شده توسط 안정환: خیر ، به هیچ وجه اصلا بازی جالب و سود آوری نیست و توش هیچی نیست ... هیچی تنها GTA که نظر من رو جلب کرد VIce City بود بیشتر... سودآور؟ Spoiler خدایا منو بخور raying:
aslirezahddd PRO FIFA PLAYER کاربر سایت Jul 26, 2014 #67 نوشته شده توسط 안정환: خیر ، به هیچ وجه اصلا بازی جالب و سود آوری نیست و توش هیچی نیست ... هیچی تنها GTA که نظر من رو جلب کرد VIce City بود بیشتر... پس جی تی ای خوب نیس دیگه ؟! خـوب شما چه بازی سـود آور و جـالـبی رو پیشنهاد میکنید جنـاب ؟
نوشته شده توسط 안정환: خیر ، به هیچ وجه اصلا بازی جالب و سود آوری نیست و توش هیچی نیست ... هیچی تنها GTA که نظر من رو جلب کرد VIce City بود بیشتر... پس جی تی ای خوب نیس دیگه ؟! خـوب شما چه بازی سـود آور و جـالـبی رو پیشنهاد میکنید جنـاب ؟
saman98 کاربر سایت Jul 26, 2014 #68 نوشته شده توسط 안정환: خیر ، به هیچ وجه اصلا بازی جالب و سود آوری نیست و توش هیچی نیست ... هیچی تنها GTA که نظر من رو جلب کرد VIce City بود بیشتر... قطعا هي نسخه به سن اندرس نميرسه حتي همين پنج ! Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
نوشته شده توسط 안정환: خیر ، به هیچ وجه اصلا بازی جالب و سود آوری نیست و توش هیچی نیست ... هیچی تنها GTA که نظر من رو جلب کرد VIce City بود بیشتر... قطعا هي نسخه به سن اندرس نميرسه حتي همين پنج ! Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
Alone-Ghost کاربر سایت Jul 26, 2014 #69 باید اسم تایپیکو این میزاشتی .... آیا Ps4 برای Gta V می خرید ؟ Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
nima 55 کاربر سایت Jul 27, 2014 #70 واقعا تعصب داره که هرچی نوبه ریخته تویه این سایت یکی زده بازی سود آور نیست دوست عزیز مگه شما میخواین دلالی کنید یا وثلا بازی رو قاچاقی بفروشید؟
واقعا تعصب داره که هرچی نوبه ریخته تویه این سایت یکی زده بازی سود آور نیست دوست عزیز مگه شما میخواین دلالی کنید یا وثلا بازی رو قاچاقی بفروشید؟
milad_wanted کاربر سایت Jul 28, 2014 #71 امروز tlou رو خریدم. انشالله gta را هم وقتی اومد می گیرم. ps4 با این شاهکارا بیشتر حال میده
bewin کاربر سایت Jul 28, 2014 #73 اگه ارزون بشه چرا که نه ولی تکراریه مگه یه امکانات جدیدی بهش اضافه کنن
شبح اسپارتا کاربر سایت Jul 28, 2014 #75 کلا برا gta میخوام ps4 بگیرم:d اخه این چه سوالی بود پرسیدی!!!!!!!!!!!!!